Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor garderobekast monteren:

Garderobekast monteren

Heb al een half jaar een bouwpakket van een garderobekast liggen (breed 90 cm hoog 180 cm) Ik kan hem zelf niet in elkaar zetten. Ik ben zelf (83) en mis het gebruik van een hand. Kunnen jullie dit doen ?
Onze klant uit Vianen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garderobekast monteren uit heel Nederland:

Monteren garderobekast “Siena”

In elkaar zetten van Praxis garderobekast “Siena” 1,50 meter breed en 2,00 meter hoog. Spullen moeten dan uiteraard wel bij mij thuis zijn. Graag in januari te realiseren. Datum is wel afhankelijk of ik in de gelegenheid ben geweest om de kastonderdelen thuis te krijgen. Ze liggen nu nog elders op afstand helaas. En tillen van onderdelen is zwaar. Ik heb ook een rolgordijn en luxaflex die opgehangen moeten worden. Kan ik hier een aparte indicatie voor krijgen?

Kasten en lampen monteren

Ik wil graag een garderobekast in elkaar laten zetten en ook een nachtkastje met 2 lades. En ik heb 5 lichtpunten waaraan lampen bevestigd moeten worden. Graag uw offerte.

3-deurs garderobekast monteren

Het gaat om het in elkaar zetten van de 3-deurs garderobekast Kim.

Montage garderobekast

Ik wil een garderobekast kopen en hem bij voorkeur laten monteren

Garderobekast monteren

Kim garderobekast 3-deurs gelamineerd spaanplaat 201x146x50 cm

3-deurs Kim garderobekast monteren

Kunt u voor mij de Garderobekast Kim 3-deurs gelamineerd spaanplaat eiken monteren voor a.s. zaterdag 7 juli?! In afwachting van uw reactie,

Garderobekast Alpha van GAMMA laten monteren

Gamma garderobekast monteren: of zweefdeurkast Alpha 150brx200h of draaideurkast Kim 150brx200h, zie website Gamma. Graag zien wij een offerte PER MAIL , niet per telefoon svp. Het betreft een plaatsing in een woonzorgcentrum in Wageningen, wachtlijst vanaf nu ca. 5 maanden, maar als we bericht krijgen hebben we max. 1 week, dus we willen de kast evt. Al als pakketten in huis hebben tot de verhuisdatum, want de kast niet altijd voorradig. Vandaar geen week/maand vwb planning, sorry. Zie uw offerte graag tegemoet. Bijvoorbaat

Garderobekast monteren

Garderobekast (202 x 150 x 63 cm) in elkaar zetten. Materialen zijn al aanwezig. Zo snel mogelijk.

Montage van een Alpha zweefdeurkast

Ik zou graag een garderobekast willen laten monteren. Het betreft de volgende kast: Alpha zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat grijs eiken 206 x 150 x 63 cm.

Kast monteren

Monteren van garderobekast Kim 3-deurs (511557)

Partners

Partners van Casius