Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten schuur type ohio of dillon plaatsen:

Houten schuur type Ohio of Dillon plaatsen

De "Ohio", die gelijk is aan de Dillon 540 wordt via Gamma geleverd als bouwpakket en is al geïmpregneerd. De schuur wordt als 1 pakket geleverd. De schuur moet worden geplaatst op iets groter tegelplateau van 30 x 30 tegels. De tegels zijn waarschijnlijk te gebruiken van een op die plaats aanwezig tegelpad. Dit plateau kan als voorbereiding gelegd worden vanaf 11 mei 2018; de schuur zelf daarna, beginnend op de, in overleg te bepalen dag van levering. De schuur wordt waarschijnlijk dan de week van 14/5 of 21/5 opgezet. Gezien de lengte lijkt het werk voor 2 man/vrouw. Graag aangeven of u met dit werk ervaring hebt. Toevoeging van singles op het dat graag als optie opgeven. Bij uw offerte graag de tijd tussen begin en eind aangeven. Opmerking: Na plaatsing van de schuur is er nog meer tuin- / tegel- / grind-werk te doen.
Onze klant uit Voorhout (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten schuur type ohio of dillon plaatsen uit heel Nederland:

Isolerend dakbeschot aanbrengen en voorzien van dakpanplaten

De schuur is ongeveer 12 x 6 meter met een golfplaten dak met een oppervlak van 108 m2 en bestaat uit een houten constructie van 4 spanten met 2 gordingen per dakkant met daarop bitumen golfplaten. Er is geen enkele vorm van isolatie en daardoor zijn er vochtproblemen. Graag wil ik een wind- en vochtdicht dakbeschot van isolatieplaten met daarop dakpannen of dakpanplaten. Aan een kant moeten er 2 ramen in het dak geplaatst worden.

Kapschuur vervangen in achtertuin

Houten kapschuur van circa 4 x 2,5 m gedeeld met de buren. De schuur is in het midden gescheiden en heeft in beide achtertuinen een deur en een raam. Er is elektra in de schuur.

Verzakte schuur repareren

De damwand van de sloot is verzakt. Hierdoor trekt de schutting de schuur scheef waardoor de volière meezakt. Het gaat om een houten schuur van 1.50 meter breed in een L vorm. Graag maak ik een afspraak met een vakman voor een oplossing.

Schuur bouwen in achtertuin

Ik wil een nieuwe houten schuur laten bouwen op de plats van de huidige in de achtertuin, er is een betonnen fundering en elektra aansluiting aanwezig. Gaat om 3,5 x 4 m diep dicht gedeelte met deur en 2,5 x 4 m die aangrenzend overkapt gedeelte. Tevens nieuwe schutting met schuifdeur die toegang geeft tot overkapte gedeelte van de nieuwe schuur. Eventueel ook de veranda laten aanpassen met nieuwe balustrade en het verplaatsen van de trap. Achterom aanwezig.

Tuin opknappen

De achtertuin van 5 bij 5 meter willen wij graag opknappen. Er zullen 3 houten schuttingsdelen, inclusief houten palen vervangen moeten worden. Verder hebben wij een terras wat ik met 1.50 bij 2.50 meter wil vergroten. De border van 80 cm diep en 4 meter lang moeten worden voorzien van beplanting. De tuin is bereikbaar via de schuur achter in de tuin.

Tuinaanleg: ontwerp en aanleg

Lege tuin geheel aanleggen met ruim terras en tuinpad van totaal ongeveer 20-25 m2 bestrating. De tuin is 50 m2. Er komt achterin te tuin een schuur. Hiermee is de aan te leggen tuin tussen huis en schuur 8 meter diep, de breedte van de tuin is ruim 5 meter. We willen een moderne, maar ook groene tuin eventueel met pergola. Moet makkelijk in onderhoud zijn. En schaduwplek hebben (boom?) klimplanten gewenst. Passende sierbestrating bij een woning zestiger jaren. Vanuit het huis gezien is de erfafscheiding links een coniferenhaag en rechts een houten schutting. Tegen de schuttingkant mag wat meer groen in de hoogte. De aanleg van de tuin zal in juli of begin augustus kunnen. Ik ben zelf beschikbaar voor het helpen van de hovenier wellicht kan dit de totaalprijs ook drukken?

Schuurdak plaatsen en vloer egaliseren

Het gaat om een stenen schuur van ongeveer 2,5 × 2,5 meter. Op dit moment bevat het een asbest dak dat ik zelf ga verwijderen en wil laten vervangen door een nieuw waterdicht dak. De grond in dit schuurtje wil ik laten ophogen en betegelen. Het zand en de stenen heb ik er al voor liggen. Het dak is op houten planken geschroefd.

Houten raamwerk plaatsen als fundering voor tuinschuur

In de achtertuin willen wij een nieuwe tuinschuur plaatsen van circa 2 x 3 meter. Omdat er een stronk van een boom in de grond zit kan er geen betonnen fundering gestort worden. We willen graag een houten raamwerk laten plaatsen, zodat we zelf daarop de schuur kunnen plaatsen. De schuur wordt een standaard bouwpakket. Wat kost het maken en plaatsen van zo'n raamwerk. De grond ter plaatse is leeg en redelijk egaal. Op de foto de hoek waar de schuur moet komen.

Tuin van een houten terras voorzien

Wij willen onze tuin graag voorzien van een houten terras. Onze tuin is gelegen op het noorden en heeft een omvang van ongeveer 55 vierkante meter (dit is inclusief de schuur achterin de tuin. Wij zouden het terras graag achterin de tuin willen in verband met de zon.

Betonnen fundering maken voor houten schuur

Ik wil een houten schuur laten bouwen op een betonnen fundering. De fundering moet 4 bij 6 meter worden. De hoogte van de fundering gebeurd in overleg maar ik schat zo'n 80 cm. Als foto is de huidige situatie toegevoegd. Ik wil de hoogte van de fundering gelijk trekken met de buren rechts van me.

Partners

Partners van Casius