Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor verlaagde plafonds maken in woonkamer en badkamer:

Verlaagde plafonds maken in woonkamer en badkamer

Verlaagd plafond woonkamer en badkamer met inbouwpsots begane grond afmeting 12 x 5. 11 badkamer
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlaagde plafonds maken in woonkamer en badkamer uit heel Nederland:

Verlaagde plafonds aanbrengen

Nieuwbouw woning, verlaagd plafond over de gehele begane grond. Totale oppervlakte is ongeveer 75 m2. Mooie nette gladde afwerking gewenst. Trimless inbouwspots moeten tevens geïnstalleerd worden (wij verzorgen de spots).

2 verlaagde plafonds met geluidsisolatie en nieuwe voordeur

Sinds er in ons complex een nieuwe standleiding is geplaatst, hoor ik mijn buren douchen. Ik wil om het geluid tegen te gaan 2 verlaagde en geluid geïsoleerde plafonds laten plaatsen in de badkamer en toiletruimte van ieder ongeveer 100 x 150 cm. Ik wil in het plafond steenwol of cellulose vlokken in en een afwerking met gipsplaten. Verder wil ik ook nog een nieuwe inpandige voordeur. Ik zoek voor beide klussen serieuze bedrijven. Het is vooral belangrijk dat afspraken worden nagekomen, zowel voor bezoek en inmeten als voor de uitvoering van de klus.

Verlaagde plafonds verwijderen en herstellen

Per 1 december krijgen wij de sleutel van ons huis in Barendrecht. In keuken en gehele woonkamer (groot oppervlakte) is een verlaagd plafond aangebracht die wij willen laten verwijderen + herstel van het originele plafond. Ook zullen alle wanden moeten worden gesausd. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Verlaagde plafonds met spots en lichtpunten plaatsen

Ik wil in de woonkamer, keuken en badkamer een verlaagd plafond hebben met lichtpunten en spots. In de woonkamer moet een oppervlakte van ongeveer 35 m2 een verlaagd plafond worden met lichtpunten en inbouw spots langs de wanden. In de keuken die een t-vorm heeft een verlaagd plafond met inbouwspots, lichtpunten en afzuigunit plaatsen. Het verlaagd plafond moet ongeveer 10 m2 zijn. De badkamer moet ook een verlaagd plafond worden geplaatst inclusief inbouwspots. Het verlaagd plafond moet ongeveer 10-12 m2 worden. Graag volledige offerte met onder andere welk materiaal gebruikt wordt, kosten specificatie en opgave elektra werk, stuc afwerking. Woning kan eventueel komende week voor de bouwvak overdag nog bezocht worden, tekeningen zijn op aanvraag aanwezig, oplevering woning en uitvoering werk medio oktober of november.

Verlaagde plafonds met inbouwspots maken

Toilet 1 m2 + 1 spot Gang 5 m2 + 3 spot Badkamer 6 m2 + 4 spot Gang 6 m2 + 4 spot

Scheurtjes wegwerken in verlaagd plafond

Wij hebben een tweetal verlaagde plafonds in ons huis welke gestuct zijn. Er hebben zich echter haarscheurtjes voorgedaan aan de randen van de gipsplaten. Deze willen we graag weggewerkt hebben. Daarnaast een scheur in het stucwerk van een muur. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Verlaagde plafonds met inbouwspots laten maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt naar verwachting begin februari 2018 opgeleverd. Wij willen daar in de woonkamer met keuken, hal en badkamer verlaagde plafonds laten maken. We willen tevens ingebouwde dimbare LED-spots in de woonkamer. De woning is 11,80 x 5,10 meter groot. In de keuken zit al een verlaagd plafond boven het kookeiland. De woonkamer meet 7 x 5,1 meter, de keuken 4,5 x 2,81 meter, de hal 116 x 4,5 meter en de badkamer 2,20 x 2,90 meter. We willen rachels met stucplaten die worden glad gestuukt en daarna met latex worden afgespoten. We willen graag een all-in prijs ontvangen voor de totale klus, inclusief afmontage van de spots. De hoogte van het verlaagde plafond moeten we even in overleg bepalen.

Uitgewoonde woning renoveren

Het huis is uitgewoond en door vandalisme en koperdieven beschadigd. De werkzaamheden dienen binnen 6 weken uitgevoerd te zijn. Start 3 april. Werkzaamheden algemeen: Verwijderen oude wand, vloerbedekking Nieuwe kozijnen, 7 x Vernieuwen elektra en meterkast Aanleggen CV en warmwatervoorziening inclusief nieuwe radiatoren. Begane grond, keuken, woonkamer, hal, werkkamer. Bouw nieuw toilet, verhogen vloer, nieuwe deur in draagmuur. Aanleg nieuwe elektra en (warm)watervoorziening keuken Doorbreken draagmuur tussen keuken en woonkamer Verstevigen/vlakken vloeren Verwijderen plafonds en oude haard. Verwijderen wasbak werkkamer Verwijderen vaste kast werkkamer Glad stuken wanden Nieuwe verlaagde plafonds met LED spots, dimbaar 1e verdieping Verwijderen 2 vaste kasten Verwijderen 2 wastafels in slaapkamers Verwijderen 2 dakkapellen/vervangen met Velux Verwijderen doorgang tussen slaapkamer naar badkamer Verwijderen huidige badkamer, vaste kast en trap naar zolder Bouw nieuwe badkamer met deur, met betonvloer, inloopdouche, losstaand bad, wasbak, toilet Verstevigen / vlakken vloeren Verwijderen plafonds Glad stuken wanden Na isoleren schuine daken Nieuwe verlaagde plafonds met LED spots, dimbaar Aanleg nieuwe vlizo/harmonica trap naar zolder.

Verlaagde plafonds stuken

Ik heb verlaagde plafonds van in totaal 60 m² met daarop gipsplaten van 60 cm breed en wil die graag glad laten pleisteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuwbouwplafonds afwerken

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in juni 2017 zal worden opgeleverd. Wij willen daar de plafonds glad laten stuken. Boven het keukeneiland komt een verlaagde koof en in de woonkamer komt ook een koof (totaal ongeveer 10 m² met gipsplaten als ondergrond) In de woonkamer willen we 40 meter kroonlijst van 10 cm laten aanbrengen. Verder moet er 70 m² betonnen plafond worden glad gepleisterd. Het kan zijn dat daar al een laag spackspuitwerk op zit, maar dat hebben wij vooralsnog geprobeerd te annuleren. De plafonds hebben stuiknaden die dichtgezet moeten worden. We ontvangen graag uw offerte voor het pleisterwerk. Ook willen we graag weten wat de kosten zijn als de plafonds daarna met latex worden afgespoten. Wij laten al deze werkzaamheden bij voorkeur door één bedrijf verzorgen.

Partners

Partners van Casius