Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor overkapping plaatsen/bouwen:

Overkapping plaatsen/bouwen

Ik heb een kant en klare overkapping die nog alleen geplaatst moet worden. De maten zijn 4 meter x 5,5 meter. Al het materiaal is aanwezig en op maat gezaagd. Alleen de polycarbonaat dakplaten nog niet. De overkapping is van hout met polycarbonaat dakplaten. Tegels zijn weggehaald en het is klaar voor het plaatsen. Er is een achterom aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overkapping plaatsen/bouwen uit heel Nederland:

Schutting rondom huis plaatsten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een hout/beton schutting, links 6 schermen met vuren en rechts 6 schermen met douglas, diamant kop en zwart/antraciet glad beton. beide kanten delen we met de buren. Daarnaast willen we aansluitend aan een nog te plaatsen overkapping een deel schutting met poort aan de achterzijde. Dit gaat over een lengte van ongeveer 1,5m (schutting +poort). Kan ik hier een offerte voor krijgen? Dank voor uw reactie.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. Een kant is 10 meter lang, een tweede is 6 meter lang met poort. Wij willen een gelijksoortige schutting als bij de buren (zie laatste foto). De oude schutting is echt rot, dus niet echt moeilijk om te verwijderen. De verwijder en afvoerkosten graag apart op de offerte plaatsen. (zie foto). De eerste 2.5 meter van de lange schutting is een kleine muur-glas combinatie.(zie foto) Graag een aparte offerte maken voor de lange kant, deze delen wij namelijk met de buren. Ook is bespreekbaar het maken van een houten overkapping van 2 x 4 meter. Het dak moeten lichtdoorlatende polycarbonaat platen worden waarschijnlijk.

Schutting en blokhut plaatsen

Graag zou ik een nieuwe schutting en blokhut/schuurtje met eventueel een zij overkapping willen laten plaatsen. eventueel als het budget het toelaat ook de achterstaat verhogen en budgettegels laten leggen.

Aanleg van 35 m2 klinkerpad en circa 60 m2 schellevis tegels

Het aanleggen van een voetpad van circa 35 m2 dik formaat getrommelde gebakken type Moderno, moet er komen. Er ligt nu klei, grondwerk wordt helemaal gedaan. Dus de hele zandstructuur ligt klaar. Moet alleen geëgaliseerd worden. A) een pad van circa 27 lengte meters langs zijkant tuin van straat naar achterkant tuin. B) een pad van 3 lengte meters van straat naar voordeur. De klinkers worden voor 75 % opgesloten door 55 lengte meters opsluitbanden. In de achtertuin wordt een tuinhuis met overkapping geplaatst in week 30. Aansluitend op dit bijgebouw worden tussen het achterhuis en het tuinhuis in een recht patroon 60 stuks Schellevis 100 x100 cm geplaatst waarvan er 6 tegels dienen te worden gezaagd. De tegels worden ook onder de overkapping doorgetrokken. Het voorbereidende grondwerk wordt verzorgd. Dit houd in, de aanleg van de plantvakken met goede grond, het aanleggen van de zandbedden onder de te plaatsen tegels en klinkers op de gewenste hoogte, het wegleggen van twee betonplaten onder het te plaatsen tuinhuis met gekoppelde overkapping. De voorzieningen voor elektra en waterhuishouding zijn voorzien. Het bestratingsmateriaal is reeds aangekocht en zal worden geleverd begin week 30 en weggezet op de meest optimaal bereikbare posities direct naast het perceel.

Overkapping repareren

Er is een van de bestaande platen van mijn terrasoverkapping weggewaaid. Deze moet dus worden vervangen. Graag dus een nieuwe kunststof plaat plaatsen. De afmetingen zijn 3 meter bij 90 cm. Achtertuin goed te bereiken via achterom.

Terras onder overkapping aanleggen

Wil circa 24 m2 tegels onder overkapping (lengte 6 x 4 meter) laten plaatsen. Vergunning heb ik al aangevraagd.

Houten overkapping plaatsen

Wij zijn op zoek naar een houten overkapping met glas. De maat is 7 x 3.5 meter.

Anti vogelkam plaatsen

Onder de dakpannen heb ik last van vogelnesten. Daarom wil ik graag een vogel kam laten plaatsen onder eerste rij dakpannen, gaat om zowel de voorkant en de achterkant van het huis. De lengte van de kam is ongeveer 2 x 6 meter. Aan de achterkant heb ik een overkapping, daar kan wel een plaat op worden gelegd zodat de achterkant van het huis bereikbaar is.

Overkapping

Ik wil graag een overkapping aan de achterkant van mijn huis laten plaatsen. De afmetingen van de overkapping zijn 9,7 m lang, 4,7 m breed en 2,7 m hoog. Graag optisch recht van glas en zonwering, eventueel lamellen als dat veel scheelt in prijs. De achtertuin is te bereiken via een achterom.

Bouwen overkapping zoals op de foto

Gaarne offerte voor het plaatsen van een overkapping zoals op de foto. Maten 4 x 4 + 4 × 3. Douglas hout met vurenhouten vloer. Moet op poeren gezet worden.

Partners

Partners van Casius