Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vrijstaande garage bouwen incl heiwerk:

Vrijstaande garage bouwen incl heiwerk

Ik wil een garage laten bouwen achter mijn huis. Er zal geheid moeten worden. De maten worden: 6,5 meter diep en 5 meter breed. Er komt een puntdak op met 35 graden helling. Ongeveer 180 cm hoog( punt) Dakgoothoogte word 250 cm. Met een electrische garage deur van 400 cm. Aan de tuinkant wil ik het dak een meter overstek. En aan de tuinkant dubbele deuren van hout. 2 ramen erin van een meter bij een meter.( die hoeven niet open te kunnen. Dak wil ik graag van geïsoleerde stalen dakpanplaten ( zwart) Ps, mocht u contact willen opnemen, gaarne na 16.30 ivm werk.
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor garage- en carportbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vrijstaande garage bouwen incl heiwerk uit heel Nederland:

Dakgoot reparatie en boeiboord vervangen

De dakgoot aan voor en achterzijde moet worden vervangen incl de boeiborden. Beide ca 6 meter lengte. Nieuwe boeiborden alleen vervangen aan dakgoot materiaal trespa wit. Dakgoot van kunsttsof plaatsen. Betreft vrijstaande woning geschakeld door garage

Waterput slaan in de tuin

We willen graag de tuin beregenen met grondwater. Er moet een systeem op, zodat wij kunnen besproeien. Onze grondoppervlakken is 500 m2. (inclusief huis). De waterput zou in de achtertuin moeten deze is via garage goed te bereiken, het is namelijk geen vrijstaande woning. Het grondwater zit in de wintermaanden op maximaal 1 m, dit is onder het huis. Daar is hardzand. Onze vragen: is dit mogelijk en mag dit?

Alle buitengevels van een woning wit schildereren

Ik zoek een schildersbedrijf die alle wanden van mijn vrijstaande woning kan voorzien van schilderwerk. Het gaat om 170 m2 aan gemetselde wanden die wit moeten worden. Het betreft de buitengevels en aangebouwde garage. In welke kleur wit we dit willen bespreken we graag met de specialist.

Vrijstaande garage verlengen

Een vrijstaande garage verlengen circa 2 x 3 m, Het gaat puur om het verlengen van de garage, foto's van de garage zijn beschikbaar. Graag in onderling overleg hoe dit gedaan kan worden.

Zadeldak standaardgarage realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren op een zadeldak op onze standaard, vrijstaande garage van 3,5 x 8 mtr. Onze buurman heeft dat ook, maar dit is al bij de bouw direct gemaakt. Wij denken dat zijn dak ongeveer 2 m hoog is. Wij denken dat er dakpannen op ons dak komen, maar wij weten niet helemaal wat de opties zijn. Graag de mogelijkheden voor isolatiemateriaal apart benoemen op de offerte en de kosten, wij twijfelen of wij dit willen laten meenemen. Er is als het goed is geen vergunning nodig.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen van 140 vierkante meter. Ik ben bezig met de aanschaf van een kavel. Ik heb tekeningen van iemand en mijn woning wil ik er ongeveer ook zo uit te komen laten zien, maar met wat aanpassingen. Er komt een begane grond met eerste verdieping en een vliering erboven met vlizotrap. Een kruipruimte van 60-70 cm hoog. Goede isolatie en gemetselde gevels. Schuin dak vanaf eerste verdieping. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. Op de eerste verdieping komen een badkamer en 3 kamers. De ketel moet of op de vliering komen of in een aparte ruimte. Op de tekeningen die ik heb staan ook een bijkeuken en een garage, maar dit zou ik niet willen hebben. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is.

Buitengevels isoleren en voorzien van crepi

Gevel isoleren en afwerken met crepi van een half vrijstaande woning met garage. Het betreft ongeveer 110 m2 aan gestucte gevels. Het gaat om het isoleren en bekleden met steenstrips hiervan. Het betreft de voor- achter- en deels zijgevel. Hier zijn stijgers voor nodig.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Ik wil een woning laten bouwen. Kaveloppervlakte is 504 m2 en bouwoppervlakte is 123 m2. Lengte is 16,5 en breedte is 7,5. Wij dachten zelf om een woning te bouwen van 7,5 bij 13,5 of 14. Nokhoogte is tussen de 8-10 met een verplichte zadelkap. Qua indeling hebben wij 4 slaapkamers nodig en een stahoogte zolder. Dus 2 verdiepingen en een zolder. Afsluitend willen we ook de garage meenemen in de prijsberekening. Garage 36 m2 max. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van u.

Dakbedekking van de garage vervangen en de garage deur vervangen voor een elektrische

Het gaat om een garagedak van 21 m² van een vrijstaande garage waarvan de dakbedekking vervangen moet worden en de oude dakbedekking afgevoerd moet worden. De keuze voor EPDM of Bitumen besluiten we in overleg met de vakman. Er heeft eerst grind opgelegen, dit heeft gezorgd voor een lekkage. Dan willen wij de handmatige garagedeur vervangen door een elektrische. De afmeting is ongeveer: 2,19 breed x 1,95 meter hoog. De kleur moeten we nog definitief bepalen. Oude deur graag afvoeren.

Zonnepanelen en een warmtepomp installeren

Ik zou graag voor onze vrijstaande woning zonepaneel en een warmtepomp willen installeren als ondersteuning van de cv ketel. Ik denk dat ik 6000-7000 kW nodig heb. Het is voor verwarming en voor sanitair water verwarmen. We hebben 2 etages, een kelder en een garage. We zijn met vier personen thuis. Ik heb een zadeldak en ik zou de nieuwere generatie zonnepanelen willen hebben.

Partners

Partners van Casius