Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kruipluik vervangen:

Kruipluik vervangen

Ons huidige toegangsluik naar de kruipruimte van onze woning blijkt volledig rot te zijn. We willen deze daarom zo snel mogelijk laten vervangen. De maten zijn 94,5 x 45 cm en 1,8 cm dik. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipluik vervangen uit heel Nederland:

Vloerbalken vervangen en kruipruimte ventileren

Het huis is ongeveer 5,6 meter breed, en de vloerbalken dus ook. Het huis is 7,65m lang. Er zijn twee kruipruimtes die beide een kruipluik hebben, gescheiden door de fundering. Dit moet er gebeuren: * Tenminste 4 vloerbalken vervangen. Indien houtrot op andere vloerbalken wordt waargenomen, dan deze ook herstellen of vervangen * Indien hiervoor de vloer geheel opengebroken moet worden, dan tevens de vloer netjes openbreken met behoud van laminaatvloer * Kruipruimte ventileren, bijvoorbeeld met ventilatieroosters * Een paar leidingen vervangen (zijn te lang voor hun diameter, risico op legionella) * Een losse leiding aansluiten * Als vloer geheel opengebroken moet worden, dan wil ik ook vloerverwarming laten installeren, en daarna ook weer de vloer netjes terug leggen. Ik krijg de sleutel van dit huis op 1 augustus. Ik geef prioriteit aan deze werkzaamheden om zo snel mogelijk na 1 augustus uitgevoerd te worden, nu de begane grond nog leeg is.

Vloerluik kruipruimte vervangen

In verband met een nieuwe tegelvloer moet het kruipluik vervangen worden voor een geïsoleerd luik waar overheen betegeld zal worden. Omdat het luik onderdeel gaat uitmaken van het woonoppervlak dient deze niet al te veel op te vallen. Het luik moet wel uitneembaar blijven.

Rotte vloerbalken in de woonkamer repareren

Uit een keuring (zie bijlage) is gebleken dat er houtrot in minimaal één van de vloerbalken zit. Die willen we laten vervangen en de rest inspecteren en eventueel ook vervangen. Lamelparket moet eerst worden verwijderd en zal vervolgens weer teruggeplaatst moeten worden. Het bestaande kruipluik is te krap en moet worden uitgebreid. Het gaat om vloeroppervlak van ongeveer 15 m2. Lengte van een balk moet ongeveer 4 meter worden.

Kruipruimte ventileren en eventueel vloerisolatie

Wij willen graag meer informatie over de mogelijkheden om onze kruipruimte beter te ventileren. Nu met het warme weer ruikt het muf bij ons in huis. De balken onder ons huis moeten misschien vervangen worden. Ook zouden wij dan meteen willen kijken naar mogelijkheden om de vloer te isoleren. De oppervlakte is ongeveer 3 meter breed en 8 meter lang. Er is bij de voordeur een kruipluik, de kruipruimte is tot de achterzijde van de woning te bereiken.

Nieuw kruipluik maken

Het frame en kruipluik liggen in een betonnen vloer en moeten beiden vervangen worden. Het frame is oud en verroest en het luik van hout. De afmeting is 85 bij 47 cm. Graag laten wij dit vervangen door een vakman.

Betonrot bij het kruipluik herstellen

Vervangen van 2 compartimenten vlakbij kruipluik Vrijblijvende offerte. Ik ga het huis verkopen

Kruipluik maken in betonvloer in de keuken

Ik wil graag offerte voor het maken van een kruipluik (geïsoleerd) in betonnen vloer van keuken. Hierna kan de loodgieter de riolering vervangen. Vakman levert het materiaal.

Vloerbalken herstellen en vervangen of hele vloer vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1930 met houten vloeren. Momenteel is er in de keuken sprake van een verzakking van de vloer. We hebben 3 jaar geleden een forse wateroverlast gehad en ik vermoed dat hierdoor misschien wat vloerbalken zijn aangetast. De verzekering laat op 13 september een bedrijf onderzoek doen in mijn huis. Ik heb geen idee hoe de staat van de vloerbalken is en of dat door de wateroverlast komt of door gewoon houtrot. Ik wil offertes voor het geheel of gedeeltelijk vervangen van de vloerbalken. Ik wil weten of ik daar weer een houten vloer in moet laten maken of een betonnen vloer met isolatie. De hele begane grond meet ongeveer 5 x 13 meter. Er is een kruipluik, maar er is maar 50 cm diepte in de kruipruimte.

Gasleiding vervangen

Er zit een lek in mijn huidige leiding. Het lijkt mij nu beter om deze af te doppen en een nieuwe leiding te laten leggen onder het huis. De huidige leiding zit achter houten wanden. Ik heb een kruipluik bij de hoofdkraan en een kruipluik in de keuken. Afstand is ongeveer 9 meter. De kruipruimte is nauw.

Kerlite tegels leveren en plaatsen

Ik wil graag de vloer in mijn halletje laten betegelen, het is maar 2 m2 maar ik heb de dunste Kerlite tegels nodig, liefst licht grijs met plinten (indien mogelijk) om de huidige plak vinyl tegels te vervangen. Het liefst een vierkant formaat, met uitsparing voor het kruipluik.