Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman Enschede

Schuurdeur repareren - Timmerwerk - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schuurdeur repareren

De deur is aan de onderkant wat aangetast door rot


Timmerman Haaksbergen

Offertes voor timmerwerk in Enschede aanvragen

Recente aanvragen uit Enschede

maandag 30 mei 2022

Trap renoveren (houten bekleding)

Traprenovatie dmv overzettreden. het gaat in totaal om 12 treden. Vul het aantal treden in:: 12 Gewenste trapbekleding (meerdere opties mogelijk ter vergelijking):: , Aantal treden:: Anders, namelijk: Soort trap:: Dicht Model trap:: 2 Kwart draai Huidige trapbekleding:: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
donderdag 05 mei 2022

Trap en evt. overloop bekleden

Ik zoek een vakman voor het opnieuw bekleden van mijn trap en evt. mijn overloop(+/- 2,5x1,5m). Ik wil graag met de vakman kijken naar de prijsverschillen. Gewenste trapbekleding (meerdere opties mogelijk ter vergelijking):: , Aantal treden:: 13 (één trap) Soort trap:: Dicht Model trap:: 2 Kwart draai Huidige trapbekleding:: Tapijt Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik huur


Trappenbouw en traprenovatie Denekamp
maandag 24 januari 2022

2 Trappen bekleden met PVC

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij 2 trappen kan renoveren. Momenteel zijn de trappen kaal, dus verwijderen hoeft niet. De stootborden hoeven niet. Het is 1 open trap en 1 dichte trap. Elke trap heeft 1 kwart draai erin. Ik ben geïnteresseerd in PVC.


Trappenbouw en traprenovatie Denekamp
zaterdag 02 oktober 2021

Tapijt van trap verwijderen (1 trap)

Hoeveel kost het om tapijt van de trap te laten verwijderen? Deze is ooit met lijm vastgemaakt en heeft 14 treden (gesloten trap).


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
maandag 13 september 2021

Trap renoveren (PVC bekleding)

Model trap: 1 Kwart draai Dichte of open trap: Dicht Aantal trappen te bekleden: 1


Trappenbouw en traprenovatie Losser
vrijdag 21 mei 2021

14 traptredes schilderen

Het is een nieuwe trap die nog niet in elkaar zit. We hebben hier 14 losse houten treden waar we graag een grey wash overheen willen hebben.


Trappenbouw en traprenovatie Losser
maandag 26 april 2021

Trap renoveren (laminaat bekleding)

Beste, ik wil graag mijn een dichte en een open trap laten bekleden in een betonlook. Mvg Mirjam Uit welk materiaal is de trap gemaakt?: hout Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
maandag 05 april 2021

Trappen renoveren

Het gaat om een een open en een dichte met 13 treden per trap. Op de ene trap zitten er maantjes, en op de ander zit vloerbedekking. Graag laat ik dit door PVC vervangen.


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
vrijdag 19 maart 2021

Trap renoveren

We hadden vloerbedekking en die is nu door ons verwijderd. Nu willen we graag info voor nieuwe bekleding. Het gaat om een dichte trap met 13 treden.


Trappenbouw en traprenovatie Oldenzaal
maandag 08 februari 2021

Trap vervangen

Heb momenteel een rechte trap met 12 treden en losse bordes met tree. Wil een soortgelijke trap met een midden boom. Voorkeur voor hout, hoeft niet bekleed. Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
maandag 26 augustus 2019

Traptreden dieper laten maken

In het huis dat we hebben gekocht hebben we een dichte, steile trap (12 of 13 treden) met een draaiing naar rechts. Geheel tussen twee muren. De traptreden moeten zo diep als mogelijk worden en daarna wordt de trap geheel gestoffeerd. De stoffering regelen wij zelf.


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
maandag 17 juni 2019

Binnen trap vervangen

Huidige trap heeft 13 treden, is 299 cm hoog, is 73 cm breed de treden zijn 62 cm. De maximale maat is 77 cm breed. Grondlengte is 235 cm. De huidige trap is van hout, nieuw mag van hout maar andere materiaal is ook optioneel. Eigenlijk wil ik de meest betaalbare opties naast elkaar zetten. Er zit een leuning aan de muur, dus die is niet nodig.


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
woensdag 12 juni 2019

Houten trap bekleden

Wij willen een rechte trap laten bekleden met hout of tapijt. Het is een houten trap met 13 treden. De gehele bovenverdieping moet ook worden bekleed met hout of tapijt.


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
dinsdag 07 mei 2019

Trap plaatsen

In een nieuwe woning dient een houten trap geplaatst te worden. Er zullen eerst 6 treden komen dan een bordes van 1 a 2 meter, een draai van 180 graden en daarna gaat de trap verder. Graag zou ik advies willen ontvangen voor de mogelijkheden.


Trappenbouw en traprenovatie Oldenzaal
maandag 22 april 2019

Traptreden dieper maken

Ik wil de traptreden van de zoldertrap dieper laten maken. Ik vraag me af wat de mogelijkheden zijn. Ik hoor graag van u.


Trappenbouw en traprenovatie Enschede
Offertes aanvragen