Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Vlaardingen of directe omgeving.

876 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vlaardingen:

Vervangen schuurdeur en kozijn

Ik wil de schuurdeur die er nu zit laten verwijderen en afvoeren en daarna door een nieuwe laten vervangen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de deur.

Schuifraam repareren

Ik zou graag een offerte willen voor het repareren van 2 schuiframen a 2.20m. Bij aankoop van de woning werd al aangegeven dat de ramen zwaar zijn met openen dit zou ik graag door iemand willen laten controleren.

Plaatsen deur en kozijn en plaatsen wand voor wastafel

Wij willen in een zijdeel van ons huis een slaapkamer maken en daarom moet er een deur worden geplaatst met omliggend kozijn en bovenlicht. Dit kozijn komt tussen twee muren in, het gaat alleen om de plaatsing van het houten kozijn. De afstand tussen de twee muren is ongeveer 90cm. Daarnaast hebben wij hebben wat ander timmerwerk zoals het maken van een wandje waar een wastafel tegenaan moet komen, en het plaatsen van deze wastafel. Eveneens nog 2 kleine vensterbankjes maken en wat afwerking naast een kozijn. De deur hebben we al uitgekozen en bestellen we zelf bij Praxis. Wastafel zullen we ook zelf bestellen. Graag nodigen wij u ter plekke uit om de situaties in te schatten en hier een offerte voor op te stellen.

Vervanging kozijnen

Wij hebben de koopovereenkomst voor ons nieuwe huis getekend en willen graag de kozijnen vervangen voor kunststof met HR+ of HR++ glas. Het gaat hierbij om 7 ramen (met een klein raampje aan de voorzijde). Het liefst een kunststof uitvoeren, aluminium mag. Het gaat om 5 wat grotere ramen van 3 bij 2 m; 1 raam is ongeveer 1 bij 2 m en nog een kleiner raam van ongeveer 0,5 m bij 25 cm. Ik kon maar 1 foto van de voorzijde en zijkant bijvoegen, indien gewenst kan ik er ook een van de achterzijde toevoegen, Graag ontvang ik een inschatting van de kosten van vervanging van alle kozijnen incl. ramen. Alvast bedankt.

Trappen verplaatsen/ minder stijl maken

Ik heb een woning uit 1900. De (houten) trappen zijn heel steil en recht. Ik wil ze zo laten verplaatsen dat ze"lui" worden. Op korte termijn bij voorkeur. Gaat over 2 trappen: van beneden naar 1e verdieping, daar verwacht ik geen rare dingen, er is namelijk nog 1 meter om te verlengen. De andere trap van 1e verdieping naar de 2de wordt qua indeling lastiger, hier mag de trap gesloopt worden en op een andere plek komen. Wij hebben zelf een paar ideeën, maar dit laten wij graag door u beoordelen of dit haalbaar is. Wij hebben houten balken als tussenvloer. Van vloer naar vloer zit 3.30 m. De trappen hebben nu 18 traptreden, daarbij zijn beide vloeren niet meegerekend.

Erker hardhouten kozijn en glas vervangen

erker het glas laten plaatsen afmetingen erker 230x200 cm. 50x200 zijn de zijkanten. Alleen het bovenste del glas. Het houtwerk en glas vervangen (alleen bovenste gedeelte).

Trap aanpassen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om een bestaande rechte trap te veranderen in een trap met een onder kwart. De gang is 1,80 meter breed, inclusief de trap.

Dakramen schuin dak

Ik zoek een kozijnenspecialist die in het schuine pannendak van mijn tussenwoning 2 dakramen kan realiseren. De ramen moeten ongeveer 78 bij 140 cm groot worden. Het gaat om houten kozijnen. Er moet een raam aan de voor- en achterzijde van de woning komen.

Meerdere kunststof kozijnen reinigen en impregneren

Ik wil meerdere kunststof kozijnen aan de voor-en achterkant van het huis laten reinigen maken en impregneren. Hiervoor moet een steiger gezet worden aan de voor-en achterkant van het huis.

Houten boeidelen door trespa vervangen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning 2 op beide verdiepingen houten boeidelen laten vervangen door trespa platen. Gedeeltelijk zal het werk uitgevoerd moeten worden met een hoogwerker of vergelijkbaar iets.

Trap bekleden

Ik wil graag mijn trap met veilig materiaal laten bekleden. Het is een stalen spiltrap met 10 treden. Open. Er moet ook een leuning gemaakt worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Metalen spiltrap vervangen

We hebben nu een open spiltrap van metaal. Deze willen we graag vervangen voor een houten open witte trap. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hier voor zijn?

Vouwdeur op maat laten maken

Ik wil in de winter de doorgang naar mijn keuken af kunnen sluiten met een schuifdeur of wand of andere mogelijkheid. Ik verstook 1500 euro per jaar met blokverwarming en ik wijt dat ook aan de openheid van woonkamer en keuken. Afmetingen van de doorgang: 207 cm hoog en 220 cm breed. Heeft u enig idee hoe of wat ik zou kunnen laten doen? Ik verneem graag hierover een advies en offerte.

Traprenovatie 21 treden

Ik wil 21 traptreden met stootborden laten plaatsen op een rechte trap met aan het eind een hoek. In het midden van de trap zit een plateau waar pvc laminaat op komt. Ik koop zelf het materiaal. Ik ga overzettreden kopen hiervoor.

Fundering aanleggen en aanbouw maken

Ik wil een fundering voor een garage in houtskeletbouw met kunststof gevel bekleding met een afmeting van 6 x 8 meter. De garage word gebruikt voor auto's. Deze moet ook volledig worden afgewerkt.

Trap

We hebben traptredens gekocht bij de Gamma en we willen het gemonteerd hebben. Het gaat over 13 treden. 3131

Planken op maat in trapkast

Ik zou graag in mijn trapkast planken op maat willen laten plaatsen met een blinde montage. Het betreft een trapkast in een zeer recent afgerond nieuwbouwhuis. Ik zou hier graag witte houten planken willen laten plaatsen. De hoogte van de kast zal ongeveer 2 meter zijn en de breedte verschilt tussen 1 a 2 meter. Er dienen 5 a 6 planken geplaatst te worden. Graag zou ik dit in overleg met een vakman willen opmeten en afstemmen.

Bergruimte op zolder maken

Ik zoek een timmerman die een bergruimte kan creëren op zolder. Het gaat om een schuifkast onder de schuine wand - over de gehele breedte van de zolder. Dat is een lengte van circa 550 cm. De diepte op de vloer gemeten van circa 50-75 cm.

Trappen renoveren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van 2 trappen (twee bochten) met overzettreden en stootborden. Het betreft 24 treden in totaal. Het materiaal is reeds aangeschaft. Er zit nu nog linoleum op de treden, dit halen we er zelf van af.

Vaste trap monteren

Ik zoek een trappenspecialist die een vaste- dichte trap naar zolder kan realiseren. Het gaat om een trap van de eerste- naar de tweede verdieping. De trap moet 272 cm hoog worden. Het gat ter behoefte van de trap is al uitgevoerd.

Trappen renoveren

Het gaat om 2 trappen te voorzien van traprenovatielaminaat. Het zijn twee dichte trappen en een overloop. In de eerste trap heeft een driehoekig plateau na de tweede tree. Het zijn 25 treden in totaal. Er zitten nog huidige lijmresten op, die ik niet van af krijg. De materialen zijn gereserveerd bij Praxis Vlaardingen.

Trap maken in nieuwe woning

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning is per 1 oktober van ons. Betreft de trap van beneden naar de eerste etage. Huidige trap is een rechte trap. We willen een trap die onderaan recht begint en bovenaan een draai maakt waardoor hij korter is. Hierdoor kan de hal boven kleiner en de kamers groter. De kamer hoogte beneden is 256 cm. Plaatsing rond eind oktober 2018. Onder de trap gaat een vaste kast komen. Dus het moet een dichte houten trap zijn. Van belang voor ons is dat hij niet heel erg kraakt, verder qua design gewoon basic en strak.

Rolhordeur plaatsen

Graag zou ik een rolhordeur geplaatst willen hebben in de keuken. Kunt u een indicatie geven voor het inmeten en het plaatsen van de deur?

Rolhordeur monteren

Graag zo snel mogelijk plaatsen van een plissé hordeur, afmeting 85 x 196 cm. Materialen aanwezig.

Horren in een schuifpui monteren

Graag een plisse hordeur monteren (lichtgrijs) in een schuifpui. De afmetingen zijn: h 196 cm × b 102.5 cm