Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Vlaardingen of directe omgeving.

816 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vlaardingen:

Hulp bij traprenovatie

Klussers, Ik heb alle spullen om onze trap te renoveren. Stootbanden willen we hetzelfde als onze vloer (parket) en ik heb overzettredes. Nu moet het alleen nog gezaagd, geplakt en gemonteerd worden. Is er hier iemand die dat voor een acceptabele prijs zou willen doen?

Schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten

Schuur wil ik vergroten zoals op afbeeldingen. Moet ook een deur in Gehele omheining houten delen tegenaan en de achterzijde vervangen inclusief poort.

Onderste balk kozijnen vervangen

Het betreft het vervangen van de onderste lat van het kozijn op de zolder in verband met houtrot. De breedte van deze lat zal ongeveer 5 meter zijn.

Vijf opdek binnendeuren monteren en schilderen

Ik wil graag 5 nieuwe opdek binnendeuren laten afhangen in de gang van mijn huis. Ik wil hiervoor CanDo binnendeuren kopen bij Praxis, model boardpaneel Calgary van 201,5 x 83 cm. Ik laat de deuren ook graag schilderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Erkerbank maken

Wij willen graag een erkerbankje inclusief klep laten maken, overeenkomstig bijgaande afbeelding. Er is geen radiator ombouw nodig. De afmeting is ongeveer 150 x 60 cm. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen in de slaapkamer

Ik woon in een 50 jaar oude huurwoning, een tussenwoning met betonnen vloeren. Ik ervaar veel geluidsoverlast van mijn buren en overweeg om een geluidsisolerende voorzetwand te laten plaatsen in een slaapkamer. De muur is 260 cm hoog en 320 cm breed. Ik ontvang graag uw advies over de uitvoering van de voorzetwand en een prijsindicatie per mail. Ik kan hiervoor nog geen bezoek aan huis ontvangen. N.a.v. uw advies en indicatie zal ik contact opnemen voor eventuele uitvoering van de klus.

Anti inbraakstrip op schuurdeur maken

Ik wil graag anti inbraakstrips op mijn schuurdeur laten monteren. De strips en eventueel overig materiaal moet ook geleverd worden. Zie foto voor de deur/schuur.

Trap renoveren

Ik wil graag ongeveer 28 treden van twee trappen in huis bekleden met PVC, laminaat. De trappen zijn kaal.

Poortdeur op maat leveren en monteren

Wij hebben op onze erfgrens aan de achterzijde een stalen kozijn staan. Wij willen daarin graag een tuindeur/poortdeur op maat laten maken en monteren van 118 cm breed en 210 cm hoog. De draairichting van de deur is links. We willen de deur in geïmpregneerd hout laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. We stellen een bezoek op prijs om de klus hier even te bespreken en te laten nameten.

Opbouw op plat dak inclusief trap plaatsen

Plat dak een opbouw, er is een bouwtekening aanwezig omdat de straat ernaast al opbouwen heeft.

Houtrot repareren aan boeiboord

Een deel van mijn boeiboord, aan de achterzijde van mijn huis is rot. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen. Boeiboord is in totaal ongeveer 5 meter lang. Het gedeelte dat verrot is is ongeveer 1 meter. Graag advies of dit in zijn geheel vervangen moet worden of alleen het verrotte gedeelte. Er is geen steiger of iets dergelijks nodig.

Radiator met MDF bekleden

Graag wil ik 4 radiatoren met MDF laten bekleden. Waarvan 2 in de woonkamer, 1 in de slaapkamer en 1 in de keuken. De radiator in de woonkamer is ongeveer 3.50 meter lang, 52 cm hoog en 14 cm diep. De radiator in de slaapkamer is ongeveer 2.50 meter lang bij 52 cm hoog en 14 cm diep. De radiator in de keuken is ongeveer 1.30 meter lang, bij 1 meter hoog en 15 cm diep. De sleutels van mijn nieuwe woning heb ik al in bezit, u kunt altijd in overleg komen kijken naar de situatie.

Deur WC inmeten en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe toiletdeur, maar deze wil ik door jullie laten inmeten en uiteindelijk laten monteren door jullie. Het zal een opdekdeur worden. Het kozijn is orde.

Tussenwand plaatsen

Ik wil graag een tussenwand laten plaatsen (houten frame, isolatie en gipsplaten) met deur. Lengte muur + deur is 5 meter. Hoogte tussen de 2.50 en 3 meter.

Schuifdeuren in hal naar woonkamer plaatsen

Er dienen 2 schuifdeuren gemaakt te worden van meubelplaten en geplaatst met een hangend systeem van store max. De vakman dient alles goed in te meten, te monteren en aan te geven welke materialen er geleverd moeten worden. Het is een vierkante toog tussen de hal naar de woonkamer van ongeveer 1.75 breed, 2.05 hoog en 10 cm diep.

Raamkozijnen en dakluiken vervangen in trappenhuis

Opdracht namens de VvE voor het vervangen van 2 raamkozijnen (hout) met enkel glas aan de voorgevel van het trappenhuis (100 x 104 cm) en vervangen van 2 dakluiken in het trappenhuis (64 x 64 cm), eventueel vervangen door lichtkoepels. Heb uitvoerdatum ingevuld, maar kan ook eerder of later.

Voordeur en deurkozijn vervangen

Het kozijn van de voordeur inclusief het ruit er naast van ongeveer 70 cm wil ik laten vervangen. Ook de voordeur dient te worden vervangen. In het zijpaneel zit op dit moment de brievenbus. De nieuwe deur dient een 3 puntsluiting te hebben en heeft eventueel een klein ruitje. De deur moet nog worden uitgezocht en dan geleverd door de vakman.

Wandkast onder een schuin dak maken

Ik zou graag een wandkast willen bij een schuin dak en dat zou zo snel mogelijk kunnen.

Nieuw plafond van gipsplaten aanbrengen

Het aanbrengen van een nieuw gipsplafond. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Het plafond in de keuken en aanbouw komt op een andere hoogte dan het plafond in de woonkamer. Deze 2 plafonds worden gescheiden door een koof. Een plafond inclusief 8 gaten voor spotjes in de woonkamer, 2 gaten voor spotjes in de koof en 3 gaten voor spotjes in de keuken. Verder 3 houten schijven waaraan een lamp kan worden bevestigd voor de andere lichtpunten. Elektrawerk hoeft niet worden meegenomen in de offerte alleen de gaten voor de spotjes.

Houten dakgoten vervangen door onderhoudsvrij materiaal

Ik woon in een hoekwoning waar op de 1e verdieping houten goten met daarin zinken bakgoten zitten. Ik wil de houten delen van deze dakgoten graag laten vervangen door een onderhoudsvrij materiaal, bijvoorbeeld Kerlatit of een andere kunststof in houtlook. Het gaat om in totaal ongeveer 35 meter. Er moet even bekeken worden of ook de gootbodem vervangen moet worden. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Planken op de dakrand vervangen

Ik wil graag het rotte deel van de dakrand laten vervangen of als de prijs meevalt de gehele dakrand vervangen. Ik ontvang graag een offerte waarbij het geheel direct gegrond en afgelakt is. De breedte van de woning is ongeveer 5 meter en de diepte van de dakrand denk ik 25 centimeter.

Landelijke lambrisering aanbrengen

Graag willen wij voor een 4. 25 muur in de babykamer een lambrisering hebben. Wij denken zelf aan 1. 10 hoog. Ik heb in de bijlage een foto van de lambrisering wat wij in gedachten hebben. Graag hoor ik of dit mogelijk is bij u en de prijs. Hartelijk dank alvast. Gr Sarika

Houtrot uit raamkozijnen verwijderen

Er zit houtrot in de onderkant van een raamkozijn. Eerder is het kozijn hersteld. Nu is heeft het kozijn van het (vaste) raam zelf houtrot. Op de begane grond. Het gaat om een of twee kozijnen.

Drempels maken en plaatsen

Voor het maken en plaatsen van een drempel in de schuur zoeken we een vakman. Er is daar een betonnen vloer en de oude drempel is al verwijderd. Ik denk dat er hier een stenen of betonnen drempel in moet. Eventueel moet er ook nog een nieuwe houten drempel voor onze wc worden gemaakt. Daarbij moet de toiletdeur iets worden ingekort. Een combivoorstel voor beide drempels samen is natuurlijk ook mogelijk.

Houtrot aan een onderdorpel repareren

Onderdorpel raamkozijn ongeveer 380 cm breed. Houtrot.