Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schoonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Schoonhoven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Schoonhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Schoonhoven of directe omgeving.

66 klanten uit Schoonhoven bevelen een bij Casius in Schoonhoven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Schoonhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen, ramen en balkondeuren vervangen, plafond met spots plaatsen, scheidingswand en stalen binnenkozijnen plaatsen, ramen en buitendeur vervangen/renoveren, schuifdeuren en wand plaatsen, zwarte deur plaatsen, trap plaatsen, schuurdeur met houtrot vervangen, boeiboorden en waterborden vervangen, kasten maken, houten raamkozijnen door hardhout vervangen, deuren met deurbeslag monteren in de nieuwbouwwoning, trap renoveren, draaikiepramen in bestaande kozijnen maken, meerdere dakramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Schoonhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Schoonhoven:

Houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium ( hier ben ik nog niet uit) taatsdeur monteren.

Tafels laten schuren

Ik wil graag 2 tafels laten schuren, er zit in de grote tafel een gat en de rest ook krassen, ze zijn van duur masief hout maar ik had het met groene zeep ingesopt maar nu zijn de tafels helemaal uitgebeten en lichter van kleur, mijn eetkamertafel is 190 bij 1 en mijn salon tafel 1 bij 1 meter wat zouden hier van de koste zijn om die 2 tafels te schuren?

CanDo traprenovatieset laten aanbrengen

Traprenovatie uitvoeren met Cando traptreden en stootborden. Trapbekleding is verwijderd en trap is opgeschuurd.

Schuifdeur maken op de overloop

Ik wil graag op de overloop van de 1e etage een schuifdeur dat de warmte tegen houdt wat naar boven kan.

Planken in de trapkast laten maken

Ik wil graag in onze nieuwbouwwoning planken laten maken in de trapkast. De planken en dragers moeten wel redelijk wat gewicht kunnen dragen. Alle materialen door vakman geleverd.

Houten schuifpui repareren

Ik heb een houten schuifpui die stroef loopt. Ik zie dat er aan de onderzijde een rubber is opgestroopt. Daarnaast, als ik de hendel naar beneden draai dan moet ik hem goed doordraaien om de pui op te lichten zodat hij soepel loopt. Van buitenaf dichtschuiven gaat moeilijker, omdat ik de hendel dan niet door kan duwen. Het huis is ongeveer 23 jaar oud en ik denk de pui ook. Ik kan foto's mailen als dat nodig is. Ik laat de pui graag even bekijken en zo nodig nieuwe onderdelen plaatsen.

Trap met vloerbedekking laten bekleden

Het gaat om een open trap met een draai. Totaal 12 treden en 1 schot net boven de laatste trede. Graag willen wij over de oude vloerbedekking op de treden nieuwe vloerdekking laten nieten. Zonder de oude te verwijderen. Kleur donkerblauw.

Schaven / stellen voordeur

De onderzijde van de voordeur klemt. De deur dient opnieuw gesteld te worden.

Tuinhuis leveren en monteren

Graag offerte voor het leveren en monteren van een tuinhuis van 3.5 m x 3 m. Ik kan u een voorbeeld sturen van wat wij wensen.

Hörman sectional garagedeur daklijnvolgend maken

Dubbele garage met plat dak en twee garagedeuren wordt van een puntdak voorzien. Eén Hörmann sectionaldeur moet daklijnvolgend gemaakt worden. Hellingshoek dak is 43,5 graad. Dus de bestaande deur moet aangepast worden. Zoek een vakman die dit kan doen.

Vaste trap naar zolder

Van een vlizotrap dat je uit het plafond moet trekken, willen we naar een vaste trap. Vloer van 30 cm dik beton. Het gat moet ergens anders komen dan nu. Trapgat nu is 68 x 98 cm. Deze moet dichtgemaakt worden. Het betreft een eengezins-bovenwoning. Boven de trap van de eerst verdieping moet vaste trap naar de zolder komen.

Vervangen bestaand raamkozijn door ...

Vervangen bestaand raamkozijn door openslaande deuren; Onder huidige kozijn zit 50cm metselwerk. Kozijn moet gelijkvloers worden. Deuren met 6 vaksverdeling.

afhangen van deuren in nieuwbouw project ...

afhangen van deuren in nieuwbouw project te Rijswijk