Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Alkmaar

Garagedeur monteren - Kozijnen - Alkmaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Garagedeur monteren

Zoek een vakman voor het installeren van een garagedeur opener comfort ml700ev van de Praxis. Graag wat advies en info.


Timmerman Petten

Offertes kozijnen in Alkmaar vergelijken

Recente opdrachten in Alkmaar

maandag 14 augustus 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Gehele voorpui. Ca. 3m hoog en 5m breed In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
maandag 01 mei 2023

Deuren vervangen + kozijn vervangen

Ik wil de deur van mijn badkamer en wc laten vervangen. Bij de badkamer moet ook het kozijn vervangen worden, bij de wc alleen de deur.


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
maandag 06 februari 2023

Vervangen kozijnen en glas eerste etage

Ik wil alle kozijnen en glas op de eerste verdieping vervangen. Nu allemaal hout en enkel glas. Ik wil graag een offerte voor kunststof kozijnen. Een groot raam aan de voorzijde met nu twee ramen die te openen zijn. Achter een klein raampje en een groter raam met balkon deur.


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
dinsdag 10 januari 2023

2 kozijnen vervangen voor kunststof

Betreft 2 kozijnen vervangen op eerste verdieping, goed bereikbaar. Slaapkamer kozijn met 1 openslaand raam 270x140cm Badkamerkozijn met uitzetraampje 195x60


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
zondag 30 oktober 2022

Binnendeur vervangen

Mijn binnendeur tussen de hal en woonkamer wil ik laten vervangen voor een kamerhoge deur. Het kozijn is denk ik ook aan vervanging toe, dit graag in overleg.


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
zondag 18 september 2022

Kozijn plaatsen

Ons kozijn is eruit gehaald ivm leggen nieuwe vloer. Nu willen we graag een ander kozijn erin zodat er weer een deur in kan. Gat is 88 breed


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
donderdag 01 september 2022

Hardhouten schuifpui plaatsen (4m breed)

Ik zoek een vakman die mij kan voorzien van een hardhouten schuifpui bestaande uit vier delen, waarbij de midden delen naar buiten schuiven. Maten 4000 x 2220, met hang en sluitwerk, kunststof dorpel en HR+/HR++ glas. De schuifpui komt in een houten zomerhuisje van ca 7500 bij 7500 en 280 hoog, notarisbouw, uit de jaren 50. Het huisje staat op zandgrond en stoeptegels/balken. Prijsopgave voor de schuifpui, niet voor het plaatsen. Graag een offerte voor deze pui, mogelijk volgt er meerwerk uit van bijpassende draai/kiep raamkozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Limmen
maandag 15 augustus 2022

Nieuw kunststof raamkozijn in blinde muur plaatsen

Voordat de nieuwe badkamer komt willen we graag een nieuw kunststof raamkozijn laten zetten in de blinde buitenmuur (H 40 x B 80cm). Hier zit dus momenteel geen raamkozijn (op foto ongeveer tussen plafond en radiator, radiator gaat weg). De muur is gedeeltelijk beton. Voor de overbrugging tot aan de verbouwing van de badkamer moet de muur en het kozijn zodanig waterbestendig worden afgewerkt dat er zonder problemen gedoucht kan worden. Er staat geen super tijdsdruk op, maar hoe eerder hoe beter. De vergunning voor het plaatsen van het kozijn regelen wij zelf.


Kozijnen, deuren en dakramen Heiloo
zaterdag 13 augustus 2022

Bovenverdieping 4 kozijnen vervangen, beneden 2 kozijnen

Bovenverdieping 4 kozijnen vervangen, beneden 2 kozijnen voor kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Heiloo
woensdag 27 juli 2022

Meerdere ramen + een vaste deur plaatsen(uitbouw)

We plaatsen een uitbouw van ongeveer 5,5 meter bij 3,5 meter. We willen graag aan de zijkant een deur en een vast raam. Daarnaast willen we over de hele breedte een paar vaste ramen. We vinden de steel-look mooi, waarbij het glas (op het oog) is ingedeeld in vlakken. Als dit niet mogelijk is staan we ook open voor zwarte kozijnen. Graag willen we materiaal dat lang meegaat en HR ++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Heiloo
maandag 27 juni 2022

Houten kozijnen vervangen

Zoek een vakman voor vervanging van oud kozijn met nieuw houten kozijn, op de begane grond en is gemakkelijk bereikbaar. Graag van de juiste inbraakbeveiliging, met slot. Drie punts systeem is ons aangeraden. Graag gegrond en klaar voor lakwerk. Hebben jullie een overzicht van de kozijnen ter beschikking, graag laten we het inmeten.


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
vrijdag 17 juni 2022

2 Houten kozijnen plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij 2 houten kozijnen van 70x70 cm met dubbelglas kan leveren en plaatsen. Dit zal geplaatst worden in 2 bestaande kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Heiloo
dinsdag 14 juni 2022

Beglazing isoleren 3 stuks

Zoek een vakman die 3 ramen/kozijnen kan isoleren, dit gaat om 2 grote ramen aan de voorzijde en een raam bij de keuken


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
vrijdag 03 juni 2022

Vervanging keukenraam

Ik zou graag mijn keukenraam (kozijn en glas) laten vervangen door een kunststof kozijn en meer isolerend glas. Bij opmeten kwam ik uit op 127,5 cm hoogte en 149 cm breedte Mocht één en ander nou niet te duur zijn dan overweeg ik meteen ook mijn huiskamer ramen te laten vervangen met kunststof kozijnen en meer isolerend glas. Het grote huiskamerraam kwam op 168 cm hoogte en 125 cm breedte. Het kleinere raam is 144 cm hoogte en 50 cm breedte. Ook zit er nog een klein raam boven de tuindeur, 19 cm hoogte en 89 cm breedte. Mijn keukenraam moet sowieso, maar zoals gezegd, mocht het nu meevallen met de prijzen dan zou ik graag in één keer alle beneden ramen laten doen. Ik hoor graag van u! Bellen is voor mij super lastig omdat ik slechthorend ben. Ik hoop dat wij dingen per e-mail kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Noortje Volkers


Kozijnen, deuren en dakramen Alkmaar
woensdag 01 juni 2022

Houten kozijnen vervangen

1 raam hoog:167 cm breed: 145 1 raam hoog: 160 breed: 216 Beide met hr++ glas


Kozijnen, deuren en dakramen Egmond aan den Hoef
Offertes aanvragen