Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten of aluminium taatsdeur monteren:

Houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium ( hier ben ik nog niet uit) taatsdeur monteren.
Onze klant uit Schoonhoven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten of aluminium taatsdeur monteren uit heel Nederland:

Schuifpui vervangen door twee ramen en een deur

Ik heb een appartement op de 2e verdieping met een aluminium schuifpui die toegang geeft tot het balkon. Ik wil die schuifpui laten vervangen door een houten of kunststof kozijn met daarin 2 vaste ramen en een deur. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor beide soorten materiaal en uw arbeidskosten.

Roosters in ramen laten maken

De ramen in onze woning vertonen 's ochtends condensvorming (aan de binnenkant) en de aluminium frame van het raamkozijn is dan nat. Een manier waarop ik het 'vochtprobleem' nu tracht te verhelpen is door (1) het raam een beetje open te zetten; en (2) gelijktijdig de verwarming aan te zetten. Goed voor de stookkosten ;). Op elke kamer is een grote raampartij aanwezig alsmede een deur met houten kozijn en een raam. Het liefste zou ik elke deur een ventilatierooster willen plaatsen. Het betreft vier kamers, dus dat betekent dat vier keer een ventilatierooster geplaatst zou moeten worden. De afmeting van het glas in deze deuren is ongeveer 107 x 60 cm. De grote schuifruimen hebben elk een afmeting van ongeveer 160 x 170 cm. Wellicht is het beter om in deze ramen de ventilatieroosters te plaatsen, aangezien op deze ramen vooral de condensvorming plaatsvindt. Graag jullie advies!

Tafelblad opnieuw fineren

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het fineren van een tafel. Het gaat om een ovale Arco uitschuiftafel model Multiple met de afmeting 185 x 115 cm met 2 tussenbladen van 59 x 115 cm. Ik denk aan eiken of beuken fineer. Totaal kan de tafel met tussenstukken dus 303 cm worden. De tafel rust nu op 4 aluminium poten die bekleed zijn met rubber. Ik ben ook geïnteresseerd in een frame met 4 houten poten met een schuifconstructie voor de bladen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Taatsdeur tussen gang en woonkamer plaatsen

Ik wil graag tussen keuken en gang en tussen woonkamer en gang 2 x een kleine taatsdeur in het bestaande kozijn. Afmeting: 80 cm x 2 meter. Benieuwd naar de kosten! Aluminium met slank profiel (met glas). Ik heb houten verdiepingsvloeren.

Verzakking van de schuifpui herstellen

De schuifpui is verzakt, sluit daardoor niet meer en kiert aan de bovenkant. Dit gebeurde eerder ook al, toen is er een metalen strip onder op de geleider gezet. Dit werkte enkele jaren, maar de verzakking heeft zich verder voortgezet. Het gaat om een aluminium schuifpui met een kozijn van ruim 1 meter en een deur van ruim 1 meter.

Trapleuning en balustrade van staal maken

Wij zouden graag een trapleuning van (zwart) staal laten monteren en daarnaast een balustrade van Aluminium (of een ander onderhoudsvrij materiaal) laten monteren op ons balkon (5 meter breed). Zou u daar een offerte voor kunnen opmaken inclusief een indicatie qua tijd?

Houten door een aluminium kozijn vervangen

Namens de VvE van ons appartementencomplex willen wij graag in contact komen met een vakman. De houten entree deur en kozijn willen wij laten vervangen door een aluminium exemplaar. Ook de 8 brievenbussen en de intercom, alleen audio, willen wij laten vervangen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Houten kozijn in de entree door aluminium vervangen

Namens VvE wil ik graag een offerte voor het vervangen houten entree kozijn/deur door een aluminium. Dit geldt ook voor de brievenbussen.

Serre en dakconstructie eronder renoveren

Bestaande aluminium serre + het dak waarop deze gebouwd is moeten gerenoveerd worden. De serre is circa 6 x 3 meter. Er is een houten constructie op het dak gemaakt waarop de serre staat. Deze houten constructie is verrot en moet vervangen worden. De constructie is 20 jaar oud. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten?

Taatsdeur plaatsen

Wat zijn de kosten van een aluminium of houten taatsdeur met glas en een slank profiel. Het kozijn met bovenlicht is al geplaatst. De hoogte is 2,65m en standaard deurbreedte. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius