Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakramen plaatsen:

Dakramen plaatsen

Twee dakramen plaatsen incl rolgordijn en hor. De woning is aangekocht en wordt eind december opgeleverd
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakramen plaatsen uit heel Nederland:

Dakramen plaatsen in asbestdak

Ik wil graag 2 grote velux dakramen laten plaatsen van ongeveer 114 x 98 cm, en 1 bestaand dakraam verplaatsen. Er zitten asbestplaten in het dak, deze hoeven niet over het hele dak weggehaald worden, alleen voor de gaten voor de ramen. Ik heb een zolderverdieping met 2 kleine dakramen. Ik ga daar 2 slaapkamers maken en moet meer licht hebben. 1 dakraam kan blijven, de andere wil ik verplaatsen. In de slaapkamer komen 2 nieuwe dakramen. Er is een hoogte beperking. Er moet 1 bestaand gat verlengd worden want daar komt een groot velux dakraam in, en aan de andere kant moet een groot gat met dakraam gemaakt worden. Verder moet 1 klein gat van ongeveer 98 x 98 cm gemaakt worden. Graag wil ik Velux dakramen met zonwering en met een luchtstand. Wie kan iets voor mij hierin betekenen? En op welke termijn en wat zijn de kosten ongeveer voor montage van de dakramen bij asbest?

Nieuwbouw dak bekleden

Ik ben opzoek naar iemand die het dak kan bekleden. Het gaat om een hellend dak voor een nieuwbouw woning. Dakoppervlak is circa 208 m2. Dakhelling 45 graden. In het dak moeten 6 Velux dakramen van 94 x 140 cm komen. Op zuidkant circa 30 m2 zonnepanelen. De zonnepanelen laten we graag regelen en plaatsen. Zelf leveren wij kalk hennep platen. Het gaat echt specifiek om de bekleding. Graag ontvang ik advies over welk soort bekleding geschikt is. Is het mogelijk om een soort brochure te leveren met alle mogelijkheden en kleuren? Wij moeten naar de gemeente en hebben dit daarvoor nodig. De dakrand is op hoogte van 2,20 meter. Isolatie is niet nodig. Graag ontvang ik een offerte en een brochure.

2 Dakramen plaatsen op zolder

Zolder willen we verdelen in 2 slaapkamers en daarbij 2 kunststof ramen van 80 x 140 cm toevoegen. Ik ontvang graag een offerte.

plaatsen dakkapel en onder andere zolderverbouwing

Wij willen graag onze zolder laten verbouwen. Te denken aan: - Plaatsen van een nieuw dakkapel, plaatsen van twee dakramen (nu een muur), dak isolatie, mogelijkheid tot een extra badkamer op zolder(nog geen leidingen aanwezig). Onze tweede verdieping voorzien van nieuwe ramen en kozijnen (betreft 4 kamers). Aanpak kleine onderhouds klussen in het gehele huis (bijv deuren voorzien van deurlijsten, erker onderhoud, klein schilderwerk). Hoor graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten.

Twee dakramen + eventueel ook voor de buren

Voor ons nieuwbouwhuis zijn we opzoek naar iemand die 2 dakramen op de zolder kan plaatsen voor extra lichtinval. Onze buren hebben dezelfde wens, zou dit iets uitmaken voor de prijs? Wat betreft het type raam, dit is afhankelijk van de prijs!

Dakverhoging raliseren

Wij willen van onze zolder een verkoopbare verdieping maken. Dus dakverhoging met een vaste trap naar boven. Het moet casco opgeleverd worden, elektra en stucwerk hoeft niet. Het moet van metselwerk gemaakt worden met trespa aan de buitenkant, en 4 Velux dakramen. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ook wil ik een houten vaste trap laten plaatsen. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag.

Twee dakramen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van twee dakramen (op 2 locaties in dezelfde straat). Het betreft beide een nieuwbouw huis. We hebben interesse in een dakraam met de afmeting 134 x 140. Ik zie graag een totaalprijs inclusief plaatsen tegemoet.

Dak van de uitbouw vervangen door sedum dak met epdm en nieuwe dakramen plaatsen

ivm een lekkage moet er bij ons het ea veranderd en vernieuwd worden aan het dak van de uitbouw. De dakgoot moet vernieuwd worden, de underlayment platen, dakpannen eraf (deze passen niet goed) en hier voor in de plaats willen wij een sedum dak met epdm eronder. Daarnaast willen wij 3 nieuwe Veluw dakramen van kunststof. Graag ontvangen wij een offerte met specificatie.

Twee dakramen laten plaatsen

Wij willen graag 2 kunststof dakramen laten plaatsen op het schuine dak van onze nieuwbouw woning. Qua afmetingen zouden we graag rond de 1 meter bij 1,20 meter willen hebben. Ik hoor graag van u.

Monteren dakraam

Graag zou ik 1 of 2 dakramen willen laten monteren in Amsterdam. Het betreft 1 of 2 (afhankelijk van de gedeelde montagekosten bij 2), dakramen van 60*90 in een (omgekeerd) plat dak met bitumen. Zowel de onderkant van het dakbeschot als het plat dak zelf zijn makkelijk te bereiken (en beloopbaar). Het betreft het gat maken, het plaatsen en "wind- en waterdicht" maken.

Partners

Partners van Casius