Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor rolhordeur monteren:

Rolhordeur monteren

Rotterdam ommoord Balkon, bruynzeel , 2,05 mtr deurrolhor installeren
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolhordeur monteren uit heel Nederland:

Deurhor monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 1 Bruyzeel rolhordeur 400 serie 105x215 monteren. Deze rolhordeur heb ik reeds aangeschaft (Gamma Breda). Het gaat om een rolhordeur op de begane grond (keukendeur naar buiten).

Rolhordeur inmeten en monteren

Mevrouw wil een Bruynzeel rolhordeur 900 opgemeten en geplaatst hebben.

Rolhordeur inmeten en monteren

Graag laat ik een rolhordeur monteren in de woonkamer. Ik heb deze nog niet gekocht. Naast het monteren ook inmeten zodat ik de juiste afmeting kan bestellen.

Bruynzeel rolhordeur monteren

Ik wil een rolhordeur laten monteren. Een deur uit de Bruynzeel 500 serie. De rolhordeur monteren op een houten kozijn. Kunt u de oude rolhordeur voor mij afvoeren?

Rolhordeur monteren

Ik overweeg mijn rolhordeur te vervangen. Ik zou graag een indicatie ontvangen voor de kosten voor verwijderen oude en montage nieuwe. Het gaat om montage op het kozijn. Huidige rail onder is op steen gemonteerd. Zie foto.

Bruynzeel rolhordeur monteren

Ik wil graag een rolhordeur laten plaatsen,wat kost dat ?

Horren monteren

Graag laat ik die rolhordeuren monteren. Deze heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil deze kopen bij gamma en laten plaatsen door Gamma. De afmetingen van de deuren/kozijnen zijn als volgt: 1. Rolhordeur voor deur 90 x rolhordeur voor deur 100 x rolhor voor raam 90 x 120. Graag ontvang ik een kostenspecificatie en data waarop het eventuele indicatie van beschikbaarheid van specialist.

Bruynzeel rolhordeur monteren

Ik wil graag een rolhordeur laten monteren. Het gaat om een rolhordeur: Bruynzeel 600 serie 105 x 235. Graag iemand met veel ervaring met dit type aangezien eerdere poging door andere monteur niet goed is gegaan. Afspraak op een vrijdag of in de avonduren.

Rolhor voor een deur monteren

Voor een schuifpui een rolhordeur monteren. Een Bruynzeel hordeur met een vaste maat, ik denk niet dat hij op maat gemaakt hoeft te worden. De rolhordeur is nog niet aangeschaft omdat ik graag eerst wil weten wat de kosten zijn.

Rolhordeur monteren

Ik wil graag een rolhordeur laten monteren. Het gaat om een rolhordeur: bruynzeel 600 serie 105 x 235. Graag iemand met veel ervaring met dit type aangezien eerdere poging door andere monteur niet goed is gegaan. Afspraak op een vrijdag of in de avonduren.

Partners

Partners van Casius