Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor taatsdeur plaatsen tussen woonkamer en hal:

Taatsdeur plaatsen tussen woonkamer en hal

Ik wil graag een taatsdeur als afsluiting tussen woonkamer en hal, 2.60 hoog en 1.30 meter breed. Aluminium met slank profiel (met glas).
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeur plaatsen tussen woonkamer en hal uit heel Nederland:

Taatsdeur van zwart staal of aluminium plaatsen

Wij ontvangen graag een prijsopgave van een stalen taatsdeur. Een enkele deur met 3 vlakken. Afmeting 110x235

Aluminium taatsdeur plaatsen

Ik wil een aluminium taatsdeur laten maken en plaatsen. Het gaat om 1 deur van 1,20 breed en een paneel van 43 cm, met een hoogte van 2,53 meter. Deuren met een roe verdeling van 4 met witte coating, veiligheidsglas van 6 mm met folie ertussen. Het aluminium moet een slank profiel (met glas) hebben.

Taatsdeur in een bedrijfspand plaatsen

Ik wil een offerte voor een houten taatsdeur in een bedrijf pand. Afmeting is ongeveer: hoog 2500 mm bij 930 mm van hout, zonder glas. Deze moet dus volledig dicht zijn en deze moet ook op slot kunnen.

Taatsdeuren leveren en plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de keuken en de tussen hal. En van de tussen hal naar de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten witte taatsdeur. De afmetingen zijn 201cm breed en 280cm hoog. Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen. Hout (met glas)

Taatsdeur van de hal naar woonkeuken plaatsen

Ik wil een taatsdeur in het gedeelte van de hal naar de woonkeuken. Afmetingen circa 210 hoog x 120 breed. Dit moet een aluminium deur met slank profiel (met glas) worden.

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur met 4 ramen. Afmeting is 91 breed en 243 cm hoog gemeten van het plafond tot de vloer en breedte is van de deur die we nu hebben inclusief een kozijn. Ik wil een aluminium deur met slank profiel (met glas). Nu zit er een raam boven met een stalen lat tussen.

Taatsdeur(en) plaatsen

Ik wil graag 1 of 2 taatsdeuren tussen woonkamer en slaapkamer die later bij woonkamer wordt getrokken. Of misschien een schuifwand. Wat is handig in onze situatie? Misschien met een voorzetwand en integreren in de muur. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Breedte 2 meter en standaard deurhoogte. Het gaat dus om het leveren en plaatsen. Uitvoeradres bevindt zich een kilometer verderop.

Kozijn met taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een houten taats deur tussen de hal en de kamer. Breedte 1. 20 lengte 2. 50 m Hout (met glas)

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik zou graag een stalen taats deur van de hal naar de woonkamer/keuken willen van 1meter breed bij 260 hoog . En een douchewand van 1200x2600 hoog. Weet ik nog niet

Dubbele taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur (van hout en glas) tussen de hal en de woonkamer in ons nieuwe appartement. De afmetingen (van de deuropening) zijn hoogte 270 centimer, breedte 80 cm. Per deur. Hout (met glas)

Partners

Partners van Casius