Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Voorburg of directe omgeving.

964 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: leveren en plaatsen van 22 binnendeuren, vervanging kozijnen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, houten kozijnen en voordeur vervangen, vervangen van houten kozijnen en aftimmeren, vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak, nieuwe kozijnen, nieuwe trap aanleggen, kunststof erker renovatie met trippel ramen, trap voor twee verdiepingen realiseren, negen binnendeuren leveren en afhangen, 11 Binnendeuren vervangen, 3 binnendeuren met kozijnen vervangen, verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap, eenvoudige garage realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Voorburg:

Schuiframen aanpassen en dubbelglas met veerconstructie

Ik wil twee schuiframen op de begane grond in mijn kantoor laten aanpassen (sponning uitfreesen, glaslatten maken,) met dubbelglas (staat al klaar) en veer constructies.

Twee dakramen plaatsen

Wij willen graag 2 dakramen laten plaatsen. Het gaat om 1 nieuwe op de overloop en 1 bestaande vervangen met een groter dakraam. Op de foto zie je het “oude” dakraam wat vervangen moet worden. Maximaal 114 bij 118 voor beide ramen, hoeft geen Velux te zijn. Dit betekend dus dat het gat van de huidige met een paar cm moet worden verbreed en er een nieuw gat moet komen in de overloop.

Kozijn vervangen

Mijn kozijn/raam van 155 bij 170 wil ik laten vervangen door een kunststof kozijn. Kunt u mij een schatting van de kosten geven inclusief plaatsen?

Vervangen kozijnen inclusief dubbel glas

Vervangen kozijnen inclusief dubbel glas en openslaande deuren. Graag in de prijsopgave de kosten voor de openslaande deuren apart benoemen. Zie voor de maten de plattegrond.

Konijnenhok met ruime ren aan de voorkant maken

Ik wil een konijnenhok met deels overdekte ren laten maken van ca. 270 lang, 110 cm breed en 135 cm hoog. Ongeveer zoals de foto, maar dan het puntdak maar ca 150 cm, de rest gewoon (sterk) gaas. Op ca 50/55 cm hoogte een plank over de hele breedte van 50 cm diep, waarvan links 50 cm nachthok moet worden (dus wandje met poortje) en rechts 60 cm open om op te liggen. Vanaf daar een trappetje van ca 20 cm breed, vrij lang zodat hij niet zo steil is. Aan de voorkant een deur om zelf de ren in te kunnen. Het is belangrijk dat de achterwand en de zijkanten (de diepte van het nachthok) volledig van hout zijn tot op de grond. Alle materialen door de timmerman aanschaffen, voorwerk hoeft niet perse bij ons thuis, montage uiteraard wel. Graag goede kwaliteit hout, geïmpregneerd, zodat beitsen of schilderen niet direct nodig is.

Dakterras van nieuwe ondergrond voorzien

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn dakterras met oppervlak 15 m² kan voorzien van een nieuwe ondergrond, waarschijnlijk composiet. Huidige houten latten dienen verwijderd te worden.

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een trapleuning met hekwerk laten plaatsen op bestaande jaren 30 houten trap met 2 knikken.

Ombouwkast

Ik wil graag een ombouwkast laten maken om mijn wasmachine en CV ketel. Dit gedeelte is ongeveer 1.50 meter breed en 2.50 meter hoog. Er zal even gekeken moeten worden met de waskraan van de wasmachine, deze zou ik graag iets naar beneden laten plaatsen.

Viervlakkige stalen deur maken

Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur. Om hoeveel deuren gaat het? 1 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Eikelenburgh project in Rijswijk. Het betreft een binnendeur voor de woonkamer. Ik wil een viervlakkige stalen deur met glas. Standaardafmetingen. Graag mailen.

Dubbel glas plaatsen

Ik zou graag dubbel glas in mijn hele woning willen laten plaatsen. Nu zijn het enkel en aan de achterkant en boven houten kozijn en aan de voorzijde ijzer. De maten zijn: Beneden voor: 2,44 x 1,37 meter (deel van raam kantel kiep) 0,80 x 1,83 meter (kleine balkondeur) Beneden achter: 1,35 x 2,2 (2 openslaande deuren) 0,65 x 2,2 2,66 x 0,39 (verdeeld in 4 delen: . 655, 1,35 (in 2 delen), . 655) 0,75 x 2,05 (balkondeur) 0,75 x 0,29 (zij raam naast balkondeur) 0,36 x 0,29 Boven voor: 2,62 x 1,25 (2 zij ramen, midden in 2x kantelkiep) Boven achter: 3,68 x 1,1 (2 zij ramen, midden in 2x kantelkiep) 1,24 x 1,25 meter (2 kantelkiep).

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 x dubbele taatsdeuren (dus 4 losse deuren). Per opening circa 240 x 155 cm. Aluminium met slank profiel (met glas). Graag een offerte.

Deurspion in de voordeur monteren

Ik was benieuwd wat het gaat kosten als ik door iemand van Gamma een spion in mijn voordeur laat monteren.

Dorpel van keukendeur vervangen

Keukendeur: verwijderen oude dorpel en vervangen door natuurstenen dorpel inclusief neuten. Deze is ongeveer 91 cm breed. Tuindeuren: onderste rand houtrotherstel, ongeveer 255 x 30 x 30 mm, opvullen met bijvoorbeeld 2-componentenplamuur.

Glazen tafel laten repareren

Ik heb een salontafel met een rond glazen blad (diameter ca. 25 centimeter, circa 5mm dik) asymmetrisch rustend op een enkele metalen voet (diameter ca. 4 cm). Na een val is de glasplaat losgekomen. De plaat dient onzichtbaar gelijmd te worden. Ook heb ik nog eenzelfde tafel die eerder op een verkeerde manier is gelijmd. Deze zou moeten worden losgemaakt en opnieuw op de juiste manier vastgelijmd moeten worden. Ik kan ze zelf komen brengen.

Balkonkast voor de cv-ketel maken

Ik wil mijn cv-ketel met het drukvat laten verplaatsen vanuit mijn keuken naar het naastgelegen balkon. Daarvoor moet dan ook een balkonkast gemaakt worden. Ik kan foto's sturen van de situatie. Ik ben mij momenteel aan het oriënteren, voor een bezoek vind ik het nog wat te vroeg. Ik ontvang eerst graag uw globale prijsindicatie voor het maken van de balkonkast.

Onderhoud en reparatie aan houten schuifraam

Een oud schuifraam waarvan de touwen gebroken zijn en dat zou ik graag laten herstellen. Denk dat de katrollen nog werken maar eventueel is er iets onderhoud nodig om het soepel te laten lopen. Daarnaast graag onderhoud/check van een tweede houten schuifraam om te kijken/zorgen of deze iets lichter kan lopen.

Stalen taatsdeur in de nieuwbouwwoning monteren

In ons nieuwbouwhuis willen wij graag een stalen deur in de doorgang hal/woonkamer laten plaatsen. De doorgang is 100 cm breed en 270 hoog. Een deur van 95 cm lijkt meest logisch. Onze voorkeur gaat uit naar een enkele stalen taatsdeur. De woning wordt over 12 mnd opgeleverd en is voorzien van vloerverwarming. Graag ontvangen wij ook advies over de eventuele voorbereidende werkzaamheden (vloerverwarming, kozijn laten vervallen et cetera).

Schutting en ondergrond op het dakterras plaatsen

Ik wil dat mijn balkon van 15 m² van nieuwe ondergrond voorzien wordt. Momenteel liggen er houten planken op ons balkon, met stenen eronder. We willen de planken verwijderen en vervangen door een andere ondergrond. Hierbij staan we open voor suggesties van de uitvoerder. In elk geval zal het makkelijk qua onderhoud moeten zijn. Daarnaast willen we een schutting plaatsen tussen ons balkon en dat van de buren. In verband met de vluchtroute zal deze schutting net iets minder dan de volledige diepte van het balkon in moeten nemen, dus zo'n 2.70 meter. Klus is in elk geval voor ons eigen balkon, maar we willen ook 2 buren nog vragen of ze mee willen doen Details: - Afmetingen: 4.80 bij 3 meter; - 4e verdieping; - Verwijderen huidige ondergrond: houten latjes + eventueel stenen die eronder liggen; - Plaatsen van nieuwe ondergrond + schutting; - Let op: al het materiaal zal door het huis naar boven gebracht moeten worden. Buitenom is niet/nauwelijks een optie.

Gipswand plaatsen

Omdat een vorige bewoner een kastenwand heeft verwijderd in onze woonkamer, kijken wij nu tegen een houten skelet met piepschuin aan, dat daarachter zat. We willen die wand netjes laten afwerken met gipsplaten. Het gaat om een wand van 260 cm hoog en 240 cm breed. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Mechanisme hardhouten schuifpui repareren

Schuifpui sluit niet goed af aan de bovenkant en loopt erg zwaar. De pui is vermoedelijk 30 jaar oud. Het is een grote zware schuifpui. Hij is 270 cm hoog en 100 cm breed. Een 2de schuifpui sluit wel goed af maar loopt enigszins stroef. Deze heeft dezelfde afmeting. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie en onderhoud van de schuifpuien.

Een bruynzeel magneet hordeur

Ik wil graag een offerte van de plaatsing van een magneet hordeur, standaard magneet. Door de magneetstrips sluit de hor altijd automatisch.

Meubel voor aquarium maken

Ik zoek voor een aquarium dat op een aquariummeubel staat een plateau zodat het geheel 15 cm hoger komt te staan: Het aquariummeubel heeft de volgende buitenmaten: 102.5 cm x 40.5 cm x 83 cm. (LXBXH) Meubel plus aquarium wegen totaal circa 225 kg. Voor het plateau denk ik aan een houten frame afgedekt met een stevige houten plaat, binnenin gesteund met houten dwarsprofielen om het doorbuigen tegen te gaan. Wit geschilderd afgewerkt met kleur RAL 9016. Het een en ander conform bijgaande schets. Kunt u mij een prijsopgave geven? Met vriendelijke groeten,

Meerpuntssluiting in de voordeur plaatsen

Ik wil een meerpuntsluiting in de voordeur laten plaatsen. HMB sluiting SKG*** type HMB, sluitkommen SKG. Deurbeslag met kerntrek beveiliging Hoppe London SKGCilinder Dom 30-30 SKG**. De voordeur dient elektronisch geopend te kunnen worden, zoals in de huidige situatie.

Kattenren maken in de tuin

Ik wil een overdekt terras laten afzetten met gaas, zodat een kat niet kan weglopen. Er zal dus een soort van gaas-wand geplaatst moeten worden van 4.5 meter breed en 2.5 meter hoog. In die gaasafzetting zou dan een deur moeten komen voor toegang tot de rest van de tuin. Tevens wil ik graag een kattenluik laten plaatsen.

Binnenmuur met deur- en raamkozijnen plaatsen

Klus 1: Plaatsen van een muurtje in de woonkamer om een extra slaapkamer te maken. Celbetonblokken 7 cm (of vergelijkbaar). Afmetingen: 3.90 x 2.60 (lengte x hoogte) -Inclusief deur in het midden; -Inclusief netjes afwerken (met behang); -Inclusief verplaatsen wandthermostaat. Klus 2: Isolatie aanbrengen bij 2 ramen. Raam 1) Onder het raam isolatiedeken aanbrengen met trespaplaat (of vergelijkbaar) buitenzijde. 150 x 50 cm (breedte x hoogte); Raam 2) Voorzetraam aanbrengen aan de binnenzijde. Graag een prijsopgaaf, inclusief benodigd materiaal. Uitvoering tussen 18 - 25 februari 2017.