Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor harmonicadeuren plaatsen:

Harmonicadeuren plaatsen

Wij hebben twee deuren die we graag willen laten vervangen. Een kozijn zal in totaal 3,2 meter breed zijn bij 2,9 meter hoog. We zouden dit graag willen vervangen met een harmonica pui uit 3 delen. Alle drie de delen slaan naar 1 kant open. Het andere deel zal uit 1 vast deel bestaan en 1 deur. Totaal is deze 1,9 meter breed bij 2,9 meter hoog. We vinden het belangrijk dat het geheel in dezelfde uitstraling doorloopt. Daarnaast zal er links bovenin van binnen gezien, ruimte moeten zijn voor een afzuiging. De kozijnen moeten op 1 hoog worden geplaatst aan de achterkant. Je zult een hijskraan nodig hebben hiervoor. Verder kan het balkon makkelijk worden vrijgemaakt van het hekwerk et cetera voor de plaatsing. Tot slot zijn we erg benieuwd of je bereidt bent een aantal jaar garantie te geven op het sluitwerk van vooral het harmonica kozijn.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor harmonicadeuren plaatsen uit heel Nederland:

Serre dakplaten vervangen door polycarbonaat kanaalplaten of door zonwerende platen

Ik heb een aluminium serre van 3.00 meter diep bij 5.20 meter lang met harmonicadeuren. Er liggen momenteel 5 polycarbonaat kanaal platen op die aan vernieuwing toe zijn omdat het op sommige plaatsen lekt, hetzij door een gaatje; of de platen zijn naar beneden gezakt; of de rubbers zijn aan vervanging toe. Ik had graag een offerte ontvangen voor vervanging door nieuwe polycarbonaat kanaalplaten en voor zonwerende platen.

Deel muur verwijderen en schuifpui of vouwwand plaatsen

Het gaat om een muurtje van ongeveer 98 cm breed (tussen huidige enkele tuindeur en openslaande tuindeuren) wat weg moet (eventueel gevelopvang (latei of geveldrager) aan de gemetselde buitengevel plaatsen), om daarna een schuifpui of vouwwand/harmonicadeuren te plaatsen (ongeveer 4,5 m bij 2,3 m).

Tussenwand met harmonicadeuren plaatsen

Gaarne zou ik willen vernemen wat de kosten zijn inclusief btw voor het plaatsen van 2 harmonicadeuren. Wij halen zelf het materiaal, gaat om een deur van ongeveer 2 x 2 m.

Harmonicadeuren plaatsen

Graag zou ik in de uitbouw van een nieuwbouw woning harmonicadeuren laten plaatsen van 5 meter breed.

Verbouwing van een net aangekochte woning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit 1931 met een woonoppervlakte van 161 m2. De werkzaamheden zijn als volgt: - volledig isoleren - volledig bedrading en groepenkast vervangen - op de begane grond een niet dragende muur verwijderen en afvoeren van het puin van 7 meter lang 2.75 hoog - uitbouw achterzijde plaatsen van 1.50 bij 3.75 om zo de achter gevel gelijk te trekken. Er moeten harmonicadeuren in de pui geplaatst worden - oude keuken verwijderen en nieuwe keuken plaatsen van 5 meter lang - 2 oude badkamers verwijderen en nieuwe plaatsen. De ruimtes zijn 2.21 bij 2.81 meter groot - de ramen van de dakkapel voor vervangen en aan de achterzijde een kapel plaatsen van 2.40 meter hoog en 4 meter breed - door de gehele woning moeten er betonnen vloer gestort worden inclusief vloerverwarming - solar dakpannen plaatsen, totaal 27 m2.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Betreft een benedenverdieping van 45 a 50 m2. Hoogte tot 2.80 meter. Werkzaamheden: Plaatsen van harmonicadeuren achterzijde woning (daarmee draagmuur vervangen door stalen constructie), verplaatsen toilet (met hierbij plaatsen nieuwe muur), plaatsen nieuwe deuren (3 stuks, waarvan tenminste 1 met blinde schuifconstructie), traprenovatie, aanleggen electriciteit en water voor keuken en vloerverwarming, gereedmaken van vloer. Houten vloer, nieuw plafond met inbouwspots, gehele verdieping stucen en verven. Houten vloer en keuken zullen door externe partij worden gelegd en geplaatst.

Kozijn met seizoensdeuren plaatsen

Ik wil graag een kozijn van 245 cm bij 343 cm met 4 seizoensdeuren, oftewel een vouwwand of harmonicadeuren. Uitgevoerd in hout. Productie + plaatsing. De ruimte in de gevel maak ik zelf. Er loopt een latei over de hele breedte van een raam en deur. Die breedte houd ik aan. Het kan al snel geplaatst worden.

Stalen schuif/harmonicadeuren plaatsen

Op 1 november krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Daar willen wij graag een scheiding maken tussen de woonkamer en eetkamer door middel van een stalen wand met schuifdeuren of harmonica deuren. Graag zou ik een offerte ontvangen voor een dubbele deur met vaste panelen. De deuren moeten dan een schuifdeur zijn of een gehele harmonica deur. In de bijlage de afmetingen zoals wij het graag wensen. Hierbij willen wij graag 5 panelen waarvan de onderste gesloten is. De kleur moet zwart zijn. In de bijlage ook een voorbeeld van (voorbeeld schuifdeur & voorbeeld harmonicadeur) het idee zoals wij het graag wensen. Plaats montage: Hengelo (ov). Mocht je nog meer informatie nodig hebben hoor ik graag van je.

Aluminium harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeuren. Afmeting circa 3 x 2.50 meter en een stalen kozijn met glas van circa 1.50 × 1.50 meter.

Serre aan de tuinzijde aanbouwen

Aan de achterzijde van de woning willen wij graag een serre laten plaatsen. De afmeting zal 4 meter breed moeten worden en 2.50 meter diep. Er zal een fundering geplaatst moeten worden en alles zal geheel van HR++ glas moeten worden inclusief harmonicadeuren. De huidige schuifpui moet worden verwijderd en afgevoerd. De serre dient geplaatst te worden inclusief de afwerking.

Partners

Partners van Casius