Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boeidelen en overstek vervangen:

Boeidelen en overstek vervangen

Voor onze woning willen we alle boeidelen en overstekken rondom de woning (incl carport en dakkapel) laten vervangen. Bij voorkeur voor kunststof inLinkje naar foto's:
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeidelen en overstek vervangen uit heel Nederland:

Twee dakkapellen plaatsen

Wij willen een dakkapel aan de voorgevel en een aan de achtergevel plaatsen. Dakkapel 1, Voorgevel: * Vergunningsplichtig. * Het gaat om een dakkapel die we qua uiterlijk zo gelijk mogelijk willen maken als van onze buren. Het heeft een dubbele overstek. Zie de tekeningen in de bijlage. * HWA verticaal onder het overstek. * Dakhelling 35 graden, pannendak. * Totale buitenbreedte: 2,35 m. * Hoogte: 1,75 m. * Wangen Trespa Wit, boeidelen: Trespa Oceaangrijs / Wintergrijs. * 1x vaste raam met ventilatierooster. * 1x draai/kiepraam. * Kunststof kozijnen. * Rolluik in kleur wit, Somfy motor. * Wandschakelaar voor bediening rolluik. Graag meerprijs voor bedrade wandschakelaar indien mogelijk. * 1x raamhor voor draai/kiepraam. * Verzorgt u ook de vergunningsaanvraag incl. Tekeningen? Indien ja, wat zijn de kosten hiervan? Dakkapel 2, Achtergevel: * Standaardmodel met enkele overstek. * HWA verticaal onder het overstek. * Geen vergunningsplicht. * Dakhelling 35 graden, pannendak. * Totale buitenbreedte 4,6 m. * Hoogte: 1,75 m. * Wangen Trespa Wit, boeidelen: Trespa Oceaangrijs. * 2 vaste ramen met elk een ventilatierooster. * 2 draai/kiepramen. * Volgorde ramen: Kiepraam – vaste raam – constructief tussenpaneel - vaste raam – kiepraam. * 2x rolluiken (Somfy motor). * 1x rolluik per kiepraam plus raam. * 2x wandschakelaars voor rolluiken. Graag meerprijs voor bedrade wandschakelaars indien mogelijk. * 2x raamhor voor draai/kiepraam. Ik hoor het graag van u. Met vriendelijke groet,

Buitenkant woning laten schilderen

Voorgevel Achtergevel Zijgevel Aantal Aantal Aantal Raam middel dat niet open kan (0,4 m²-2m²) 4 6 2 Raam groot dat niet open kan (groter dan 2m²) 1 2 Raam middel dat open kan (0,4 m²-2 m²) 3 4 3 Deur met roeden 1 1 Dakkapel (exclusief elementen) 1 1 Gevel delen (klein 1 m2) 2 3 1 Boeidelen + Overstek <0,5M1 1 1 Windveer (per 16m) met overstek (tot 0,5m) 1

Compleet dak vernieuwen

Ik wil de huidige bedekking (betonpan) en open isolatieplaat (opstalan 1978) verwijderen en afvoeren. Prefab-isolatieplaat (rc>=4,0) plaatsen. Nieuwe dakpan(platen) plaatsen. Op zuidoost-zijde circa 16 zonnepanelen te plaatsen (indak-systeem). 1 dakkapel aanwezig. 3 terug te plaatsen dakramen aanwezig. Mogelijk overstek/boeidelen/goten ook vervangen. Oppervlakte dak circa 130 m2.

Boeidelen van Keralit aanbrengen

We willen de overstek van onze aanbouw en erker laten bekleden met Keralit. De overstek is 40 cm breed en de lengte zal ongeveer 25 meter zijn. De hoogte van de overstek is 30 cm. Graag willen wij een gedetailleerde offerte. Zowel van materiaal als maakkosten.

Buitenschilderwerk van een woning

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze twee-onder-een-kapwoning. We willen dezelfde kleurstelling met 2 kleuren, zoals we nu ook al hebben. Het gaat om een voorgevel met 2 kozijnen met openslaande ramen, een dakgoot met overstek en een regenpijp. In de zijgevel gaat het om een kozijn met openslaand raam, schrootjes in de topgevel, en een dakoverstek. Bij de achtergevel betreft het 2 kozijnen met openslaande ramen, een dakgoot met overstek en een regenpijp. Verder is er een kozijn met poortdeur die aan beide zijden geschilderd moeten worden. Van de garage moeten de boeidelen, de kanteldeur en een kozijn in de zijgevel (beide zijden) en een deur en raampje (beide zijden) geschilderd worden. We willen de klus laten afronden voor deze zomer. We maken graag een afspraak om de conditie van het huidige schilderwerk te beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Boeidelen van Keralit aanbrengen

Het betreft een jaren '30 tussenwoning waarbij ik de houten boeidelen van de dakgoot graag vervangen zie worden door Keralit. Naadloos verlijmd. De voorzijde van de woning is ongeveer 6.50 meter. De achterzijde 5 meter. Een deel van de dakgoot heeft een overstek van ongeveer 30 á 40 centimeter. De onderzijde dient eveneens in Keralit rabat delen uitgevoerd worden. Voorzijde 4 meter overstek, achterzijde 3 meter.

Houtwerk schilderen buiten de woning

Wij willen aan de buitenzijde van onze tussenwoning schilderwerk laten verzorgen. Het gaat om de voorgevel met: 1 × kozijn met raam klein 1 × kozijn met raam groot 1 × Kkozijn met raam klein 4 × kzijn met raam middel 1 × deur met klein raam 1 × boeidelen + overstek 1 × hemelwaterafvoer Het gaat om de achtergevel met: 2 × kozijn met raam middel (onderdeel van dakkapel) 1 × schuifpui 1 × dakkapel 2 × geveldelen klein (waarvan één maal onderdeel van dakkapel) Ik maak graag een afspraak om de klus hier op te nemen en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Boeidelen en dakgoten met trespa bekleden

Graag ontvang ik van u een prijsindicatie voor het bekleden van overstek dak met trespaplaten. Ook de dakgoten bekleden met trespa. Het betreft een vrijstaand huis met aan 1 kant lange dakzijde. Meters weet ik niet precies maar ik voeg een offerte toe waarine een prijs is opgenomen voor de materialen ( w. O plastica 085 nt wit 2800x1300. De vuren die in de offerte zijn opgenomen betreft het bekleden van de dakgoten als basis voor de trespa montage. Ik voeg foto's bij van het huis ( vijver is inmidels verdwenen) en de nota voor het materiaal. Graag ontvang ik van u een prijsindicatie voor deze klus

Boeidelen en overstek vervangen

Het vervangen van houten boeidelen en overstek door kunststof of Trespa. Het betreft 2 x 5.40 meter.

Boeidelen en overstek vervangen of repareren

Een deel van de boeidelen en overstek zijn aan het rotten en moeten vervangen worden. Ook een aantal draagbalken aan de buitenzijde is er slecht aan toe, binnenkant bij de vliering is nog goed. De hele achterzijde van het huis dient nagelopen te worden en waar nodig vervangen. Het schilderen van de boeidelen en overstek zullen we na plaatsing zelf doen. Het betreft een vrijstaande woning van ongeveer 5 meter breed en 5 meter hoog.