Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor open trappen dichtmaken:

Open trappen dichtmaken

Ik wil graag de open trap van 12 treden dicht maken. Het gaat om houten trappen en ik wil het graag dicht laten maken met soort gelijk materiaal. Graag advies over de mogelijkheden en daarbij horende kosten.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open trappen dichtmaken uit heel Nederland:

Verwijderen vloeren bedekking 2 trappen

Verwijderen en verf klaar maken 1 dichte trap en 1 open trap.

Trappen schilderen

Het schilderen van 2 open trappen incl. hekwerk voor een nieuwbouwhuis (16 treden per trap)

Trap schilderen

Ik wil de trappen laten schilderen. Beneden trap 15 treden dicht. Boven trap(naar zolder) open. Betreft een woning uit 2018. Na oplevering niets aan gedaan.

Grindvloer voor 2 trappen

Wij zien graag een traprenovatie met grindvloeren op de treden. Zie foto als voorbeeld. Betreft 1 dichte trap en 1 open trap. We horen graag spoedig van u.

Twee trappen renoveren

Ik zoek een trappenspecialist die twee trappen kan renoveren. De trappen zijn momenteel bedekt met vinyl. Ik wil dat de trappen volledig wit zijn. Het gaat om een open en dichte trap. Elke trap telt 12 treden.

Twee open trappen van een nieuw laklaag voorzien

Graag komen wij in contact met schilders die bij ons in Elst (Gld) onze twee open trappen weer van een nieuwe laklaag willen voorzien. De trap is inmiddels 3 jaar geleden voor het laatst afgelakt en mag weer een nieuwe laag hebben. Het gaat om twee open trappen van ongeveer 15 treden.

1 Open trap 1 dichte trap spuiten

Wij willen onze trappen laten spuiten Boven: open trap 15 tredes in wit Beneden: dichte trap 15 tredes witte stootborden en antraciet tredes.

Trappen schilderen

Wij hebben open trappen naar souterrain en naar de 1e verdieping. Er lag vloerbedekking op en dat hebben we er zelf afgehaald. We willen deze graag zwart geschilderd of gelakt hebben. Daarna zullen we mogelijk voor het geluid nog een loper erop plaatsen. Graag een offerte. +/-30 treden. Verdeelt over twee trappen.

Trappen schilderen

Er moeten trappen worden geschilderd. Eensgezinswoning , nieuwbouwhuis twee trappen (1 dicht, 1 open) schilderen. Incl traphekje. Zit in grondverf van bouw. Wij hebben al Flexa verf ‘vloeren en trappen’ aangeschaft ( kunnen we evt retourneren ) echter ontbreekt het aan tijd.

Twee open trappen renoveren

Ik zoek een specialist die die een tweetal open trappen kan renoveren. Het voornaamste probleem wat ik ervaar is dat de trappen te veel kraken. Ze zijn nu wit geschilderd, de kleur bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius