Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakramen schuin dak:

Dakramen schuin dak

Ik zoek een kozijnenspecialist die in het schuine pannendak van mijn tussenwoning 2 dakramen kan realiseren. De ramen moeten ongeveer 78 bij 140 cm groot worden. Het gaat om houten kozijnen. Er moet een raam aan de voor- en achterzijde van de woning komen.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakramen schuin dak uit heel Nederland:

Dakramen badkamer en zolder vervangen en vergroten

Wij willen twee dakramen in de badkamer. We hebben een schuin dak. Er zit een raam in, maar we willen een tweede. We zagen een gekoppelde dakraam en zouden graag willen weten of dit mogelijk is. Deze zou ongeveer 80 cm breed x 200 cm zijn. Op zolder is ook een klein dakraam, deze willen we vervangen en moet groter worden, ongeveer 80 cm x 50 cm of ongeveer 50 x 50 cm. Afvoeren van het oude raam hoeft niet.

Schuindak van binnenuit isoleren

Ik wil mijn dak van binnenuit laten isoleren. Het gaat om een schuin dak met twee grote dakramen houten afschot. Het is betreft een rijtjeshuis. De oppervlakte dat geïsoleerd moet worden is ongeveer 38 m2.

Vervangen van 2 dakramen voor eventueel grotere

Ik wil 2 oude dakramen vervangen. Het gaat om een schuin dak met dakpannen. De huidige afmetingen zijn 45 x 73 cm. De nieuwe dakramen wil ik van kunststof, optioneel iets groter bijvoorbeeld 55 x 94 cm.

Knallende dakplaten van een dak vervangen

Vrijstaand huis van 40 jaar oud met unidek dakplaten op schuin dak. Deze platen maken geluid bij temperatuursverschillen. Dak is circa 110 m2 met daarin 2 dakkapellen en 3 velux dakramen. Wil offerte voor afdoende oplossing van geluiden of vervangen van deze dakplaten.

Dakramen plaatsen

Graag willen wij op korte termijn 2 tuimel dakramen laten plaatsen. 1 op zolder in een schuin dak, afmeting 78 h x 140 b. En 1 in onze badkamer ook in een schuin dak, afmeting 78 h x 55 b. Kunt u ons hier een prijsopgave van geven en ook op welke termijn uw bedrijf hier tijd voor heeft? Bij voorbaat dank.

2 Dakramen plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnspecialist die in mijn schuine pannendak 2 ramen kan plaatsen. Dit moet van kunststof zijn met boven scharniering en 180 graden kiep inclusief hor en een totaal verduisterend gordijn. Deze ramen moeten tussen 2 houten balken geplaatst worden die 105 cm van boven naar benden uit elkaar staan. de breedte is 2.80 waarvan we circa 1.60 tot 2 meter aan raam willen hebben. liefst 2 bv. 2 x 90 cm glas. De ramen moeten aan de voorzijde van de woning geplaatst worden.

Vervangen 2 dakramen op zolder

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 schuine dakramen kan vervangen op de 2e verdieping van onze woning. De maten van de huidige ramen zijn (Raam 1: B43xH45. Raam 2: B40,5xH51CM). 1 van de 2 ramen bevindt zich boven het trapgat. We denken aan vervanging van de ramen door maat 55 bij 78 cm. Dit moeten kunststof ramen zijn. De ramen moeten in een schuin pannen-gordingendak geplaatst worden.

Het plaatsen van 2 dakramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 dakramen kan plaatsen. Het moeten donker grijzen kunststof buitenkozijnen worden. De maximale hoogte van elk raam is 140 cm. De breedte moet ongeveer 120 cm zij. Beide ramen moeten in een schuin pannendak geplaatst worden.

Dak isoleren en opnieuw bedekken met dakpannen

Ik wil geluidsisolatie laten plaatsen voor omgevingsgeluid (snelweg, buren in de tuin) bij een schuin dak van de slaapkamer. Het huis is gebouwd in 1994. De binnenzijde van het schuine dak is reeds afgewerkt, daarom weet ik niet of het beter van binnen of van buiten kan worden geïsoleerd. De binnenmaten zijn ongeveer 2,90 x 4,85 met daarbinnen nog 2 velux dakramen. Op het dak liggen dakpannen die ik graag wil houden.

Zonneboiler plaatsen

Ik heb een woonhuis met een schuin dak op het oosten, zuiden en westen en een plat dak op het zuiden van 12 x 6 meter. Hier zijn een aantaal dakramen in geplaatst Er zal een zonnebolier voor de woning en voor het pand met 4 appartementen geplaatst moeten worden. Zowel woonhuis als appartementen hebben een aparte hoofdmeter.

Partners

Partners van Casius