Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor ubink dakraam vervangen:

Ubink dakraam vervangen

Ik zoek een kozijnen specialist die een dakraam kan vervangen in mijn dak. Wij willen ons oude Ubink 4 pand dakraam laten vervangen door een ubink purilan 4 pans dakraam. Dit betreft een kunststof kozijn. Het raam moet geplaatst worden in een schuin pannendak.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ubink dakraam vervangen uit heel Nederland:

Ubbink dakraam laten vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een ubink dakraam van 60 cm hoog en 49,50 breed. Graag een all in prijs prijs inclusief montage. Dank.

Dakraam vervangen

Ik heb een Ubink dakkantelraam afmeting 106 cm breed 90 cm hoog kantelgedeelte. Deze had ik graag vervangen. Kan u mij zeggen wat de kosten zijn; leveren en plaatsen kan van binnen uit, hulp aanwezig.

vervangen van 1 ubink tuimeldakraam ...

vervangen van 1 ubink tuimeldakraam hoogte 112 cm breedte 107cm (hoeft geen ubink te zijn). Raam nog niet aangeschaft, graag in overleg met bedrijf. Misschien kan de ophanging van bestaande dakraam gerepareerd worden....?