Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen:

Geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen

Ik wil op de zolderverdieping graag een geïsoleerde tussenwand laten plaatsen met een kozijn en een deur. Het gaat om een wand van ongeveer 5 meter breed en een maximale hoogte tot de nok van 4 meter. De zolder heeft een zadeldak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen uit heel Nederland:

Geïsoleerde tussenwand plaatsen

We willen graag een simpele tussenwand in een kamer aanbrengen die enigszins geïsoleerd is en waarin twee uitsparingen zijn aangebracht (deur en luik). De ruimte is ongeveer 2.75 meter breed en 2.60 meter hoog. We zouden graag vrijblijvend een indicatie willen van de kosten. Liever contact opnemen per e-mail svp.

Garage bij de woonkamer trekken na oplevering nieuwbouwwoning

In februari 2017 wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning, die naar verwachting in november of december 2017 zal worden opgeleverd. De woning heeft een aangebouwde garage, die wij graag bij de woonkamer willen trekken. De aannemer die de woning bouwt wil/kan deze extra optie niet voor ons uitvoeren. De garage is 5,39 x 2,70 meter en bevat een spouwmuur zonder isolatiemateriaal en een dak met isolatieplaten. De vloer is niet geïsoleerd. Wij willen deze vloer laten isoleren en er elektrische vloerverwarming laten plaatsen. We willen de muren laten isoleren en indien nodig ook het dak. Er moet een opening worden gemaakt in de draagmuur tussen de woonkamer en de garage en een draagconstructie worden gemaakt, eventueel met een stalen portaal. In de garage moet aan de tuinzijde een bergruimte blijven, en daarom moet er een geïsoleerde tussenwand worden geplaatst. De garagedeur willen we laten vervangen door openslaande deuren met HR+++ glas. Het betreft een woning met EPC 0, dus de garage dient ook EPC 0 geïsoleerd te worden. We hebben een tekening bijgevoegd. Daarop ontbreekt nog een uitbouw van 120 cm aan de woonkamer. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie voor deze klus, zodat wij de afweging kunnen maken of we dit direct na de oplevering laten verzorgen.

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen

Ik zit in het aankooptraject van een woning waar op de 2e verdieping een redelijk grote kamer is. Ik wil graag een kostenindicatie ontvangen voor het plaatsen van een tussenwand met een kozijn en deur, zodat er twee ruimtes ontstaan. Daarbij moet er een geïsoleerde wand met gipsplaten van 415 cm breed en ruim 300 cm hoog worden geplaatst.

Aanbouw aan een woning

Wij willen aan onze twee-onder-een-kapwoning een aanbouw van 295 x 280 cm laten maken, in spiegelbeeld met die van de buren. In de garage moet een geïsoleerde tussenwand komen met een loopdeur naar de bijkeuken. Het deel dat nu halfsteens is, moet geïsoleerd worden en voorzien van riolering en waterleidingen. Electra wordt in eigen beheer verzorgd. Er moet een opening in een halfsteens muur worden geplaatst en een kozijn met deur worden geplaatst. Een bestaande deur moet hiervoor gebruikt worden. Wij willen in de offerte voor de buitenafwerking een aanbieding voor zowel golfplaat, red ceder en bakstenen zoals bestaand. Er is al een heipaal aanwezig voor de aanbouw. Er zijn loze leidingen te gebruiken en leidingen kunnen vanuit de garage worden doorgetrokken. Bijgevoegde tekening is die van de buren, de aanbouw moet 'gespiegeld' worden gebouwd. Let op: op de tekening staan 2 ramen naast openslaande deuren. In onze situatie is daar een buitendeur. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Geïsoleerde tussenwand plaatsen en plafond aftimmeren

Wij willen in de garage een kantoor gaan maken. Daarvoor moet er een geïsoleerde tussenwand met daarin een kozijn en deur worden geplaatst van ongeveer 315 cm lang en 220 cm hoog. Het plafond van ongeveer 14 m² moet worden afgewerkt met gipsplaten. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Geïsoleerde tussenwand plaatsen

Ik woon in een studentenhuis en wil daar graag in een grote kamer een geïsoleerde tussenwand laten plaatsen van ongeveer 5 meter breed en 3 meter hoog. Er zit ook een kleine hoek in die wand. Er ontstaan op deze manier 2 aparte slaapkamers. We hebben al toestemming van de verhuurder gekregen om dit te laten uitvoeren. We laten de situatie hier graag even bekijken en ontvangen daarna een offerte.

Grote woningrenovatie en een serre aanbouwen

Wij zitten in het aankooptraject van een grote vrijstaande woning uit bouwjaar 1950. Er is daar in 1980 een grote kantoorruimte aangebouwd. Wij willen die woning helemaal laten verbouwen en die kantoorruimte laten ombouwen tot een B&B met twee aparte ruimtes, toiletten en douches. In de woning moeten 8 ramen en kozijnen worden vervangen door kunststof. We willen spouwmuurisolatie en een serre laten aanbouwen. De keuken en badkamer moeten vernieuwd worden. Beneden moet de gehele tegelvloer worden verwijderd. Er moet vloerverwarming worden geplaatst en daarop een houten vloer. Alle plafonds moeten vervangen worden. De wanden en plafonds in de hele woning moeten gestuukt worden. Wij willen een tussendeur tussen het kantoor en de woning laten dichten en een deur in de bijkeuken laten omdraaien. Er moet een schuifpui worden verplaatst. De voorgevel van het kantoor moet worden gewijzigd en daar moet een geïsoleerde tussenwand met nieuwe plafonds worden geplaatst. Een vaste kastenwand moet worden verwijderd. Ook moeten er 2 dakramen worden geplaatst. We willen ook binnenschilderwerk laten verzorgen. Als alles naar verwachting doorgaat, kan het werk in januari starten. Wij ontvangen in deze fase graag een globale prijsindicatie in posten voor de verschillende onderdelen.

Metalstud of houtskelet tussenwand plaatsen

Ik wil graag een geïsoleerde metal stud of houtskeletwand laten plaatsen van 3.5 meter lang en 3 meter hoog. In deze wand wil ik graag een kozijn met deur laten plaatsen. Ik wil dat de wand sausklaar opgeleverd wordt .

Dakkapel aftimmeren en zolderindeling verzorgen

Ik heb op mijn zolder al één dakkapel en er wordt in week 21 of 22 een tweede kunststof dakkapel geplaatst van 380 cm. Het bedrijf dat de dakkapel plaatst, timmert niet af. Ik wil op de zolder twee slaapkamers voor mijn dochters maken. Ik zal zelf de huidige indeling slopen, een tussenwand en een verlaagd plafond. Er moeten geïsoleerde wanden, totaal ongeveer 9 meter, worden geplaatst met twee kozijnen en deuren en een nieuw plafond. Ook moeten er knieschotten worden geplaatst en de binnenzijde van de dakkapel moet worden afgetimmerd. Ik bespreek hier de mogelijkheden graag ter plaatse. Ik wil graag een offerte ontvangen inclusief materiaalkosten.

Zolder opdelen in 3 ruimtes

Wij willen de zolder graag laten opdelen in 2 slaapkamers en een washok. Dit betekent dat er een geïsoleerde tussenwand geplaatst moet worden, een verlaagd plafond in de dakkapel met spotjes, een plafond over de gehele zolder van gipsplaten en diverse stroom- en lichtpunten aangebracht moeten worden. De zolder is ongeveer 5.5 x 8 meter groot. Voor het maken van een afspraak ben ik telefonisch het beste bereikbaar.

Partners

Partners van Casius