Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor slotgat op maat maken in twee deuren:

Slotgat op maat maken in twee deuren

Ik wil 2 maatwerkdeuren bij jullie bestellen (Atlanta). Ik heb begrepen dat het slotgat in die deuren volgens een vaste afmeting erin wordt gemonteerd door de leverancier. Jullie hebben aangegeven dat ik de deuren zonder slotgat kan bestellen en deze door een ander bedrijf er in kan laten monteren. Kunnen jullie mij een offerte toesturen van hoeveel hef mij gaat kosten om de slotgaten door een ander bedrijf erin te laten monteren? Ik zou dit willen laten uitvoeren nadat de deuren zonder slotgat door jullie zijn geleverd (volgens mij is dat ergens in september). De kosten voor het bestellen van de maatwerkdeuren zelf zijn bij mij bekend.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slotgat op maat maken in twee deuren uit heel Nederland:

Nieuwe opdekdeur afhangen

Ik heb zojuist een deur bij jullie gekocht. Hier moet nog een slotgat in gemaakt worden en deze moet afgehangen worden. Betreft een opdekdeur. Nieuwe scharnieren en klinken heb ik erbij gekocht. De maat van de nieuwe deur is gelijk aan de deur die we nu hebben. Ik hoor het graag. De afmetingen stuur ik nadien via de mail.

Tuindeur van composiet op maat maken

Kunt u een composiet-tuindeur op maat maken? De maten die ik in de bestaande situatie nodig heb zijn 210 cm hoog en 84 cm breed. Het slotgat zou op 115 cm van de onderkant moeten zitten, hart van de deurkruk. De deur is linksdraaiend naar binnen toe. Is het ook mogelijk om de deur met een toog uit te voeren, ronde bovenkant. De kleur is minder belangrijk omdat ik de deur in de kleur van mijn huis, grachtengroen, wil schilderen. Ik ga ervan uit dat schilderen mogelijk is? Graag ontvang ik van u de antwoorden hierop en een prijsopgave / offerte.

Maatwerk opdek binnendeur monteren

Wij hebben een nieuwe maatwerk opdek binnendeur laten maken en deze zal op 26 januari geleverd worden. We laten de deur hier graag monteren. De maat van deze deur is 2130 x 830 mm. De deur is voorzien van een slotgat Nemef 1200 en er wordt een ruit los bij geleverd van helder gehard glas van 4 mm dik. We ontvangen graag uw offerte.

CanDo ML 457 schuurdeur monteren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het monteren van een schuurdeur. Dit betreft de CanDo ML 457 (standaar maat 211,5cm bij 93cm). Ik ga ervan uit dat het slotgat bij het bestellen van de deur opgenomen kan worden. De gevraagde werkzaamheden bestaan uit: - Demonteren huidige schuurdeur; - Overzetten scharnieren naar nieuwe deur; - Nieuwe deur inhangen; - Slot en beslag overzetten naar nieuwe deur; - Waar nodig nieuwe deur iets bijschaven omdat de huidige deur iets klemt. Het verven van de deur valt buiten de gevraagde werkzaamheden. Als u aanvullende vragen heeft verneem ik het graag. Bij voorbaat dank. De deur ga ik bestellen.

Stompe binnendeuren afhangen en hang- en luitwerk monteren

Wij hebben bij Praxis 5 stompe paneeldeuren gekocht en willen die op maat laten maken en laten afhangen. Het zijn dichte deuren zonder glas, die al zijn voorzien van een slotgat. Er moeten ook sloten en krukstellen worden geplaatst. Alle materialen zijn hier al voorhanden. We ontvangen graag een offerte.

Hardhouten schuurdeur afhangen

Ik wil mijn schuurdeur laten vervangen door een hardhouten deur die ik bij Gamma heb aangeschaft. De nieuwe deur moet op maat worden gemaakt en worden voorzien van een slotgat. Ik heb ook nieuw hang- en sluitwerk aangeschaft. Ik wil het glas uit mijn oude deur laten overzetten als het lukt. Ik ontvang graag een offerte.

Garagedeur op maat laten maken

Ik wil graag een deur voor de garage op maat laten maken. Met afmetingen van 220 cm bij 86 cm. Onze voorkeur gaat uit naar een 40 mm multiplex deur. Voorkant van deur zo maken (door middel van frezen bijvoorbeeld) dat het verticale planken lijken. Ook zouden wij een eventuele mogelijkheid van een "paardendeur" willen bespreken. Inclusief slotgat.

Complete achterdeur afhangen

Het betreft het inhangen van een nieuwe achterdeur, inclusief hang- en sluitwerk en glas zetten. Het slotgat zit er al in, de deur eventueel nog iets op maat maken, voor de rest zijn alle scharnieren, krukken, schildplaten en het slot aanwezig. Er moet een oude deur verwijderd worden en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Balkondeuren laten afhangen

Twee balkondeuren op maat maken en afhangen: - rondom op maat maken - afhangen - sloten overplaatsen (slotgat zit erin) - dubbel glas plaatsen - afkitten. Het hang- en sluitwerk zijn aanwezig. De oude deuren eruit halen en afvoeren.

Hardhouten balkondeur inhangen

De oude balkondeur is rot. We hebben een tweedehands balkondeur gekocht, hardhout 83x201,5. Slotgat, slot, deurhandvatten, deurbeslag is reeds gemonteerd. De deur moet alleen op maat geschaafd worden ongeveer 2 mm bij de scharnierzijde en drie scharnieren aan de deurzijde in de deur worden gebeiteld, zodat hij kan worden ingehangen. Verder zijn er geen werkzaamheden zoals bovenstaand

Partners

Partners van Casius