Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor de oude schuurdeur vervangen, zowel voor als achter (dus 2 stuks):

De oude schuurdeur vervangen, zowel voor als achter (dus 2 stuks)

Zowel onze schuurdeur van de schuur voor als achter zijn verrot en moeten vervangen. Gaarne offerte voor het vervangen van beide deuren.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor de oude schuurdeur vervangen, zowel voor als achter (dus 2 stuks) uit heel Nederland:

De oude schuurdeur vervangen

binnenwerk van slot schuurdeur is versleten. Slotenmaker krijgt deur niet open dan alleen te slopen. Graag offerte om schuurdeur te vervangen. Foto's aanwezig op aanvraag.

Schuurdeurkozijn verrot en moet vervangen worden

Ik zoek een kozijnenspecialist die herstel werk kan uitvoeren bij het kozijn van mijn schuurdeur. Deze is van onderen verrot en die moet geheel of deels vernieuwd worden. Het is een houten kozijn.

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Onderdorpel van kozijn van de schuurdeur is verrot. Ooit is deze al vervangen maar opnieuw verrot. Vandaar gaarne vervanging door kunststof.

Plaatsen schuurdeur

De bestaande schuurdeur moet vervangen worden. Incl. overzetten slot. Het is de bedoeling dat u de oude verwijdert en afvoert en de nieuwe installeer. Ik heb de nieuwe al besteld inclusief al het installatiemateriaal.

Schuurdeur vervangen

Mijn schuurdeur moet worden vervangen. De schroeven van de scharnieren zitten muurvast. De afmetingen van de deur zijn ongeveer:212 x 82,5 cm. In de huidige deur zit een glazen ruit, maar dat is bij de nieuwe deur niet nodig. Graag zou ik ook willen dat de ouder deur word afgevoerd en dat er een nieuwe deur word geleverd.

Schuurdeur vervangen

Ik wil de oude schuurdeur verwijderen en het door een nieuwe vervangen. Ik ontvang graag een offerte inclusief verwijderen, afvoeren en de nieuwe deur.

Schuurdeur vervangen en opening verbreden voor een motor

Ik wil mijn huidige schuurdeur van 83 cm breed en 213 cm hoog vervangen door een deur van 110 cm-115 cm breed en dezelfde hoogte(213 cm). Het huidige kozijn is 91 cm breed en 223 cm hoog. De muur waarin het kozijn geplaatst zit, is van steen. Hiervoor moet een stuk van de muur ingekort worden. De deur kwaliteit moet van stevig hout zijn met eventueel een raam van ondoorzichtig glas. Handgreep en slot kunnen van de huidige deur gebruikt worden. Dank je wel.

Schuurdeur en kozijn vervangen

Graag een offerte voor het leveren en vervangen van een schuurdeur inclusief kozijn. Deur is 204 cm hoog 93 cm breed. Ziet er nu uit als buiten deur, moet tuindeur worden (zie foto)

Schuurdeur zonder glas vervangen

Betreft vervangen simpele buitendeur van ongeveer 2.10 m zonder ramen van een schuur. Woning uit 1963 met een aanbouw/ schuurtje. Vervangen voor een simpele houten deur, zo goedkoop mogelijk. Hoeft niet afgelakt te worden, dat doe ik zelf wel. De deur laat ik door jou weghalen, het afvoeren doe ik zelf.

Schuurdeur met dorpel vervangen

Enkel de schuurdeur vervangen plus de dorpel. Over het materiaalsoort laat ik mij graag adviseren, moet zo lang mogelijk meegaan.

Partners

Partners van Casius