Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Waddinxveen of directe omgeving.

318 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor garage- en carportbouw, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Waddinxveen:

Vrijstaande garage bouwen incl heiwerk

Ik wil een garage laten bouwen achter mijn huis. Er zal geheid moeten worden. De maten worden: 6,5 meter diep en 5 meter breed. Er komt een puntdak op met 35 graden helling. Ongeveer 180 cm hoog( punt) Dakgoothoogte word 250 cm. Met een electrische garage deur van 400 cm. Aan de tuinkant wil ik het dak een meter overstek. En aan de tuinkant dubbele deuren van hout. 2 ramen erin van een meter bij een meter.( die hoeven niet open te kunnen. Dak wil ik graag van geïsoleerde stalen dakpanplaten ( zwart) Ps, mocht u contact willen opnemen, gaarne na 16.30 ivm werk.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik zoek iemand voor het vervangen van een oude voordeur voor een nieuwe. Met het oog voor veiligheid, goede sloten en inbraak veilig. Ik denk aan kunststof voordeur wat onderhoudsarm is.

Kantel-kiep-raam plaatsen op zolder

Ik zoek een kozijnenspecialist die in het schuine pannendak van mijn woning een kantel-kiep-raam kan plaatsen. Het raam moet ongeveer 114 bij 118 cm groot zijn. Het gaat om een tussenwoning.

Nieuwe trap treden plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning. (Opgeleverd) Betreft een trap met gesloten treden. Alleen de Traptreden (Bovenkant) dienen voorzien te worden van massief Eikenhout. De rest wordt geschilderd. Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout

Voordeur leveren en afhangen

Wij willen een nieuwe voordeur en deze ook laten afhangen/monteren. Graag ontvangen we een offerte.

Trespa over bestaande boeidelen aanbrengen

Ik wil graag van mijn garage de boeidelen laten bekleden met trespa (in kleur voorzien van houtnerf) omdat ik zinken kralen heb zal er een aluminium of zinken stoelprofiel moeten worden toegepast. Het gaat om een totale lengte van 9 meter (voorkant 300 cm en zijkant 600 cm) de breedte zal +/- 18 cm zijn en de dikte van het trespa +/- 0.6 cm.

Boeidelen en overstek vervangen

Voor onze woning willen we alle boeidelen en overstekken rondom de woning (incl carport en dakkapel) laten vervangen. Bij voorkeur voor kunststof inLinkje naar foto's:

Drie raamhorren en een deurhor monteren

Graag laat ik horren monteren voor 3 ramen. In houten kozijnen. De wens gaat uit naar rolhorren. Deze zijn nog niet aangeschaft. 2 maal 115 hoog 45 breed, 1 maal 118 hoog en 73 breed. Daarnaast laat ik graag een hor monteren in de deur. Dit zijn 2 openslaande deuren waarvan ik er doorgaans maar 1 open heb. De voorkeur gaat uit naar een rolhor. Materialen kan ik aanschaffen zodra ik weet wat de kosten zijn voor plaatsten. Indien mogelijk zou het ook fijn zijn als de offerte inclusief materialen is.

Zolderwand van gyprocprofielen en gipsplaten maken

Ik wil een wand laten maken van gyproc profielen en gipsplaten. Circa 6 meter lang. Hoogte nok circa 5 á 6 meter. Twee schuine kanten. Een kozijn met deur erin.

Tussenwanden en kozijnen plaatsen

Ik zoek een partij die 130 m2 aan scheidingswanden kan plaatsen, inclusief 8 stuks binnenkozijnen ter behoefte van een deur. De opbouw moet op een ruwbouw vloer komen.

AXA pensloten laten plaatsen

Wij zoeken iemand die voor ons twee axa veiligheidspin bijzetsloten kan plaatsen in onze houten schuurdeur. Het slot (2x gelijksluitend) hebben we vandaag bij Praxis aangeschaft, maar wij kunnen deze niet zelf plaatsen. Gelieve zo snel mogelijk.

Plafondverlaging met inbouwspots aanbrengen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het verlagen van het plafond in de woonkamer en de keuken. Verlaging bij de keuken ongeveer 18 cm en bij de woonkamer 8 cm ten behoeve van ongeveer 14 inbouwspots. Woonkamer is 31 m2 en keuken 9,4 m2. Het gaat om een nieuwbouwwoning in Waddinxveen. Verwachte oplevering eind juni 2018. Materiaal: Hout en gipsplaat. Graag een indicatie inclusief materiaal. Alvast bedankt.

Tussenwand plaatsen

Nieuwe woning. Diverse tussenwanden plaatsen op ruwbouwvloer. Waarschijnlijk toepassen op mortel en plasticfolie vanwege storten van een afwerkvloer. Totaal 130 m2 (lichtgewicht knauf-Isolava 7cm.). Indien mogelijk ook kozijnen plaatsen (circa 8 stuks met een afmeting van 93 x 2.31 cm.).

Houtwerk kozijnen vervangen en houtrot verwijderen

Sterrenlaan 140 Waddinxveen. Ivm verkoopwoning reparatie van houtwerk vervangen van balken.

Verlaagd plafond in toilet maken met spotjes

In onze nieuwbouwwoning is de toiletruimte helemaal klaar, maar we willen er nog graag een verlaagd plafond in met spotjes. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte.

Merbau Bruynzeel voordeur afhangen

Inhangen van een nieuwe merbau Bruynzeel voordeur met 3-puntssluiting, maat 209 x 93 cm in een bestaande woning.

Zolderraampje van dakkapel vernieuwen

Één kozijn raampje van ons dakkapel is rot. Wij willen deze graag laten vernieuwen.

Drempelhulp aanbrengen

Ik wil aansluitend op de betonnen deurdrempel (circa 84 cm breed) een vlonder over de galerij (circa 114 cm breed) met aflopende zijkanten (2 zijden) zodat ik met mijn rollator of rolstoel probleemloos de galerij woning in en uit kan lopen/rijden. De drempelhulp moet met antislip materiaal (rubber) bekleed worden. De hoogte van de drempel moet bekeken worden.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag wil ik 6 horren laten plaatsen. Eén op een dubbel openslaande deur in de tuin, één op een kiepraam in de woonkamer, één op een gewoon raam in de keuken, twee in een dubbel openslaand raam in een slaapkamer en één in een slaapkamer. Ik heb de maten weet nog niet of ze op maat gemaakt moeten worden of dat er standaard producten zijn. Graag de goedkoopste en minst beschadigende oplossing gezien het een huurhuis is. Ik wil de kozijnen graag eerst laten opmeten.

Antislipprofiel in trappen frezen

Graag ontvang ik een offerte voor het infrezen van een profiel voor het plaatsen van anti slip rubber in 34 tredes, verdeeld over 2 trappen.

Deurklink en slot repareren

Ik ben de sleutel schuurdeur kwijt. Nieuw deurklinkbeslag is aanwezig. Graafstroom vervangen.

Voordeur van CanDo plaatsen

Het betreft het laten plaatsen van een voordeur (Cando, type ML 675) inclusief het plaatsen van glas, sloten, brievenbus en tocht- en beveiligingsstrip en een 3-puntsluiting.

Achtergevel van harmonicadeuren voorzien

Voor ons gekochte huis willen we de achtergevel voorzien van harmonicadeuren van geïsoleerd staal of aluminium, hout mag eventueel ook. Graag ontvangen wij een offerte voor een pui van 6,2 meter breedte en 3.8 meter hoog. De deuren liefst maximaal 4 stuks, dus ca 1,5 meter per stuk. HR++ glas en gelaagd in verband met doorval beveiliging. Graag aparte prijzen voor uitgevoerd in hout/ staal geïsoleerd of aluminium geïsoleerd. Graag uw offerte voor de levering en plaatsing van de deuren.

Harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een kozijn met harmonica deuren laten plaatsen in mijn huis. Echter zit er nu nog wel een raam in die niet volledig tot aan de vloer is. Ik zou deze graag willen laten verwijderen met het muurtje (55cm hoog en 285cm breed) eronder. Hiervoor in de plaats moet dan een harmonicadeur komen. De breedte van het raam is 285cm (kan uitgebreid worden tot 300 cm) en de hoogte is 240cm. Betreft een tussenwoning uit circa 1968. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vaste trap laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er zit nu een vlizotrap in. De vaste trap kan eindigen op de plek waar de vlizotrap zit. Het gat zal vergroot moeten worden. Het is een houten verdiepingsvloer. De trap moet waarschijnlijk twee keer een kwart draai hebben. Graag vooraf even komen kijken en inmeten. De uitvoering in een van de eerste drie weken van augustus.