Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor rvs trapleuning laten monteren:

RVS trapleuning laten monteren

RVS trapleuning opmeten, op maat maken en plaatsen. Graag willen wij een geborsteld RVS trapleuning laten inmeten, op maak laten maten en laten plaatsen. Het gaat om de leuning van de begane grond naar de 1e verdieping en naar de 2e verdieping. We ontvangen graag een offerte inclusief de materiaalkosten. Het gaat om 2 x 60 cm 2x 90 cm en 2x 140cm.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rvs trapleuning laten monteren uit heel Nederland:

RVS trapleuning monteren

Ik heb bij Praxis trapleuning gekocht, bij servicebalie gaven ze aan dat ik hem kon laten monteren via klusservice. De trapleuning is rvs look, 390 cm lang, 45 doorsnede. Er horen vijf steunen bij rvs New York die via 1 bout aan de muur bevestigd worden. Muur is beton. Leuning hoeft niet gezaagd, lengte is precies goed. Bevestigingsmateriaal is aanwezig.

Benedentrap voorzien van trapleuning

Ik wil mijn trap beneden voorzien van een nieuwe trapleuning. De trap maakt een draai naar links. Voorkeur gaat uit naar rvs. Ligt een beetje aan de prijs, anders hout. Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen In welke uitvoering heb je interesse? Modern / tijdloos Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? Greep met muurbevestiging

Trapleuning plaatsen

Wij willen graag bij 2 draai trappen van 13 treden trapleuningen laten plaatsen. Zelf hebben wij al de beugels voor op de muur maar moeten nog de leuningen zelf hebben. Liefst wit of anders RVS. Hulp bij het uitzoeken welke is gewenst. Graag horen wij wat dit ongeveer gaat kosten. De oude leuningen waren 65 cm, 2 x 130 cm, 200 cm en 250 cm. De oude gaten zijn met verbouwen en door de stukadoor dicht gemaakt.

Trapleuning plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : ik wil een trapleuning laten plaatsen inclusief de materiaalkosten. Is het mogelijk dat je ook thuis komt voor de afmetingen? Plaats: Zaandam Waar moet de borstwering geplaatst worden? : binnen In welke uitvoering heb je interesse? : budgetvriendelijke oplossing In welke materialen heb je interesse? : inox / RVS Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? : greep met muurbevestiging Om hoe veel trappen gaat het: 1 In welke materialen heb je interesse? : inox / RVS Afmetingen : Standaard tussenwoning, afmeting moet nog opgemeten worden. Ik zoek een trappenspecialist die een trapleuning kan plaatsen op de trap op de begane grond in mijn tussenwoning. Afmeting is niet bekend, het gewenste materiaal voor de trapleuning is inox/RVS.

Trapleuning vernieuwen

De trapleuning bestaat uit 2 delen. Het eerste stuk is voor 4 treden. Het tweede deel voor 14 treden. Waar moet de borstwering geplaatst worden? In welke uitvoering heb je interesse? modern / tijdloos. In welke materialen heb je interesse? combinatie hout & Inox / RVS, inox / RVS, gelakt staal. Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? greep met muurbevestiging.

RVS trapleuning laten monteren

Ik wil graag 4 trapleuningen van RVS laten monteren. Het zijn recht te /rechtaan leuningen voor 2 trappen. Lengtes: 100 + 235 + 115 + 265 cm.

RVS trapleuningen monteren

Ik wil graag een vierkant RVS trapleuning laten monteren. Graag ook advies over lengtes van de leuningen. Dit moet in totaal ongeveer 8 meter lang zijn.

RVS trapleuning laten monteren

Trapleuning bestellen en laten monteren. De werkplek is goed bereikbaar en de keuze voor de nieuwe trapleuning moet eerst worden overlegd.

RVS trapleuningen maken

We willen graag voor onze drie trappen een nieuwe RVS trapleuning laten maken. Eén trap is gewoon rechtdoor met 11 treden, eentje met twee hoeken die is 15 treden hoog en dan nog een met ook twee hoeken en die is 16 treden hoog. Voor de trap in de woonkamer (eentje met twee hoeken) moet er tevens een balustrade komen. Graag een timmerman die het materiaal levert en op korte termijn.

Kleine renovatie jaren '80-woning

Kleine renovatie jaren '80-woning: stuken woonkamer, keuken, hal en trappenhuis + (plaatsen) rvs-trapleuning - het toilet moet geheel gestript en opnieuw opgebouwd worden met een nieuw hangend toilet, fonteintje en tegelwerk. De materialen zal ik zelf aanschaffen. - aanpassen leidingen tbv plaatsen keuken. - het schilderen houten deuren en deurposten, 3 stuks. Vanaf 11 mei heb ik de sleutel van het pand. Vanaf dat moment wil ik starten met verbouwen.

Partners

Partners van Casius