Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zoetermeer of directe omgeving.

2396 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zoetermeer:

Taatsdeur plaatsen tussen woonkamer en hal

Ik wil graag een taatsdeur als afsluiting tussen woonkamer en hal, 2.60 hoog en 1.30 meter breed. Aluminium met slank profiel (met glas).

Hordeuren inmeten en monteren

Ik heb 2 hordeuren nodig voor mijn balkons. Ik twijfel nog tussen de aanschaf van rolhordeuren of scharnierende hordeuren. De deuren zijn ongeveer 205 cm hoog en 90 cm breed. Ik laat de hordeuren hier graag inmeten en na levering op maat maken en monteren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn voor beide types hordeur.

Timmerwerk buitenzijde woning

De rabatdelen aan de zijkant van de woning en boven de garagedeur dienen vervangen te worden. Graag laat ik alles door de vakman controleren en daar waar nodig aan pakken.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten plaatsen, waarvan 1 de badkamerdeur betreft. Het materiaal is al in huis. In de deuren moet het deurbeslag nog worden geplaatst. De deuren liggen al op de verdieping.

Meerdere kozijnen en deuren plaatsen

Ik wil graag 7 deurkozijnen en deuren laten plaatsen. De afmetingen van de deuren zijn 211,5 hoog. Vijf ervan zijn 93 cm breed, 1 ervan 88 cm en de laatste 73 cm breed.

Schuifdeur installeren voor een vaste kast

Ik wil een vaste inbouwkast laten voorzien van een schuifdeur. Na overleg met een klusadviseur bij Gamma heb ik begrepen dat ik de volgende producten moet aanschaffen om een schuifdeur te kunnen laten plaatsen: 1) StoreMax rail t.b.v. H60 metaal zilver 200x3,2x3,1 cm voor € 21. 99 2) StoreMax wielset t.b.v. H60 metaal wit 2 stuks voor € 37. 69 3) Storemax deurplaat Kashmir / Antraciet 255x101,5 cm voor € 49. 95; deze moet op maat gezaagd worden (zie bijgevoegde foto voor afmetingen) Graag verneem ik hoeveel het mij kost om dit zo spoedig mogelijk door een vakman te laten monteren

Krakende trap herstellen

We hebben net een trapkast laten plaatsen (hiervoor kraakten de treden niet). Na het plaatsen van MDF stootborden voor kast, kraken de (13) treden van de trap heel erg. De stootborden zijn geschroefd. Liefst wil ik de bestaande stootborden blijven gebruiken, maar dat het kraken wel zo min mogelijk wordt. Ik hoor graag een totaalprijs om dit te realiseren.

Binnendeuren afhangen

Ik wil graag 4 opdek binnendeuren laten afhangen. In 1 deur moet ook glas worden gemonteerd. Ik heb nog geen scharnieren. De slotgaten in de deur zijn al gemonteerd, de slotgaten in de kozijnen nog niet. Sloten heb ik wel in mijn bezit.

Binnendeuren afhangen

Wij hebben op de begane grond 4 stalen kozijnen laten vervangen door houten kozijnen. Hier hebben wij 4 nieuwe massief houten binnendeuren voor gekocht bij Praxis. Een van de deuren heeft 2 glasplaten welke nog in de deur moeten worden gemonteerd. De deuren dienen te worden afgehangen. Sloten heb ik zelf, gaten zitten reeds in de deur, echter scharnieren nog niet. De deuren worden op 13-9 geleverd. Graag zou de opdracht voor 23-9 moeten worden uitgevoerd. Graag zien we de prijs voor het afhangen van 4 opdekdeuren inclusief scharnieren en inclusief het plaatsen van het glas in 1 van de deuren.

Voorzetwand met geluidsisolatie plaatsen

Op 16 oktober gaan wij verhuizen naar onze nieuwe woning, een geschakelde eengezinswoning. We willen voorkomen dat er geluid vanuit onze woning doordringt bij onze buren. Daarom willen wij een geluidsisolerende voorzetwand laten monteren van ongeveer 240 cm hoog en 5 meter breed. Ik heb een foto bijgevoegd, het gaat om de wand met TV. Ik ontvang graag uw offerte.

Gipsplafond plaatsen op zolder

Wij hebben op onze zolderverdieping een plafond van ongeveer 25 m² waarop nu kunststof schroten zitten. Wij zullen die schroten verwijderen en de zolder ruim maken. Wij willen er graag een nieuw plafond met raggels en gipsplaten laten aanbrengen. Daarbij moet het plafond ook worden uitgelijnd, zodat dit mooi vlak wordt. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. De uitvoeringsdatum is in overleg.

Kozijn verhogen of erker plaatsen

Eind september laten wij een nieuwe keuken plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het werkblad goed aansluit willen wij het kozijn van het raam aan de voorkant van ons huis met ongeveer 40 cm laten verhogen. Bijgevoegd aan deze opdracht een foto van de voorkant van ons huis en een (niet professionele) schets.

Verlaagd plafond maken met LED-spots

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van een verlaagd plafond van in totaal 50 m² in onze woonkamer met open keuken, hal en toiletruimte. Ik wil er ook led spots in laten plaatsen. We hebben een betonnen plafond met kanaalplaten. Ik laat de klus hier graag even door u beoordelen.

Deurhorren in houten kozijnen monteren

Graag wil ik twee deurhorren op maat laten maken, laten afstellen en laten monteren. Het zijn rolhordeuren van de Bruynzeel 900-serie van 299,- euro die op de onderkant over een ketting loopt.

Pergola bouwen en plaatsen

Goedemiddag, wij willen graag een pergola laten maken zoals op onderstaande voorbeelden. De pergola moet 5,70 bij 3,60 worden en moet van robuust vurenhout worden gemaakt. De palen 15 x 15 cm de latten in overleg. Wij willen in totaal 8 staanders hebben, 4 staanders moeten geplaatst worden op een damwand die is afgetimmerd met vlonder delen en 4 staanders moeten in de grond geplaatst worden. Geen voorwerk nodig bij het plaatsten.

CanDo ML650 voordeur plaatsen

Wij willen graag een Cando voordeur gekocht via praxis laten plaatsen. Dit gaat om de Cando ml650, blank glas dient gemonteerd te worden, deurkrukset, brievenbus, drie scharnieren en slot. Geen driepuntssluiting. De huidige deur heeft ook drie scharnieren. De oude deur verwijderen en optioneel ook afvoeren.

Houtrot verwijderen van kozijn

Ik heb een kozijn met houtrot en wil graag een prijsopgave voor het herstel hiervan. Het gaat om het onderste gedeelte (circa 30 cm) van een staande balk.

Houten koof voor overgordijnen plaatsen inclusief gordijnrails

Twee latten (vurenhout) 18 mm bij 97 mm en 18 mm bij 119 mm, haaks op elkaar plaatsen (soort koof), deze aan het plafond bevestigen (door middel van pluggen en schroeven) en hierin op het hout een gordijnrails bevestigen met schroeven. Dit twee maal, zowel in de woonkamer als in de slaapkamer. De beide lengtes zijn 3,70 meter.

Binnendeur monteren

Ik heb bij de Praxis een deur gekocht alleen krijg ik het zelf niet voor elkaar om het slot erin te zetten.

Kozijnen vervangen aan de voorzijde

Kozijnen moeten vervangen worden. Graag een offerte voor kunststof and hardhout. Wonen +/- 7 meter breed

Dakraam plaatsen op zolder

Ik wil graag een 2e dakraam op zolder. Het dak is van hout en isolatie, er zitten dakpannen op het dak. Het dakraam moet ongeveer 50 cm breed bij 70 cm lang. Het dakraam zal ik uiteindelijk zelf aanschaffen. Wat zijn de kosten om dat te laten plaatsen?

Plaatsen rolgordijn Velux dakraam

Hoe duur is het bij de Praxis montageservice om op een Velux kantelraam een verduisterend rolgordijn te plaatsen, GGL8?

Grenen schuurdeur afhangen

Op maat maken en afhangen van een grenen schuurdeur.

Kast in de hal laten maken

In de hal is de aansluiting van de vloerverwarming geplaatst. Wil hiervoor een witte kast met 3 deurtjes laten maken. Wit glad gespoten hout. Hoogte: 110 cm Breedte: 130 cm Diepte: 18 cm De materialen zou u mee kunnen leveren?

Vaste zoldertrap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die vervangen mag worden door een houten trap. Helaas zal er een nieuwe opening gemaakt moeten worden, omdat de vlizotrap voor een badkamerdeur zit. Het gaat om een betonnen vloer! Graag verneem ik van u met een prijsopgave! Er moet nog wel toestemming gevraagd worden aan de verhuurder, maar ik denk dat dit geen probleem zal zijn, omdat het de waarde van de woning zal verhogen. De zolderruimte willen we uiteindelijk ook verbouwen tot speelruimte. Het gaat nu enkel om het aanpassen van de trap.