Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten:

Schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten

Schuur wil ik vergroten zoals op afbeeldingen. Moet ook een deur in Gehele omheining houten delen tegenaan en de achterzijde vervangen inclusief poort.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten uit heel Nederland:

Stormschade aan een schutting herstellen

Ik wil graag 4 schuttingpalen plaatsen over een lengte van ongeveer 6 meter en bestaande schuttingen terugplaatsen na de stormschade.

Stormschade aan schutting herstellen

6 schuttingen in weer herstellen . De palen zijn af gebroken +de bevestiging , maar de schutting zijn nog goed

Schuttingen schilderen

Vorig jaar heb ik schermen gekocht bij de praxis (zie link). Https://www. Praxis. Nl/tuin-buitenleven/tuinhout/schuttingen/tuinschermen/elephant-tuinscherm-hardhout-trend-180-x-180cm/5297270 deze schermen bladderen nu al echter helemaal af. Graag zou ik dit willen laten herstellen. Dit houdt in kaal schuren, grondverven en aflakken.

Grote verbouwing in de woning

Woning betreft een benedenwoning, waarbij ik diverse grotere verbouwingen wil laten uitvoeren. 1. Plaatsen aanbouw achterzijde woning, 2,5 meter diep. Zijwanden steen, glazen schuifwand voorzijde, deel dicht dak, rest glas. Incl elektra, fundatie, doorbraak naar woning, waarschijnlijk nieuwe steunbalk etc. 2. Verwijderen bestaande keuken, niet dragende muur verwijderen, omleggen elektra, gas, water en plaatsen nieuwe keuken 3. Gehele woning (muv badkamer, wc) vloeren verwijderen, bestaande radioatoren en leidingen verwijderen, plaatsen vloerverwarming, plaatsen tegelvloer 4. Woonkamer muren en plafond incl uitbouw stucen (en schilderen) 5. Verwijderen schuttingen en bestrating, plaatsen nieuwe schuttingen en bestrating Diverse kleinere klussen, zoals herstellen muren (gaten nav radiatoren), schilderen, incl. plafonds. Diverse kitwerkzaamheden. Hergebruik oude keuken (waar mogelijk) om in washok een nette kasten wand met werkblad te maken. Plaatsen kastenwand in slaapkamer (deel al aanwezig). Lijst wensen is grotendeels opgesteld en bij opname door te nemen.

Omgewaaide schuttingen herstellen

Ik wil 2 omgewaaide standaard schuttingen laten herstellen. Door de storm allebei door midden gebroken.

Omgewaaide schutting herstellen

Recent zijn bij harde storm mijn schuttingen aan beide zijden van mijn tuin scheef gaan staan. Volgens de buren zijn enkele palen in het cement gezet, echter weet ik dit niet zeker. Beide schuttingen zijn 5 a 6 meter lang. Graag laat ik de schuttingen repareren. Er zijn foto's beschikbaar.

Herstellen van schuttingen na de storm

Door de afgelopen storm zijn een aantal schuttingen bijna overdwars aan het hangen,een aantal planken los,de andere kant schuttingen hangen nu tegen de schuttingen van mijn buren aan en de poort uit is zn voegen. Deze schuttingen staan ongeveer tien jaar nu. Mijn verzekering wil graag een offerte zien wat de herstelkosten zouden zijn voor ze tot een schadevergoeding kunnen komen. In totaal heb ik 14 schuttingen,16 palen en dan de poort. Graag zou ik van u een offerte willen met de kosten. Zodat ik die naar mijn verzekering kan sturen.

Overhangende schuttingen herstellen

Ik woon in een tussenwoning. Ik heb schade aan beide zijkanten. De schuttingen hangen helemaal over. 3 of 4 moeten vernieuwd worden. In totaal zijn het 16 schuttingdelen.

Stormschade aan de schutting herstellen

Het is een hoekhuis waar de hele schutting van vervangen moet worden die tijdens de storm is gebroken en om ging. Een zijde en de achterkant moet apart berekend worden, net als de zijde van de buren, die wordt 50% door hun betaald. Lengte tuin is 10,5 meter. Breedte is 6 meter. Ik wil een houten schutting van betere kwaliteit dan de goedkoopste schuttingen van de praxis. Graag een prijs inclusief plaatsing en dan apart berekend in de offerte voor 1 zijde van 10.5 meter. De omgewaaide schutting verwijderen wij zelf.

Stormschade aan de schutting laten herstellen

Door storm vanis onze schutting kapot gewaaid in onze achtertuin. Het betreffen ongeveer 12 schuttingdelen en palen. De schuttingen hebben standaardformaat (180x180).