Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Vlaardingen of directe omgeving.

826 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, hout door kunststof vervangen op de voorgevel, zoldervliering bouwen, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, kozijnen vervangen, raam door openslaande deuren vervangen, tochtportaal maken in een restaurant, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, fundering leggen garage, boeidelen en overstek vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vlaardingen:

Rolhordeur monteren

Graag zo snel mogelijk plaatsen van een plissé hordeur, afmeting 85 x 196 cm. Materialen aanwezig.

Horren in een schuifpui monteren

Graag een plisse hordeur monteren (lichtgrijs) in een schuifpui. De afmetingen zijn: h 196 cm × b 102.5 cm

Voordeur plaatsen

Wij hebben een nieuwe voordeur besteld , maar die moet geplaats worden . Deur is massief en is nog niets ingefreest, dus hang en sluitwerk dient ook geplaatst te worden

Taatsdeur tussen woonkamer en hal monteren

Taatsdeur tussen woonkamer en hal. 127cm breed en 209 cm hoog. Taatssysteem om 20 van de wand Aluminium met slank profiel (met glas)

Taatsdeur plaatsen

Nieuwe taatsdeur plaatsen in onze nieuwbouwwoning. De hoogte moet 2.759 meter zijn en de breedte 1.398 meter, inclusief zijpaneel. Vloer is hout met een cementdekvloer. Plafond is beton. De deur komt binnenshuis. Materiaal in overleg.

Kozijnen op galerij vervangen

Bij een galerij woning dienen er 2 a 3 houten kozijnen te worden vervangen. Dit mag door hout of kunststof worden vervangen. Er zijn 2 kozijnen van 2 bij 1.60 meter die tegen elkaar aan zitten en 1 kozijn van 2 bij 1.50 meter. Er zal dubbel glas in geplaatst moeten worden.

Grosfillex vouwdeur plaatsen

Het plaatsen van een vouwdeur waarbij de vouwdeur in moet worden gekort. Het gaat om een vouwdeur van grosfillex. Graag ook een prijs voor het weghalen van de vouwdeur die er nu zit.

Taatsdeur(en) plaatsen

Ik wil graag 1 of 2 taatsdeuren tussen woonkamer en slaapkamer die later bij woonkamer wordt getrokken. Of misschien een schuifwand. Wat is handig in onze situatie? Misschien met een voorzetwand en integreren in de muur. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Breedte 2 meter en standaard deurhoogte. Het gaat dus om het leveren en plaatsen. Uitvoeradres bevindt zich een kilometer verderop.

Dubbele taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur (van hout en glas) tussen de hal en de woonkamer in ons nieuwe appartement. De afmetingen (van de deuropening) zijn hoogte 270 centimer, breedte 80 cm. Per deur. Hout (met glas)

Uitzetraam of volledig kozijn vervangen

Het liefst wil ik alleen een uitzetraam vernieuwd hebben, maar als dat niet kan zou ik graag het volledige kozijn willen vervangen. Dus graag daar een prijs van, maar ook een prijs voor het vernieuwen van het gehele raam plus de kozijnen op de foto.

Boeiboord repareren met een hoogwerker

Eind stukje boeiboord is los gekomen en het stuk hout waar hij aan vast zat. Aan de voorkant van het flatgebouw op ongeveer 12 meter hoogte. Graag repareren en even controleren of de pannen verder nog goed zitten.

Zweefdeurkasten demonteren en weer monteren

Wij hebben een huis gekocht en in onze slaapkamer. In de kamer staan een grote z op maat gemaakte zweefdeurkast. Die moet worden verplaatst. Hij moet worden gedeeld. Een kast moet dan worden gedraaid en blijft in onze slaapkamer en de andere helft moet worden geplaatst in de tweede slaapkamer moeten dan 3 nieuwe eindschotten worden geplaatst, want nu heeft hij een eindschot en de andere kant staat tegen de muur van de douche. We weten niet welk merk de kast is en de vorige bewoner van het appartement zit in een tehuis en wij kunnen dit ook niet meer vragen. Ter verduidelijking hebben wij wat foto's ingesloten en twee plattegronden. Een bestaande situatie en een nieuwe situatie. Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen.

Hulp bij traprenovatie

Klussers, Ik heb alle spullen om onze trap te renoveren. Stootbanden willen we hetzelfde als onze vloer (parket) en ik heb overzettredes. Nu moet het alleen nog gezaagd, geplakt en gemonteerd worden. Is er hier iemand die dat voor een acceptabele prijs zou willen doen?

Schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten

Schuur wil ik vergroten zoals op afbeeldingen. Moet ook een deur in Gehele omheining houten delen tegenaan en de achterzijde vervangen inclusief poort.

Onderste balk kozijnen vervangen

Het betreft het vervangen van de onderste lat van het kozijn op de zolder in verband met houtrot. De breedte van deze lat zal ongeveer 5 meter zijn.

Vijf opdek binnendeuren monteren en schilderen

Ik wil graag 5 nieuwe opdek binnendeuren laten afhangen in de gang van mijn huis. Ik wil hiervoor CanDo binnendeuren kopen bij Praxis, model boardpaneel Calgary van 201,5 x 83 cm. Ik laat de deuren ook graag schilderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Erkerbank maken

Wij willen graag een erkerbankje inclusief klep laten maken, overeenkomstig bijgaande afbeelding. Er is geen radiator ombouw nodig. De afmeting is ongeveer 150 x 60 cm. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen in de slaapkamer

Ik woon in een 50 jaar oude huurwoning, een tussenwoning met betonnen vloeren. Ik ervaar veel geluidsoverlast van mijn buren en overweeg om een geluidsisolerende voorzetwand te laten plaatsen in een slaapkamer. De muur is 260 cm hoog en 320 cm breed. Ik ontvang graag uw advies over de uitvoering van de voorzetwand en een prijsindicatie per mail. Ik kan hiervoor nog geen bezoek aan huis ontvangen. N.a.v. uw advies en indicatie zal ik contact opnemen voor eventuele uitvoering van de klus.

Anti inbraakstrip op schuurdeur maken

Ik wil graag anti inbraakstrips op mijn schuurdeur laten monteren. De strips en eventueel overig materiaal moet ook geleverd worden. Zie foto voor de deur/schuur.

Trap renoveren

Ik wil graag ongeveer 28 treden van twee trappen in huis bekleden met PVC, laminaat. De trappen zijn kaal.

Poortdeur op maat leveren en monteren

Wij hebben op onze erfgrens aan de achterzijde een stalen kozijn staan. Wij willen daarin graag een tuindeur/poortdeur op maat laten maken en monteren van 118 cm breed en 210 cm hoog. De draairichting van de deur is links. We willen de deur in geïmpregneerd hout laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. We stellen een bezoek op prijs om de klus hier even te bespreken en te laten nameten.

Opbouw op plat dak inclusief trap plaatsen

Plat dak een opbouw, er is een bouwtekening aanwezig omdat de straat ernaast al opbouwen heeft.

Houtrot repareren aan boeiboord

Een deel van mijn boeiboord, aan de achterzijde van mijn huis is rot. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen. Boeiboord is in totaal ongeveer 5 meter lang. Het gedeelte dat verrot is is ongeveer 1 meter. Graag advies of dit in zijn geheel vervangen moet worden of alleen het verrotte gedeelte. Er is geen steiger of iets dergelijks nodig.

Radiator met MDF bekleden

Graag wil ik 4 radiatoren met MDF laten bekleden. Waarvan 2 in de woonkamer, 1 in de slaapkamer en 1 in de keuken. De radiator in de woonkamer is ongeveer 3.50 meter lang, 52 cm hoog en 14 cm diep. De radiator in de slaapkamer is ongeveer 2.50 meter lang bij 52 cm hoog en 14 cm diep. De radiator in de keuken is ongeveer 1.30 meter lang, bij 1 meter hoog en 15 cm diep. De sleutels van mijn nieuwe woning heb ik al in bezit, u kunt altijd in overleg komen kijken naar de situatie.

Deur WC inmeten en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe toiletdeur, maar deze wil ik door jullie laten inmeten en uiteindelijk laten monteren door jullie. Het zal een opdekdeur worden. Het kozijn is orde.