Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vianen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Vianen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Vianen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Vianen of directe omgeving.

288 klanten uit Vianen bevelen een bij Casius in Vianen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vianen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, kozijn vervangen door kozijn met terrasdeuren, zij -en bovenlichten + tussenmuur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk, 4 Kozijnen vernieuwen, plafond van zolder aftimmeren en isoleren, timmerwerk aan de "poort" van de tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Vianen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vianen:

Garderobekast monteren

Heb al een half jaar een bouwpakket van een garderobekast liggen (breed 90 cm hoog 180 cm) Ik kan hem zelf niet in elkaar zetten. Ik ben zelf (83) en mis het gebruik van een hand. Kunnen jullie dit doen ?

Tuindeur laten plaatsen

Wij hebben een composiet tuindeur die bevestigd en opgehangen moet worden aan de schuur. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen.

Tuinhuis met overkapping opbouwen

Tuinhuis Violier met overkapping plaatsen. Afmeting van het geheel is 5.67 X 2.72 meter. Er staat geen oud gebouw, de grond is leeg en het straatwerk ligt er al. We hebben het te monteren tuinhuis al liggen.

Deur voor meterkast vervangen

De deur van de meterkast / gangkast is uit de scharnieren gewaaid. De deur moet worden vervangen. De scharnieren zijn her te gebruiken. De deur is ongeveer 196.50 cm hoog bij 73 cm breed en 16 mm dik.

Lekkageschade bij Velux raam verhelpen

In onze badkamer lekt het bij het Veluxraam (1 x 1.5 meter), waterschade aan omliggend houtwerk, gipsplaten, schilderwerk en vloer. Graag een offerte voor de verzekering van de herstelwerkzaamheden.

Pendeldeur tussen hal en badkamer

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de kamer/keuken. De maat is ongeveer 100 cm bij 210 cm. Ik vind de deuren met ramen in portret stand het mooist. Zolang de deur zwart is maakt het niet uit uit wat voor materiaal het bestaat. Het liefst zo goedkoop mogelijk.

Loopwagen van de aluminium schuifpui vervangen

Ik wil de loopwagen van een aluminium schuifpui laten vervangen.

Rubbers vervangen rondom Velux dakraam

Graag de rubbers tussen de dakpannen en Velux dakraam vervangen.

Keukenblad zagen en plafondplaten isoleren

Wij hebben een huis gekocht in Vianen. Er zit een keuken in, maar wij willen daar graag een nieuw fornuis in. Dus moet er een stuk uit het aanrecht (hout) gezaagd worden waar de gaspitten zitten. En dan het nieuwe fornuis erin. Ook willen we de plafondplaten op zolder eraf halen en er nieuwe (gipsplaten) op plaatsten, met isolatie aan de binnenkant. We krijgen 30 augustus de sleutel.

Elektrische deuropener installeren op binnendeur

Ik wil een elektrische deuropener laten installeren voor binnendeur tussen 1e en 2e verdieping voor vrije doorgang traplift. Deur gaat nu met een kruk open, maar moet dus automatisch open gaan.

Badkamerraam in de buitenmuur plaatsen

Badkameraccessoires plaatsen in de buitenmuur is een hoekhuis. Kozijn is al aanwezig alleen het gat moet gemaakt worden.

Taatsdeur naar de woonkamer plaatsen

Wij willen een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De ruimte die we beschikbaar hebben is 1.60 meter breed. De hoogte is 2.60 meter. Graag ontvangen wij een offerte voor 3 soorten materialen. Van hout, aluminium tot staal. Op dit moment staat er een dichte muur met een normale deur. De aannemer heeft bepaald dat deze muur zonder consequenties verwijdert kan worden. Er ligt vloerverwarming, de aannemer weet niet precies waar de buizen liggen. Dus we zouden of de deurrand kunnen gebruiken, of we moeten gaan bepalen waar de buizen liggen met b.v. een plantenspuit zodra wij de sleutel hebben ontvangen. Wij krijgen de sleutel van onze nieuwbouwwoning in de derde week van september.

Raam vervangen door openslaande deuren

In de achterpui wil ik i.p.v. het grote raam, openslaande deuren plaatsen. De huidige deur vervangen door een raam. En een klein raampje dichtmetselen. Hierbij ook rekening houdend met het verplaatsen van de radiatoren. Afmetingen van het raam zijn nog niet bekend.

Installeren van een automatische deuropener

We zouden graag onze gezamenlijke voordeur willen voorzien van een automatische deuropener, op afstand bedienbaar.

Harmonicadeuren plaatsen in een tussenruimte

Voor een tussenruimte serre en keuken. Bij voorkeur van glas. Of van hout en glas.

Hal- en zoldertrap renoveren

Ik wil graag de haltrap en zoldertrap renoveren, wat is de totale prijs hiervoor? Ik zou graag laminaat op de trappen willen hebben. Er zit nu tapijt op de trappen. Ik heb een rechte trap en een trap met een kwart draai. De zoldertrap heeft 13 treden en de trap van de hal heeft ook 13 treden.

Trap plaatsen en afwerken

Ik wil graag een onder kwart links draaiende trap. Hoogte is ongeveer 2.60 meter, trappengat is 917 mm bij 1774 mm. Muur aan rechterkant van trap bovenste deel. Gaarne opmeten, leveren, oude trap verwijderen en afvoeren, plaatsen nieuwe trap en afwerken trappengat. Trap moet in Vianen geplaatst worden.

Deuren terugplaatsen

Ik zoek met spoed iemand die vandaag even 2 deuren terug kan plaatsen. Ik had ze zelf er uit gehaald maar het lukt mij niet om ze terug te zetten.

Houtworm in meubels bestrijden

In de eiken meubels zitten gaatjes. In de tafel en een stoelpoot. De meubels hebben we al een tijdje. Mogelijk komen de houtwormen uit een kastje. Dat kastje gaan we wegdoen. Zie je gaatjes in het hout: Ja Zie je boormeel liggen: Nee

Ensuite kamer maken

We willen graag een en-suite kamer maken met aan een zijde, woonkamer kant, een muur en de ander zijde (keuken kant) een kast. De totale doorgang is 280 cm en de hoogte 264 cm. De kasten moeten aan de onderzijde voorzien zijn van deurtjes en daarboven van planken.

Voordeur met driepuntssluiting plaatsen

We hebben een nieuwe voordeur die willen we graag laten plaatsen. Het gaat om een deur met driepuntsluiting en een dorpel. We hebben nu een deur met een enkele slot en boven- en onderaan een extra slot met een aparte sleutel. De deur ga ik eerst verven. Over twee weken op zijn vroegst de deur afhangen.

Boekenkast op werkkamer maken

Ik wil graag een boekenkast laten maken. Het betreft een schuine wand achter een trap. Er zullen ongeveer 5 a 6 planken geplaatst moeten worden van 185 cm lang en 24 cm dik. Een ombouw is denk ik niet nodig, het gaat met name om de planken. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Buitendeur met driepuntssluiting afhangen

Wij willen graag onze voordeur vervangen, maar hebben geen idee hoe dat moet. Hoeveel zou het kosten om dit door een vakman te laten doen? We hebben al een leuke deur gezien bij Praxis. We willen er ook een driepuntsluiting in laten maken.

Vlizotrap vervangen door dichte zoldertrap

Dichte zoldertrap halfslag links inclusief trapgat maken, traphek en oude vlizo trap verwijderen en gat dichten.

Dubbel glas vervangen en kozijn aanpassen

Wij willen graag ons dubbel glas laten vervangen omdat het lek is. Graag zouden wij dan meteen ons kozijn (hardhout) willen laten aanpassen van 1 ruit naar drie ruiten. Daarbij moet de middelste ruit worden voorzien van een rooster. Afmeting kozijn ongeveer 3.15 m. breed en 1.85 m. hoog.