Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Schiedam of directe omgeving.

1259 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, trapkast en inloopkast bouwen, kunststof kozijnen op eerste verdieping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Schiedam:

Houten kozijn vervangen voordeur

Mijn kozijn van de voordeur wordt slecht. Ik wil graag graag een offerte voor het vervangen van houten kozijn en terugplaatsen voordeur.

Vervangen van een Velux dakraam

Ik wil zo snel mogelijk het dakraam van mijn dochter laten vervangen, maat 134 x 140 cm van Velux. Graag wil ik weten wat het kost met wit gelakt hout en met kunststof en wanneer het zou kunnen. Graag de afvoerkosten apart op de offerte vermelden.

Nieuwe houten trap realiseren

Huidige trap is krom getrokken, betreft een houten steektrap bestaande uit 2 delen en ca. 20 treden. De ombouw blijft staan, de rest moet vernieuwd worden. Graag de nieuwe trap weer van hout.

Schuifdeur in woonkamer plaatsen

Ik wil de woonkamer in tweeën delen, en ik wil van een deel, een slaapkamer maken. Daar moet dus een houten schuifdeur in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Een binnendeur vervangen

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een binnendeur kan vervangen. De oude deur moet vervangen worden en we hebben al een nieuwe deur. De deur kunnen wij zelf afvoeren. Verder zou er naar de kozijnen gekeken moeten worden, of daar nog iets aan gedaan moet worden. Graag ontvangen wij een offerte.

Vervanging kozijnen

Onlangs ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar onze eerste koopwoning. Op de tweede en derde etage bevinden zich aan de achterzijde twee kozijnen met openslaande deuren en prachtig glas-in-lood. Echter, de kozijnen zijn niet in beste staat meer en bestaan uit enkelglas. Ik wil daarom graag de kozijnen vervangen, met plaatsing van dubbelglas én behoud of terugkeer van het glas in lood. Het kozijn op de tweede etage is circa 289 cm breed bij 260 cm hoog en het kozijn op de derde etage is circa 294 cm breed bij circa 235 cm hoog. Graag kom ik met u in contact voor de mogelijkheden en een bijbehorende offerte.

Reparatie voordeur

Het betreft een beschadigde voordeur, inclusief beschadigd kozijn, materiaal hout, wat gerepareerd moet worden.

Brievenbus vervangen

Helaas is mijn brievenbus in mijn portiek geforceerd, graag wil ik een nieuwe laten plaatsen op korte termijn. De oude brievenbus zal moeten worden verwijderd en afgevoerd.

Opmaat gemaakte hoogslaper in kleine kamer

Ik zoek naar een passende hoogslaper in deze kamer met versmalling waar het licht zo min mogelijk door geblokkeerd wordt. Een klein bureautje eronder zou mooi zijn, maar daar laat ik me graag adviseren over wat ruimtetechnisch handig is. Wat zijn de maten van de kamer? lengte: 3,18 meter breedte: 1,80 meter, versmalling 1,30 meter hoogte: 2,75 meter Waar zijn de muren van gemaakt? (beton, baksteen, kalkzandsteen, gipsblokken, gipsplaat etc): Beton, kalkzandsteen

Vervangen kozijnen achterzijde woning

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van de kozijnen op de begane grond en eerste verdieping. Ik zie graag houten kozijnen als vervanging. Daarnaast wil ik openslaande deuren met zij- en bovenlichten op de begane grond. De tuin is niet per achterom bereikbaar dus waarschijnlijk moet er een hijskraan aan te pas komen.

Kunststof raam vervangen

Het raam is lek. Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn kunststof raam kan repareren of vervangen. Het betreft een raam van 106 bij 68 cm die door brand bij de buren is aangetast. Het raam is op de eerste verdieping.

Binnendeuren vervangen en 7 deuren verven

Ik wil graag 2 binnendeuren vervangen voor binnendeuren met mat glas. Verder moeten er 7 binnendeuren (dicht en glad) geverfd worden en 9 deurposten verven. De deuren zijn extra breed ca. 93 cm. Materiaal in overleg. Ik ben flexibel met de startdatum maar de klus mag bij wijze van spreken in de laatste weken van april starten.

2 Open trappen dichtmaken

We willen 2 open trappen met ieder 15 treden dicht laten maken door middel van witte stootborden. Het betreft houten wenteltrappen die beide 2 x een kwart draaien. Daarnaast moet een klein deel van de trap in de woonkamer aan zijkant dicht gemaakt worden door midde van een houten plaat.

Nieuwe schuurdeur plaatsen

Ik heb een houten schuurdeur en deze wil ik graag vervangen door een kunststof schuurdeur, wit, met slot. Afmeting is 2 meter bij 90 cm.

Vervangen schuurdeur

Ik heb een houten schuurdeur en deze wil ik graag vervangen door een kunststof schuurdeur, wit, met slot. Afmetingen 2 m bij 90 cm

2 trappen van massief hout plaatsen

Het gaat om een nieuwbouwwoning. Trap begane grond heeft 1 draai, dichte uitvoer. Trap naar zolder heeft 2 draaipunten, dichte uitvoer. We willen een strakke moderne massief houten trap. Het gaat dus om 2 trappen.

Dakraam plaatsen

Wij willen twee dakramen laten plaatsen van 114*118 of 114*140.

Kozijn van de badkamer vervangen

Het kozijn in de badkamer moet worden vervangen. Het raam is stuk. Aan de buitenzijde is de dorpel en het onderste deel van het houten kozijn verrot. Dit moet ook worden vervangen. Hier is geen foto van. Het raam is ongeveer 100 bij 127 cm.

Dakraam plaatsen

Wij zoeken een kozijnenspecialist die in onze nieuwe woning een VELUX-dakraam kan plaatsen. Het raam dient in een schuin pannendak te komen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Binnendeur plaatsen en afhangen

Ik zou graag een stompe deur die ik bij de Gamma bestel, willen laten plaatsen en afhangen. Kozijn is aanwezig inclusief scharnieren (3×) op het kozijn. Deze moet ook nog opgemeten worden.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag zouden wij 6 horren laten plaatsen. Deze moeten nog op maat worden gemaakt, wel hebben we ze al in huis. Beneden een dubbele hor in de openslaande deuren. Boven in de slaapkamer dezelfde, maar daar ook 2 voor een de kleine boven raampjes In de andere slaapkamer 1 hor voor het raam en 1 in de badkamer.

Hor monteren

Ik heb een hor gekocht voor mijn balkondeur. Het betreft een houten kozijn. Afmeting is 2 x 1 m grootte. De hor hoeft niet op maat gemaakt te worden, alleen in elkaar gezet en geplaatst worden.

Schuifdeur laten plaatsen

Ik wil graag de zolderverdieping afsluiten door een schuifdeur onderaan de trap te laten plaatsen. Doordat de gang erg smal is zal een normale deur niet werken. Ook wil ik graag weten of het mogelijk is om een schuifdeur te plaatsen die in elkaar vouwt zodat de droger en beneden trap niet afgesloten worden als de deur open staat.

Dakraam laten plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen. Het gaat om het kleinste dakraam. Het dakraam dat ik nu heb is 48 bij 44 cm ongeveer en er moet een soortgelijk dakraam in. Ik heb een pannendak.

Schuur van nieuwe onderbalken voorzien

Schuur (3,5 x 3 x 2.50 meter met een schuin puntdak) van nieuwe onderbalken voorzien. Waar de schuur momenteel op steunt zijn slecht. Ik zou graag met de klus starten tegen het najaar.