Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor metalen spiltrap vervangen:

Metalen spiltrap vervangen

We hebben nu een open spiltrap van metaal. Deze willen we graag vervangen voor een houten open witte trap. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hier voor zijn?
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen spiltrap vervangen uit heel Nederland:

Plaatsen van een trap

We hebben nu een spiltrap die vrij open is en die vinden wij gevaarlijk voor de kinderen. We willen daarvoor in de plaats een trap die veiliger is en mogelijk wat luier. Maar we zitten natuurlijk met een beperkte ruimte. Er moeten wat draaiingen in. We willen graag houten traptreden met eventueel metalen leuningen: graag iets moderns. Het gaat om de trap van de begane grond naar de eerste etage. Waarschijnlijk zal het trapgat iets aangepast moeten worden.

Spiltrap leveren en plaatsen

In onze voorkamer willen we een smalle spiltrap met leuningen laten plaatsen, die toegang tot de zolder biedt. Hiervoor moet in het houten plafond een opening gemaakt worden. De kamer is 282 cm hoog. Op bijgevoegde foto ziet u de plek waar de trap moet komen (waar nu de boekenkast staat) De offerte die ik wil omvat: - kosten van de spiltrap (houten treden en metalen spil, max. 1500 euro) - maken van het trapgat en afwerken daarvan - plaatsen van de spiltrap

Onderhoud aan een metalen spiltrap

Wij zijn net verhuisd. De metalen spiltrap met 25 houten treden kraakt heel erg. Ik heb de imbussen aangedraaid, maar dit hielp niet echt.

Spiltrap naar zolder laten monteren

Plaatsen van een metalen of ijzeren spiltrap tussen de tweede en derde etage. Uitzagen trapgat, 2200 diameter/halfrond, en weer afwerken. De verdiepingsvloer is van de 2e etage is van beton en de 3e etage is van hout. Eventueel in combinatie met het afwerken van de nieuwe geplaatste dubbele dakkapel en het maken van twee kamers op zolder. De zolder is 4.0 x 7.4 meter groot. Inclusief de afwerking van het elektra, het plaatsen van tussenwanden en het stuckwerk.

Spiltrap

2 x 12 treden spiltrap met stootboarden. Treden antraciet, boarden gebroken wit, metalen antisliprand

Trappen vervangen

Ik wil graag 3 x een houten trap (2 x dicht en 1 x open) in plaats van de huidige metalen spiltrap. Inclusief hekwerk en trapleuning. In vurenhout met grondverf laag.

Metalen spiltrap plaatsen

Ik ben begonnen met het plaatsen van een stalen spiltrap van het terras naar het dak, bouwpakket, type Firenze. Nu zijn er 2 dingetjes: normaal wordt de spil op een betonnen vloer vastgezet. Maar omdat het terras eigenlijk een dakje is van de kamer eronder, is deze van houten balken met planken erop in plaats van beton. De spil van de trap heb ik voorlopig met keilbouten aan een betontegel 50 x 50 bevestigd, maar ik ben op zoek naar een veiligere constructie. Ik weet alleen nog niet welke. Ten tweede, de meegeleverde bouten en pluggen voor de bevestiging van het afstap plateau aan de gevel waren te kort, het boeideel is bijna 3 cm dik. Ik heb zelf langere schroeven gehaald maar die zijn denk ik te dun. Die kwamen bij een beetje flink trekken al uit de muur. Ik zoek een aannemer die: het afstap plateau stevig aan de gevel kan monteren, keilbout of chemisch anker of zo. Maar vooral eerst meedenken over een goede vloer bevestiging, bijvoorbeeld vierkante meter beton maken, zoals een parasolvoet ofzo. Het moet veilig zijn, het is van de 2e naar 3e etage. Er zijn foto's beschikbaar.

2 trappen vervangen

Trap naar 1e verdieping en trap naar de zolder vervangen. Er is nu een metalen spiltrap. We willen nu gewoon vaste houten trappen. Levering trappen behoort ook bij de klus, dit in overleg met de vakman, en afhankelijk van wat de vakman voor trappen kan aanbieden.

Plaatsen binnentrap

De metalen spiltrap vervangen door een vaste dichte houten trap. Van beneden naar de eerste verdieping.

In woonkamer moet doorgang komen naar ...

In woonkamer moet doorgang komen naar keuken (kozijn met deur). In keukengedeelte moet een ruimte gecreeerd worden voor toilet, leidingwerk, afvoer aanleg en verlegd. De metalen spiltrap in woonkamer moet vervangen worden door rechte houten trap.