Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Schiedam of directe omgeving.

1185 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: fundering voor garage maken, vaste trap plaatsen naar de zolder, fundering aanleggen en aanbouw maken, carport en terrasoverkapping realiseren, raam uitbreken en tuindeur plaatsen, glazen balustrade, vlizotrap vervangen, dichte trap met balustrade plaatsen, aanleggen dakterras met afzetting, glazen schuifdeur plaatsen, open trap plaatsen, trap plaatsen, vervangen dakramen, nieuwe trap plaatsen, vlizotrap vervangen door een vaste trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Schiedam:

Binnendeur plaatsen en afhangen

Ik zou graag een stompe deur die ik bij de Gamma bestel, willen laten plaatsen en afhangen. Kozijn is aanwezig inclusief scharnieren (3×) op het kozijn. Deze moet ook nog opgemeten worden.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag zouden wij 6 horren laten plaatsen. Deze moeten nog op maat worden gemaakt, wel hebben we ze al in huis. Beneden een dubbele hor in de openslaande deuren. Boven in de slaapkamer dezelfde, maar daar ook 2 voor een de kleine boven raampjes In de andere slaapkamer 1 hor voor het raam en 1 in de badkamer.

Hor monteren

Ik heb een hor gekocht voor mijn balkondeur. Het betreft een houten kozijn. Afmeting is 2 x 1 m grootte. De hor hoeft niet op maat gemaakt te worden, alleen in elkaar gezet en geplaatst worden.

Schuifdeur laten plaatsen

Ik wil graag de zolderverdieping afsluiten door een schuifdeur onderaan de trap te laten plaatsen. Doordat de gang erg smal is zal een normale deur niet werken. Ook wil ik graag weten of het mogelijk is om een schuifdeur te plaatsen die in elkaar vouwt zodat de droger en beneden trap niet afgesloten worden als de deur open staat.

Dakraam laten plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen. Het gaat om het kleinste dakraam. Het dakraam dat ik nu heb is 48 bij 44 cm ongeveer en er moet een soortgelijk dakraam in. Ik heb een pannendak.

Schuur van nieuwe onderbalken voorzien

Schuur (3,5 x 3 x 2.50 meter met een schuin puntdak) van nieuwe onderbalken voorzien. Waar de schuur momenteel op steunt zijn slecht. Ik zou graag met de klus starten tegen het najaar.

Raamhorren inmeten en monteren

Graag laat ik de correcte maten opmeten en het plaatsen van raamhorren door u.

Garage / berging bouwen

Er moet een berging/garage gebouwd worden. Maten en ontwerp staan in de bijgaande tekening: - Daklicht in polycarbonaat - Fijnbezaagd vuren halfhouts rabat 180 x 54 mm, verduurzaamd (Tanatone kleur bruin) en terug gedroogd - Er moet een kleine elektrische radiator aangesloten worden die alleen aan gaat als het onder 0 komt. Plaatsing is bij voorkeur zo snel mogelijk, maar er is flexibiliteit mogelijk. Mochten er andere zaken relevant zijn, voel je vrij om die ook ter sprake te brengen.

Onderste balk van het raamkozijn vervangen

Ik zoek een partij die de onderste balk van mijn raamkozijn kan vervangen. De balk is ongeveer 80 cm breed. Dit kozijn bevind zich op de eerste verdieping aan de achterkant van de woning.

Trap en trapleuning luchtgommen

Ik wil mijn trap met 19 treden en de trapleuning laten lucht gommen.

Vide dichtmaken

Wij willen de vide op de eerste verdieping dicht laten maken zodat we meer ruimte hebben. De vide is 2,5 bij 3 meter.

Draaikiepramen en kozijnen nakijken

Heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een vakman die onze draaikiepramen kan controleren. Het gaat om totaal 12 ramen, waarvan het beslag en de kozijn gecontroleerd moet worden. Wij willen graag in kaart brengen wat er aan mankeert. Zo is er een raam dat enkel open kan middels de kiepstand, maar niet via de draaistand. Daarnaast zijn er een paar ramen die klemmen. Ook zijn de kozijnen al een geruime tijd niet meer geïnspecteerd. Uit deze inventarisatie kan een opdracht volgen. Ik wil afspreken in de week van 30 april of 7 mei. Ik hoor graag wat de kosten bedragen van dit bezoek en mogelijke data en tijden om langs te komen. Met vriendelijke groet,

Houten overkapping plaatsen

Ik wil een losstaande overkapping plaatsen, 5 meter x 2.50 meter. Alles van hout (zie foto voor voorbeeld).

Nieuw plafond plaatsen

Oude systeemplafond slopen en een nieuwe plafond plaatsen van gipsplaten met spotverlichting. Het gaat om 8 m2 keuken en 1 m2 toilet met elektrische ventilatie. Materialen: Metal frame Agnes plafond platen

Schuifdeuren en taatsdeuren installeren

Graag ontvang ik een offerte voor 2 x enkele taatsdeur in de afmeting 80 x 260 cm (2 deuren), 1 x dubbele taatsdeur, afmeting per deur 80 x 260 cm (2 deuren), 1 dubbele schuifdeur met railbevestiging voor op de wand, afmeting per deur 80 x 260 cm (2 deuren). Alle deuren in 3-vlak verdeling met smalle profielen. Type greep volgt. Aluminium met slank profiel (met glas).

Tuindeur leveren en laten plaatsen

Graag wil ik een tuindeur kopen en laten plaatsen (zie bijlage). Ik wil 1 kant dicht met vurenhout en de andere kant een deur met draadglas. Maten: De hoogte is 200 cm. De breedte is 196 cm.

Steigerhout tafelblad maken

Ik heb een steigerhouten tafelblad gemaakt, deze wil ik graag laten vlakken. Het gaat om 100 * 220 cm.

Hoge plinten tegen de muur plaatsen

Ik wil hoge plinten (ook in de hoeken) tegen de muur in woonkamer, hal en toilet laten plaatsen. Het gaat om een oppervlak van 60 m2 maar de afmeting van de plinten weet ik niet.

Trapkast met lichtnet aansluiting maken

Voor een nieuwbouwproject in Schiedam wil ik mijn gesloten trap, die zichtbaar is vanuit de woonkamer, sluiten met een trapkast en een lichtnet laten plaatsen zodat ik het kan gebruiken als voorraadkamer. Ik heb de volgende vragen: Hoeveel zou het kosten? Hoe lang duurt zoiets? Moet ik de aannemer vragen voor een loze leiding voor een lichtnet? Kunt u ons hier antwoord op geven?

Maatwerk badkamermeubel laten maken

Ik heb een kleine badkamer en wil graag een badkamermeubel op maat laten maken, zodat dit praktisch geplaatst kan worden en ook goede bergruimte bevat. Ik heb al een kraan aangeschaft. De lengte van het blad is ongeveer 100 cm en ik wil aan de voorzijde 2 tot 4 lades. De diepte van het meubel mag rond 45 cm of kleiner zijn. Ik wil links afzetruimte en rechts de wasbak. De muren zijn nu afgewerkt met betonstuc. Ik wil het meubel van hout en de wastafel in matwit of natuursteen. Ik ontvang graag uw offerte.

Dubbele taats binnendeur plaatsen

Voor mijn woning ben ik op zoek naar een industriele dubbele stalen/aluminium taatsdeur waarbij elke deur ongeveer 90cm breed is en 220cm hoog. De vlakverderling is 3 of 4 vlakken over de hoogte.

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen en stuken

Ik woon in een oude woning met houten vloeren en plafonds, op de 4e verdieping in een gehorig pand. Ik wil een voorzetwand met geluidsisolatie laten plaatsen van 410 x 270 cm. Die wand moet eventueel ook glad gestuukt worden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies voor de beste oplossing en een offerte.

Deuren plaatsen

Het zou gaan om 6 deuren waarvan er 2 met glas zijn. Ze zijn 1,70 meter bij ongeveer 83 cm.

Restauratiewerk in de woning

Ik ben op zoek naar een goede timmerman. Het betreft een klein oud pand met oude houtprofielen dat in dezelfde stijl gerestaureerd moet worden. De klus: - Verwijderen van houtrot op de liggende delen van het kozijn (buiten in de hoek), wanneer nodig nieuwe stukken inzetten en deze afverven. Buiten: - Twee naast elkaar liggende ramen beneden (liggend deel) met een gemeenschappelijke balk, - keukenraam beneden (weinig), - 1 à 2 stijlen bij keukendeur houtrot verwijderen en stuk aanzetten (zelfde profiel), - bijgebouw boeiborden langs bijgebouw vervangen en weer bevestigen tussen de muurankers (niet zo hoog), - muurankers schoonmaken van roest en verven, - voordeur afhangen antieken deur, - keukendeur afhangen misschien moet die nieuw. Zolder etage: - Eén klein raam, vanuit binnen houtrot verwijderen en stukken inzetten. Alles is gemakkelijk bereikbaar. Kan er iemand langskomen om te de situatie te bekijken?

Plafond maken in een badkamer

Omdat er een nieuwe boiler in onze badkamer werd geïnstalleerd, moest ik het oude plafond weghalen. Ik wil er nu een nieuw gipsplafond laten plaatsen van 2 x 3 meter. Ik laat de klus hier graag even bekijken, zodat de vakman weet welke materialen er nodig zijn. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.