Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zoetermeer of directe omgeving.

2611 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, vervanging kozijnen, vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zoetermeer:

Eettafel laten inkorten van 2.20 naar 160 lang

Ik heb een 6 persoons Eiken eettafel van 2.20 lang en zou er graag een 4 persoons tafel van 1.60 laten maken.

De oude schuurdeur vervangen, zowel voor als achter (dus 2 stuks)

Zowel onze schuurdeur van de schuur voor als achter zijn verrot en moeten vervangen. Gaarne offerte voor het vervangen van beide deuren.

Schuifdeur laten monteren op zolder

Ik wil een schuifdeur laten monteren op zolder. De schuifdeur en systeem heb ik bij Praxis besteld. Wat gaat mij dit kosten ?

Kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen

Onze dakkapel heeft een nieuw kozijn nodig, bij voorkeur kunststof, ook willen we graag een nieuw dakraam laten plaatsen en moet het kozijn van 1 van onze binnendeuren vervangen worden, bij voorkeur door 1 specialist

Zolderkasten (ver)bouwen

We zoeken een timmerman die op zolder een of twee inbouwkasten kan maken, een gewone deur, een schuifdeur en knieschotten kan vervangen/ verfraaien. Optioneel willen we laminaat gelegd hebben (35 m2) op zolder en in de kleine slaapkamer en de kleine slaapkamer behangen.

Vervanging alle kozijnen voorgevel (2 verdiepingen)

Wij willen de hardhouten kozijnen van de voorgevel laten vervangen op de eerste en tweede etage. Het oppervlak per etage bedraagt ongeveer 8 m2 (5m x 1,60 m). De nieuwe kozijnen willen we ook graag in hardhout, inclusief openslaande ramen. Kunt u ons een all-in offerte sturen, svp? Zie foto

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte om onderstaand type vlak dak raam te plaatsen in een houten vlak dak met bitumen dakbedekking met leislag. Dak is een dunne balklaag met dakbeschot buiten en kraaldelen met gipsplaat er overheen binnen. Geen isolatie. Verdere binnenafwerking verzorgen we zelf. Klus moet voor half maart gereed zijn.

Vervangen kozijnen en plaatsen tuindeur

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het plaatsen van nieuwe 4 kozijnen en een tuindeur. Het zijn nu houten kozijnen, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna wil ik ze vervangen door kunststof kozijnen. Graag ontvang ik een offerte. Alvast bedankt voor uw reactie.

2 dakramen plaatsen

1 x dakraam 55 x 78 1 x dakraam 78 x 98 Tuimelraam kunststof

Hardhouten dorpel vervangen door een stenen dorpel voor de buitendeur

Mijn schuurdeur heeft een hardhouten dorpel, inmiddels verrot, en dit wil ik vervangen door een stenen dorpel. Het is ongeveer 1,60 - 2 meter lang. Afvoeren van de oude dorpel kan ik zelf doen.

Vervangen schuurdeur en hang en sluitwerk

Wij willen een nieuwe schuurdeur hebben. Het hang en sluitwerk moet ook vervangen worden. Verven doen wij zelf. De schuurdeur is ongeveer 90 cm bij 2 m. De kosten van de huidige deur laten weghalen en afvoeren graag apart benoemen op de offerte.

Anti inbraak strip op de voor- en achterdeur monteren

Ik krijg per 10 januari 2020 de sleutel van mijn appartement. Ik wil graag voor en achter dus bij beide deuren (galerij en balkon) een secu strip plaatsen. En ik wil bij een slaapkamerraam aan de galerijkant een stang of rek omdat ik altijd met mijn raam open wil slapen.

Bedden op maat laten maken

Ik wil graag 2 whitewash tweepersoonsbedden laten maken: 1. 140 x 200 2. 140 x 210 En eventueel een dichte schoenenkast van ongeveer L120 x H65

Volledige wasruimte timmeren

Ik zou graag op zolder die schuin af loopt, een multifunctionele strak af gewerkte ruimte willen denk aan de ombouw voor wasmachine en droger vouw ruimte opberg kasten Denkende aan de kleuren zwart wit en grijs Een mooi werk blad, een plek om de strijkplank mooi in weg te werken. Een kast voor handdoeken en schoonmaak middelen etc. een mooie functionele ruimte.

Lijst binnendeur vervangen: Normale deur - Opdekdeur

Al jaren een doorn in het oog is de deur van onze woonkamer. Deze deur is zwaar door het glas en er is voor gekozen om maar 2 scharnieren te gebruiken. Gevolg was dat nu het bovenste scharnier los zit en de deur niet goed open/ dicht kan. Graag zouden we de deur behouden maar de deurlijst vervangen zodat we met 3 scharnieren de deur normaal kunnen gebruiken. Dit is onze inschatting maar we staan open voor advies van een echte vakman! Graag laten wij door de vakman de deurlijst weg halen, als dit uiteraard nodig is. Het gaat om een standaard deur, maar de werkelijke afmetingen durf ik niet te zeggen.

Traprenovatie

Wij willen graag informatie over de mogelijkheden en de kosten om de trap te laten bekleden in een donkere, antracietachtige kleur. Wij hebben een houten trap met 15 treden. Wij zijn op zoek naar bekleding voor de platte delen en de voorkant van de traptreden, zodat het verticale gedeelte tussen de treden wit blijft. In principe willen wij de trap van de begane grond naar de eerste verdieping laten bekleden. Wij zijn er nog niet uit of wij de trap naar de zolder (deze trap is open) ook willen laten doen. Ook zouden wij graag willen weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn om ledstripjes te plaatsen onder enkele treden, die met een sensor aan gaan. Ik wil u vragen zo veel mogelijk contact op te nemen via de mail, in verband met werk.

Dakraam vervangen

Dakraam vervangen voor kunststof dakraam Huidige afmeting Buitenzijde is b 84 x h 104,5 Binnenzijde is b 74x h 95 Graag hoor ik de kosten via email

Gevel sparing maken en kozijnen plaatsen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het maken van sparingen in de gevel ten behoeve van raamkozijnen. Het gaat om het maken van 3 sparingen inclusief het plaatsen van de kozijnen: Sparing + plaatsen kozijn links van de schuifpui, afmetingen: 80 x 160 (zie bijlage) Sparing + plaatsen kozijn rechts van de schuifpui, afmetingen 80 x 160 (zie bijlage) Sparing in zijgevel, afmetingen 90 x 200 Kozijnen kunnen wij eventueel zelf leveren. Het moeten HR++ glazen, kunststof kozijnen zijn in de kleur RAL 9010 of 9016. Graag ontvang ik een offerte inclusief btw. Langskomen voor een vrijblijvende offerte kan natuurlijk ook.

Vervangen van schuurdeur

Huidige scheurdeur is nodig aan vervanging toe. Ik denk aan kunststof deurpost (gebroken wit) en deur (marine blauw), inclusief montage. Schuurdeur geheel gesloten, dus zonder glas. Wel met slot. Huidige deur opent naar buiten, scharnieren aan de rechterkant.

Koof maken van gipsplaat voor afzuiging

Voor de buis van de afzuiging in de keuken moet een koof worden gemaakt van gipsplaat. De koof moet circa 3 meter worden. Het moet worden gestuct en geverfd. Verf heb ik zelf.

Plaatsing dakraam

Wij hebben een dakraam aangeschaft. We zoeken iemand die het kan plaatsen op korte termijn. Er heeft nooit een raam ingezeten, dus er zou een gat gemaakt moeten worden. De maten zijn 55 cm x 78 cm. Graag een offerte hiervoor.

Gipswand met deur in slaapkamer

Wij krijgen eind september/begin oktober een nieuwbouw woning opgeleverd in Zoetermeer. Wij willen nog een kleine wand van 230 cm breed plaatsen in onze slaapkamer zodat een inloopkast gerealiseerd kan worden. Ik zou graag een offerte willen vragen. specificaties: • Breedte wand: c.a. 230 cm • hoogte wand: c.a. 262 cm • Ik denk normale 7 cm gipsblok zou voldoende moeten zijn, hoeft geen geluid/vochtwerend te zijn. • wandafwerking: behangklaar aan een kant

Nieuwe voordeur incl. dorpel plaatsen

Wij hebben een nieuwe houten voordeur gekocht. De weldorpel moet worden verwijderd en de deur moet worden ingekort. De bovenkant is geen optie daar dan de vlakverdeling in het geding komt. Na verwijderen moet een nieuwe weldorpel worden geplaatst en moet de deur worden afgehangen. De deur, het hang- en sluitwerk en scharnieren hebben we in bezit. De weldorpel (nog) niet.

Reparatie van dakraam

Helaas is vanmorgen met het sluiten van mijn dakraam iets kapot gegaan, waardoor hij niet meer goed sluit. Gezien de weersverwachtingen zou ik dit graag op korte termijn willen latten maken. Het gaat om een Ubbink 4 steelsgewijs dakraam.

Houten kozijnen vervangen door kunststof variant

Op de 1e etage van ons woning hebben wij een dubbele raam, bestaande uit twee kozijnen uit de jaren 70. Een kozijn is verticaal (bestaande uit 2 delen: een vast en een dat open kan). Tweede kozijn is velux dakraam dat op het eerste raamkozijn bevestigd is. Omdat de kozijn al heel oud zijn en van hout zijn de aan vervanging toe. Ik wil graag een kunststof variant