Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deuren afschaven:

Deuren afschaven

Ik wil graag 3 deuren schuren in verband met een hoger laminaat dat gelegd is.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren afschaven uit heel Nederland:

Kamerdeuren afschaven of afzagen

Ik zoek een deurenspecialist die een aantal deuren kan aanpassen in mijn woning. Er is laminaat bij mij in huis gelegd en nu sluiten de kamerdeuren niet meer. De deuren dienen dus of geschaafd of afgezaagd te worden. Ik heb in totaal 8 deuren in huis en wil dat jullie voor de benodigde materialen zorgen.

Raam-, kozijn- en gevelwerk

Klepraampje van atelier 130 x 55 cm, hardhout, dubbel glas, middenspijl is verrot. Nieuw te maken en plaatsen. Twee deuren aan de achterkant afschaven in verband met klemmen. Windveren op huis (eengezinswoning met 2 verdiepingen), ongeveer 15 meter omkleden met zink. Ik weet niet of de planken nog goed zijn, daar zou eventueel ook naar gekeken moeten worden.

Deuren inhangen

Graag willen wij 2 deuren laten plaatsen (deze hebben wij al in ons bezit). Het betreft 1 stompe deur waar het glas in lood nog in gezet moet worden + scharnieren en handgreep (scharnieren en handgrepen zijn ook in het bezit) en 1 opdekdeur. De stompe deur moet iets worden afgeschaafd om deze te laten passen in de deuropening. De opdekdeur moet iets worden ingekort. De materialen voor het afschaven hebben wij niet in ons bezit.

Laminaatvloer met waterschade herstellen

In verband met waterschade mag ik van mijn verzekering de schade herstellen, echter ik weet nog niet of ik volledig nieuw laminaat laat leggen (dit kan ik zelf wel uitrekenen) of dat ik alleen de overloop (4 m2) laat vervangen en dan bij de deuren dorpels/strips ga plaatsen en de deuren (4 stuks laat afschaven). Graag zou ik een offerte ontvangen wat dit laatste gaat kosten: 5 aluminium strips 4 x voor onder de deur en 1 x bij trap en 4 x deuren afschaven.

Schuurdeur afhangen en voordeur afschaven

Het betreft het plaatsen van een nieuwe schuurdeur, 87.5 x 201 cm. De vakman dient eventueel de deur met glas ook te leveren. Daarnaast dient de klemmende voordeur te worden bijgeschaafd. Graag ontvang ik een offerte waarbij beide deuren separaat vermeld worden.

Deur afschaven

Ik wil over de bestaande vloer een laminaat vloer leggen. Echter zijn 2 stompe deuren iets te lang, deze zullen op maat gemaakt moeten worden. Wie kan deze deuren eruit halen, iets afschaven en weer terughangen. En tegen welke kosten. Ik zou dat graag nog deze week gedaan hebben i.v.m. het leggen van de vloer.

Onderkant van de deur afschaven

Graag een opgave van de kosten om twee deuren aan de onderkant af te schaven. Het zijn binnendeuren en in verband met nieuw parket is dit nodig. De woning is van 2008.

Kattenluik in de deur plaatsen en deuren afschaven

Wij willen in een houten deur een kattenluik laten plaatsen. Prijs exclusief aanschaf kattenluik maar inclusief andere benodigde materialen. Daarnaast hebben we 5 deuren die klemmen. Deze zouden we door een timmerman willen laten afschaven.

6 stompe binnendeuren afhnagen

Graag het plaatsen en afhangen van 6 stompe binnendeuren in reeds bestaand kozijn. 2x 78x201,5 cm en 4x 83x201,5 cm. Merk Cando. Materiaal e.d. al beschikbaar. Betreft dus alleen het afhangen en afschaven van de deuren.

Afhangwerk voordeur + raam en binnendeuren afschaven

-Voordeur opnieuw afhangen + nieuwe sloten; -Raam van klep- naar draairaam maken; -Binnendeuren onder afschaven (7x); Deuren en raam zijn aanwezig (bestaande situatie).