Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeur in woonkamer plaatsen:

Schuifdeur in woonkamer plaatsen

Ik wil de woonkamer in tweeën delen, en ik wil van een deel, een slaapkamer maken. Daar moet dus een houten schuifdeur in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur in woonkamer plaatsen uit heel Nederland:

Dakterras en badkamer creëren, interne trap, keuken en houtkachel

Wij hebben een appartement op het oog (nog niet gekocht) maar zouden graag een grove indicatie van de kosten willen ontvangen. Het appartement bevind zich in Amsterdam (foto's hier te zien https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41557408-waalstraat-54-iii/) het betreft de 3e etage met mogelijkheid tot het creëren van een interne trap naar de 4e etage (deze bestaat nog niet). We willen graag een groffe prijsindicatie ontvangen voor het volgende: Op de 4e (zolder) verdieping: - bestaande raam/muur naar dakterras vervangen door een schuifdeur - dakterras afzetting creëren voor 20 m2 - creëren van een kleine badkamer (simpele douche en toilet) incl betegeling - creëren van interne trap (via de woonkamer) van de 3e naar 4e etage Op de 3e etage (woonlaag): - de keuken gas en water verplaatsen naar de woonkamer - creëren van een houtkachel (gebruikmaken van de bestaande schoorsteen) er moet een buis voor de houtkachel geplaatst worden Wij horen graag een prijsindicatie voor de losse onderdelen, indien mogelijk voor morgenavond zodat we een passend bod op dit appartement kunnen uitbrengen. Alvast ontzettend bedankt.

Tussenwand met schuifdeur plaatsen en afwerken

We willen een extra kamer creëren in ons huis. Daarom willen we een wand met een schuifdeur plaatsen in onze woonkamer. Ik heb er al enig onderzoek naar gedaan, en wil graag een zo groot mogelijke schuifdeur plaatsen, om enerzijds een zo ruimtelijk mogelijke woonkamer te houden en anderzijds overdag zoveel mogelijk licht binnen te laten. Vandaar de wens voor een brede en zo hoog mogelijke schuifdeur. De tussenwand moet ca. 420 cm lang worden, waarvan de schuifdeur dus ca. 210 cm breed moet zijn, en het plafond is 285 cm hoog, dus de schuifdeur zou ca. 275 cm hoog moeten worden. Dat is natuurlijk een aardige afmeting, waardoor ik al op zoek ben gegaan naar licht materiaal. Dit heb ik inmiddels gevonden (Greenpanel) en dat is in de regio Amsterdam af te nemen. Hier moet het schuifdeurbeslag dan nog in gemonteerd worden. Verder moet de tussenwand en plafond natuurlijk netjes afgewerkt worden in de stijl van de rest van het huis. Uiteraard zijn er wel wat andere details die ik nog graag zou willen doornemen met u en van uw expertise gebruik maken.

Deur vervangen

Vanuit praktisch oogpunt wil ik de deur welke de woonkamer van de slaapkamer scheidt laten vervangen door een schuif- of vouwdeur. Belangrijkste wensen: Praktisch. Zoveel mogelijk afsluiting tussen de twee ruimtes behouden in dichte toestand (qua geluid). Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur, harmonica deur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren

Serre aanbouw

We willen de serre graag direct bij de woning betrekken. Dit betekent dat er 2 muren van de woning (zijkant keuken en gevel woonkamer) doorbroken moeten worden en indien nodig een steunbalk wordt geplaatst. Verder zouden wij er dan een schuifdeur in willen hebben. Als materiaal denken wij aan aluminium maar ontvang graag een prijsopgave van verschillende materialen. De afmetingen zijn 2.62 m breed bij 3.15 m hoog en 2.50 m diep. Graag wil ik een opbouw van Graag een prijsopgave van een casco opbouw en een complete opbouw. Ik weet niet of er een fundering nodig is. Er is geen vergunning nodig. Graag het oude materiaal afvoeren.

Glazen schuifdeur leveren en plaatsen

Graag zouden we een offerte willen aanvragen. Gewicht deur, uitgegaan van de daadwerkelijke hoogte van het plafond en breedte van de opening 2535 mm x 2000 mm = 5 m2 x 10 mm dikte glas x 2,5 kg= 125 kg. Maar ik weet dit niet zeker, denk namelijk dat er 10 cm van de hoogte af moet ivm rail en er 10 cm bij moet aan beide kanten voor de oversteek van de opening. De opening zit namelijk in een muur van 5 m breed. De lengte van de opening is 2000 mm, weet even niet wat u adviseert qua oversteek aan beide kanten 10 cm of is 5 cm voldoende? Rekenen we 10 cm aan beide kanten en 10 cm van de hoogte af dan wordt het glas: bxhxdikte = 2435 mm x 2200 mm = 5,4 m2 x 10 mm dikte x 2,5 kg = 134 kg. Het is een enkele glazen schuifdeur die naar links schuift. Glazen deur komt voor de wand, dus wandmontage. Deur tussen hal en woonkamer/keuken. Zou u ons hierin advies kunnen geven en een offerte voor deursysteem en glas willen maken. Met tevens verzendkosten. Bij voorbaat dank!

Uitbouw woonkamer aan de achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze nieuwe woning, het wordt een uitbreiding van de woonkamer. De uitbouw zou 2/3 meter x 5.72 meter moeten worden. We willen openslaande deuren of een schuifdeur. Ook zouden wij graag een dak koepel willen. We willen het gemetseld hebben en een casco oplevering. Wat voor soort fundering nodig is weten we niet. Een vergunning is als het goed is niet nodig. We willen elektra hebben, leidingen moeten gelegd worden en ook de muren gestuct. De constructie willen we van hout. Er hoeft niets weggehaald te worden om begonnen te worden met bouwen.

Prefab aanbouw plaatsen

We willen een prefab uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning van 3 m diep x 6 meter. Hiervoor is er volgens ons geen vergunning nodig. Het doel van deze uitbouw is het vergroten van de keuken en woonkamer. Het is ons onduidelijk wat voor fundering hiervoor nodig is. We willen graag de uitbouw verrijken met: -lichtstraal -elektra -leidingwerk -ramen en kozijnen -schuifdeur -2 lichtkoepels -verwarming

Een rolsysteem en schuifdeur monteren

Ik zoek een deurenspecialist die een rolsysteem met roldeur kan installeren bij een binnendeur in onze woning. Dit moet tussen de hal en de woonkamer gebeuren. De roldeur bestellen we zelf.

Meerdere draagmuren verwijderen, H balk plaatsen en een muur dichtmaken

We willen twee dragende muren doorbreken. Eentje van hal naar keuken en van hal naar woonkamer (daarna kozijn met schuifdeur toevoegen). Vervolgens moeten de dragende muren worden ondersteund door een staalconstructie (op de fundering, niet op de vloer). Uiteraard moet er ook een berekening gemaakt worden. Daarnaast willen we de doorgang van de entree naar de hal dichtmaken en een doorgang van hal naar woonkamer creëren. De afmetingen staan in de bijgestuurde foto.

Schuifdeur ophangen

Ik wil graag een schuifdeur laten ophangen van de woonkamer naar de keuken. De deur is 2374 mm hoog en 920 mm breed. De binnendeur is de ''Barn Hay'' met het schuifdeursysteem ''Barley''.

Partners

Partners van Casius