Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

9530 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Vlonder repareren

Wij hebben een vlonder van ongeveer 15 meter bij 4 meter naast onze woonboot liggen (in het water dus). Een van de houten dwarsbalken heeft rotte plekken. Ik denk dat er een nieuwe houten dwarsbalk geplaatst moet worden (eventueel met nieuwe palen) en dat de vlonderplanken kunnen worden hergebruikt. Tevens nog een tweede klus: het dak van het tuinhuisje dat op de vlonder staat moet vervangen worden.

Tussenwand plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een tussenwand. De wand mag bestaan uit gipsplaten en er is geen deur nodig. De platen hoeven maar aan 1 zijde te worden bevestigd. De afmeting is 3.44 bij 260 meter.

Kozijnen plaatsen

2st 2100*1600, 2st. 1600*1600, deur 940*2400 Mobil work niet

Verlaagde plafonds maken in woonkamer en badkamer

Verlaagd plafond woonkamer en badkamer met inbouwpsots begane grond afmeting 12 x 5. 11 badkamer

Geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen

Ik wil op de zolderverdieping graag een geïsoleerde tussenwand laten plaatsen met een kozijn en een deur. Het gaat om een wand van ongeveer 5 meter breed en een maximale hoogte tot de nok van 4 meter. De zolder heeft een zadeldak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Slot en deurkruk vervangen van een binnendeur

Ik zoek een vakman die op heel korte termijn tijd heeft voor een reparatie aan mijn binnendeur. Het slot is kapot en de deurkruk is afgebroken. Ik laat ze graag allebei vervangen. Ik doe de deur nu open en dicht met een sleutel, maar dat gaat heel stroef. Ik wil de klus even laten bekijken en ontvang daarbij dan uw prijsopgave.

Terrasvloer timmeren van hardhout

Ik wil in het voorjaar van 2018 een hardhouten terrasvloer laten aanleggen aan de achterkant van mijn huis. Er is daar al een betonnen ondergrond. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schuifwand plaatsen

Graag een prijsindicatie om een schuifwand van B:4mxH:2,55m te plaatsen/monteren. Wand bestaat uit 4 schuifdeuren. Planfondbevestiging en vloerrail.

Lambrisering aanbrengen langs drie trappen

Wij willen graag tot de hoogte van de leuning eenvoudige lambrisering aan laten brengen. Het gaat dan om recht stukken in drie delen van 1 meter hoog van 300, 210 en 90 cm en drie trapmuren van 270 oplopend van 60-80 cm hoog en drie delen 90 cm van ong. 80 cm hoog. Het moet gaan om eenvoudige lambrisering, niet dikker dan 0,35/0,4 cm, mogelijk geverfd of te verven.

Kunststof achterdeur repareren

Ik wil mijn achterdeur laten repareren. Het slot is niet goed meer, de deur is van kunststof. Misschien nieuwe deur er in.

Dakramen vervangen door lichtkoepels

Ik heb in het platte dak van mijn woning 2 dakramen die ik wil laten vervangen door lichtkoepels met dezelfde maat. In de badkamer wil ik graag een lichtkoepel met ventilatie, de andere kan een vaste koepel worden. Ik laat de klus hier graag inmeten en wil daarbij uw advies en een offerte ontvangen.

Verlaagd plafond met isolatie aanbrengen

Ik woon in een woning uit bouwjaar 1933 met houten plafonds en vloeren. Ik heb de wens om in mijn woonkamer en een achterkamer een verlaagd plafond te laten aanbrengen van in totaal ongeveer 60 m². Ik wil boven dat verlaagd plafond dan ook gelijk isolatiemateriaal laten aanbrengen. Ik laat mij graag adviseren welk materiaal daarvoor het meest geschikt is. Ik denk aan materiaal dat brandvertragend werkt en isoleert tegen kou en geluid. Ik ontvang graag uw offerte.

Klemmende balkondeur klemvrij maken

Balon deur klemt aan de bovenkant waardoor hij niet soepel opengaat. Je moet de deur dan, boven aan de deur, een extra tikkie geven en dan gaat hij open. De deur gaat wel gemakkelijk zonder te klemmen dicht.

Plafond in keuken en woonkamer verlagen

Het verlagen van het plafond in keuken doorlopend naar woonkamer (circa 39 m2), diverse spots monteren in keuken en woonkamer. Graag een offerte als kan voor de totale klus. Oplevering nieuwbouwwoning medio april.

Inbraakschade herstellen bij een tuinhuis

Eerder dit jaar is er ingebroken in ons tuinhuis op volkstuincomplex 'De Beikhoeve'. Daarbij zijn het kozijn en slot beschadigd en een deksel van een buitenkist. Ik heb dat provisorisch hersteld. Ik heb van justitie bericht gekregen dat de dader is gepakt en op 8 november moet voorkomen. Er is mij gevraagd een offerte te sturen voor het herstelwerk van de inbraakschade, zodat de dader kan worden opgelegd om de schade te vergoeden. Ik zoek nu een vakman die voor mij op korte termijn de schade kan opnemen en een offerte kan verzorgen. Zodra de schadevordering is toegekend, kan de klus worden uitgevoerd.

Draairichting van raam wijzigen

Het raam opent naar buiten, maar ik wil dit laten veranderen in openen naar binnen. Het raam is op de vierde verdieping. Ik kan u foto's doorsturen. Het kozijn en raamframe is van hout.

Binnendeur opmeten voor vervanging

Ik wil graag 2 binnendeuren opmeten om deze te kunnen vervangen. Het gaat om 2 standaard deuren die wij willen vervangen, vandaar dat deze opgemeten moeten worden.

Houten constructie voor spots boven keukenkasten maken

Wij hebben een keukenkast van ongeveer 4 meter breed. Wij willen tussen het plafond en de kast een opbouw in kleur RAL 9001 laten maken van ongeveer 20 cm hoog. Deze opbouw moet ongeveer 15 cm voor de kast uitsteken, zodat er spots in gemonteerd kunnen worden. Wij hebben reeds 6 LED spots met draadloze afstandbediening die daarin moeten worden verwerkt boven de kastdeuren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Lundia binnendeuren in laten meten

Het inmeten van 2 binnendeuren. Willen 2 Lundiadeuren bestellen.

2 verlaagde plafonds met geluidsisolatie en nieuwe voordeur

Sinds er in ons complex een nieuwe standleiding is geplaatst, hoor ik mijn buren douchen. Ik wil om het geluid tegen te gaan 2 verlaagde en geluid geïsoleerde plafonds laten plaatsen in de badkamer en toiletruimte van ieder ongeveer 100 x 150 cm. Ik wil in het plafond steenwol of cellulose vlokken in en een afwerking met gipsplaten. Verder wil ik ook nog een nieuwe inpandige voordeur. Ik zoek voor beide klussen serieuze bedrijven. Het is vooral belangrijk dat afspraken worden nagekomen, zowel voor bezoek en inmeten als voor de uitvoering van de klus.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, momenteel zit er een vlizotrap in het midden van de overloop, met een opening van ruim anderhalve meter en ruim 1 meter breed. Ik zou graag een vaste trap willen, vlak boven de bestaande trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Ik heb foto's van de buurvrouw die het gedaan heeft, maar helaas is de timmerman met pensioen. De trap zou onderkwarts moeten zijn met een draai naar links, circa 12 treden en een leuning aan de rechterkant, gezien de linkerkant muur is. Er is al een trapgat. Gaarne info en prijsindicatie.

Portiekdeur, kozijn van portiek en brievenbussen vervangen

De voordeur, inclusief het kozijn van het portiek tot de bovenste etage en de zes brievenbussen met individuele deurbel dienen vervangen te worden. Tevens willen we een veiligheidsslot op de voordeur. De VVE wil dit op korte termijn laten vervangen. Van onder tot boven zijn er vier kozijnen boven elkaar geplaatst. Het onderste kozijn is van hout, de kozijnen erboven van staal. De prijs mag een een indicatie zijn, waarna een gedetailleerdere offerte kan worden gemaakt.

Achterdeur monteren

Een achterdeur monteren en een slotgat erin maken. Ik heb een CanDo ML559. Een glaspaneel plaatsen. De deur is al geschilderd en in huis. Wat kost het om de deur door u te laten plaatsen?

Deuren inmeten en monteren voor een inbouwkast en meterkast

Ik heb in de gang van mijn woning een meterkast met draaideur en daarnaast een ingebouwde schoenenkast met een schuifdeur. Omdat die schuifdeur kapot is gegaan, wil ik nieuwe deuren laten plaatsen, zodat het één geheel wordt. Ik laat de klus hier graag inmeten en laat mij dan ook door de vakman adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het inmeten en monteren. Over de aankoop van de materialen wil ik nog overleggen, omdat ik die misschien bij Gamma ga kopen.

Dakkoepel laten plaatsen op aanbouw

Dakkoepel laten plaatsen op een aanbouw. Ik dacht aan 60 bij 1 meter lang Of een ronde.