Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuiframen aanpassen en dubbelglas met veerconstructie:

Schuiframen aanpassen en dubbelglas met veerconstructie

Ik wil twee schuiframen op de begane grond in mijn kantoor laten aanpassen (sponning uitfreesen, glaslatten maken,) met dubbelglas (staat al klaar) en veer constructies.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuiframen aanpassen en dubbelglas met veerconstructie uit heel Nederland:

Ramen aanpassen en dubbel glas plaatsen

Dubbele beglazing, herstellen de ramen en daarmee verbeteren isolatie: Er zit nu enkel glas in heel oude ramen. Het glas moet in ieder geval vervangen worden door dubbel glas. Mogelijk ook de ramen zelf aanpassen of vervangen. Het gaat om een groot kozijn met twee schuiframen aan de voorzijde, op de begane grond.

Gevel renoveren en aanpassen

De achtergevel van ons 100 jarige huis is nodig aan vervanging toe. Momenteel bestaat de achtergevel uit schuifpuien. Dit zouden wij graag laten vervangen door normale ramen met rooster met en een deur. Ook zouden wij op de zolder verdieping een balkon willen plaatsen. Deze zou op het keukendak kunnen staan. Ook hebben wij 2 mooie oude schuiframen in de voorgevel zitten maar hier zit nog enkelglas in. Hier zouden wij graag ramen in krijgen waar dubbelglas in zit en een rooster. Maar wel een beetje dezelfde look en feel hebben aan de buitenkant. En heel belangrijk dat ze naar buiten open gaan.

Huis uit 1908,2 schuiframen met vast ...

Huis uit 1908,2 schuiframen met vast bovenlicht vervangen met een te openen bovenraam nieuwe ramen,dubbelglas ,hang +sluitwerk. Tot hoogte ramen en bovenraam H 175 cm br 95cm. Achterdeur met bovenraam vervangen, deur met dubbelglas is er, gedeelte kozijn vervangen en het vaste bovenraam een nieuw te openen bovenraam met dubbelglas voor beide hang en sluitwerk. tot hoogte raam en deur is 280 cm br74.Bestaand vastraam van h 37 br 153 cm vervangen door een openslaand raam .2 binnendeuren zijn er al 78 x 211,5 cm aanpassen afhangen + hang en sluitwerk. Advies over badkamer deuren. Advies ,Bouwvergunningplichtig; een bestaand keukenkozijn vervangen door deurkozijn met te openen bovenraam dubbelglas hang en sluitwerk tot hoogte 274 .cm

Vakman (interieurarchitect) voor ...

Vakman (interieurarchitect) voor vervaardigen tekening voor verbouwing van flat. Tevens aannemer voor eventuele uitvoering van verbouwing.Woonkamer/woonkeuken worden een geheel dus muren wegbreken. Nieuwe inbouw keuken. Badkamer vergroten door keuken en badkamer samen te voegen, dus ook muur verwijderen en opnieuw wanden en vloer betegelen. Toilet vergroten. Hal verkleinen. Slaapkamer verplaatsen (tussenwand plaatsen). Buitenmuur opnieuw isoleren. Gallerijzijde dubbele schuiframen / balkonzijde schuifpui(en)/dubbele beglazing. Verwarming vernieuwen en opnieuw plaatsen. Water af/aanvoer verplaatsen. Electriciteit aanpassen. Nieuwe binnendeuren plaatsen. Overig/ander sloop/stuc en schilderwerk