Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor open en gesloten trap laten renoveren:

Open en gesloten trap laten renoveren

Wij willen de 2 trappen (totaal 30 treden, 1 gesloten, 1 open trap, beide 2 kwartslagen en vurenhout) laten bekleden met laminaatoverzettredes. De open trap dienst niet rondom bekleed te worden. Welke benodigdheden dienen wij zelf aan te schaffen (bv. Lijm en trapspin) en in welke hoeveelheden? Daarnaast zijn wij benieuwd naar de kosten van het wit aflakken van (hout is voorzien van grondverf): De trapwang en trapboom, de onderzijde van de open trap, de traphekken (totaal ca. 250 cm.). Wij zijn voornemens de materialen en benodigdheden te kopen bij GAMMA Rotterdam-Blijdorp.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor open en gesloten trap laten renoveren uit heel Nederland:

Trap binnenshuis laten schilderen

Het gaat om het schilderen van de trap binnenshuis. Eén gesloten trap, begane grond naar eerste verdieping, en één open trap, eerste verdieping naar tweede verdieping, inclusief hekwerk op de overlopen. Het gaat om een nieuwe trap, die op dit moment alleen in de grondverf is gezet. Graag wil ik ook de kosten van het voorbereidend werk weten.

Binnentrappen schilderen

Het gaat om 2 trappen in een 3 laags woning. 1 open en 1 gesloten trap. Trap is wit maar ziet er niet zo netjes meer uit. Moet geschuurd worden en geschilderd (wit). Klus graag voor 12 juli uitvoeren. We kunnen ook even het huis een nachtje verlaten zodat jullie door kunnen.

Houten trappen schilderen

Er dienen houten trappen, waarvan 1 open trap naar de zolder en een gesloten trap naar de eerste verdieping, geschuurd te worden en daarna wit geschilderd.

Inbouwkast maken

In welke stijl heb je interesse? Modern, klassiek. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ensuite kasten met stalen separatie maken. Aan een kant open boekenkasten, de andere kant gesloten met deuren. Inbouwkast studeerkamer (ongeveer 4.30 meter lang). We hebben stalen binnendeuren. Gaat vooral om het timmerwerk van de kasten, denk ik.

Terrasoverkapping plaatsen

Wij willen graag een eenvoudig tuinhuis met een open en gesloten gedeelte laten plaatsen De afmeting is 620 bij 295 cm. Het tuinhuis is opgebouwd vanuit het stapelbouwprincipe en daarom makkelijk in elkaar te zetten. De dubbele deuren hebben ramen en een cilinderslot. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk . Er zal bestrating gelegd worden daar waar het huisje geplaatst moet worden.

Reparatie gesprongen waterleiding

De waterleiding in de kruipruimte naar de buitenkranen in de voor- en achtertuin is gesprongen/lek. Wanneer de toevoerkraan in de meterkast ten behoeve van de buitenkranen is gesloten, lekt er geen water weg. Als deze open staat gaat de watermeter lopen circa 1 liter per halve minuut. Het betreft geen spoedklus maar moet wel gerepareerd worden. Ik weet niet waar de waterleiding lekt en ik heb geen materialen.

Blokhut plaatsen

Ik wil een eenvoudig tuinhuis met een open en een gesloten gedeelte laten monteren. De afmeting is 620 bij 295 cm. Het tuinhuis is opgebouwd vanuit het stapelbouw principe en daarom makkelijk in elkaar te zetten. De dubbele deuren hebben ramen en een cilinderslot. Dit tuinhuis wordt standaard geleverd inclusief dakleer, dakverankering, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Wij zullen er voor zorgen dat er een fundering is aangelegd voor de blokhut.

Kattenren maken in de tuin

Ik bezit een tuin van rondom de 20 m2, aan de ene kant hebben wij een 5 meter lange schutting, normale hoogte. Haaks daarop een haag van ongeveer 5 meter van varens. Ruim 2,5 meter hoog. Haaks daarvan een open carport. Het is de bedoeling dat de katten er niet meer uit kunnen. Dus compleet afsluiten dat is de bedoeling. Varens verwijderen is de bedoeling,ook daar een schutting plaatsen. Kortom schuifpui open en katten naar buiten in een overkapte gesloten tuin. Aan de bovenkant een overkapping van gaas plaatsen op de bovenkanten van de schutting.

Trappen schilderen

Welk binnenschrijnwerk moet er geschilderd worden? Trappen / balustrades. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft twee trappen: één open trap en één gesloten trap. Totaal ongeveer 25 tot 30 treden. De trappen moeten geschuurd en gelakt worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Trapbekleding aan laten brengen

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. Wat is de locatie van de trap? Binnen. Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? HPL / CPL / Laminaat. Op welke ondergrond moeten de treden komen? Hout / Laminaat. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwbouwwoning met grenen trap. Graag bekleden van een gesloten trap beneden en de open trap naar zolder. De trap heeft 16 treden.

Partners

Partners van Casius