Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

10129 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: trap verwijderen en opnieuw plaatsen en badkamer verbouwen, balkon met trap aan huis bouwen, een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren, panelen maken voor showroom materiaal, 8 aluminium kozijnen leveren en plaatsen, vlizotrap plaatsen, trap plaatsen, keralit gevelbekleding, het plaatsen van een nieuwe trap in een open ruimte, vervangen oude dakraam, raam in een dragende buitenmuur plaatsen, nieuwe trap plaatsen, trap plaatsen, vaste trap plaatsen en bestaande zoldervloer verstevigen, dakramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Afsluitbare binnendeur met kozijn plaatsen

Het plaatsen van een binnendeur met kozijn die op slot kan. Waarschijnlijk moet hiervoor ook de open trap dicht gemaakt worden, dus dat hoort dan ook bij de klus. Er is een deur in onze opslag die wellicht hergebruikt kan worden, dit moet wel eerst worden afgemeten.

8 aluminium kozijnen leveren en plaatsen

Zoals u op de foto kunt zien wil ik op deze maten een aluminium kozijn bestellen. Beschrijving: 8 witte aluminium kozijnen en als jullie kunnen installeren graag de prijs daarvan apart vermelden. Graag een offerte.

Van portiek de deur en de brievenbussen vervangen

Graag vervangen portiekdeur met daarnaast 6 brievenbussen met intercom.

Keldertrap vervangen

Ik wil graag de keldertrap vervangen voor een nieuwe. Het gaat om een keldertrap met een draai naar links aan de bovenkant. Het trapgat is 0,84 m diep, 1,80 m breed en de hoogte van vloer tot vloer is 2,60 m. Graag wil ik een budgetvriendelijke basistrap het materiaal maakt niet uit. De huidige trap zou ik eventueel zelf kunnen verwijderen. De trap hoeft niet afgevoerd te worden, ik heb een container voor de deur staan. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaalkosten.

Trap bekleden met betonlook

Ik ben mijn huis aan het renoveren en ik wil mijn trap ook meteen doen. Ik wil het bekleden met betonlook. Het is een houten trap met 12 treden.

Keter kunststof tuinhuis monteren

Het monteren van een kunststof tuinhuis, een Keter Manor 65. Het tuinhuisje is 2 bij 2 meter.

Binnenwand maken in de woonkamer

Ik wil graag een binnenwand (met een deur) maken in de woonkamer. Lengte: ongeveer 5.2 m Hoogte: ongeveer 2.5 m Kijk de plattegrond (rood lijn). Mogelijke tijd: 1e / 2e / 3e week van juli (voorkeur), of de laatste 2 weken van augustus

Kleine dakraam voor de zolder

Ik wil graag een kleine dakraam (55×75).

Trap bekleden met laminaat

Het is een houten dichte trap, 15 treden, één draai. Te bekleden met laminaat overzettrede en stootborden.

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam vervangen van ongeveer 3 m2. Het is een standaard Velux dakraam. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief het raam.

Vervanging raamkozijn

Badkamer wordt vergroot door verplaatsing van een binnenmuur. De muur staat nu tegen een enkel raamkozijn (3 ramen in twee ruimtes). Het raamkozijn moet dus vervangen worden. Zelfde grootte met een andere Indeling. +/- 3000 mm breed en 1200 mm hoog. 2 kantel-kiepramen en 1 vastraam.

Plaatsen en leveren dakraam

Ik wil een tuimel- of uitzetdakraam laten plaatsen, graag een offerte voor de maat 114 x 118 of 1 maat smaller.

Kozijnen vervangen

Wij willen nieuwe kozijnen laten plaatsen. Wil graag weten wat het gaat kosten. Wij gaan kunstof kozijnen bestellen uit Turkije met dubbele glazen met horren en een een schuifpui. Ben momenteel op zoek naar een bedrijf die de maten gaat opnemen en straks gaat plaatsen. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor.

Reparatie houten deurkozijn

Wij willen de houten deurkozijn laten repareren. Het is deels (nood) gerepareerd maar dat willen wij professioneel laten doen.

Schuifdeuren monteren

In een loft appartement wil ik een ruimte met parallelle schuifdeuren afsluiten, de opening is ongeveer 3.35 meter breed en 2.39 meter hoog. Ik wil alleen een bovenrails. De deuren kunnen niet in de wand of voor de wand langs. Ze zullen dus altijd in de opening blijven. De deuren moeten links en rechts open kunnen (deuren zitten dan in het midden van de opening). Materiaal liefst bamboe look of ander licht hout.

Wand slaapkamer plaatsen

Wij willen graag een wandje in onze slaapkamer laten plaatsen. De slaapkamer is 330 breed en 260 hoog. Kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken? Alvast bedankt!

Uitbouwen houten schuur met metalen frame

Houten schuur met goede metalen frame waarvan hout vervangen moet worden en de schuur uitgebouwd.

Vervanging dakraam

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van het dakraam aan de achterzijde. Er zal een GGL-8 geplaatst moeten worden. De afwerking zal ik zelf verzorgen.

Schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder

Ik wil graag schuifdeuren laten maken onder schuin dak van de zolder. De afmetingen zijn: lengte is 2 keer 5,50 meter hoogte 95 cm diepte 105 cm

Traptreden en leuning aanpassen van binnentrap

Wij hebben een bestaande trap die niet lekker aanvoelt met afstappen, nu is er ruimte om de drie a vier eerste treden te vergroten, verbreden. Daarnaast moet dan ook de leuning aangepakt worden. Is er iemand die dit kan? Grotere tredes in een bestaande trap maken? Het zijn de bovenste treden waarbij er ruimte aanwezig is om dit te doen. Ik hoor het graag van u.

RVS trapleuning laten monteren

RVS trapleuning opmeten, op maat maken en plaatsen. Graag willen wij een geborsteld RVS trapleuning laten inmeten, op maak laten maten en laten plaatsen. Het gaat om de leuning van de begane grond naar de 1e verdieping en naar de 2e verdieping. We ontvangen graag een offerte inclusief de materiaalkosten. Het gaat om 2 x 60 cm 2x 90 cm en 2x 140cm.

Dichtgekit schuifsysteem herstellen zodat raam weer open kan

Ik wil graag mijn raam aan de voorzijde van de woning weer kunnen openen. Het is een schuifsysteem wat in het verleden is dichtgekit/vastgeschroefd. Wij zijn de nieuwe eigenaren van de woning en zouden het fijn vinden (ook i.v.m. de levering van een nieuwe bank dat via het raam moet) als wij dit raam weer kunnen openschuiven. Ik heb enkele foto's toegevoegd. Ik hoor het graag.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ik zoek een timmerman die mij kan helpen met mijn houten tuinhuis. Ik heb een tuinhuis van 250 bij 500 cm. Deze is verzakt en de deuren gaan steeds meer klemmen. Het moet dus rechtgezet worden. Er is geen fundering aanwezig onder het tuinhuis.

3 deuren met kozijn vervangen

De deur van de woonkamer, toilet en de meterkast dient te worden vernieuwd. Daarnaast zal ook het kozijn van de woonkamer en toilet vernieuwd moeten worden en het kozijn van de meterkast aangepast. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Binnendeuren ophangen en slot en scharnieren plaatsen

Ik heb 2 binnendeuren gekocht. Moeten opgehangen worden. Slot moet geplaatst worden in beide deuren. Scharnieren moeten geplaatst worden + deurhendel. Alles is gekocht moet alleen geïnstalleerd worden