Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor open en gesloten trap laten renoveren:

Open en gesloten trap laten renoveren

Wij willen de 2 trappen (totaal 30 treden, 1 gesloten, 1 open trap, beide 2 kwartslagen en vurenhout) laten bekleden met laminaatoverzettredes. De open trap dienst niet rondom bekleed te worden. Welke benodigdheden dienen wij zelf aan te schaffen (bv. Lijm en trapspin) en in welke hoeveelheden? Daarnaast zijn wij benieuwd naar de kosten van het wit aflakken van (hout is voorzien van grondverf): De trapwang en trapboom, de onderzijde van de open trap, de traphekken (totaal ca. 250 cm.). Wij zijn voornemens de materialen en benodigdheden te kopen bij GAMMA Rotterdam-Blijdorp.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open en gesloten trap laten renoveren uit heel Nederland:

Twee trappen bekleden met laminaat en led

Mijn eengezinswoning is onlangs opgeleverd en ik wil de twee trappen van mijn woning laten bekleden met laminaat inclusief led/ledstrip verlichting in het midden. Mijn voorkeur is aan een lichtgrijs houten motief. De eerste trap is een gesloten trap en de tweede trap is open. De gesloten trap wil ik de treden inclusief stootbord laten bekleden en de open trap alleen de treden. Beide trappen hebben tweemaal een kwart draai naar rechts toe.

Rookgasafvoerkanaal onderzoek en herstellen

Ik heb enige tijd geleden bij Gamma een gesloten inzet-openhaard gekocht en deze gemonteerd. De schoorsteen is daarbij ook geveegd. Wij hebben de haard in gebruik genomen, maar krijgen de indruk dat er onvoldoende trek is in de schoorsteen. Er komt tijdens het stoken rook in de kamer. Via via ben ik in contact gebracht met wat mensen voor een oplossing. Dat bleken echter een paar 'cowboys' die het alleen wilden oplossen met een dure trekkap. Ik heb de vorige bewoners van het huis gesproken. Die hadden hier ook een open haard in, maar dan een open systeem. Ze vertelden dat de open haard nooit echt naar behoren had gefunctioneerd. Mogelijk is het rookkanaal niet op de goede wijze aangelegd. Ik zoek nu naar een vakman die de situatie hier wil onderzoeken. Ik wil mij laten adviseren over de benodigde aanpak en ontvang graag uw offerte.

Bovenzijde radiatorombouw open frezen en elektraklusje

Ik ben op zoek naar iemand die een sierfrees kan zetten in de bovenkant van een aantal ombouwen en de elektra naar een wandlamp in de gang doet het niet meer. Ik ben onlangs verhuisd en om de radiatoren zitten al ombouwen. Aan de voorkant zijn ze deels open maar aan de bovenkant zijn de ombouwen gesloten. Hierdoor blijft de warmte steken. De bovenkanten zijn onderdeel van de vensterbank dus ze kunnen niet los gehaald worden. De wandlamp in de gang krijgt geen elektriciteit. Waarschijnlijk is de verbinding in het plafond niet goed meer. Hiervoor moet het plafond open (gipsplaat).

Keukengeiser vervangen

Wij hebben een open keuken geiser hangen en zouden deze graag willen vervangen voor een gesloten geiser, deze moet de keuken en badkamer voorzien van warm water. En er zou dus een eventuele af/aanvoer gerealiseerd moeten worden, dit zou eventueel kunnen door een raampje in de keuken te vervangen voor een plaatje met afvoer.

CV ketel vervangen

CV ketel plaatsen, aansluiten, nieuwe doorvoer gesloten systeem. Huidige is een open systeem. Remeha Tzera CW4 heeft mijn voorkeur en mag mee geoffreerd worden. Liefst binnen 1 maand te plaatsen maar in ieder geval voordat het gaat vriezen. Zie uw reactie graag tegemoet.

Trapbekleding plaatsen

Wij willen trapbekleding bij de Gamma kopen en via jullie laten plaatsen. Via deze weg vragen wij graag een offerte aan voor het monteren van de trapbekleding treden van een open trap (enkel de traptreden). - 13 Treden van een gesloten trap (traptreden met stootranden); - Het betreffen alleen CanDo traptreden van traptreden eiken fineer 100 x 30 cm.

Dragende muur verwijderen en deur dichtmetselen

1) Muur weghalen: Voor de verbouwing van een gesloten keuken naar een open keuken zijn wij op zoek naar een metselaar/(onder)aannemer. Het is een draagmuur, de opening wordt 1. 6 meter, moet worden ingezaagd en een steunbalk HEB120 moet geplaatst worden. 2) Metselwerk: Tevens moet de huidige deuropening naar de keuken worden dichtgemaakt. Graag zouden wij een kostenraming willen ontvangen mocht u geïnteresseerd zijn. Stucen is aan iemand anders uitbesteed.

Krakende open trappen kraakvrij en gesloten maken

Ik wil 2 krakende open trappen met dubbele kwart-draai kraakvrij en gesloten maken. Het zijn twee houten trappen. Beide trappen hebben 12 treden. Mogelijk daarna een traprenovatie uitvoeren.

Tussenwand plaatsen met deur

Open kamer een gesloten kamer maken doormiddel van tussenwand plaatsen met deur. Opening is 1 meter 58 breed bij 2 meter 65 hoog. Er mag niet in de vloer geboord worden in verband met vloerverwarming.

Binnenwand plaatsen met deur

Ik wil een open kamer een gesloten kamer maken met deur. Graag een binnenwand plaatsen met deur. Er kan niet in de vloer geboord worden in verband met vloerverwarming. Ik sta open voor ideeën zoals een schuifdeur. Opening is 1 meter 58 bij 2 meter 65.

Partners

Partners van Casius