Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zevenhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zevenhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zevenhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zevenhuizen of directe omgeving.

83 klanten uit Zevenhuizen bevelen een bij Casius in Zevenhuizen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zevenhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: praktijkruimte in de tuin realisren, kunststof kozijnen plaatsen, vliering laten plaatsen, open trap dicht maken en schuifwanden plaatsen, balkonhekken vernieuwen van 4 appartementen, beplating schuur vervangen, muur metselen, kozijn vervangen, diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk, reparatie plafonds en kozijn plaatsen, entresol bouwen van hout en metaal, vervangen van kozijnen, carport verwijderen, slaapkamer kozijnen vervangen, plaatsen houten deurkozijnen met binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Zevenhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zevenhuizen:

Vast raam ombouwen tot stolpramen

Wij hebben een vast raam van 1400 x 2150 mm (b x h buitenwerks) grenzend aan een plat dak waar we een balkon van willen maken. Het idee is om het vaste raam om te bouwen tot naar-binnen-draaiende stolpramen waarvan één deel een draaikiep raam is en het andere alleen kan draaien. Het kozijn is nog maar een paar jaar oud, vandaar liever ombouwen dan vervangen. Aan welke kosten moeten we denken als jullie dit inmeten, maken, plaatsen en afstellen?

Hendel van het kiep-/kantelraam repareren

Zie hierboven. Raam sluit niet meer

Boeidelen vervangen

De boeidelen zijn aan vervanging toe. In ieder geval de achterkant en dan misschien ook maar de voorkant meenemen. Wat zijn de mogelijkheden en mogelijke kosten zowel met hout als kunststof?

Velux dakraam plaatsen

In voorjaar is mijn Velux dakraam vervangen door een dakkapel. Nu wil ik het Velux dakraam (breed 127 cm x hoog 100 cm) graag aan de andere kant van de zolder geplaatst hebben.

Deurtjes onder knieschotten maken

Ik wil op de zolder onder de knieschotten 6 deurtjes laten plaatsen. Alles moet nog opgemeten worden. Het gaat om 1 zolderkamer. Volgens mij is het niet zo'n hele moeilijke klus maar je moet er verstand van hebben.

Plafonds verlagen en bergingen plaatsen

Er moet een plafond verlaagd worden, hierin moeten spots worden verwerkt + punten voor geluidsinstallatie, het is een plafond van 85 m2. Daarnaast wil ik 2 bergingen laten maken. De maten hiervan zijn ongeveer 1.25 bij 2.40 meter en de andere berging komt onder een open trap. De opdracht moet voor 30 juli gerealiseerd zijn en de sleutels wordt 12 juli ontvangen. Indien alleen het plafond voor deze periode gerealiseerd kan worden dan is dat ook prima.

Lambrisering maken in hal en trapopgang

De opdracht heeft betrekking op het aanbrengen van lambrisering in de hal en de trapopgang van een eengezinwoning.

Steigerhouten kast onder de zolderwand maken

Wij zouden graag op zolder een steigerhouten kast laten maken en plaatsen. De lengte is 2.30 meter en de hoogte is 2.20 meter en aflopend de diepte van circa 40 a 50 cm. Graag ontvangen wij hiervoor een vrijblijvende offerte.

Kastenombouw maken voor cv en was- en droogmachine

Ik wil op mijn zolderverdieping graag eenvoudige witte kasten laten maken als ombouw voor de cv-installatie, de wasmachine en droger. We willen een hoge kast voor de cv-installatie en een lage kast met 3 deuren voor de machines en 1 extra bergruimte met daarop een MDF werkblad. Het kastje voor de extra bergruimte dient tevens als toegang tot de knieschotten. Dit hoeft allemaal niet luxe uitgevoerd te worden, het betreft immers een zolder. We ontvangen graag een offerte.

Steigerhouten kast op zolder maken

Wij zouden graag een kast van steigerhout op zolder laten maken. Hoogte 2.20 meter, breedte 2 meter en diepte 50 cm. Graag ontvangen wij hierover een vrijblijvende offerte.

Steigerhout kast schuine wand zolder

Graag zouden wij een steigerhouten kast willen laten maken op de schuine wand op zolder. Afmeting circa 2.20 hoog. Breedte circa 2 meter en diepte 50 cm.

Kunststof velux dakramen plaatsen

Ik wil graag 3 dakramen laten plaatsen. Dit moeten Velux kunststof ramen worden. De voorkeur gaat uit naar de maat 94 bij 160 cm of 94 bij 140 cm. De ramen dienen straks naast elkaar geplaatst te worden. Graag ontvang ik een offerte inclusief het leveren en plaatsen van de ramen, het aftimmeren hiervan en het afvoeren van het afval.

Zweedse blokhut plaatsen

Wij hebben een Zweedse blokhut gekocht van ongeveer 60 m². De maat is 10 x 5 meter, het is een rechthoek met aan één zijde een kleine overkapping bij de entree. Het is een model met 3 x 2 openslaande deuren en een raampje. Dit model heeft een wolfskap. Het materiaal komt deze maand binnen bij de leverancier en we willen de blokhut dan eind februari laten plaatsen als de weersomstandigheden dit toelaten. Er ligt al een betonnen fundering met daarop betonnen poeren en een staalconstructie. Daar op moet de blokhut komen worden geplaatst. Wij zullen de dakbedekking in eigen beheer plaatsen. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het plaatsen van de blokhut.

Nieuwe voordeur afhangen

Ik zoek iemand voor het hangen van een nieuwe voordeur. De deur is al in ons bezit. Er moet wel een driepuntssluiting in gefreesd worden, overzetten uit de oude deur. Er zitten al scharnieren aan de deur, drie stuks, want het is een showroomdeur. Er moet er nog een extra scharnier bijgezet worden. En een tochtstrip plaatsen. Graag een bedrijf uit de directe omgeving.

Kunststof ramen in de schuur plaatsen

Ik wil graag 5 kunststof ramen van ongeveer 80 x 120 centimeter laten plaatsen in een houten schuur. Er zitten nu houten kozijnen met enkelglas in en die moeten eruit. De nieuwe ramen zijn al aanwezig. Alle ramen komen op de begane grond.

Deurpost plaatsen en deur afhangen

Deurpost plaatsen en daar ook een deur inhangen

Firenze paviljoen van KARWEI plaatsen

Plaatsen paviljoen Firenze (Karwei), opbouwen 3x4 meter aan de gevel.

Vaste trap plaatsen en trapgat zagen

Er moet een vaste trap naar de zolder geplaatst worden, dicht of open (graag prijsverschil aangeven). Het trapgat moet gezaagd worden, eventueel in combinatie met dichten van het gat van de vlizotrap. Dit bepaalt mede of de trap enkel onderaan een kwart-slag draait of ook bovenaan. Houten verdiepingsvloer.

Deurdorpel vervangen

Onze voordeurdorpel heeft last van houtrot wij willen deze graag vervangen door een nieuwe dorpel. Er zijn eventueel foto's beschikbaar.

Dakraam vervangen

Ons oude dakraam vervangen voor een tuimelraam van een groter formaat ( 78 x 96??). Dakraam kan de vakman ook leveren. Opening in het dak dus iets vergroten.

Hordeur plaatsen

Het betreft het monteren van een hordeur, model Hordeur basic wit 215cm Adviesprijs vanaf € 74,95 van bruynzeel. Er zal wellicht een lat over het kozijn geplaatst worden, anders kan de hordeur niet dicht. De deur maat is : approx. 210/90.

Dakramen velux plaatsen

2 x een nieuw dakraam van velux type GGL-4 plaatsen. Eventueel ook leveren van de dakramen, dit in overleg. Het betreft een nieuw dak, oplevering van de woning omstreeks augustus.

Vaste trap plaatsen

Een vaste houten trap geheel plaatsen en afwerken. Locatie: 1ste verdieping naar zolder. Vanaf de vloer van de 1ste verdieping tot aan het plafond van de eerste verdieping is 2.38 m. gemeten. De vloer van de zolder is van hout. Bekleding niet nodig.

Een vaste trap naar zolder zit nu een ...

Een vaste trap naar zolder zit nu een vlisotrap en wil een vaste trap, door het gesnuffel op internet, komen deze in prefab aan en moet deze door een vakman/klusbedrijf erin gemonteerd worden.