Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor afdak van golfplaten laten maken:

Afdak van golfplaten laten maken

Ik wil graag een afdak laten maken tegen de achterkant van de paardenstallen. 15 meter lang, 2,5 meter diep, met golfplaten dak. Van 2,5 meter hoog naar 2 meter hoog aflopend. Graag offerte all-inclusive. Dus materialen levering en arbeidsloon.
Onze klant uit Ter Aar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afdak van golfplaten laten maken uit heel Nederland:

Asbest golfplaten vervangen

Schuur en afdak totaal ongeveer 18 m2. Oude golfplaten weghalen. Graag een prijsindicatie. Er moet iets anders op, maar ik wil me hierover graag laten adviseren.

Golfplaten afdak vervangen

Ik wil graag de golfplaten laten verwijderen en vernieuwen. De afmetingen zijn 320 x 250 cm. Er staat al een houten constructie, het moet wel een stevige golfplaat zijn omdat onze katten er overheen wandelen.

Afdak tegen een schuur realiseren

Ik zou graag in de achtertuin een afdak laten maken. Deze zal tegen de schuur aankomen. De afmeting zal ongeveer 4 bji 3 meter moeten worden waarbij de constructie van hout is en het dak van golfplaten. De tuin is goed te bereiken.

Golfplaten afdak vervangen

Door hagelschade zijn er golfplaten kapot van een overkapping. Ik wil deze platen laten vervangen van de overkapping welke ca. 5x2 meter is. Het betreft vervangbaar materiaal (verzekeringstechnisch). De golfplaten dienen ongeveer dus hetzelfde te zijn als op de foto. Dus zeker geen 16mm polycarbonaat of iets dergelijks. Graag wil ik een offerte voor de totale klus. Dus voor het vervangen van de platen inclusief materiaal. (ik heb zelf geen golfplaten). Voor meer vragen hoor ik het graag via de mail.

Afdak maken om motor te stallen en bestraten

In het verlengde van een bestaand afdak een afdak maken ten behoeve van de stalling van een motorfiets in de zijtuin. Ook moet er bestraat worden met gewone trottoirtegels, afmeting grond is 3 meter breed en 4 meter lang. Het afdak moet schuin en is dus breder dan 3 meter. Er staat een schutting naast het huis, houten palen en stevige planken, waar het afdak op komt te rusten. Gewone golfplaten is voldoende.

Afdak tussen schuren maken

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen voor een overkapping tussen 2 schuren en de achterzijde van het heb. Dit gedeelte is ongeveer 7 bij 5 meter. De voorkeur gaat uit naar een golfplaten dak met houten frame. Eventueel zal er nog een deel van 4 bij 4 meter overkapt moeten worden met dezelfde materialen. Hier ontvang ik graag separaat een offerte ontvangen.

Kapotgewaaid afdak repareren

Vanwege de storm is mijn afdak kapot gewaaid. Graag zou ik dezelfde afmetingen willen hebben van breed 3 meter, lengte 2.50 meter. Materialen zijn hout met golfplaten erop. Materialen in overleg.

Overkapping met stormschade herstellen

Ons afdak is door de storm in januari verwoest. We willen het afdak graag herstellen. Het afdak is 910 cm lang en 350 cm breed. De hellingshoek is bijna 16 graden. De golfplaten zijn op een houten en deels ijzeren skelet gemonteerd. De golfplaten en een deel van de houten afdichting aan de zijkant zal afgevoerd moeten worden. Zijn hier kosten aan verbonden? Graag ontvangen we een offerte voor de totale herstelkosten inclusief de afvoer van de materialen.

Afdak/overkapping in tuin maken

Situatie: Aan de ene kant van de overkapping bevindt zich een een schuur, aan de achterzijde een schutting. De overkapping moet aan de schuur bevestigd worden en de schutting moet een dichte achterwand worden. Planken moeten dus verplaatst worden en enkele planken moeten toegevoegd worden. Ik wil gewoon geïmpregneerd tuinhout gebruiken en transparante golfplaten. Als voorbeeld voeg ik een foto toe. Uiteraard wordt mijn overkapping kleiner dan die op de foto. Ik wil deze zomer graag onder mijn afdakje zitten, maar ik ben redelijk flexibel als het om de oplevering gaat. Ik wil 'm graag voor 26 mei 2018 geplaatst hebben. Komt het in uw planning beter uit om dat veel eerder te doen, dan is dat wat mij betreft prima. Wel moet ik daarbij zeggen dat ik pas 26 mei kan betalen, omdat mijn werkgever dan mijn vakantiegeld uitkeert ;-)

Golfplaten afdak vervangen

Door de storm zijn er in mijn afdak (ongeveer 6 x 2,5 meter) gaten geslagen. Graag wil ik deze platen vervangen. De klant denkt dat het om 4/5 platen gaat. Het gaat alleen maar om het monteren van het dak, de klant schaft alles zelf aan.

Partners

Partners van Casius