Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten:

Schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten

Schuur wil ik vergroten zoals op afbeeldingen. Moet ook een deur in Gehele omheining houten delen tegenaan en de achterzijde vervangen inclusief poort.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten uit heel Nederland:

Schutting en tuindeur herstellen

In de tuin moeten de schutting en tuindeur hersteld worden. Deze zijn omgewaaid door de storm. Er moeten nieuwe palen (die ik zelf wel wil kopen) geplaatst worden, waaraan schutting en deur opnieuw bevestigd moeten worden. Gaat om twee schuttingen die bevestigd worden aan 1 paal en 2 muurdelen en een deur die bevestigd wordt aan 1 paal en de muur. De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De deur is 90 bij 180 cm.

Omgewaaide schutting herstellen

Door de harde wind op do 18-1-18 is de schutting van mijn tuin gebogen en zijn van een aantal schuttingen de planken los gewaaid. Ik wil de schuttingen graag weer recht in de grond hebben en de planken weer op hun plek als het kan anders Nieuwe. Gaat om 6 schuttingen van 1,80 x 1,80 meter.

Omgewaaide schuttingen herstellen

Door de afgelopen storm is een sectie van circa 1,2 meter tussen twee betonnen kolommen uit gewaaid, en een deel ook tussen twee kolommen is er tussenuit gedrukt. Na op gave prijs (tbv verzekering) wil ik het laten repareren. Houten (verticale) uitgewaaide delen zijn nog aanwezig schutting dekplank (bovenop de sch. ) is gebroken. Schilderen is niet nodig, blank hout.

Omgewaaide schuttingen herstellen

Gaat om 10 á 12 schuttingendelen die hersteld moeten worden, sommige schuttingpalen die door de wind scheef staan, wat zijn de kosten, is het mogelijk om een prijs opgave te krijgen, en wanneer zou een reparatie plaats kunnen vinden, liefst zo snel mogelijk serge hengelo.

Grenen schutting herstellen

Ik wil mijn oude schutting laten herstellen. Het gaat om ongeveer 8 meter omgewaaide grenen schuttingen waarvan de palen vervangen en opnieuw gezet dienen te worden. Er moet ook een onderdeel van de schutting vervangen worden.

Omgewaaide schutting herstellen

Mijn schuttingen zijn omgewaaid. Daarom wil ik graag nieuwe schuttingen laten plaatsen. Het gaat om 10 schuttingdelen van 180 bij 180 cm. Ik heb een achterom. Het gaat om hardhouten schuttingen.

Schutting repareren

Mijn schutting is door de storm omgevallen en ik wil hem graag laten herstellen indien dat nog lukt. 1 paal is afgebroken en al de andere palen zijn niet meer recht. De schuttingplanken zijn waar ze geschroefd zijn op de paal ook kapot. Het gaat dus om 6 schuttingen in totaal aan een kant met een hoek en een deur en aan de andere kant gaat het om 5 schuttingen. De klant wil middels telefonisch contact met de vakman beslissen wat er exact kan worden gedaan door de vakman.

Stormschade aan schutting herstellen

Schuttingen inclusief schuttingpalen over 10 meter, 5 delen, plaatsen bij een dakterras. Door de storm van gisteren is de oude schutting weggeblazen en de palen aan het terras afgebroken.

Schutting met stormschade herstellen en afval verwijderen

Twee houten schuttingen zijn omgewaaid in onze voortuin, die moeten voorlopig herplaatst worden. Wij willen ook meteen tuinafval en onkruid laten verwijderen (oppervlakte ongeveer 30 m2). Inclusief afvoeren van de materialen. Locatie is bereikbaar.

Omgewaaide schutting na storm herstellen

Tijdens de storm is de schutting omgewaaid. 4 palen gebroken. Deze moeten vervangen worden. Er moet gekeken worden of de schuttingen zelf goed zijn of dat deze ook vervangen moeten worden.