Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zoetermeer of directe omgeving.

2417 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zoetermeer:

Deur in een kunststof deurstijl afhangen

Onze buitendeur blijft niet meer goed dicht zitten en moet continue in het slot gedraaid worden. Naarmate het kouder wordt gaat de deur minder goed dicht. De deur is ooit geplaatst door een vakman en heeft drie scharnieren. Het kozijn is van kunststof en de deur van roestvrij staal. Graag ontvang ik een prijsopgaaf om deze deur weer goed af te hangen.

Velux raam in garage vervangen

Het betreft hier het vervangen van een bestaand Velux raam in onze garage door een GGU UK Tuimelvenster INTEGRA onderhoudsarm, vochtbestendig, witte afwerklaag. Het dakraam is 134 bij 98 cm. De afmetingen zijn hetzelfde alleen het nieuwe raam kan elektrisch bediend worden (strook/draden zijn aanwezig maar niet exact op de gewenste plaats). Tevens plaatsen: 1 UK04 8888Z Insectenhor / handbediend 1 EW UK04 0000 Renovatiegootstuk voor geprofilieerde dakbedekking 1 BFX UK04 1000 Waterkerende manchet

Velux dakraam vernieuwen

Ik wil mijn Velux dak raam vervangen voor een nieuw kunststof dakraam. Het gaat om een Velux GGL 8 dakraam.

Dakraam vervangen door groter raam

Wij willen graag ons dakraam, schuin dak, vervangen door een grotere maat. Wij hebben nu een raam van 124 bij 120 cm en onze voorkeur gaat uit naar 134/140 of als dit überhaupt maten zijn. Separaat willen wij weten wat de kosten zijn voor het aftimmeren.

Stalen binnendeuren laten maken

Het gaat hier om dubbele scharnierdeuren van staal met een hoogte van 2.40 meter en een breedte per deur van 1.00 meter. Wij willen een deur met 4 glasvlakken per deur, inclusief glas, inclusief het kozijn en inclusief de montage.

Dubbele taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur laten plaatsten tussen de woonkamer en de keuken. Het betreft een dubbele taatsdeur van ongeveer 3 breed in totaal. Hij zal van aluminium zijn met een slank profiel (met glas).

Rotte delen kozijnen repareren

Aan het kantoorgedeelte van het bedrijfspand, de rotte plekken in de kozijnen herstellen. Het gaat om een aantal plekken. Er moet even naar gekeken worden. Er is achterstallig onderhoud. Begane grond en eerste verdieping.

Dumaplast wandbekleding aanbrengen

Ik wil Dumaplast wandbekleding laten monteren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m2. Er staan nu tegen de muur tegels en ik zou die het liefst erop willen houden.

Nieuwe voordeur afhangen

Wij willen bij Praxis een nieuwe voordeur gaan kopen en zoeken een timmerman die deze kan afhangen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vensterbank op maat maken

Boven de verwarming met allerlei hoeken willen wij graag een vensterbank hebben

Taatsdeur plaatsen tussen woonkamer en hal

Ik wil graag een taatsdeur als afsluiting tussen woonkamer en hal, 2.60 hoog en 1.30 meter breed. Aluminium met slank profiel (met glas).

Hordeuren inmeten en monteren

Ik heb 2 hordeuren nodig voor mijn balkons. Ik twijfel nog tussen de aanschaf van rolhordeuren of scharnierende hordeuren. De deuren zijn ongeveer 205 cm hoog en 90 cm breed. Ik laat de hordeuren hier graag inmeten en na levering op maat maken en monteren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn voor beide types hordeur.

Timmerwerk buitenzijde woning

De rabatdelen aan de zijkant van de woning en boven de garagedeur dienen vervangen te worden. Graag laat ik alles door de vakman controleren en daar waar nodig aan pakken.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten plaatsen, waarvan 1 de badkamerdeur betreft. Het materiaal is al in huis. In de deuren moet het deurbeslag nog worden geplaatst. De deuren liggen al op de verdieping.

Meerdere kozijnen en deuren plaatsen

Ik wil graag 7 deurkozijnen en deuren laten plaatsen. De afmetingen van de deuren zijn 211,5 hoog. Vijf ervan zijn 93 cm breed, 1 ervan 88 cm en de laatste 73 cm breed.

Schuifdeur installeren voor een vaste kast

Ik wil een vaste inbouwkast laten voorzien van een schuifdeur. Na overleg met een klusadviseur bij Gamma heb ik begrepen dat ik de volgende producten moet aanschaffen om een schuifdeur te kunnen laten plaatsen: 1) StoreMax rail t.b.v. H60 metaal zilver 200x3,2x3,1 cm voor € 21. 99 2) StoreMax wielset t.b.v. H60 metaal wit 2 stuks voor € 37. 69 3) Storemax deurplaat Kashmir / Antraciet 255x101,5 cm voor € 49. 95; deze moet op maat gezaagd worden (zie bijgevoegde foto voor afmetingen) Graag verneem ik hoeveel het mij kost om dit zo spoedig mogelijk door een vakman te laten monteren

Krakende trap herstellen

We hebben net een trapkast laten plaatsen (hiervoor kraakten de treden niet). Na het plaatsen van MDF stootborden voor kast, kraken de (13) treden van de trap heel erg. De stootborden zijn geschroefd. Liefst wil ik de bestaande stootborden blijven gebruiken, maar dat het kraken wel zo min mogelijk wordt. Ik hoor graag een totaalprijs om dit te realiseren.

Binnendeuren afhangen

Ik wil graag 4 opdek binnendeuren laten afhangen. In 1 deur moet ook glas worden gemonteerd. Ik heb nog geen scharnieren. De slotgaten in de deur zijn al gemonteerd, de slotgaten in de kozijnen nog niet. Sloten heb ik wel in mijn bezit.

Binnendeuren afhangen

Wij hebben op de begane grond 4 stalen kozijnen laten vervangen door houten kozijnen. Hier hebben wij 4 nieuwe massief houten binnendeuren voor gekocht bij Praxis. Een van de deuren heeft 2 glasplaten welke nog in de deur moeten worden gemonteerd. De deuren dienen te worden afgehangen. Sloten heb ik zelf, gaten zitten reeds in de deur, echter scharnieren nog niet. De deuren worden op 13-9 geleverd. Graag zou de opdracht voor 23-9 moeten worden uitgevoerd. Graag zien we de prijs voor het afhangen van 4 opdekdeuren inclusief scharnieren en inclusief het plaatsen van het glas in 1 van de deuren.

Voorzetwand met geluidsisolatie plaatsen

Op 16 oktober gaan wij verhuizen naar onze nieuwe woning, een geschakelde eengezinswoning. We willen voorkomen dat er geluid vanuit onze woning doordringt bij onze buren. Daarom willen wij een geluidsisolerende voorzetwand laten monteren van ongeveer 240 cm hoog en 5 meter breed. Ik heb een foto bijgevoegd, het gaat om de wand met TV. Ik ontvang graag uw offerte.

Gipsplafond plaatsen op zolder

Wij hebben op onze zolderverdieping een plafond van ongeveer 25 m² waarop nu kunststof schroten zitten. Wij zullen die schroten verwijderen en de zolder ruim maken. Wij willen er graag een nieuw plafond met raggels en gipsplaten laten aanbrengen. Daarbij moet het plafond ook worden uitgelijnd, zodat dit mooi vlak wordt. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. De uitvoeringsdatum is in overleg.

Kozijn verhogen of erker plaatsen

Eind september laten wij een nieuwe keuken plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het werkblad goed aansluit willen wij het kozijn van het raam aan de voorkant van ons huis met ongeveer 40 cm laten verhogen. Bijgevoegd aan deze opdracht een foto van de voorkant van ons huis en een (niet professionele) schets.

Verlaagd plafond maken met LED-spots

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken van een verlaagd plafond van in totaal 50 m² in onze woonkamer met open keuken, hal en toiletruimte. Ik wil er ook led spots in laten plaatsen. We hebben een betonnen plafond met kanaalplaten. Ik laat de klus hier graag even door u beoordelen.

Deurhorren in houten kozijnen monteren

Graag wil ik twee deurhorren op maat laten maken, laten afstellen en laten monteren. Het zijn rolhordeuren van de Bruynzeel 900-serie van 299,- euro die op de onderkant over een ketting loopt.

Pergola bouwen en plaatsen

Goedemiddag, wij willen graag een pergola laten maken zoals op onderstaande voorbeelden. De pergola moet 5,70 bij 3,60 worden en moet van robuust vurenhout worden gemaakt. De palen 15 x 15 cm de latten in overleg. Wij willen in totaal 8 staanders hebben, 4 staanders moeten geplaatst worden op een damwand die is afgetimmerd met vlonder delen en 4 staanders moeten in de grond geplaatst worden. Geen voorwerk nodig bij het plaatsten.