Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakramen plaatsen:

Dakramen plaatsen

Twee dakramen plaatsen incl rolgordijn en hor. De woning is aangekocht en wordt eind december opgeleverd
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakramen plaatsen uit heel Nederland:

Dakramen laten plaatsen

Ik wilde 3 dakramen laten plaatsen aan de voorzijde van de woning en aan de achterkant het oude dakraam laten verwijderen. Aan de achterkant graag de gaten dichten. Afvoeren oud materiaal is niet nodig.

2 dakramen plaatsen

Wij willen 2 kunststof dakramen 80 cm x 120 cm (uitzettuimel) laten plaatsen. De dakhelling is meer dan 55 graden. Gipsplaten en isolering zijn al verwijderd. Het huis is van 1938.

2 dakramen op zolder plaatsen

Ik wil graag 2 dakramen op zolder laten plaatsen. Met de afmeting 114 x 118 cm. Er is al 1 doosdichte sparing aangebracht in het dak.

Complete zolder renovatie; isoleren, dakramen plaatsen, tussenwand plaatsen, vloer leggen enzovoort

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het renoveren van mijn zolder. Het dakbeschot moet geïsoleerd worden en bekleed worden met gipsplaten, ook moet er 1 of 2 grote dakramen komen. Over het isolatiesoort wil ik graag advies. Nu heb ik nog geen dakramen, dus er zou een doorbraak gemaakt moeten worden. Er moet een tussenwand in komen met deur zodat er een aparte slaapkamer gerealiseerd kan worden. Onder 1 schuine kant moeten schuifkasten komen. Ook moet de vloer bekleed worden. (Een laag op het beton waarop laminaat kan komen) Ook moeten de 2 zijwanden glad gezet worden eventueel met gipsplaten en moet de cv ketel netjes weg gewerkt worden. En er moet een vaste trap komen. (In het beton zit een uitsparing waar deze kan komen) De oppervlakte van de zolder is +/- 50 m2 Oppervlakte van het dakbeschot is +/- 42 m2

Plaatsen 3 stuks dakramen

Wij willen een 3 stuks dakramen in onze zolder van +- 1 meter bij 1 meter. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

2 dakramen plaatsen

1 x dakraam 55 x 78 1 x dakraam 78 x 98 Tuimelraam kunststof

2 Dakramen en 1 dakraambalkon plaatsen nieuwbouw

Ik wil graag 2 Velux dakramen van 114 x 118 cm op zolder laten plaatsen en 1 dakraambalkon plaatsen. Er zitten nu geen dakramen in, het is een nieuwbouwwoning. Ik weet ook nog niet wat de afmetingen van het balkon gaan worden. Ik ontvang graag een offerte.

Dakbalk vervangen

Wij hebben een lessenaarsdak waar door de vorige eigenaren dakramen in zijn geplaatst. Hij loopt dus op 1 punt af. Het dak is 12 meter lang, de breedte is 8,20. Het dak begint bij een van de dakramen echter door te zakken, waarschijnlijk omdat daar de dakbalk onderbroken is. We willen dit graag laten herstellen en daarnaast een dankinspectie voordat wij zonnepanelen gaan plaatsen. Graag zouden wij daarom een offerte voor de benodigde werkzaamheden ontvangen.

Dakpannen vervangen

IK wil de huidige dakpannen vervangen, verwijderen en afvoeren en daarna isolatieplaten aanbrengen en nieuwe dakpannen leggen. i.o.m. vakman eventueel 3 nieuwe dakramen plaatsen. Het dak is 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Isoleren van een schuindak

Ik heb een half vrijstaand huis, met een hellend dak naar voor- en tuinzijde. Het dak loopt over de 1e verdieping en zolder. In het dak zitten 6 Velux dakramen en een dakkapel. Graag laat ik het dak aan de buitenkant isoleren. Er zijn namelijk een aantal koudebruggen. Het dak is denk ik rond de 80 m2, maar hiervan moet het dakkapel nog af en eventueel een nieuw dakkapel. Ik heb gezocht naar isolatiemateriaal op internet, maar ik weet niet goed wat het beste in mijn geval is. Graag advies hierover en eventueel een iets dunner materiaal gebruiken als dat beter werkt dan het dikkere materiaal. De huidige dakpannen wil ik graag direct vervagen. Is het mogelijk om direct de nieuwe pannen erop te plaatsen? De nieuwe dakpannen kan ik eventueel in overleg regelen, maar mag ook door u geregeld worden. Het afvoeren van de oude pannen hoeft niet perse.

Partners

Partners van Casius