Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Voorburg of directe omgeving.

965 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Voorburg:

Dakraam badkamer

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in onze badkamer (voor licht en ventilatie). Het betreft een plat dak van bitumen en wordt binnenkort vervangen (gereinigd en een nieuwe laag overheen gelegd). Welk dakraam kunt u ons adviseren en wat zijn de geschatte kosten hiervoor inclusief montage? Alvast bedankt!

Een verlaagd plafond maken

Ik wil een verlaagd plafond in de keuken laten maken. Ongeveer 10m2. Materiaal gipsplaten. Schroefgaten en naden dichtsmeren. Niet stucen en niet verven.

Plafond met riet vervangen

in verband met vervangen van complete elektra wil ik de huidige rieten plafonds laten weghalen en laten vervangen.

Schuifdeur plaatsen

Voor de (kleine) kamer van mijn zoon wil ik zijn huidige deur, die naar binnen draait, vervangen door een schuifdeur. Deze moet wel goed afsluiten, ook qua geluid. Is dat mogelijk? De deur moet aan de binnenkant van zijn kamer naar binnen schuiven, omdat de gang smal is. Vanaf de gang gezien moet de deur naar links schuiven, want rechts zit de licht schakelaar.

Elektrische dakkoepels plaatsen

Ik heb 2 koepels die wil vervangen. Dit zijn momenteel kunststof koepels. Die wil ik laten vervangen door nieuwe kunststof koepels met een elektrisch open systeem. Het gaat om een kleine koepel van ongeveer 50 bij 60 en een grotere van 100 bij 70.

Poortdeuren vervangen

Bestaande poortdeuren vervangen, eventueel met een gemetseld muur i.p.v. houten zijkant. Maten: De gehele breedte 2.12, hoog 2 meter.

Afscheiding schutting op dakterras plaatsen

Graag zou ik een schutting laten plaatsen op mijn dakterras. Het terras is 3,48 bij 3,70 m en er staat al een railing op dit moment. Graag verschillende hoogtes van hoog aflopend naar laag.

Schuur met overkapping metselen en oude schuur slopen

Wij zijn op zoek naar een goede metselaar die een schuur van ongeveer 1.70 x 3.00 met overkapping 3.00 x 3.00 kan metselen (L-profiel met plat dak). Inclusief fundering, heien en afwatering en plat dak. We hebben nu een schuur dicht bij onze woning staan, maar dat is precies de plaats waar de meeste zon is. Daarom willen we de schuur verplaatsen. De oude zou eerst gesloopt moeten worden. We willen graag de afwerking aan de binnenzijde ook gedaan hebben. Elektra is niet nodig. Isolatie hoeft ook niet. Zelf halen we alles leeg. We hebben geen achterom. Rond mei zouden we graag willen beginnen als dat kan.

Secustrip op de voordeur monteren

Ik wil graag een secustrip laten monteren op mijn voordeur. Naar binnen draaiend.

Twee kasten van Storemax zonder deuren inmeten en monteren

Ik heb twee Storemax inloopkasten zonder deuren besteld bij de Praxis, maar deze moeten eerst worden ingemeten voordat de definitieve bestelling gedaan kan worden. Als het binnen is dan moeten de kasten gemonteerd worden. Met een rails met trekstang. Kast 1: breedte 280, diepte 55 cm en hoogte 260 cm Kast 2: breedte 360, diepte 55 cm en hoogte 260 cm Graag een indicatie van de kosten en een inmeet-datum, zo spoedig mogelijk alstublieft.

Schuiframen aanpassen en dubbelglas met veerconstructie

Ik wil twee schuiframen op de begane grond in mijn kantoor laten aanpassen (sponning uitfreesen, glaslatten maken,) met dubbelglas (staat al klaar) en veer constructies.

Twee dakramen plaatsen

Wij willen graag 2 dakramen laten plaatsen. Het gaat om 1 nieuwe op de overloop en 1 bestaande vervangen met een groter dakraam. Op de foto zie je het “oude” dakraam wat vervangen moet worden. Maximaal 114 bij 118 voor beide ramen, hoeft geen Velux te zijn. Dit betekend dus dat het gat van de huidige met een paar cm moet worden verbreed en er een nieuw gat moet komen in de overloop.

Kozijn vervangen

Mijn kozijn/raam van 155 bij 170 wil ik laten vervangen door een kunststof kozijn. Kunt u mij een schatting van de kosten geven inclusief plaatsen?

Vervangen kozijnen inclusief dubbel glas

Vervangen kozijnen inclusief dubbel glas en openslaande deuren. Graag in de prijsopgave de kosten voor de openslaande deuren apart benoemen. Zie voor de maten de plattegrond.

Konijnenhok met ruime ren aan de voorkant maken

Ik wil een konijnenhok met deels overdekte ren laten maken van ca. 270 lang, 110 cm breed en 135 cm hoog. Ongeveer zoals de foto, maar dan het puntdak maar ca 150 cm, de rest gewoon (sterk) gaas. Op ca 50/55 cm hoogte een plank over de hele breedte van 50 cm diep, waarvan links 50 cm nachthok moet worden (dus wandje met poortje) en rechts 60 cm open om op te liggen. Vanaf daar een trappetje van ca 20 cm breed, vrij lang zodat hij niet zo steil is. Aan de voorkant een deur om zelf de ren in te kunnen. Het is belangrijk dat de achterwand en de zijkanten (de diepte van het nachthok) volledig van hout zijn tot op de grond. Alle materialen door de timmerman aanschaffen, voorwerk hoeft niet perse bij ons thuis, montage uiteraard wel. Graag goede kwaliteit hout, geïmpregneerd, zodat beitsen of schilderen niet direct nodig is.

Dakterras van nieuwe ondergrond voorzien

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn dakterras met oppervlak 15 m² kan voorzien van een nieuwe ondergrond, waarschijnlijk composiet. Huidige houten latten dienen verwijderd te worden.

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een trapleuning met hekwerk laten plaatsen op bestaande jaren 30 houten trap met 2 knikken.

Ombouwkast

Ik wil graag een ombouwkast laten maken om mijn wasmachine en CV ketel. Dit gedeelte is ongeveer 1.50 meter breed en 2.50 meter hoog. Er zal even gekeken moeten worden met de waskraan van de wasmachine, deze zou ik graag iets naar beneden laten plaatsen.

Viervlakkige stalen deur maken

Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur. Om hoeveel deuren gaat het? 1 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Eikelenburgh project in Rijswijk. Het betreft een binnendeur voor de woonkamer. Ik wil een viervlakkige stalen deur met glas. Standaardafmetingen. Graag mailen.

Dubbel glas plaatsen

Ik zou graag dubbel glas in mijn hele woning willen laten plaatsen. Nu zijn het enkel en aan de achterkant en boven houten kozijn en aan de voorzijde ijzer. De maten zijn: Beneden voor: 2,44 x 1,37 meter (deel van raam kantel kiep) 0,80 x 1,83 meter (kleine balkondeur) Beneden achter: 1,35 x 2,2 (2 openslaande deuren) 0,65 x 2,2 2,66 x 0,39 (verdeeld in 4 delen: . 655, 1,35 (in 2 delen), . 655) 0,75 x 2,05 (balkondeur) 0,75 x 0,29 (zij raam naast balkondeur) 0,36 x 0,29 Boven voor: 2,62 x 1,25 (2 zij ramen, midden in 2x kantelkiep) Boven achter: 3,68 x 1,1 (2 zij ramen, midden in 2x kantelkiep) 1,24 x 1,25 meter (2 kantelkiep).

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 x dubbele taatsdeuren (dus 4 losse deuren). Per opening circa 240 x 155 cm. Aluminium met slank profiel (met glas). Graag een offerte.

Deurspion in de voordeur monteren

Ik was benieuwd wat het gaat kosten als ik door iemand van Gamma een spion in mijn voordeur laat monteren.

Dorpel van keukendeur vervangen

Keukendeur: verwijderen oude dorpel en vervangen door natuurstenen dorpel inclusief neuten. Deze is ongeveer 91 cm breed. Tuindeuren: onderste rand houtrotherstel, ongeveer 255 x 30 x 30 mm, opvullen met bijvoorbeeld 2-componentenplamuur.

Glazen tafel laten repareren

Ik heb een salontafel met een rond glazen blad (diameter ca. 25 centimeter, circa 5mm dik) asymmetrisch rustend op een enkele metalen voet (diameter ca. 4 cm). Na een val is de glasplaat losgekomen. De plaat dient onzichtbaar gelijmd te worden. Ook heb ik nog eenzelfde tafel die eerder op een verkeerde manier is gelijmd. Deze zou moeten worden losgemaakt en opnieuw op de juiste manier vastgelijmd moeten worden. Ik kan ze zelf komen brengen.

Balkonkast voor de cv-ketel maken

Ik wil mijn cv-ketel met het drukvat laten verplaatsen vanuit mijn keuken naar het naastgelegen balkon. Daarvoor moet dan ook een balkonkast gemaakt worden. Ik kan foto's sturen van de situatie. Ik ben mij momenteel aan het oriënteren, voor een bezoek vind ik het nog wat te vroeg. Ik ontvang eerst graag uw globale prijsindicatie voor het maken van de balkonkast.