Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervanging kozijnen:

Vervanging kozijnen

Onlangs ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar onze eerste koopwoning. Op de tweede en derde etage bevinden zich aan de achterzijde twee kozijnen met openslaande deuren en prachtig glas-in-lood. Echter, de kozijnen zijn niet in beste staat meer en bestaan uit enkelglas. Ik wil daarom graag de kozijnen vervangen, met plaatsing van dubbelglas én behoud of terugkeer van het glas in lood. Het kozijn op de tweede etage is circa 289 cm breed bij 260 cm hoog en het kozijn op de derde etage is circa 294 cm breed bij circa 235 cm hoog. Graag kom ik met u in contact voor de mogelijkheden en een bijbehorende offerte.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging kozijnen uit heel Nederland:

Vervanging kozijnen van enkel glas naar dubbel en kozijnen van kunststof

Ik heb kozijnen voor en achter. Achter heeft enkel glas en wil ik vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas voor betere isolatie. Hoogte circa 2.59 en breedte 2 x 1.32 Gaat om 1 kozijn en 1 schuifpui.

vervangen houten kozijnen voor kunststof, vervangen enkel glas en gevelbekleding

Ik zoek een aannemer die mijn gevel, kozijnen en ramen kan renoveren. Vervanging houten kozijnen voor kunststof. erkerraam van 2,6 x 2m), groot raam (3x2m), 2 kleine ramen(0,6 x1,5m). Enkel glas vervangen voor HR ++ benedenverdieping ongeveer 10 m2 in totaal. Kunststof gevelbekleding aan zijkant van huis vanaf 2e verdieping tot dak (puntdak 7x3,5x0,5m). Verder ben ik op zoek naar een mooie oplossing voor isoleren van glas en lood. Ik hoor graag wat daar opties voor zijn en bijbehorende kosten voor 8 kleine bovenraampjes van ongeveer 40x40 cm). Het betreft een hoekwoning.

vervanging kozijnen boven verdieping

Het gaat om de vervanging van de kozijnen van de boven verdieping en tevens hr++ glas. We hebben nu hout en we willen kunststof. Het is op de 1ste verdieping en een steiger plaatsen zal mogelijk moeten zijn. 2x 185 x 140 cm en 2x 100 x 140 cm

10 houten kozijnen vervangen

Het betreft de vervanging van houten kozijnen in 5 kamers waaronder de badkamer. In totaal gaat het om 10 kozijnen: 2 kozijnen 540x1370 mm 1 kozijn 1540x1370 mm 1 kozijn 650x1370 mm 1 kozijn 1860x1440 mm 1 kozijn 1540x1380 mm 1 kozijn 1820x1000 mm 1 kozijn 530x980 mm 1 kozijn 1190x980 mm Alle kozijnen te voorzien van dubbel glas HR++ Ze zijn verspreid over de gehele woning, dus gaat om meer verdiepingen.

Draairamen naar draai kiepramen ombouwen

Graag zouden we willen weten wat de mogelijkheden zijn om een bestaand houten kozijn met naar buiten openslaande ramen om te bouwen naar een draai/kiepraam constructie zonder de volledige kozijnen te vervangen. Op het ogenblik hebben we een 4-tal ramen waar dit speelt nml. - Keukenraam; afmeting bewegend raamdeel ca. 910x1540mm (bxh) – 1 stuks - Slaapkamer 1; afmeting bewegend raamdeel ca. 710x1650mm – 1 stuks - Slaapkamer 2; afmeting bewegend raamdeel ca. 825x1750mm (bxh) - 2 stuks In de bijlagen stuur ik een aantal foto’s welke hopelijk duidelijkheid geven omtrent de huidige situatie. Vraag is daarbij is of bij vervanging de afmeting van het bestaande raam zelf na aanpassing niet kleiner zou gaan worden. Kunt u aangeven of ombouw mogelijk is? En zo ja, wat zijn hierbij de geschatte kosten? Mocht u zelf nog vragen hebben om een beter beeld te krijgen, dan hoor ik dat graag! Alvast bedankt voor uw reactie en met vriendelijke groet,

Twee deuren in de schuur vervangen (eventueel inclusief kozijnen)

Onze schuurdeuren zijn oud en aan vervanging toe. Het gaat om twee stompe deuren, de een willen we met glas, de ander dicht. Afvoerkosten graag apart op de offerte. De kozijnen zijn mogelijk rot, maar dit willen we graag laten beoordelen of deze vervangen moeten worden.

Vervangen kozijnen

Ik wil 2 houten raamkozijnen en 1 houten deurkozijnen vervangen. De deur heeft glas in lood aan de bovenkant, en dit moet terug geplaatst worden na de vervanging. Graag ontvang ik een offerte.

Verdieping achtergevel

Wij willen de achterpui aanpassen en voorzien van twee openslaande deuren en een gemetseld stuk. Het gehele kozijn is aan vervanging toe. Gevel is ongeveer 6,5 bij 2,4 m. De donkere glasdelen die te zien zijn op de foto willen wij vervangen door metselwerk. Het idee is om aan beide kanten van de openslaande deuren grote kozijnen te realiseren van hout. Tussen linker en rechterdeel kozijn en onderkant linker deel als optie voorzien van metselwerk. ook inclusief ventilatie roosters in de zijkant van de deuren.

Vervanging kozijnen

Wij hebben de koopovereenkomst voor ons nieuwe huis getekend en willen graag de kozijnen vervangen voor kunststof met HR+ of HR++ glas. Het gaat hierbij om 7 ramen (met een klein raampje aan de voorzijde). Het liefst een kunststof uitvoeren, aluminium mag. Het gaat om 5 wat grotere ramen van 3 bij 2 m; 1 raam is ongeveer 1 bij 2 m en nog een kleiner raam van ongeveer 0,5 m bij 25 cm. Ik kon maar 1 foto van de voorzijde en zijkant bijvoegen, indien gewenst kan ik er ook een van de achterzijde toevoegen, Graag ontvang ik een inschatting van de kosten van vervanging van alle kozijnen incl. ramen. Alvast bedankt.

Gevelbekleding thermowood tuinhuis

Ik heb een tuinhuis op het Breinenoord eiland. De gevel is aan vervanging toe. Ik ben geïnteresseerd in Thermowood, dat vergrijst. De bestaande gevel moet verwijderd worden. Aansluiting naar kozijnen moet opgelost worden. Beneden detail is vrij. Het dakrand ga ik zelf schilderen. Graag een offerte incl monteren. De afmetingen van het hutje zijn 5 x 5 x 3 m. Wij willen alle kanten gedaan hebben, er gaat denk ik een kwart aan het oppervlakte af aan kozijnen.

Partners

Partners van Casius