Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor velux raam in garage vervangen:

Velux raam in garage vervangen

Het betreft hier het vervangen van een bestaand Velux raam in onze garage door een GGU UK Tuimelvenster INTEGRA onderhoudsarm, vochtbestendig, witte afwerklaag. Het dakraam is 134 bij 98 cm. De afmetingen zijn hetzelfde alleen het nieuwe raam kan elektrisch bediend worden (strook/draden zijn aanwezig maar niet exact op de gewenste plaats). Tevens plaatsen: 1 UK04 8888Z Insectenhor / handbediend 1 EW UK04 0000 Renovatiegootstuk voor geprofilieerde dakbedekking 1 BFX UK04 1000 Waterkerende manchet
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor velux raam in garage vervangen uit heel Nederland:

Dakraam wisselen

Ik heb nu een GGL8 Velux raam van 134 bij 140 cm en deze moet gewisseld worden door een Fakro van ook 134 bij 140 cm.

Velux dakraam vernieuwen

Ik wil mijn Velux dak raam vervangen voor een nieuw kunststof dakraam. Het gaat om een Velux GGL 8 dakraam.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een dakraam. Het gaat om een GGL SKVelux 114 x 118 cm, GGL Tuimelvenster, wit afgelakt/geplakt grenen, HR++ inclusief EDW gootstukken & velux waterkerende manchet, dempremmende folie en GGU raam uitgevoerd met kunststof toplaag.

Lekkage bij een Velux ramen repareren

Lekkage bij een Velux raam repareren. Ik heb 8 dakramen (Velux) waarvan 2 een beetje lekken en tekenen van vocht vertonen ter plaatse van de aftimmering. Als het hard regent lekt het via de aftimmering. De ramen zijn geplaatst tijdens de verbouwing in 2005. Het betreft een portiekwoning uit 1940 met een licht hellend dak.

Velux dakraam laten vervangen

Huidige Velux dakraam vervangen. De klant heeft nu een dakraam Velux GGL 606. De klant wil het dakraam laten vervangen met dezelfde afmetingen en hetzelfde model. De omvang van het dakraam bedraagt: 114 centimeter bij 118 centimeter. De klant wil graag dat de vakman komt kijken, omdat er eventueel alleen een nieuw raam in hoeft worden geklikt. De klant weet dit alleen niet zeker en wacht daarom op het advies van de vakman.

Dakraam vervangen

Ons zolderraam ( 134 x 140 cm) moet vervangen worden. Het is een oud Velux raam type ggl8.

Lekkageschade bij Velux raam verhelpen

In onze badkamer lekt het bij het Veluxraam (1 x 1.5 meter), waterschade aan omliggend houtwerk, gipsplaten, schilderwerk en vloer. Graag een offerte voor de verzekering van de herstelwerkzaamheden.

Lekkage naast Velux dakraam oplossen

Wij hebben een Velux dakraam dat lek is. Het water loopt (nog) niet echt naar binnen toe, maar het hout kleurt donker, omdat het nat is. Graag zou ik willen weten wat het kost om dit te laten nakijken en te verhelpen, en op welke termijn dit mogelijk is. Het raam is 1,05 meter breed en 1,05 meter lang en de andere 1,05 breed en 80 centimeter lang.

Dakraam vervangen

Ik heb aan een zijde van mijn zolder al een Velux dakraam, type GGL 104 en wil aan de andere zijde graag een zelfde raam laten monteren ter vervanging van een klein raampje. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Raam in een Velux dakraam vervangen

Wij zouden heel graag een Velux dakraam willen laten vervangen maat 134 x 140 cm. Het dakraam sluit niet meer en is te oud om te laten maken. Het binnenwerk is nog keurig, het gaat dus puur om het oude raam eruit halen en het nieuwe raam plaatsen. En eventueel de buitenkant netjes afwerken, waar nodig. Zou u een offerte kunnen geven wat dit totaal kost en of we rekening moeten houden met extra bijkomende kosten en hoeveel deze zouden kunnen zijn.

Partners

Partners van Casius