Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

10307 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: veranda realiseren achterkant huis, 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en kozijnen voor aanbouw, buitendeur monteren en aanschaffen, timmerwerk onderkant dakgoot, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Boeiboorden vervangen schuur

Ik wil de boeiboorden van mijn schuur laten vervangen. Gaat om +/- 18 m1 . Voorkeur voor met kunststof / trespa. Zie foto

Deuropening maken in stenen muur

Ik wil een deuropening in een muur laten maken en er daarna 2 openslaande deuren in laten plaatsen. Er moet waarschijnlijk ook een draagbalk in komen, en nieuwe houten kozijnen. Graag ontvang ik een offerte.

Herstel kozijn, beneden aan de buitenkant

Ik wil graag een stukje houtwerk laten hertellen wat verrot is. Het plek je is circa 7 cm, dus te groot voor opvulling vermoed ik. Het zit in een beneden kozijn, aan de buitenkant. Zie foto. Alleen onderkant is verrot, zijkant heeft alleen beschadigde verf.

Houten schuurtje renoveren

Ik heb een schuur van 3 x 2 meter die in zakt. De onderste planken zijn rot en ik wil graag weten of hier iets aan gedaan kan worden. Ik hoor het graag.

10 draaiende delen vervangen van houten kozijnen

Ik had graag een offerte voor 10 draaien delen hout dikte 37 mm breedte van het hout +\- 68 mm. Afmetingen van de draaiende delen is +\- 102 cm x 70 cm. Alles moet voorzien worden voor dubbelglas.

Trap naar slaapverdieping schuren, lijmresten verwijderen en verven

Mijn trap naar het slaapgedeelte van m'n huis is nodig toe aan een schuur- en verf beurt, er moet oud lijm en verf verwijdert worden en nietjes . En dan weer in een mooie verflaag.

Remove doors and fill in the doorway

I have 2 interior doors which I want to be removed and the doorway filled in so it then becomes part of the existing wall.

Bestaand raamkozijn vergroten

Ik wil graag het raamkozijn in de keuken vervangen en vergroten. Het kozijn is nu 110 bij 60 cm (?) en zal 135 bij 140 cm (?)moeten gaan worden. Er zal dus een stuk gevel verwijderd moeten worden. Het nieuwe vaste kozijn dient van hout te worden met een ventilatierooster en HR++ glas.

Aanbrengen elektrische deurdrangers en bedieningsknop (2x)

Graag plaatsen van elektrische deuropeners middels deurdrangers en een knop naast de deur waarop gedrukt kan worden. Het betreft 2 deuren, maat deur: 210-93cm

Loodslab boven raamkozijn aanbrengen

Hallo, ben op zoek naar een bedrijf die een loodslab kan aanbrengen boven een kozijn die tijdens een renovatie is vervangen. de aannemer destijds heeft toen blijkbaar de loodslab ook verwijderd, na wat jaren verder slaat de buitengevel bij ZW wind vocht door, de aannemer heeft wel de gevel daarna geïmpregneerd en bleef het weer even droog. maar ik zou graag weer een loodslab zoals het hoort boven het kozijn willen hebben. De verantwoordelijke aannemer is failliet dus nada garantie. De goede oplossing betekent denk ik wel dat het kozijn met dubbel glas er uit moet afm ( 230 x 140 cm ) loodslab plaatsen en kozijn er weer in. Wie wil hier een offerte voor maken ?

Deur inhangen

Ik wil graag een stompe binnendeur (standaard maat) afhangen. De deur is aanwezig en de scharnieren ook. Graag ontvang ik een offerte.

Kruipluik vervangen

Het kruipluik van onze jaren 30 woning is aan vervanging toe. Zowel de ijzeren rand als de plaat er boven op.

Houten kozijnen vervangen/repareren en dubbelglas aanbrengen

Houten kozijnen op 1e en 2e verdieping zijn in slechte staat (zie foto voor aanzicht gevel). Deze moeten worden gerepareerd/deels vervangen. de erker op de 1e verdieping heeft nu nog enkel glas. hier willen we dubbelglas. Glas in lood willen we behouden. Alle drie de ramen kunnen nu open (schuiven). dit moet zo blijven voor minimaal 1 raam ivm grote meubelstukken (hoeft niet per se schuiven, als raam maar goed open kan)

Pui met vaste ramen vervangen door pui met deur

Ik zoek een vakman die een nieuwe pui kan plaatsen. De pui met ramen welke in plaats van garagedeur is geplaatst vervangen door kozijn met raam en deur. De afmetingen zijn/moeten worden: breedte pui 236, deur moet 93 cm breed worden dus raam gedeelte wordt 143 cm hoogte pui 197, borstwering ongeveer 84 cm dus raam wordt 113 hoog borstwering rabatdelen. materiaal kunststof of hout hangt af van de prijs. Oude pui moet verwijderd worden

Deur vervangen

Ik wil een standaard deur door een schuifdeur van 1 meter breed en 2,40 hoog laten vervangen. De oude deur verwijderen wij zelf, de oude deurpost (aluminium) moet wel eerst verwijderd worden. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

Het vervangen van 3 houten dorpels

Ik zoek een deurenspecialist die 2 of 3 houten dorpels kan vervangen. Dit mag met hout, maar ook ander materiaal. De exacte maten bespreek ik graag met de vakman.

HR+(+) kozijnen en ramen vervangen

We willen huidige houten kozijnen en enkel glas vervangen door kunststof kozijnen. Alles naar kozijn HR+(+). Als het kan in komende twee weken. Indicatie en foto's staan in de bijlage. Het gaat om optie 1. Ramen glas is ca 13 m2.

Muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine

Wij zijn een bedrijf in een haven en op dit moment zijn we onze kantine voor de jongens aan het opknappen. Nu is er een top-idee gelanceerd, nml om de blinde muur (wel met kleine bovenraampjes) uit te breken en daar 2 grote ramen te plaatsen, zodat er meer (dag)licht naar binnen kan komen en zodat de jongens tijdens hun boterhammetje de loods in kunnen kijken. Nu vond ik jullie site op het internet, dus vandaar mijn mailtje om wat informatie. Bijgaand 2 foto’s: eentje van de binnenkant en een van de buitenkant. De “buitenmuur” is overigens niet echt een buitenmuur, want deze komt uit in de loods. Volgens kenners is het een éénsteensmuur. Onze wens is om links en recht van de dikke pilaar (zie foto binnenkant) 2 grote ramen te plaatsen, met grote bovenramen (kiep/kantel). Denk je dat jullie hier iets mee kunnen? Zo ja, kunnen jullie dan een inschatting maken van de kosten, of komen jullie daar eerst voor langs? En op welke termijn zouden jullie eventueel tijd hebben om de werkzaamheden uit te voeren? Ik hoor het graag!

Een binnendeur afhangen

Ik wil graag een binnendeur laten afhangen. De afmeting is: 210 cm hoog en 77.5 cm breed. Er zit nu geen deur in. Wie de deur aanschaft is afhankelijk van de kosten.

Trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen

Ik wil een trapgat laten maken in beton voor een vaste trap naar zolder in plaats van de vlizotrap die we nu hebben. Het trapgat moet ongeveer 1 bij 3 meter worden. Het gat moet gezaagd worden in de kanaalplaten en raveelijzers moeten worden geplaatst. Het moet ondestempeld worden. Dit alles wil ik graag door een bedrijf laten doen. Constructie berekeningen en tekeningen heb ik. De Gemeente zegt dat er geen vergunning nodig is maar ik wil dat het veilig is. Ik ben al naar het Stadsarchief geweest en ik heb veel foto's van bouwtekeningen gemaakt. Mogelijk ook de trap plaatsen: een vurenhouten dichte trap met 1 kwart draai. Het plafond is 2,60 meter hoog.

Houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen

Ik wil aan de voorkant (benedenwoning) de oude houtkozijnen laten vervangen door kunststofkozijnen van mijn jaren 30 woning. Het gaat om 1 groot raam dat bestaat uit 3 ramen. In totaal gaat het om ongeveer 3,20 x 2 meter. Graag de kozijnen laten afvoeren. Het gaat om de benedenverdieping. Eventueel wil ik dit ook bij 2 kamers aan de achterkant laten doen, dit is afhankelijk van de prijs.

Schuurdeur verbreden voor een motor

Willen graag de schuurdeur verbreden, dit ivm. plaatsen van een motor in de schuur. De deur moet minimaal 1.20/1.30 mtr breed zijn. Het gaat hier om een houten schuur. Tevens moet er een stevige en degelijke deur geleverd worden met een veiligheids slot.

Twee vlonder planken vervangen in de tuin

In de tuin moeten er 2 vlonder planken worden vervangen van circa 2,7 meter.

Schuifdeuren monteren

In mijn appartement wil ik 2 draaideuren vervangen door schuifdeuren . Hierbij moeten bestaande kozijnen verwijderd + afgevoerd worden en schuifdeuren inclusief kozijn geplaatst worden. Het zijn nu aluminium kozijnen en dit wil ik vervangen door houten. De deuren schuiven langs de wand.

Vervangen kozijn 1e etage

Graag laat ik mijn nieuwe huis het oude, houten kozijn vervangen voor kunststof kozijn met dubbel glas. Het is op de 1e etage. Het kozijn is 2 m bij 2.70 m. Het afvoeren van het oude kozijn hoeft niet perse, dit graag optioneel aan offerte toevoegen. Graag zou ik dit of de laatste week van december laten uitvoeren, of de eerste week van januari.