Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sassenheim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Sassenheim heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Sassenheim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Sassenheim of directe omgeving.

233 klanten uit Sassenheim bevelen een bij Casius in Sassenheim aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Sassenheim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Sassenheim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Sassenheim:

Schuurdeur verplaatsen en verbreden

Ik zou graag de schuurdeur verplaatsen naar de achtermuur van de schuur. Dit ivm toegankelijkheid vanuit de brandgang. Dus die eruit, gat dicht metselen, gat zagen in achtermuur en deur + kozijn erin plaatsen.

Louvredeuren op maat laten maken

Voor de badkamer ben ik op zoek naar 2 gesloten houten louvre deuren met maat 37,2 bij 46,2 cm. Wie kan deze deurtjes leveren? Ik lak de deurtjes vervolgens zelf.

Lekkende houten kozijnen repareren

We hebben diverse lekkende houten raamkozijnen. Het zijn draai/kiep ramen en draairamen op diverse hoogtes. In totaal gaat het om ongeveer 20 ramen. Op elke etage betreft het 3 draai en 3 draai kiep ramen. We wonen aan de rand van het dorp op het zuid-westen in een appartementen gebouw.

Drie opdekdeuren afhangen

Ik wil één bestaande opdekdeur laten vervangen door een nieuwe kant en klare opdekdeur in Sassenheim. En ik wil twee kant en klare opdekdeuren laten afhangen i.p.v. de bestaande opdekdeur in Noordwijkerhout. Alle materialen voor deze klus zijn aanwezig.

2 Binnentrappen plaatsen

Het gaat om 2 trappen: van de begane grond naar de 1e verdieping en de eerste verdieping naar de zolder. De verdiepingshoogten zijn ongeveer 4 meter. Graag zouden wij offertes willen ontvangen voor uitvoeringen in hout en beton ter plaatste gegoten. De trappen moeten een halve wenteling krijgen en indien gewenst kunnen wij een situatieschets of tekeningen van de architect aanleveren. Voor de houten uitvoeringen zouden wij ook graag offertes willen zien voor beide trappen in vuren uitgevoerd en in eikenhout uitgevoerd.

Dertien stompe deuren afhangen

Wij hebben 13 nieuwe kozijnen in ons nieuwe huis laten plaatsen en 13 nieuwe stompe deuren aangeschaft. Wat zijn de kosten voor het op maat maken, scharnieren, deurbeslag installeren en afhangen van de deuren? De kozijnen zijn in de meeste gevallen 131,5 cm hoog en 88 cm breed.

Vervangen van twee dakramen

Wij hebben op zolder nog 2 kleinen oude raampjes zitten. Een van de raampjes is van de week bij de storm eraf gewaaid. Het betreft een schuin dak met dakpannen. We willen graag 1 groot raam van nog. 134 x 140 cm en 1 raam van 78 x 140 cm. Beiden tuimeldakramen. Ik hoor graag de mogelijkheden en tijdsindicatie van het leveren.

Velux dakramen plaatsen

Wij willen op de 2e verdieping van onze woning een Velux dakraam van 134 x 140 cm laten vervangen en daarnaast ook een nieuw Velux dakraam laten plaatsen met dezelfde maat. De dakramen kunnen niet binnendoor naar deze verdieping worden gebracht. Het werk zal buitenom met een steiger moeten plaatsvinden. Wij ontvangen graag uw offerte met daarin een aparte aanbieding voor de levering van de materialen.

Trap laten renoveren

Ik wil de trap graag laten renoveren. De trap heeft 13 treden.

Harmonicadeuren laten plaatsen in huis

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen in het huis. De afmetingen worden circa 3 meter breed en 2.50 meter hoog. We willen HR++ dubbelglas in de deuren. Ik wil graag een houten kozijn. Het gaat om een aanbouw.

Kozijnen met harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een harmonicadeur met een aluminium kozijn. De afmetingen zullen 5,90 meter breed zijn en 2,60 meter hoog. Er dienen 3 panelen links en 2 panelen rechts en 1 loopdeur geplaatst te worden. De deur zal tijdens de bouw van de woning geplaatst moeten worden.

Zolderisolatie vervangen

Het oude plafond met zolderisolatie moet vervangen worden. De afmeting van de zolder is ongeveer 6 bij 2.70 meter. We willen de zolder graag opnieuw laten isoleren. Graag ook het oude materiaal afvoeren. Het is een schuin dak.

Kozijnen met harmonicadeur monteren

Wij willen graag harmonicadeuren in de nieuw te plaatsen uitbouw hebben. Wij willen harmonicadeuren van 7 meter breed, 2.5 meter hoog en voorzien van goed geïsoleerd dubbel glas.

Inbraakwerende voordeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe inbraakwerende voordeur laten plaatsen. Wellicht moet de deurpost ook worden vervangen, maar ik laat dat graag over aan het oordeel van een vakman. Ter plaatse komen kijken mag ook, wellicht krijgt u dan een beter idee.

Lekkage bij kozijn verhelpen

Ik heb een lekkage aan de bovenkant van het raam. Dit is op de bovenste etage van een appartementen gebouw. De lekkage komt denk ik niet van het dak.

Buitendeur met 3-puntssluiting plaatsen

Het betreft het plaatsen van een buitendeur met 3-puntssluiting. Graag zou ik ook informatie willen over het aanschaffen van de materialen.

Stompe binnendeuren laten inmeten

Er dienen 11 stompe binnendeuren ingemeten te worden. Hierna zal ik de deuren bij de Karwei bestellen en dient de vakman deze af te hangen.

Openslaande deuren plaatsen en afhangen

Op mijn overloop zitten nu 2 oude openslaande deuren. Het waren eigenlijk ensuite deuren, dus ook geen buitenhout. Ik heb nu nieuwe deuren die iets groter zijn en die wil ik daar graag geplaatst hebben. Het gaat dus om het afhangen van twee deuren.

Vernielde deur in de schuur vervangen

Mijn schuurdeur is met oudjaar helemaal vernield, er zit een groot gat in. Hij is helemaal aan diggelen. Ik wil hier een offerte voor ontvangen en tevens voor het kozijn eromheen. 90br*200h

Stijlen en onderdorpels vervangen

Enkele stijlen en onderdorpels van ons clubgebouw moeten geheel of deels worden vervangen en/of gerepareerd worden. Vurenhouten delen. We zouden dat willen laten vervangen door hardhout, als het financieel haalbaar is. Misschien een deel. Goed nakijken waar welke werkzaamheden nodig zijn. Zelf een deel uitgehakt om verdere verrotting te voorkomen. Verder zou ik graag willen dat iemand de balklaag van het gebouw op houtrot inspecteert. Dit omdat het houtrot elders ook heel laag zit en ik niet weet hoe droog of nat de vloerbalken zijn. Op Stelconplaten geplaatste vloer.

Kunststof kozijn plaatsen

In de badkamer zit op dit moment een houten kozijn bestaande uit twee raampjes. Hier wil ik graag een kunststof kozijn voor in de plaats, een kantel / kiepraam. De maat van het kunststof kozijn is ongeveer 137 cm hoog en 118 cm breed. Graag met dubbel glas, niet geheel transparant.

Kozijn sloten vervangen

Ik wil graag alle sloten vervangen en een horraam ervoor plaatsen op alle ramen in onze huis. (6 stuks) Levering sloten en horramen in overleg.

Repareren en of vervangen kozijnen

Diverse (vurenhouten) kozijnen van de woning zijn aangetast door houtrot. Indien nog mogelijk de onderdorpels vervangen of anders de gehele kozijnen.

Badkamerdeur stellen

Nieuwe badkamerdeur inhangen, betreft de toegangsdeur. Deur kopen we zelf.

Ensuite kast maken

Ensuite kast van ongeveer 2.85 meter breed en 2.61 meter hoog en diep max 0.8 meter om woonkamer van keuken te scheiden. Aan een kant taps toelopen. Er is een variant met en zonder schuifdeuren. Heb specificaties inclusief schetsen in pdf beschikbaar. Als u me een mailadres kan geven kan ik de specificaties doorgeven.