Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor sluitmechanisme repareren:

Sluitmechanisme repareren

Het gaat om een aluminium schuifraam waarvan het sluitmechanisme kapot is. Het betreft een schuifraam van 20 jaar oud van Alcoa. Indien het niet mogelijk is een sluitmechanisme te vinden, zal er een nieuw raam komen met een afmeting ongeveer 3.40 x 1.20 meter. Graag uw expertise!
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sluitmechanisme repareren uit heel Nederland:

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

De oude GU-sluiting van de houten schuifpui is kapot en zal waarschijnlijk moeten worden vervangen. Schuifpui schuift nog wel, maar wellicht zijn de wieltjes en/of de rails ook aan vervanging toe.

Sluitmechanisme van een Roto schuifpui repareren

Mijn kunststof Roto schuifpui van ongeveer 17 jaar oud loopt erg stroef. Soms krijgen we hem niet open of valt hij niet in het slot. Er lijkt ook iets verbogen bij het sluitmechanisme. Mogelijk moeten er onderdelen worden vervangen. We laten dit hier graag even beoordelen en herstellen.

Aluminium schuifpui repareren

Wij hebben een aluminium schuifpui. Het handvat is losgeschoten en de deur sluit nu moeilijk. Waarschijnlijk dient het sluitmechanisme gecontroleerd te worden.

Kantel/kiepraam repareren

Mijn kantel/kiepraam functioneert niet meer naar behoren. Sluitmechanisme is waarschijnlijk defect. Het raam kan wel kantelen, maar gaat niet open op de normale manier. Betreft een badkamerraam van circa 1meter bij 1. 20. Betegeling zit erg 'krap' op het raam.

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

Hefboomslot van de houten schuifdeur werkt niet meer goed. Vermoedelijk is het achterste wieltje kapot zodat hij heel moeilijk open en dicht gaat. We moeten de deur aan de achterkant optillen om er beweging in te krijgen. Wij willen graag een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen voor eventuele reparatie.

Sluitmechanisme van de schuifpui repareren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het vervangen van de espagnolet, wielbasis, overbreng stang en greep. Het betreft een houten hef schuifpui van 240 cm hoog en 130 cm breed. In het mechanisme staat G-U.

Klussen in de keuken en badkamer

Ik wil het volgende in mijn woning laten doen: - het monteren van een nieuwe kraan in de keuken. We hebben al een nieuwe kraan aangeschaft; - het repareren/vervangen van de scharnier van de afsluiter van de wasbak in de badkamer en lekkage aan de onderzijde; - het repareren/vervangen van de bril van de wc pot. We hebben een bril met vertraging in het sluitmechanisme maar valt nu hard dicht. Graag per onderdeel een indicatie van de kosten.

Tuimelraam repareren

Sluitmechanisme tuimelraam doorgedraaid. Kan raam niet goed sluiten.

Sluitmechanisme van schuifpui repareren

Ik heb een hardhouten schuifpui met hefboomsluiting. Het sluitingsmechanisme is kapot, deze sluit niet meer als ik de hefboom draai. Het type weet ik niet, maar er staat G-U op het sluitingsmechanisme. Graag ontvang ik een prijsopgave voor vervanging van het sluitingsmechanisme.

Kozijn van de schuurdeur en sluitwerk draai-/kiepraam repareren

Ik heb een tweetal klussen. 1. Reparatie van kozijn schuurdeur. Het kozijn van de schuurdeur (houten schuur) is ontzet, de deur is door de wind te hard dichtgeslagen. 2. Reparatie/afstellen van het sluitmechanisme van twee draai-/kiepramen op de 1e verdieping, ze sluiten niet volledig.