Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapkast maken:

Trapkast maken

Wij hebben een open trap die wij willen ombouwen naar een trapkast. Hiervoor zijn 2 wanden nog, 2 m & 1,4 m x 2,7 meter hoog). Ook moet hier een deur in komen (deur en opdekkozijn hebben wij al). Verder minimale Electrabel werk voor een lampje. Stroom voorziening zit direct onder de trap. De trapkast willen met gipsplaten maken incl. Isolatie materiaal pas wij hebben vloerverwarming dus er mag niet diep in de vloer geboord worden
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapkast maken uit heel Nederland:

Elektra aanpassen voor een sauna

Ik wil graag mijn elektra klaarmaken voor het plaatsen van een sauna met een 8kw kachel op zolder. Hiervoor moet het volgende gebeuren: - meterkast gebruiksklaar maken voor een 3 fase aansluiting, nu 2 fase - Er moet een kabel naar zolder worden getrokken voor aansluiting van de kachel. Er zijn 2 schachten die van beneden naar zolder lopen. Een vanuit de meterkast en een vanuit de trapkast middenin de woning. Ik schat dat er zo'n 15-20 meter kabel moet worden gebruikt. - Op zolder moet een 5-polig CEE-form wandcontactdoos, 400 Volt / 16 Ampère, worden geplaatst en aangesloten.

Trapkast laten maken

De treden van de trap zijn al dicht. Ik wil hier graag een trapkast laten maken, voor de schoonmaakspullen, een stofzuiger en ander soort spullen in een opbergruimte. Vervolgens wil ik in de gang een garderobe op maat.

Gat naar de kruipruimte in de trapkast maken

Graag ontvang ik een indicatie voor het maken van een nieuw kruipruimte gat in de trapkast. op dit moment zit deze bij de achtergevel. De vloer is van beton.

Open trap in woonkamer dichtmaken

In onze woonkamer hebben wij een open trap met een bocht en 13 treden. De opening tussen de traptreden dicht maken. Eventueel nog een trapkast beneden. Maar dat is optioneel. Deze willen wij graag dicht laten maken. Geluidsreductie en energie besparing. Graag zou ik willen weten wat hier ongeveer de kosten van zullen zijn.

Trapkast met lichtnet aansluiting maken

Voor een nieuwbouwproject in Schiedam wil ik mijn gesloten trap, die zichtbaar is vanuit de woonkamer, sluiten met een trapkast en een lichtnet laten plaatsen zodat ik het kan gebruiken als voorraadkamer. Ik heb de volgende vragen: Hoeveel zou het kosten? Hoe lang duurt zoiets? Moet ik de aannemer vragen voor een loze leiding voor een lichtnet? Kunt u ons hier antwoord op geven?

Trapkast met lichtpunt maken

Wij willen graag een trapkast in onze woonkamer laten maken (kleur: wit). Er moet tevens een deur in de kast komen en er dient een stroompunt te komen (kan vanuit dezelfde muur worden doorgetrokken). De bijgevoegde foto is van onze trap (waar dus een trapkast gemaakt dient te worden). De woning staat leeg. Wanneer: tussen 22 januari 2018 en 2 februari. Graag reactie inclusief prijsindicatie. Wij horen graag van u. Bouwtekening aanwezig. Hele hoek onder de trap moet bergruimte worden.

Trapkast maken

Ik wil in mijn huis de trap achter kant dicht maken en deur maken onder de kast , zodat afgesloten ruimte onder de trap.

Aansluitingen voor wasmachine maken in trapkast

Waterkraan en afvoer in trapkast bouwen voor wasmachine. Zit nu helemaal geen watertoevoer, dus er zal waarschijnlijk wat leidingen verlegd moeten worden. Materialen en dergelijke allemaal voor de vakman.

Trapkast onder open trap bouwen

Ik zoek een specialist die onze open trap dicht kan maken en daaronder een trapkast kan realiseren.

Dakkapel aftimmeren en trapkast maken

Graag zou ik willen weten wat ongeveer de kosten zijn voor het aftimmeren van een dakkapel inclusief afwerking. De dakkapel is 4 meter. Daarnaast zouden wij op de begane grond en trap kast willen. Het gaat om dichte trap waaronder de ombouw voor een trapkast gerealiseerd dient te worden. Kunt u de werkzaamheden separaat offreren?

Partners

Partners van Casius