Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zoetermeer of directe omgeving.

2490 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zoetermeer:

Rolhordeur plaatsen bij een tuindeur

Ik heb een rol hordeur gekocht bij de gamma in zoetermeer een paar weken geleden en zie nu dit via internet.

Dakraam in een schuin dak plaatsen

Wij willen een nieuw dakraam plaatsen van 55 x 78 cm in een schuin dak (45°) ter behoeven van daglicht op de bergzolder en twijfelen of wij dit zelf kunnen. Wat kost het laten plaatsen wanneer wij zelf materialen aanschaffen bij praxis?

Tuindeur plaatsen

Ik wil een aan de achterkant van ons huis een tuindeur laten plaatsen. De tuindeur moet worden geplaatst tussen een schuurtje en een muurtje. (afstand 1,50 meter). Hiervoor moeten 2 palen worden ingegraven (tegels loshalen, paal plaatsen tegels weer terug). Een paal wordt tegen de schuur geschroefd. Bovenop een balk ter versteviging. Deur is 90 cm, ook slot moet worden geplaatst. De andere 60 cm met plankjes afwerken. De materialen zijn in mijn bezit.

Voordeur met penscharnieren monteren

Ik wil een nieuwe voordeur plaatsen. De oude voordeur is met pen scharnieren opgehangen. De deur is 211 bij 88 cm.

Houten overkapping tegen schuur plaatsen

Wij zouden graag een houten overkapping willen tegen onze schuur aan. De breedte van de schuur is 4 meter en zouden hem ongeveer 3.50 meter diep willen als dat kan. Op het dak zouden we kunststof dakpan platen willen en verder dient er gebruikt gemaakt te worden van hardhouten palen. De ruimte is goed bereikbaar.

Tussenwand plaatsen

Tussenwand van cellenbeton blokken met een deur realiseren. De breedte is 217 cm x 210 (schatting) cm hoog. Materialen voor de vakman, goed bereikbaar.

Vast dakraam laten plaatsen

Wij willen een vast kunststof dakraam plaatsen van ongeveer 98x78 in een schuin dak van een hal. Het hoeft niet open te kunnen, want het gaat alleen om daglicht. Wij willen geen inkijk van buiten, kunnen we er one screen glas in laten zetten?

TV kast op maat maken

1 zwevende lage kast afmeting 2 meter breed, 40 cm hoog en 40 cm diep. 2 kleppen en 2 niveaus 1 staande kast 2 meter hoog, 60 cm breed, 40 cm diep 1 plank 2 meter lang met spotjes, 4 cm breed, 30 cm diep Zwart hoogglans voorzijdes Kliksysteem dus greeploos Oplossing om kabels van tv weg te werken middels tv-buis voor flatscreen of andere oplossing.

Anti inbraakstrip monteren

Ik wil graag een anti inbraakstrip laten monteren voor de deur van een schuur aan de voorzijde van de woning. Deze moet ongeveer rond de 2 meter worden.

Opdekdeuren afhangen

Ik heb bij de Praxis 2 nieuwe opdekdeuren besteld, en deze wil ik graag laten afhangen. De oude scharnieren hangen nog. Daarnaast moeten er op deze 2 deuren nieuw beslag worden gemonteerd en op 4 andere deuren het oude beslag worden gemonteerd. Twee van deze deuren zijn voor de badkamer en toilet en hebben een draaislot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ontzet raamkozijn repareren

Goede middag, Onlangs is er storm geweest, in eerste instantie dacht ik doordat de wind er pal/haaks op stond dat er een beetje (regen)water door de scharnierende delen binnen was gekomen. Echter, nu blijkt dat mijn MDF-afwerklijsten en stucwerk door het vocht zijn aangetast. Hiervan heb ik melding gedaan bij de verzekering en nu heb ik een offerte nodig voor de reparatie. Het vermoeden van mij is dat het kozijn ontzet is en over de 2 onderste verdiepingen opnieuw geplaatst dient te worden. Voor nadere info graag bellen. Graag even komen kijken van te voren. Het gaat om een kozijn van 260 cm hoog á 240 cm hoog en 2,5 bij 3 meter breed ongeveer.

Binnendeur plaatsen

Wij hebben een trap vanuit de woonkamer naar de eerste etage. Wij willen dat er een deur inclusief deurpost en hang en sluitwerk wordt geplaatst op de eerste etage, zie de bijgevoegde foto wat de bedoeling is. Nog geen deur op het oog, dus hoeveel kost het dus inclusief materialen.

Trappen laten renoveren

Twee trappen met in totaal 26 treden. Eerst nog verwijderen van vloerbedekking. We willen de zijkanten van de trappen graag wit geschilderd hebben en de loopgedeelten graag bekleed met laminaat.

Houten overkapping op een vlonder maken

Door de zware rukwinden van de storm van ruim een week geleden is onze houten overkapping van de vlonder weggewaaid en beschadigd. De afmeting is 4,5 bij 5 meter. Graag willen wij deze herstellen of indien nodig vervangen. Een complete offerte inclusief materialen alstublieft.

Reparatie van een daklijst

Ik wil de gebroken en weggewaaide daklijst aan de voorkant van ons huis laten repareren.

Kozijnen en ramen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van ramen en kozijnen. Betreft het keukenraam op de begane grond en kamerraam op de eerste verdieping. Het houten kozijn in de keuken lijkt nog goed, maar indien nodig moet deze ook vervangen worden. Het raam lekt veel door condensatie. Breedte á 212 cm en hoogte á 140 cm. Bestaat uit 1 raam dat open kan (60 x 140), 2 vaste ramen 55 x 140 cm en 80 x 140 cm. Ten tweede het vervangen van een oude houten combi Velux raam, 1e etage bestaande uit 2 rechte ramen (1 open en 1 vast) en 1 schuine kantelraam. Beide breedte á 134 cm. Het houtwerk hier is rot en moet sowieso geheel vervangen worden. Graag advies over de mogelijkheden en materialen.

Deur in een kunststof deurstijl afhangen

Onze buitendeur blijft niet meer goed dicht zitten en moet continue in het slot gedraaid worden. Naarmate het kouder wordt gaat de deur minder goed dicht. De deur is ooit geplaatst door een vakman en heeft drie scharnieren. Het kozijn is van kunststof en de deur van roestvrij staal. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om deze deur weer goed af te hangen.

Velux raam in garage vervangen

Het betreft hier het vervangen van een bestaand Velux raam in onze garage door een GGU UK Tuimelvenster INTEGRA onderhoudsarm, vochtbestendig, witte afwerklaag. Het dakraam is 134 bij 98 cm. De afmetingen zijn hetzelfde alleen het nieuwe raam kan elektrisch bediend worden (strook/draden zijn aanwezig maar niet exact op de gewenste plaats). Tevens plaatsen: 1 UK04 8888Z Insectenhor / handbediend 1 EW UK04 0000 Renovatiegootstuk voor geprofilieerde dakbedekking 1 BFX UK04 1000 Waterkerende manchet

Velux dakraam vernieuwen

Ik wil mijn Velux dak raam vervangen voor een nieuw kunststof dakraam. Het gaat om een Velux GGL 8 dakraam.

Dakraam vervangen door groter raam

Wij willen graag ons dakraam, schuin dak, vervangen door een grotere maat. Wij hebben nu een raam van 124 bij 120 cm en onze voorkeur gaat uit naar 134/140 of als dit überhaupt maten zijn. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het aftimmeren.

Stalen binnendeuren laten maken

Het gaat hier om dubbele scharnierdeuren van staal met een hoogte van 2.40 meter en een breedte per deur van 1.00 meter. Wij willen een deur met 4 glasvlakken per deur, inclusief glas, inclusief het kozijn en inclusief de montage.

Dubbele taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur laten plaatsten tussen de woonkamer en de keuken. Het betreft een dubbele taatsdeur van ongeveer 3 breed in totaal. Hij zal van aluminium zijn met een slank profiel (met glas).

Rotte delen kozijnen repareren

Aan het kantoorgedeelte van het bedrijfspand, de rotte plekken in de kozijnen herstellen. Het gaat om een aantal plekken. Er moet even naar gekeken worden. Er is achterstallig onderhoud. Begane grond en eerste verdieping.

Dumaplast wandbekleding aanbrengen

Ik wil Dumaplast wandbekleding laten monteren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m2. Er staan nu tegen de muur tegels en ik zou die het liefst erop willen houden.

Nieuwe voordeur afhangen

Wij willen bij Praxis een nieuwe voordeur gaan kopen en zoeken een timmerman die deze kan afhangen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.