Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor een kindvriendelijk tuinhek bij het water realiseren:

Een kindvriendelijk tuinhek bij het water realiseren

Wij willen een tuinhek laten plaatsen, die aan het water grenst. Het gaat om een lengte van ca. 5,1 meter. Wij denken aan een hek met een hoogte van ongeveer 1 meter gemaakt van hout, met een deur. Het hek dient te voorkomen dat kleine kinderen in het water vallen. Wij zouden graag een aantal voorbeelden willen ontvangen om een beeld te krijgen van de oplossing en staan open voor eventuele alternatieven. Wij zouden graag het werk laten uitvoeren begin januari 2020. Graag zien wij de offerte tegemoet met de arbeidskosten inclusief materiaal. Situatie: Zie bijgevoegde foto's. De vlonder staat momenteel op een aantal palen. Het oude hek was door de vorige eigenaar weggehaald. Er zijn geen beplantingen aanwezig, je kunt daarom er wel goed omheen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een kindvriendelijk tuinhek bij het water realiseren uit heel Nederland:

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen aan de waterkant. Zie bijlage (geel) voor gewenst hek. Ik ben op zoek naar een hek waar kleine kinderen niet overheen kunnen klimmen en een opening/deur die open kan. De waterkant bestaat uit een gedeelte houten schotten en een overhangend houten vlot. Circa 60 cm hoog en circa 8 meter lengte.

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterkant

Wij willen een kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterzijde van onze tuin. Het tuinhek moet zo zijn dat het voor kleine kinderen veilig is en er zoveel mogelijk zicht behouden blijft. In de bijlage is de gewenste stijl zichtbaar aan de Hand van twee voorbeelden. Er dient een doorgangshek / deur in geplaatst te worden die in eerste instantie dicht blijft. Het hek moet 7.30 meter breed zijn en bij beide hoeken een stukje de tuin in lopen van ongeveer 1.50 meter per kant. Het hek wordt op een vlonder gemonteerd, of dient met palen verder in de grond geslagen te worden. Op de vlonder staat nu een houten bankje, deze dient verplaatst, of verwijderd te worden, aangezien anders de Kids er alsnog overheen klimmen. Uitvoering dient te gebeuren in Mei / Juni. Wij verhuizen pas begin juli 2018 naar dit adres. Indien van tevoren een bezichtiging van de tuin noodzakelijk is, dient deze 17, 18 of 19 april gepland te worden omdat we dan in het land zijn. We kijken uit naar de Offertes en mogelijkheden!

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterkant

Wij willen een kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterkant. Samen met de buren. Hou er rekening mee dat er pinnen de grond in moeten. Er ligt een waterkering van hout met grind en daaronder aarde. Het hek is nog niet aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. Afmetingen hek: 11281.2 mm 1000.00 mm Metalen sier tuinhek van ongeveer 90 centimeter hoog. 17 juli sleutel krijgen wij de sleutel van ons huis, in verband met de kinderen zouden wij graag het nieuwe hek in week 30 willen laten plaatsen. Fotomateriaal van het gewenste hek en plattegrond tuin is beschikbaar.

Tuin kindvriendelijk maken

Onze tuin, kleine 50 m2, is niet kindvriendelijk. We willen iemand die alles eruit haalt (tegels, ijzeren hekwerk & beplanting) en er iets nieuws in zet: - houten tuinhek + poortdeur van min. 1 meter breed - een doorkijkraster tussen het tuinhek en deur - +- 15 m2 rubber tegels, de rest grote Antraciete (goedkope variant) Bereikbaar via openbare weg, een kraantje kan langs ons hoekhuis naar de tuin. Daarnaast willen wij een losse offerte waarin ook de voorkant meegerekend is. Een stukje van 2,5 bij 2,5 aan het verlengde van de schuur wat betegeld moet worden en een overkapping boven moet komen voor de kliko's, bolderwagen en buitenspeelgoed. Offertes graag maar hooguit een bedrag van 3500,- euro. Uitvoering in mei 2014, eind mei moet het klaar zijn.