Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

9956 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Raggels aanbrengen plafond in woning

Ik zoek een partij voor het aanbrengen van raggels en plafond. Het gaat om 80 m2. De woning is goed bereikbaar.

Drie trappen bekleden

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het zijn 3 binnentrappen. Twee met een wending en 1 stijl omhoog. Mogen met laminaat bekleed worden.

Taatsdeur plaatsen

Ik wil een taatsdeur van staal tussen de gang en de woonkamer / keuken. Weinig staal en veel glas ivm relatief donkere ruimte. Aluminium met slank profiel (met glas)

Timmerwerk bij het balkon

I am looking for an assessment and estimate for repairing or replacing a wooden column which supports my neighbours balcony above, which has been damaged by undetected wood rot. The column is approximately 10cmx10cm x3. 5m and the balcony railing is integrated. I am hoping the column and any damaged connecting pieces can be replaced without replacing the whole balcony railing. I appreciate an initial inspection might be required to establish the exact quotation.

Kunststof voordeur laten maken

Kunststof voordeur maken 2325×1395 mm

Isoleren en composiet vervangen door Keralit of Protex

Ik wil tussen de ramen graag nieuwe isolatie laten plaatsen en het composiet met keralit of protex vervangen.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Voor een verhuizing op 2 hoog dient een schuifraam met veer inclusief kozijn uit het schuifkozijn verwijderd te worden en na verhuizing weer teruggeplaatst te worden. Dit zal binnen een dag geschieden. Het raam betreft ongeveer 1 bij 1,5 meter. Het verwijderen en terugplaatsen zal ongeveer binnen een tijdbestek van 4 uur plaatsvinden. Op 6 juli.

Deur naar balkon vervangen

Op de derde etage hebben we een kunststof deur naar het balkon. Deze draaikiep deur van Weru, 200 x 90 cm, vermoedelijk zo'n 15 jaar oud, is kromgetrokken. De scharnieren werken goed, dus wat ons betreft, wordt alleen de deur vervangen (of repareren). Maar mogelijk sluiten de scharnieren niet meer aan op nieuwe deuren, van Weru of andere merken. Dus kijken we wellicht ook naar vervangende kozijnen. Boven de deur zit nog een raam, dus het kozijn is ongeveer 260 x 100. We kiezen graag voor een economische oplossing. Bijvoorbeeld: een draaikiep-systeem hoeft van ons niet, maar als het goedkoper is dan een buitendeur doen we draaikiep. We zouden dit wel graag voor de bouwvak willen herstellen.

Dakluik maken en vlizo trap plaatsen

Ik wil deze zomer graag een dakterras aanleggen, nu ben ik alleen nog op zoek naar vakmensen die de toegang tot het dak voor mij kunnen realiseren. Het is een plat dak en er zit al een raam in. Het gat hiervan moet echter iets groter gemaakt worden om vervolgens een luik met vlizo trap te plaatsen. Hoe eerder hoe beter.

Deurhorren monteren

Graag laat ik 2 deurhorren plaatsen. De maten moeten nog opgenomen worden. Het zijn 2 deuren op de eerste etage; 1 voor de slaapkamer en 1 voor de werkkamer. We hebben houten kozijnen en er zijn geen oude horren aanwezig. Wat zou mij dit kosten als ik ze door jullie laat plaatsen? Graag ook even opmeten.

Schuurdeur plaatsen/afhangen

Graag een offerte voor het plaatsen/afhangen van een nieuwe schuurdeur. De deur is 83 bij 201,5 cm.

Kiepraam in de slaapkamer laten maken

Graag zou ik van een dicht raampje een kiepraampje willen laten maken, of in ieder geval een raampje wat open kan.

Plastic dakraam door nieuw dakraam vervangen

Op zolder zit een oud klein plastic boldakraampje. Daar wil ik een groter Velux of ander goed merk dakraam in hebben. Qua maat en plaatsing heb ik nog geen idee. Mogelijk zou ik aan de andere kant van de zolder, waar nog geen dakraam zit, er ook een willen laten plaatsen. De woning is goed bereikbaar.

Houtwerk op het balkon met houtrot vervangen

Bij het schuren ter voorbereiding van het opnieuw verven van ons houtwerk op het balkon is gebleken dat een aantal delen van de planken zo rot zijn dat ze vervangen moeten worden. We zoeken iemand die dit kan vervangen/repareren. Het betreft een schutting op de eerste verdieping van 7 meter lang, 1,5 meter diep en 1,2 meter hoog. Eventueel willen we ook de schutting op de tweede verdieping vervangen. Dit betreft een schutting van 7 meter lang. De rotten planken mogen afgevoerd worden.

Windveren vervangen

Het gaat om het vervangen van de windveren van een oud dijkhuisje. De windveren zijn 2 keer 6 meter lang. Op de eerste verdieping is gelijk de zolder. Er zit wel een smal steegje van 1 meter breed waartussen gemanoeuvreerd moet worden.

Harmonicadeuren plaatsen

Wij hebben twee deuren die we graag willen laten vervangen. Een kozijn zal in totaal 3,2 meter breed zijn bij 2,9 meter hoog. We zouden dit graag willen vervangen met een harmonica pui uit 3 delen. Alle drie de delen slaan naar 1 kant open. Het andere deel zal uit 1 vast deel bestaan en 1 deur. Totaal is deze 1,9 meter breed bij 2,9 meter hoog. We vinden het belangrijk dat het geheel in dezelfde uitstraling doorloopt. Daarnaast zal er links bovenin van binnen gezien, ruimte moeten zijn voor een afzuiging. De kozijnen moeten op 1 hoog worden geplaatst aan de achterkant. Je zult een hijskraan nodig hebben hiervoor. Verder kan het balkon makkelijk worden vrijgemaakt van het hekwerk et cetera voor de plaatsing. Tot slot zijn we erg benieuwd of je bereidt bent een aantal jaar garantie te geven op het sluitwerk van vooral het harmonica kozijn.

Vide dichtmaken

Graag zouden wij vrijblijvend een globale offerte willen wat het zou kosten om een bestaande vide dicht te maken. Deze moet sterk genoeg zijn om te belopen en eventueel meubels op te kunnen plaatsen. De onderzijde willen wij dan weer aanstuken en sluiten tot aan het plafond. Vide is 1.78 bij 2.68 meter. Graag met hout dichtmaken.

Drie deuren inmeten en monteren

Ik wil graag 3 deuren laten inmeten en monteren. 2 hiervan worden board deuren en 1 is nog onzeker. Na inmeten maak ik de keuze en wil ik de deuren laten monteren.

Blokhut plaatsen

Ik heb een blokhut als een pakket gekocht en zou die gemonteerd willen hebben. Zouden jullie me daarmee kunnen helpen? Het is een blokhut die ik gedemonteerd heb en gekocht heb via Marktplaats. Het is 3 x 4 meter. Graag verneem ik van u. Er is een achterom.

Krakende trap repareren

Trap kraakt, raakt ook los van de muur. Het is een dichte trap en een deel open. Zit een draai in.

Plafondplaten monteren

Onlangs ben ik bij Gamma geweest om enkele opties te onderzoeken om mijn plafond weer een frisse uitstraling te geven. Op die manier kwam ik op plafondplaten (wit, mat). Ik zou graag een offerte van u ontvangen waarin het totaalpakket is meegenomen: - het aanbrengen van houten rachels op plafond - monteren en afwerken van de plafondplaten De plafondplatten moeten in de woonkamer komen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter. In de bijlage vindt u een plattegrond. Er zit ook nog een geel vlak op plattegrond, dit omdat hier nog een inbouwkast staat, maar deze zal verwijderd worden. Op die manier loopt de muur gewoon netjes door.

Koof met LED verlichting rondom woonkamer maken

Voor onze nieuwbouw die midden Juli opgeleverd word, willen wij graag een koof bouwen rondom de woonkamer en eventueel doortrekken tot in de keuken. De lengte van de woonkamer inclusief keuken is 11.90 meter lang en 5.10 meter breed. Het afwerken van de koof doen wij zelf. Rondom wil ik graag LED verlichting laten plaatsen die naar beneden schijnt. Daarnaast dient er tussen de koof en het plafond een ruimte over te blijven voor verlichting richting het plafond.

Timmerman voor plafond en kast

Wij willen o.a. een plafond en een kast maken/plaatsen bedankt,

Naar buiten draaiende ramen veranderen naar kantelkiepramen

In mijn huis heb ik 3 ramen die naar buiten draaien. Graag zou ik deze ramen willen omzetten naar naar binnen draaiende kantelkiepramen. Deze ramen bevinden zich op de 3e en 4e verdieping. Daarnaast is één kozijn toe aan renovatie, want er is houtrot. Mijn woning is ook bereikbaar via achterom. Uitvoering tussen 1 juli en 31 juli.

Kast voor washok maken

We hebben een wasruimte op zolder (onder een schuin dak) waar nu een droger en wasmachine in staat. Graag willen we er een meubel op maat omheen maken zodat we een werkblad hebben. Tevens graag een kast ernaast zodat we daar een aantal wasmanden in kwijt kunnen. Totale breedte betreft ongeveer 2.40 meter.