Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor oude dakraam laten vervangen:

Oude dakraam laten vervangen

Ik wil mijn oude dakraam laten vervangen door een nieuwe, inclusief bijbehorende materiaal. Buitenmaat is circa 64 x 130 cm, binnenmaat (glas) is circa 55 x 123 cm. Graag zie ik voor de zekerheid een en ander eerst goed nagemeten. De maten komen namelijk niet overeen.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude dakraam laten vervangen uit heel Nederland:

Dakramen vervangen

Ik heb twee maal een dakraam van de afmeting 107,5 cm x 107,5 cm beiden hebben deze formaat. Ik wil ze graag vervangen hebben en ook de omlijsting vervangen. Deze is nu van hout. En ik weet niet of het mogelijk is van kunststof te laten maken.

Dak repareren en dakramen plaatsen

Het is een oud huis, het dak is niet goed gerenoveerd; de afwatering en goten zijn niet goed. Daarnaast een oud dakraam vervangen of verplaatsten en er zou aan de achterzijde ook Velux geplaatst mogen worden indien mogelijk. Indien noodzakelijk is een nieuw dak ook een optie. Het is een kleine tussenwoning. Ik weet de afmetingen helaas nog niet, daarvoor kunt het beste even langskomen.

Dakraam plaatsen en dakraam vervangen door groter dakraam

We hebben een Velux dakraam gekocht van ca. 130 x 130 cm. Dit dakraam dient geplaatst te worden in een (aan te passen) sparing van 130 x 90 cm. Daarnaast willen we nog een klein dakraam laten plaatsen. Graag zouden we voor deze klus van u een prijsopgave ontvangen.

Dakterras met serre maken

Maken van een dakterras en serre op een gebied van 8.70 x 4.85 meter. Een helft moet serre worden en de andere helft kunstgras of hout (mag ook 60/40 of 40/60), met op die laatst genoemde helft ook een bol dakraam van 1 x 1 meter en een bol luikraam 0.90 x 1.30 meter om op het dakterras te komen. De serre graag van glas met aluminium of kunststof! Ook moet het dakleer vervangen worden voor iets in de trant van EPDM. En er moet een reling om het gehele dakterras komen, of halve als deze aan kan sluiten op de serre!

Vervangen dakraam door een grotere en klein dakraam plaatsen

Graag zouden wij ons dakraam (circa 130 cm x 90 cm) willen laten vervangen door een groter dakraam (130 cm x 130 cm), dit dakraam hebben wij al aangeschaft. Daarnaast willen wij graag een klein nieuw dakraam laten plaatsen. Deze moet nog aangeschaft worden, deze mag de vakman aanschaffen en regelen. Bij voorkeur correspondentie via email. Goed toegankelijke ruimtes, er is geen materiaal dat afgevoerd dient te worden.

Dakraam vervangen inclusief kozijn

Graag wil ik het dakraam van ongeveer 145 cm hoog en 135 cm breed laten vervangen. De voorkeur gaat uit naar een raam van Velux of Fakro. Het oude raam dient te worden afgevoerd door de vakman.

Verouderd dakraam laten vervangen

Dakraam plaatsen oud eruit nieuw plaatsen 550 bij 770

Dakramen vervangen door kunststof Velux kantelramen

Ik wil graag 3 houten dakramen vervangen door kunststof Velux kantel dakramen. De afmetingen zijn: 2 dakramen van 128 (b) x 77 (h), en 1 dakraam van 70 (b) x 90 (h).

Glas vervangen in Velux dakraam

Het glas in ons velux (GGL C04)dakraam is gebarsten en nu wil graag een offerte van wat het gaat kosten om het glas te laten vervangen. Onze verzekering vraagt ook om een offerte

Dakraam op zolder vervangen

Op dit moment zit er op zolder een oud dakraam van 40 x 50 cm. Ik zou dat graag willen laten vervangen door een Velux tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt MK04 78 x 98 cm. Als ik dat door jullie zou laten doen, wat zijn dan de kosten?

Partners

Partners van Casius