Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor wenteltrap door vaste trap vervangen:

Wenteltrap door vaste trap vervangen

Wenteltrap door makkelijke vuren houten vaste trap vervangen. Trapgat boven 100 x 196 cm; hoogte trap 310 cm.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wenteltrap door vaste trap vervangen uit heel Nederland:

Vaste dichte trap plaatsen en trapkast realiseren

Wij willen een bestaande wenteltrap van begane grond naar eerste verdieping, en van eerste verdieping naar tweede verdieping laten vervangen door een houten vaste dichte trap. Op de begane grond willen we een tapkast laten realiseren. Materialen laten we graag aanleveren door de vakman. Contact via e-mail, niet via telefoon.

Trapgat in beton vloer en vaste trap naar zolder maken

We willen een vaste trap naar zolder maken. Daarvoor moet een nieuw trapgat gemaakt worden in de betonnen verdiepingsvloer. Het oude trapgat van de vlizotrap dichtmaken en puin afvoeren. Een ruimtebesparende wenteltrap plaatsen. Voorkeur voor hout.

Vaste, dichte trap plaatsen en trapkast realiseren

Wij hebben nu een metalen wenteltrap, we willen graag een vaste, dichte trap naar boven met een trapkast aan de onderkant. Het gaat om een half slag trap.

Wenteltrap vervangen door een vaste trap

Ik wil mijn bestaande stalen wenteltrap laten vervangen door een dichte rechte trap met aan het einde een draai naar rechts. De wenteltrap komt nu uit in de woonkamer, de rechte trap komt straks uit in de hal. Om dit te realiseren moet er een muurtje verwijderd worden en moet de deur van de hal naar de woonkamer ook verplaatst worden. Dit muurtje is ongeveer 1 meter breed. Daarnaast wil de ruimte onder de kast laten dichtmaken zodat het een diepe kast wordt.

Trapgat aanpassen en wenteltrap plaatsen

Een vaste houten trap vervangen voor een (stalen) wenteltrap. Een deel van het trapgat zal verschoven moeten worden vanwege een andere plaats van de trap en indeling. De verdiepingsvloer is van beton.

Vaste trap door een wenteltrap vervangen

Ik wil graag een wenteltrap in plaats van de vaste trap. Ik zou graag wat mogelijkheden willen weten voor de verschillende materialen.

Vaste trap naar zolder monteren

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap in. Er is voldoende ruimte om een vaste wenteltrap te plaatsen. Tenminste dat is ons ooit verteld.

Dak plus schoorstenen renoveren en dakterras aanleggen

Betreft het renoveren van een plat dak van een huis uit 1925, het dak is ongeveer 65 m2 groot. Gehele dakbedekking verkeerd in slechte staat en moet vervangen worden. Er ligt nu dakleer met daar op grind, dit moet allemaal worden verwijderd. Twee schoorstenen moeten ook volledig vervangen worden, deze staan op instorten. De schoorstenen zijn ongeveer 1 meter breed, halve meter diep en een meter hoog. Een lichtkoepel vertoont houtrot en moet volledig vervangen worden. Na de herstel werkzaamheden wil ik graag een dakterras over een helft van het dak realiseren. Deze wordt dus ongeveer 32,5 m2 groot. Wat er moet gebeuren is een vergunning aanvragen, een zwevend dakterras plaatsen, dakhuis of dakluik maken (afhankelijk van prijs, graag beide opties in offerte opnemen), een vaste wenteltrap (ongeveer 1.20 - 1.40 meter breed) van de CV ruimte naar het dakterras maken, een hekwerk rondom het dakterras monteren en het plaatsen van een vloer (materiaal afhankelijk van de prijs). Dakreparatie gaat via de VvE en dakterras uit eigen portemonnee, graag deze kosten specificeren.

Wenteltrap vervangen door een vaste trap

Ik wil graag een nieuwe trap op de begane grond. Er staat nu een wenteltrap die eruit gaat en er moet een dichte, vaste trap komen. Een trap met twee keer een kwart draai erin. Een simpele trap. Wat zou dat kosten? En wat kost het om de wenteltrap van metaal te verwijderen en af te voeren?

Ladder vervangen door een trap naar zolder

We hebben nu een ladder naar zolder. Buiten het feit dat we de trap op een andere plek willen zodat de badkamer uitgebreid kan worden, willen we een vaste trap en wel een wenteltrap zodat hij zo min mogelijk ruimte inneemt. Mijn telefoonnummer staat hier niet in omdat ik per mail benaderd wens te worden.

Partners

Partners van Casius