Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor open en gesloten trap laten renoveren:

Open en gesloten trap laten renoveren

Wij willen de 2 trappen (totaal 30 treden, 1 gesloten, 1 open trap, beide 2 kwartslagen en vurenhout) laten bekleden met laminaatoverzettredes. De open trap dienst niet rondom bekleed te worden. Welke benodigdheden dienen wij zelf aan te schaffen (bv. Lijm en trapspin) en in welke hoeveelheden? Daarnaast zijn wij benieuwd naar de kosten van het wit aflakken van (hout is voorzien van grondverf): De trapwang en trapboom, de onderzijde van de open trap, de traphekken (totaal ca. 250 cm.). Wij zijn voornemens de materialen en benodigdheden te kopen bij GAMMA Rotterdam-Blijdorp.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open en gesloten trap laten renoveren uit heel Nederland:

Lichtkoepel plaatsen

In het platte betonnen dak willen wij graag een lichtkoepel laten plaatsen. De koepel dient minimaal 1 bij 1 meter moeten worden. Daarnaast willen wij graag de mogelijkheden weten voor een koepel die open kan en een gesloten koepel.

Open geiser door een gesloten geiser vervangen

In mijn keuken heb ik nu een open geiser en ik wil deze vervangen. Wat ik begrijp dat er ook een leiding naar buiten gemaakt moet worden. Ik wil graag de indicatie van de kosten voor een nieuwe geiser en bijbehorende werkzaamheden. De keuken is klein, aanleg van de buis zal max. 3 meter zijn.

Houthaard plaatsen inclusief pijp

Er is een bestaande open haard, die we willen vervangen met een gesloten inbouw houthaard. De inbouw houthaard is al aanwezig, de bouwtekeningen ook. Vanaf de kachel tot bovenkant schoorsteen is wel 13 meter; daar graag dubbelwandige pijp doorheen trekken en aansluiten op de nieuwe houthaard. De bestaande open haard moet deels aangepast worden om hem passend te krijgen; na 4-5 weken komt stukadoor i.v.m. rest van de verbouwing; graag realiseren voordat gestuukt wordt.

Douchecabine plaatsen

Onze badkamer word erg nat na het douchen daar het een open douche is. Nu willen we graag een gesloten cabine plaatsen, zodat het water niet meer door heel de badkamer gaat Gaarne zo veel mogelijk contact via mail, telefonisch overdag slecht bereikbaar

Oude tapijt van de trap verwijderen

Het betreft het verwijderen van oude gelijmd tapijt op traptreden. Er zijn 2 trappen, van de begane grond naar 1e verdieping, 13 treden, trap is gesloten en heeft een plankje aan de achterkant dat ook bekleed is. Van de 1e naar de 2e verdieping, 13 treden dit is een open trap, de gehele trede boven en onderkant is bekleed. Beide trappen zijn aan de zijkanten bekleed.

Trap schilderen in de nieuwe woning

Trap van een opgeleverde nieuwe woning schilderen. Stukwerk is al klaar. Gedeelte van de trap is met open treden en die moeten worden geschuurd en geplamuurd worden. En daarna voorzien van een schilderlaag. Het andere gedeelte, met gesloten treden, moet ook geschuurd en geplamuurd worden en voorzien van een nieuwe laag verf. Het hek op zolder en de spaanplaten langs trap moeten op ook zo behandeld worden.

Bestaande discotheek ombouwen tot nachtclub

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen of u beschikbaar bent in de eerste 2 weken van januari 2018 om de volgende werkzaamheden uit te voeren. Wij schatten dat de werkzaamheden binnen circa 1 week met 2 a 3 personen gereed moeten kunnen zijn. De club is de hele maand januari gesloten en is gevestigd in het centrum van Utrecht en goed bereikbaar met de auto. Rond 1 februari moet de club weer open zijn voor publiek. De club moet een chique moderne uitstraling gaan krijgen. De te gebruiken materialen moeten hierop aansluiten. Dit zijn de uit te voeren werkzaamheden die wij per rubriek aangeven - Entree: De grootte van de entree is ca 30 m2 met garderobe met balie. Deze moeten geschilderd worden ook plafond/muren en twee deuren. Verlagen van het plafond met integreren van led spotjes als u dat kunt. - Begane grond/dansvloer: totaal ca. 150 m2 Hier moeten het plafond en de muren geschilderd worden en er moeten spiegels van de wand gehaald worden. Mogelijk moeten dan de wanden geëgaliseerd/gestuukt worden. Ook 5 steunpilaren moeten ook geschilderd/bewerkt worden. - links voor de bar bevindt zich een rookruimte. Deze rookruimte 4 palen en glaswerk moet in zijn geheel verwijderd worden. De ontstane leemte op de grond/plafond moet worden opgevuld en geseald (grond). Ook hier moeten de muren geëgaliseerd/gestuukt worden. - achter de bar moet geverfd worden (en er moet betere verlichting aangebracht worden en stellages voor de drankflessen, als u dat kunt) Van de bar zelf moet het blad worden voorzien van een nieuwe coating, en de onderzijde/voorzijde van de bar moet mooi worden gemaakt. Zodanig dat het uitnodigt als u deze werkzaamheden aankan. - DJ booth 3m2 Is nu dicht en moet open gemaakt worden en uitgediept zodat het wat groter wordt. Hier dus wat timmerwerk. Als u dat kan. - toiletten: ca 8m2. Schilderen plafond en muren, een paar muurtjes/hoekjes egaliseren en de klapdeurtjes opknappen en beter sluitend maken. Een tussenschot plaatsen bij de mannen urino

Trappen schilderen of spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwbouwwoning. Wij zitten er over na te denken om onze 2 trappen te laten schilderenof spuiten. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen? Het gaat om een gesloten beneden trap en een open zoldertrap met een hek met spijlen.

Geiser vervangen door gesloten geisersysteem

Wij hebben nu een keukengeiser met open systeem en willen die laten vervangen door een geiser met gesloten systeem. Er is al een kanaal in de buurt waar de afvoer op kan worden aangesloten. Wij ontvangen hiervoor graag uw globale prijsindicatie.

Nieuwbouw trappen spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Wij vroegen ons af wat het kost om onze 2 trappen te laten spuiten. Het gaat om een gesloten trap en om een open zoldertrap met hek met spijlen erom heen.

Partners

Partners van Casius