Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten schuurtje renoveren:

Houten schuurtje renoveren

Ik heb een schuur van 3 x 2 meter die in zakt. De onderste planken zijn rot en ik wil graag weten of hier iets aan gedaan kan worden. Ik hoor het graag.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten schuurtje renoveren uit heel Nederland:

Tuinhuis verplaatsen

Ik heb een houten schuurtje met aansluitend overkapping, totaal 3 bij 6 meter, die ongeveer 10 meter verplaatst moet worden. Vloer moet ook nog geëgaliseerd worden.

Schuurdeur zonder glas vervangen

Betreft vervangen simpele buitendeur van ongeveer 2.10 m zonder ramen van een schuur. Woning uit 1963 met een aanbouw/ schuurtje. Vervangen voor een simpele houten deur, zo goedkoop mogelijk. Hoeft niet afgelakt te worden, dat doe ik zelf wel. De deur laat ik door jou weghalen, het afvoeren doe ik zelf.

Aanleg terras en paadje

15 m2 bestrating Klinkers Paadje moet in de voortuin. Terras en kronkelpaadje in de achtertuin. Afbreken en afvoeren van oude tegels en houten schuurtje mogen gedaan worden door de vakman. Ook zouden wij graag willen dat de vakman de materialen regelt. Voortuin is makkelijk toegankelijk, de achtertuin kan alleen bereikt worden via het huis.

Tuin egaliseren en opnieuw inrichten

Oud houten schuurtje van 2x3 m slopen en verwijderen. Drie bloembakken gemaakt met houten paaltjes, inhoud afvoeren en bakken slopen en verwijderen. Grindtegels 50x50 cm (oppervlakte ca 35 m2) verwijderen. Vervolgens nieuwe tegels (oppervlakte 25m2) aanleggen en vanaf dit terrasjeeen pad van 2 meter breed en 5 meter lang aanleggen richting plek oude schuurtje. Op deze plek een nieuw schuurtje van 2x3 meter met ernaast een overkapping van 3x3 meter. Naast het pad naar de schuur met overkapping, vlak na het terrasje aan weerszijden van het pad een vierkante houten bloembak aanleggen van minstens 80 cm hoog. Graag ook een offerte van de gewenste materialen en een folder voor het maken van we en goede keuze Totale oppervlakte is ongeveer 13 x 5 m

Schuur reparatie

Houten schuurtje van 1,5 bij 1,5 is aan één kant aan het rotten. Graag nieuw wandje of andere oplossing.

Bouwen nieuwe garage

Het gaat om het bouwen van een dubbelwandige stenen garage van ongeveer 6,5 bij 4,5 meter, op een niet onderheide fundering. Graag met een plat dak, openslaande houten deuren en 2 (boerderij) ramen. Niet vergunningsplichtig. Momenteel staat er een houten schuurtje, deze wordt weggehaald, dus tegen die tijd kan de garage gebouwd worden. Graag de garage van gemetselde steen, zelfde als het huis.

Houten rabat delen op gevel vervangen door kunststof rabat delen

We willen onze voor- en achtergevel en schuurtje laten bekleden met kunststof rabat delen. Er zitten nu houten rabat delen op die aan vervanging toe zijn. Totaal circa 25 à 30 m2. Kleur crème wit met houtstructuur. Afvoerkosten graag apart vermelden op de offerte. Bij de voor en achtergevel is het op de 2de verdieping. Bij beide kanten is een steiger plaatsen mogelijk. Bij de schuur kan je overal rondom goed erbij komen.

Inspectie en voegwerk zijgevel van hoekwoning en schuurtje

Inspecteren en (waarschijnlijk afhankelijk van hoeveel nodig is) opnieuw voegen van zijgevel en schuurtje voorkant hoekwoning.

Drainage aanleggen in achtertuin

Drainage aanleggen in achtertuin, vanwege water in schuurtje. Mogelijk pomp naar riool? Omdat onze dochter in het schuurtje slaapt en er een houten vloer ligt, is het heel fijn als het snel kan. Oppervlakte van de tuin is 4 x 4 meter en is goed toegankelijk.

Gevelkachel plaatsen op flessengas + gasleidingen maken

Installatie van een gevelkachel in een tuinhuis met houten wand en rabat delen aan de buitenkant. Het gaat om een ART 4 gevelkachel van het merk DRU op propaangas, deze heb ik al zelf. Het idee is om de gasfles buiten te plaatsen in een schuurtje of onder de grond met een luikje, ik weet niet goed welke optie het beste is. Het gaat om het totale plaatje, er is geen gasaansluiting aanwezig en ook nog geen gasleidingen.

Partners

Partners van Casius