Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor wandplaten plaatsen:

Wandplaten plaatsen

In de gehele woonruimte willen we wandplaten tegen de muren laten bevestigen. We hebben Agnes wandplaten gekocht bij Praxis en hebben zelf geen tijd, kennis en materialen om de klus te doen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandplaten plaatsen uit heel Nederland:

Een douchecabine en 2 wandplaten plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die 2 wandplaten en een douchecabine (zonder bak) kan plaatsen in mijn badkamer. De bestaande cabine verwijderen we zelf. Na het monteren dient de kraan weer gemonteerd te worden. De wanden moeten over bestaande tegels geplaatst worden.

Zolder opknappen

Graag een offerte voor het renoveren van de zolder. De zolder heeft een vloeroppervlak van 25m2 en twee schuine daken. Ik wil 2 nieuwe kantelramen op zolder laten plaatsen, de voorzolder dient afgetimmerd te worden plus nieuwe beplating langs de muur en trap. De gaten dicht maken in een tussenmuur, onder andere een gat van circa 5cm. Op zolder wil ik graag een verlaagd plafond plus verlichting. De schakelaar van de verlichting op zolder (nu een touwtje) verplaatsen. Tot slot de muur en het plafond van de overloop op de 1ste verdieping vervangen, bestaat nu uit plafond en wandplaten.

Keuken demonteren, verwijderen en afvoeren

Het demonteren, verwijderen en afvoeren van een Bosch keuken (30 jaar oud). Afmeting is ongeveer 3 meter x 2.22 meter. Boven en onderkasten. Elektrische kookplaat, elektrische oven, afzuigkap en vaatwasser (koelkast wordt hergebruikt). Verwijderen van tegeltjes van gips-plaatwand alsmede (beperkte wandplaten idem). Aan- en afvoer (vuil) water afdoppen. 2 x Electra verplaatsen en indien noodzakelijk groep bij plaatsen in meterkast (direct achter de keuken). Aanhelen van het stucwerk. Werkzaamheden in week 11 uitvoeren in verband met de levering en plaatsen nieuwe keuken in week 12.

Renovatie van badkamer en toilet

Wij zijn ons aan het oriënteren op het renoveren van zowel de badkamer als het toilet en zijn via deze weg op zoek naar een deskundige die dit voor ons zou kunnen realiseren. Het betreft een renovatie van beide ruimtes en tevens een verkleining van de badkamer naar zijn oorspronkelijke grootte. Op de bijgevoegde afbeelding is de huidige wandenschets te zien (groen/geel), waarbij groen behouden en geel verwijderd dient te worden. Dit betreft overigens een gipswand welke makkelijk verwijderd kan worden. De rode lijnen geven weer waar wij naartoe willen, waarbij de middelste deur (huidige badkamerdeur) in de hal toegang geeft tot een nog te realiseren washok en waarbij een nieuwe toegangsdeur in de bestaande gipswand toegang geeft tot de badkamer. Overzicht werkzaamheden: Eventueel zouden wij zelf voorbereidende werkzaamheden uit kunnen voeren zoals het afbikken van de tegels, het afbreken van de huidige douchecabine, het verwijderen van het bad welke nu aan het einde van de badkamer over de breedte is geplaatst, het slopen van de bestaande gipswand tussen slaapkamer en badkamer, etc. Wat betreft het toilet dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - Monteren nieuw inbouwreservoir met ombouwkast; - Betegelen vloer; - Betegelen wanden tot aan het verlaagde plafond welke behouden kan worden; - Monteren nieuw toilet; - Monteren nieuwe fontein op de huidige plek; - Plaatsen accessoires zoals toiletrolhouder, handdoekenhaak en dergelijke; De totale afmeting van het toilet is ca. 10 m2, waarvan de vloer zo'n 1,2 m2 in beslag neemt. Hoogte plafond is ca. 2,3 meter. Werkzaamheden badkamer (afmeting lxbxh: ca. 3 meter bij 1,2 meter bij 2,3 meter): - Plaatsen nieuwe wand, isolatie, wandplaten, etc. Tussen badkamer / slaapkamer; - Maken van extra kozijn + afhangen nieuwe deur in bestaande gipswand (halzijde); - Plaatsen dubbel stopcontact voor wasmachine/droger in het dan ontstane washok; - Verhangen lichtschakelaar.

Installatie van een nieuwe badkamer

Installatie van een nieuwe badkamer: leidingen wegwerken, plafond verlagen, douchecabine plaatsen, afzuiging op andere plek of afvoer verlengen en een radiator vervangen en verhangen. Met tegelwerk of wandplaten. Het sanitair verwijderen en later hergebruiken. De douchecabine en radiator kunnen door u geleverd worden.

Schroten verwijderen en opnieuw aftimmeren

Bestaand: tussen haal en woonkamer zit een afscheiding, origineel bestaand uit een raamwerk waarin glas gemonteerd zat en een deuropening. Dit raamwerk is nu betimmerd met aan beide zijde schrootjes en in de deur opening bevinden zich louvre deurtjes. Veranderingen: 1* De schrootje vervangen, beide zijden, door "AGNES wandplaten afm. 60x260cm en plaatsen schuifdeur van CanDO op de Agnes wand. Deuropening en plafond en wand aansluiting afwerken met Agnes afwerklijsten Afm bxh 227x 262 cm woonkamerzijde en 186 x 262 cm Halzijde. 2* Plafond in hal 140 x 262 cm bestaande uit schrootjes slopen en nieuw monteren bestaande uit plafond platen 60x60 cm. 3* schrootjes tegen de wand slopen verder niet afwerken. Afm van de wand 230 x 262 hoog. Materialen ook leveren.

Wandplaten zetten en sloopwerk

Beplaten van een bedrijfsgebouw 67 m2 met damwandgolfplaat. Binnenwand (30m2) slopen (hout eraf) en nieuwe plaatsen.

Het leveren en aanbrengen van rachels ...

Het leveren en aanbrengen van rachels t.b.v aanwezige plafond/wandplaten, type Agnes 60x120cm. afm. plafond 6.25x3.70. Wanden: 2 stuks afm. 5.50x2.25. He aanwezige Agnes plafond/wandplaten ook gemonteerd moeten worden op de te leveren en te plaatsen rachels. Het verplaatsen van een 3-delige aluminium vlieringtrap Het binnen aftimmeren van 2 dakkapellen 1x 5.00x1.50 en 1x 3.00x1.50 Het leveren en plaatsen van 1 scheidingswand. samenstelling: vast-schuif-schuif-vast afm. 3.70x2.20 Het leggen van 30 m2 kliklaminaat met ondervloer. Het vervaardigen en plaatsen van een kastenwand van ca. 4.00x 2.10

In bestaande badkamer douche vervangen ...

In bestaande badkamer douche vervangen door bad met douchegedeelte (klapwand). Tegelwerk rondom bad en vervanging van wandplaten (gips). Laminaatvloer leggen over bestaande tegelvloer heen. Wellicht vervanging van badmeubel met ingebouwde wastafel. Inrichting van rest badkamer blijft gelijk (WC en wasmachine). Plaatsen extra kastruimte.

Wij hebben een vaste inbouwkast in de ...

Wij hebben een vaste inbouwkast in de slaapkamer, die gesloopt moet worden. De achterkant van deze kast is de tussenwand naar de woonkamer. Er moet dus een nieuwe tussenwand aangebracht worden. Bij Praxis van het merk AGNES : kant en klare wandplaten gezien , die ik graag zou willen plaatsen