Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traptreden en leuning aanpassen van binnentrap:

Traptreden en leuning aanpassen van binnentrap

Wij hebben een bestaande trap die niet lekker aanvoelt met afstappen, nu is er ruimte om de drie a vier eerste treden te vergroten, verbreden. Daarnaast moet dan ook de leuning aangepakt worden. Is er iemand die dit kan? Grotere tredes in een bestaande trap maken? Het zijn de bovenste treden waarbij er ruimte aanwezig is om dit te doen. Ik hoor het graag van u.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traptreden en leuning aanpassen van binnentrap uit heel Nederland:

Twee binnentrappen schilderen

We willen 1 open en 1 dichte trap laten schilderen. Beide hebben 2x een kwart draaiing erin. De kleur verf voor de traptreden willen we: beton look. De kleur voor de leuning: zwart. De kleur voor de zijkant van de treden en spijlen willen we wit. Graag ontvangen we een offerte met voorbereidend werk als opschuren, afpakken en het aflakken en offerte indien we zelf vooraf al opschuren en afplakken, zodat we kunnen vergelijken of we deels zelf veel kosten kunnen besparen.

Nieuwe trap plaatsen

Levering van een dichte vuren houten trap in U-vorm. De trap leidt naar een verhoging in een vrije ruimte. Het gaat alleen om de trap, leuning en hek etc. maak ik zelf. Maatvoering 'trapgat' is: Totale hoogte: 373 cm breedte: 210 cm lengte: 279 cm Dus de breedte van de traptreden wordt 100 cm. In het midden van de U een horizontaal loop vlak. Neem contact op voor een detailtekening.

Standaard trap wijzigen

Onlangs hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht die nog gebouwd moet worden. We willen de standaardtrap van de begane grond naar de eerste verdieping wijzigen. Wensen: - Een halfopen trap met daar onder een trapkast. - Een leuning met een industriële look. - De houten vloer / pvc van de begane grond wordt door gelegd over de trap. - Het is de bedoeling dat de traptreden vanaf de zijkant zichtbaar zijn. Het is mogelijk om de tekeningen op te sturen zodat u een beter beeld krijgt van de woning. Indien dat gewenst is om de offerte te specificeren hoor ik dat graag.

Bestaande trap aanpassen

We hebben een huis gekocht met daarin een houten wenteltrap met een stalen hekje en plastic rode band als leuning. De treden vinden we mooi, het hekje mits een andere kleur dan nu acceptabel, maar die rode plastic band (zie foto) vinden we echt heel lelijk. We zijn op zoek naar een oplossing. Dus of met een houten leuning of iets van staal wat er overheen gelast kan worden. Voor hout is het natuurlijk lastig dat het gebogen is en we weten niet precies de opties hiervoor. Gaat dus of om de vervanging van de leuning (rode band) of vervanging van het hele zijhek (en de ballustrade boven). Waarbij de centrale paal en traptreden behouden blijven. Graag horen we een aantal opties en een indicatie van wat het zou moeten kosten. We snappen dat dat niet precies te zeggen is, maar het verschil tussen 500 en 2500 moet toch aan te geven zijn. Overdracht van het huis is op 19 juli, dus voor die tijd is geen optie. Ergens in de maand erna zou het meest ideaal zijn.

Rechte binnen trap maken en plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een rechte binnen trap met een ijzeren balk in het midden en de traptreden erop. Zonder leuning. Ik kan eventueel foto’s toesturen als dat duidelijker is.

Metalen U-trap monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor ons nieuwe huis zijn we op zoek naar een U trap met een: breedte van 2 meter totaal (Buitenmaat), lengte 3.05 meter en hoogte 3.44 meter. De trap bestaat uit 2x8 treden en een plateau. Tredemaat 29 cm diep waarvan 3 cm overlappend. Uitvoering trap: wangen antraciet metaal houten traptreden, houten leuning met rvs evenwijdig aan de leuning. Bijbehorende vide op de 1e verdieping van 9,1 meter dient te worden uitgevoerd als de zijkant van de trap: houten leuning en rvs. Het aanleveren van de trap als een bouwpakket zodat de trap en vide zelf gemonteerd kunnen worden is geen probleem. Werkadres: in Gogh Duitsland, net over de grens bij Gennep.

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Onze trap is een open trap, bestaande uit 13 traptreden met aan de muurzijde een ronde leuning. Aan de andere kant bevindt zich een hekwerkje/leuning. De trap is opgebouwd als volgt: kwart draai/recht gedeelte/kwart draai. Draaiingen zijn rechtsom. De trap is een keer helemaal geschuurd geweest. Nadien behandeld met beits en 1 x afgelakt. Trap is gemaakt van hardhout.

Houten traptreden dieper maken

Ik wil graag 14 traptredes dieper laten maken. Ze zijn nu 20 cm diep en bekleed. Ook zou ik aan 1 kant van de trap nog een leuning laten maken. De traptredes moeten een gemiddelde grote worden. Hoe groot ongeveer weet ik niet.

Maisonnettewoning binnen schilderen

Maisonnettewoning binnen schilderen: - Muren & Plafonds 287 m2 sausen nadat het gepleisterd is; - Plinten van de nieuwe vloer 90 meter, zijn al wit gegrond; - Deuren + kozijnen, 9, nieuw in de grondverf; - Raamkozijnen 5 + 1 grote raamkozijn, zijn al eerder geverfd; - Traptreden (inclusief leuning en balustrade), is al geverfd dus opschuren en aflakken; Het sausen kan vanaf eind januari gedaan worden, het verven kan iets later. Kunt u het sausen en ander schilderwerk apart offreren?

Gegalvaniseerde leuning maken

Aanbrengen van een gegalvaniseerde leuning bij buitendeur naar de tuin. Het betreft een offerte voor en Wmo voorziening vanuit de gemeente Roermond. De aanvraag is voor iemand anders. Vanwege beperkingen kan meneer niet meer veilig zonder steun de treden op en af. Het zijn twee traptreden. De leuning aan de gevel plaatsen, een bakstenen gevel.