Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor overkapping plaatsen/bouwen:

Overkapping plaatsen/bouwen

Ik heb een kant en klare overkapping die nog alleen geplaatst moet worden. De maten zijn 4 meter x 5,5 meter. Al het materiaal is aanwezig en op maat gezaagd. Alleen de polycarbonaat dakplaten nog niet. De overkapping is van hout met polycarbonaat dakplaten. Tegels zijn weggehaald en het is klaar voor het plaatsen. Er is een achterom aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overkapping plaatsen/bouwen uit heel Nederland:

Informatie over elektra en groepenkast uitbreiden

Ik wil graag in de achtertuin onder mijn overkapping 2 heaters en verlichting plaatsen. De tuin is al voorzien van stroomkabels en die leiden naar de garage. In de garage staan ook een vriezer en koelkast. Als ik de groep uit zet dan gaat alles in de garage en de tv van mijn woonkamer uit want alles staat op 1 groep. Ik neem aan dat ik voor beide heaters een aparte groep moet aan maken in de meterkast ? zo ja.... wat zou de kosten daar van zijn, of andere ideeën ? De groepen in mijn meterkast zijn 16 ampere 220 volt

Lichtstraat in overkapping plaatsen

Het gaat om een houten overkapping van 3 bij 4,25 meter waar een plat bitumen dak op zit. Er moet een lichtstraat van 1 x 1,70 meter in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Overkapping plaatsen

Het betreft een appartement met een buitenruimte van 150 m2. We wensen hier een overkapping.

Lamellen overkapping plaatsen

Open en dicht te zetten lamellen overkapping van 8 bij 4 meter te plaatsen op bestaande betonnen kolommen ter vervanging van pergola .. in antraciet , lichtgrijs of donkerbruine kleur.

tuin ophogen egaliseren en betegelen

Wij krijgen op 6 november de sleutel van een nieuwe woning. Hier willen wij onze tuin ophogen, laten egaliseren en betegelen + een plantenbak maken van 2x2 meter en 5cm breed. Eventueel een overkapping en schuttingen plaatsen. De tuin 6 meter breed 6.9 meter lang. Er staat een schuur in van 2 bij 4 meter. betreft een nieuwbouw woning

Overkapping plaatsen

Overkapping voor zwembad. 4 x 11 meter Strak en van donker aluminium. Ik heb in Amerika overkappingen gezien die zelfs bananenbomen etc herbergden. Dat lijkt me geweldig. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Plaatsen van overkapping met lichtstraat, terras vernieuwen en verbouwingsklus

We hebben nu een terras liggen van tegels. We overwegen een houten overkapping te gaan plaatsen, met een lichtstraat van glas, en willen dan gelijk nadenken over het vernieuwen van ons terras. We hebben nog niet gekozen voor tegels, of een betonvloer. Dat staat nog open. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en verdeeld over 2 vlakken. Daarbij willen we een deur met raam vervangen door grote openslaande tuindeuren.

Overkapping plaatsen

Ik zou graag een overkapping (9 meter) willen hebben tegen mijn muur aan. Ik heb ramen langs de muur en daar boven zou ik dan de overkapping willen. De ramen zijn vier meter lang, dan zit er een boog die iets hoger ligt van twee meter en daarna weer vier meter aan ramen. Ik zou alles overdekt willen hebben en twijfel over de manier waarop. Het liefst zou ik willen dat er iemand met ervaring langs komt kijken.

Stalen pui aan de achterzijde huis plaatsen

We willen graag een stalen buitenpui aan de achterzijde van het huis laten plaatsen. De ruimte zal aan de woning getrokken worden. Dit betekent dat er dus ook sloopwerk plaats moet vinden (gehele achterzijde huis, draagmuur blijft staan); daarnaast verwijderen huidige overkapping), vloerverwarming gelegd dient te worden etc. De afmetingen van de pui zijn 5,17 m bij 2,5 m. De hoogte is aflopend van 3 m (huiszijde) tot 2,2 m (einde pui). Het geheel is van glas en staal (dus ook bovenkant). Kozijnen zijn van dun staal (industrieel, grote rechthoekige kozijnen). Aan de zijkant komt een deur (dit wordt dan nieuwe achterdeur). De achterkant is bij voorkeur geheel open te breken (graag verschil in kosten bij alleen twee grote schuif- en open te klappen deuren en mogelijkheid tot gehele achterkant open te schuiven. Bijgevoegde documenten geven een schets van wat in ons hoofd zit (dunnere kozijnen dan op foto).

Tuin volledig opnieuw aanleggen

Ik wil graag mijn tuin laten opknappen (voornamelijk bestraten en schutting plaatsen). Oud gras eruit, terras vervangen en iets uitbreiden. Schutting aanbrengen, oud (laag) hekwerk verwijderen. Op de plaats van het gras een cirkel maken van Waalkade steentjes. Beplanting niet nodig. Bloembakken realiseren. En een kleine overkapping met daaraan een klein tuinhuisje voor gereedschap en 1 fiets. Ik heb mijn huis 4 jaar geleden aangekocht, nooit iets met de tuin gedaan, eerst mijn focus gehad op de binnenkant van de woning en nu is de tuin aan de beurt. Tuin is ongeveer 10 x 10 meter. Ps er is een hoogte verschil tussen het gras en het terras, er moet grond opgehoogd worden (denk ik) en een fatsoenlijke trap gerealiseerd...

Partners

Partners van Casius