Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kruipluik vervangen:

Kruipluik vervangen

Ons huidige toegangsluik naar de kruipruimte van onze woning blijkt volledig rot te zijn. We willen deze daarom zo snel mogelijk laten vervangen. De maten zijn 94,5 x 45 cm en 1,8 cm dik. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipluik vervangen uit heel Nederland:

Nieuw kruipluik maken

Het frame en kruipluik liggen in een betonnen vloer en moeten beiden vervangen worden. Het frame is oud en verroest en het luik van hout. De afmeting is 85 bij 47 cm. Graag laten wij dit vervangen door een vakman.

Betonrot bij het kruipluik herstellen

Vervangen van 2 compartimenten vlakbij kruipluik Vrijblijvende offerte. Ik ga het huis verkopen

Kruipluik maken in betonvloer in de keuken

Ik wil graag offerte voor het maken van een kruipluik (geïsoleerd) in betonnen vloer van keuken. Hierna kan de loodgieter de riolering vervangen. Vakman levert het materiaal.

Vloerbalken herstellen en vervangen of hele vloer vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1930 met houten vloeren. Momenteel is er in de keuken sprake van een verzakking van de vloer. We hebben 3 jaar geleden een forse wateroverlast gehad en ik vermoed dat hierdoor misschien wat vloerbalken zijn aangetast. De verzekering laat op 13 september een bedrijf onderzoek doen in mijn huis. Ik heb geen idee hoe de staat van de vloerbalken is en of dat door de wateroverlast komt of door gewoon houtrot. Ik wil offertes voor het geheel of gedeeltelijk vervangen van de vloerbalken. Ik wil weten of ik daar weer een houten vloer in moet laten maken of een betonnen vloer met isolatie. De hele begane grond meet ongeveer 5 x 13 meter. Er is een kruipluik, maar er is maar 50 cm diepte in de kruipruimte.

Gasleiding vervangen

Er zit een lek in mijn huidige leiding. Het lijkt mij nu beter om deze af te doppen en een nieuwe leiding te laten leggen onder het huis. De huidige leiding zit achter houten wanden. Ik heb een kruipluik bij de hoofdkraan en een kruipluik in de keuken. Afstand is ongeveer 9 meter. De kruipruimte is nauw.

Kerlite tegels leveren en plaatsen

Ik wil graag de vloer in mijn halletje laten betegelen, het is maar 2 m2 maar ik heb de dunste Kerlite tegels nodig, liefst licht grijs met plinten (indien mogelijk) om de huidige plak vinyl tegels te vervangen. Het liefst een vierkant formaat, met uitsparing voor het kruipluik.

Ventilatieroosters plaatsen en voegwerk gevels nalopen

In het bouwkundig rapport kwam naar voren dat er in ons nieuwe huis geen kruipluik aanwezig is, daardoor was inspectie van de kruipruimte niet mogelijk. Aan de achterzijde is 1 stuks vloerventilatie en aan de voorzijde geen. Het advies: Aan de voorzijde 2 stuks renovatieroosters in laten boren (tenzij de vloer gestort is d.m.v. schuimbeton) voor ventilatie onder de vloer. Daarnaast kregen we het advies om de zijgevels na te lopen op loszittend voegwerk, deze aanhelen of vervangen daarna impregneren. De andere gevel bekleden met een materiaal dat geschikt is voor gevelbekleding.

Renovatiewerk in de kruipruimte

1x ventilatiegat aanbrengen tbv ventilatie kruipruimte (renovatiekoker). Houten balken onder kruipluik vervangen (zijn weggerot). Eventueel kruipluik vervangen en (indien nodig) matomranding vervangen.

Bestaande kruipluik laten vervangen

Ik wil graag mijn kruipluik laten vervangen bij de voordeur. Er ligt een oud kruipluik, deze graag verwijderen, maar deze is helemaal verrot. Er ligt een hele dikke houten plaat op. Het luik is ongeveer 75 cm bij 50 cm.

Luik van de kruipruimte laten vervangen

Wij willen een kruipluik op maat laten maken met isolatie aan de onderzijde. Momenteel komt er vocht langs de randen van het kruipluik omhoog. De afmeting is ongeveer 80 x 60 cm. Momenteel is het luik een asbest plaat. Die zullen we zelf verwijderen. We willen iets van hout of triplex ervoor terug.