Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeur in woonkamer plaatsen:

Schuifdeur in woonkamer plaatsen

Ik wil de woonkamer in tweeën delen, en ik wil van een deel, een slaapkamer maken. Daar moet dus een houten schuifdeur in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur in woonkamer plaatsen uit heel Nederland:

Houten binnenwand plaatsen met schuifdeur en bovenlichten

Ik wil het achterste deel van de doorgebroken woonkamer weer als extra slaapkamer gaan gebruiken zoals ooit origineel de situatie was. Er moet dus weer een scheidingswand komen (houten frame met gipsplaten) met een schuifdeur erin die in deze nieuwe wand wegvalt. Bovenin de scheidingswand smalle vaste bovenlichten (circa 30 cm hoog) met helder dubbel glas voor lichtinval. Plafondhoogte is 2,54 meter en de breedte op de plek waar de tussenwand moet komen is 2,60 meter.

Deurafscheiding maken in gietvloer

Wij willen graag op onze gietvloer een afscheiding maken tussen keuken en woonkamer. De afstand is circa 5m bij 3m hoog. Het betreft een woning uit 2015. Het gaat om kamerhoge deuren (tot het plafond) en een schuifdeur op de begane grond. Ik heb deze deuren zelf niet in mijn bezit.

Uitbouw achterzijde en aanpassingen begane grond

Wij willen over de hele breedte aan de achterkant 3 meter aanhouden. Achtergevel met schuifdeur en een daglicht. Verder de gehele woonkamer stucen en misschien aanleg vloerverwarming. Daarnaast graag een daklicht en aan de voorzijde klein stukje muur verder schuifpui/deur. Dit kan vergunningsvrij.

Uitbouw woonkamer

Uitbouw woonkamer 5m breed, 3/4 diep, geen licht, grote schuifdeur, verwijderen/weer plaatsen verwarming. Alles afwerken binnen buiten. Geen tekening, geen vergunning nodig. Constructiesoort graag in onderling overleg.

Uitbouw achter, dakkapel plaatsen en egaliseren vloer

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moet worden. Vergunning is niet nodig. We willen veel glas. Een deel wordt keuken en we zouden aan de binnenzijde een schuifdeur willen hebben. Het dak moet dicht worden. We willen ook een dakkapel voor- en achter van 5,5 m tot 6 m, dus de hele breedte. We denken aan een hellend dak voor de dakkapellen, voor mogelijk in de toekomst zonnepanelen als dit mogelijk is. Vergunning voor de voorzijde is nodig. Materiaal willen we onderhoudsvrij, daarom denken we aan kunststof. Prefab of ter plaatse bouwen vinden we beiden goed. Dan willen we in de woonkamer, de nieuwe uitbouw en keuken de vloer gaan egaliseren. De vloer is van beton en is ongeveer 60 m2.

Een schuifpui binnen plaatsen

Graag zouden we een offerte willen ontvangen van stalen schuifdeuren. Dit zijn de afmetingen: 2,70 meter breed en 2.65 meter hoog. (een grote schuifdeur met een enkel paneel en 3 ruiten erin.). Jammer dat ik geen bijlage / foto kan toevoegen. We willen de wand tussen de woonkamer en de keuken plaatsen.

Houten aanbouw achterzijde woning

Graag een offerte voor een uitbouw van hout. Breedte x diepte = 4,5m x 2m Schuifdeur aan de rechterkant van de uitbouw. Inclusief fundering voor kleigronden. Fundering moet gelijk lopen met binnenkant woonkamer. Casco opgeleverd, binnenkant doe ik zelf. Wat zijn onze mogelijkheden?

Aanbouw achterzijde realiseren, eventueel prefab

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze woning 3 meter dieper te maken. over de breedte van 5 meter. hier zouden wij wel een verzwaard plafond in willen hebben met het oog op een eventueel dakterras of zonnepanelen. ook moet het elektrisch voorverwerkt zijn etc. Wij hebben nog geen schets. De aanbouw willen wij van metselwerk, net als de woning. Deze komt aan de woonkamer. Er is geen vergunning nodig. wij zitten te twijfelen of wij 1 kozijn met een deur of schuifdeur willen of een raam. We willen graag driedubbel glas. Waarschijnlijk zijn heipalen nodig. Graag een prijs voor een casco en complete oplevering. Wij hebben ook interesse in een prefab aanbouw. Rond de zomer willen wij beginnen.

Afbouw wand- en plafond afwerking

Voor de afbouw van een CPO project zou ik graag een offerte willen opvragen voor de wand- en plafondafwerking en opvragen. De hoofdaannemer realiseert momenteel het casco. De metalstudwanden (onafgewerkt) zijn hier onderdeel van. Hieronder een korte omschrijving: • Plafond afwerking o Verlaagd plafond middels metal stud (voor woonkamer, hal, gang, toilet en badkamer) o Hoogte van plafond voldoende voor inbouw spotjes en koven voor gordijnen (onze inschatting is circa 75 -100mm, maar horen graag wat jullie aanraden) o Stucplafond (niet verlaagd) voor overige ruimten (3x slaapkamer en berging) o Afwerking stucwerk + sauzen (wit) o In plafond inbouwspots meenemen (te leveren door derden of wellicht door jullie) o Koven ten behoeve van gordijnen bij verlaagde plafond o Achterhout ten behoeve van te plaatsen verlichting o In constructieve plafond (breedplaatvloer) dienen de aanwezige in- en uitblaasventielen te voorzien van een opzet(verleng)stuk naar verlaagde plafond ? Ventielen in verlaagde plafond zoveel mogelijk in het vlak van het plafond verwerken/wegwerken o Constructie (meenemen voor taetsdeur tussen gang en woonkamer in verlaagde plafond (staat nu nog als schuifdeur ingetekend) • Wandafwerking o Deels metalstud en beton (constructief) o Afwerking stucwerk (vlakheidsklasse A) + sauzen (grotendeel wit en wellicht enkele wanden gekleurd) o Toilet worden deels door hoofdaannemer betegeld tot 1.4m. Hierboven willen we graag inzelfde vlak als tegel stucwerk o Badkamer wanden zijn deels betegeld tot 1.4m, douchehoek is volledig betegeld, achter wasbak wordt wand volledig stucwerk. In de bijlage is ook een overzicht met een inschatting van de desbetreffende oppervlaktes toegevoegd. De uitvoering van deze werkzaamheden is naar verwachting na casco-oplevering van 13 mei 2020.

Open trap dicht maken met deur of schuifwand

Ik zou graag de trapgat die aan de woonkamer zit willen dicht maken met een schuifdeur met mat glas erin. Zie foto. Hoogte 258cm breedte 100cm

Partners

Partners van Casius