Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vlizotrap vervangen door vaste trap op een zolder:

Vlizotrap vervangen door vaste trap op een zolder

Ik heb een vlizotap die ik wil laten vervangen voor ee vaste trap. Vlizo trap verwijderen, gat dichten, nieuwe gat maken en een vast trap monteren. Let op op zolder hebben wij vloerverwarming. Je moet dus in staat zijn om deze om te leggen op een of andere manier.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlizotrap vervangen door vaste trap op een zolder uit heel Nederland:

Vlizotrap vervangen door vaste trap

Ik ben op zoek naar een trappenspecialist die mijn vlizotrap kan vervangen met een vaste trap. Nog geen voorkeur voor een bepaalde vorm of materiaal.

Dakkoepel vervangen voor een dakkoepel met gasvering

Ik wil graag een dak koepel met gasvering (ongeveer 1 bij 2 meter) voor toegang naar het dakterras laten plaatsen. Op deze plek zit nu een lichtkoepel en deze zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. Dit is boven een trapgat. Hier zullen we ter zijne tijd een vaste trap laten plaatsen. Toegang tot het dakterras is nu via een vlizotrap.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Ik wil graag een vlizotrap vervangen door een Vaste trap. Houten vloer

Zoldervloer vervangen incl. isoleren

Ik wil de zoldervloer (7,7 x 6,20 m) vervangen en gelijk ook isoleren tussen de balken. Zolder is bereikbaar via vlizotrap.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

We willen een vaste zoldertrap plaatsen. Hiervoor moet er een gat in 30cm dik beton komen. En het gat waar nu een vlizotrap zit moet gedicht worden. Hierbij moet er een draagmuur verwijderd worden en stalen palen geplaatst worden.

Zolder-badkamer klussen en vloerverwarming plaatsen

- Vloerverwarming 50 m2 plaatsen op BG (stadsverwarming, infrezen in dekvloer), daarna tegelvloer plaatsen, wij leveren de tegels. - Badkamer: betegeld douchewandje maken van 1,2 m lang en 2 m hoog OF glazen wand plaatsen. Tevens douchedeur 1,2 m breed plaatsen. Kraan vervangen bij wasbak in badkamer. Materialen in overleg. - - Zolder is nu een open ruimte van 30 m2 met schuin dak (38 graden). Indeling maken met 1 grote en 1 kleine ruimte, 1 met schuifdeur en 1 met gewone deur. In grote ruimte dakkapel plaatsen van 2,5 m breed. Boven de 2,5 m hoog een vliering maken van 6 m2 (inclusief vlizotrap) en een vide van 9m2. - Op zolder tevens wasbak maken (vlak bij water/afvoer wasmachine).

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.

Verbouwen van woning

Werkzaamheden kunnen starten van April 2020 Begane grond: In de wc dienen de tegels tegen de wand verwijderd en door nieuwe tegels vervangen te worden. Vloertegels moeten worden geplaatst. Muur met steenstrips in de woonkamer dient te worden gestuukt (over de steenstrips heen of steenstrips verwijderen). Dit betreft één muur. Er dient een koof gemaakt te worden zodat de afzuigkap in de keuken mooi is afgewerkt. Er dient nieuwe dakbedekking op de garage en aanbouw geplaatst te worden. Eerste verdieping: In de grote slaapkamer (naast het ligbad) dient een wand geplaatst te worden. Deze moet precies tussen de twee ramen komen. De rechter slaapkamer moet dan ook een deur krijgen (de deur staat wel op de plattegrond maar is nog niet echt aanwezig). De wand dient gestuukt afgewerkt te worden. Hierbij dient een nieuwe vensterbank geplaatst te worden. Tweede verdieping: Vanaf het begin van de dakkapel dient een wand geplaatst te worden. Deze wand dient een deur te krijgen en gestuukt afgewerkt te worden. De twee wanden rechts van de trap dienen te worden verwijderd. De bestaande vliering willen we behouden, wellicht moet deze anders ondersteund worden. Ook dient er een Vlizotrap geplaatst te worden indien mogelijk.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Graag laat ik een vaste open houten zoldertrap plaatsen en trapgat maken houten vloer. Plafondhoogte is ongeveer 3 m. Het is een normaal rijtjeshuis.

Constructietekening trapgat

Het plan is de vlizotrap te vervangen door een vaste trap en hierbij dus ook het trapgat te vergroten. Ik ben op zoek naar iemand die het technische deel in kaart kan brengen: is het plan bouwkundig/qua constructie haalbaar. Trapgat wordt 1200 mm en 1700 a 1800 mm in de lengte.

Partners

Partners van Casius