Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

9688 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Trapkast maken

Wij hebben een open trap die wij willen ombouwen naar een trapkast. Hiervoor zijn twee wanden nog (2m&1,4m x2,7m hoog). Ook moet hier een deur in komen (deur en opdekkozijn hebben wij al). Verder minimale Electrabel werk voor een lampje. Stroom voorziening zit direct onder de trap. De trapkast willen met gipsplaten maken incl. Isolatie materiaal pas wij hebben vloerverwarming dus er mag niet diep in de vloer geboord worden

Koof met spotjes maken in woonkamer

Ik wil een koof met spotjes in de woonkamer laten plaatsen. De woonkamer is ongeveer 45 m2. De LED - verlichting regel ik zelf.

Deuren van Praxis monteren

Ik heb 6 deuren besteld bij Praxis en wil graag dat iemand deze komt afmeten en plaatsen. 1 deur is 88 cm breed en alle andere deuren zijn 93 cm breed ongeveer. De lengte van de deuren is 211,5 cm.

Plafond verlagen en spotjes inbouwen

Wij willen graag onze plafond verlagen in de woonkamer/keuken. Zie aub tekening hier -content/uploads/03-VK_fase-3_H_type-B1-s. Pdf

Plafond verlagen

Wij willen graag onze plafond verlagen in de woonkamer/keuken. Zie aub tekening.

Hondenluik plaatsen in de balkondeur

Het gaat hier om het plaatsen van een hondenluik in een houten balkondeur. De klant zorgt zelf voor het hondenluikje, andere benodigdheden dienen gekocht door de vakman.

Pendeldeur met panelen plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur en vaste panelen tussen de woonkamer en de hal. De voorkeur gaat uit naar metalen deuren. De dubbele deuren moeten samen 1.57 meter dichtten en de panelen zo’n 2 meter. Hoogte is bij beide verschillend. Van de dubbele deur 2.61 meter en van de vaste panelen ongeveer 2.50 meter.

Ombouw voor installatie van vloerverwarming

Wij moeten een ombouw hebben voor om onze installatie van de vloerverwarming. De maten zijn: - Breed: 110 cm - Diep: 17 cm - Hoog: 65 cm Kunnen jullie vrijblijvend een prijsindicatie geven van jullie oplossing(en) hiervoor? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet,

Traprenovatie aanbrengen op trappen

Traprenovatie van 24 treden. Het gaat over 2 trappen van 12 treden. Het gaat hier om het opnieuw plaatsen van de treden die de klant zelf gaat aanschaffen.

Valdorpel in de voordeur frezen

Onze voordeur kiert nogal aan een kant. Wij zouden omdat op te lossen graag een valdorpel laten infrezen in de voordeur. Het gaat om een ongeveer 100 jaar oude deur, breedte ongeveer 100 cm. Het aanleveren van de valdorpel kunnen we ook zelf doen indien nodig.

Verlaagd plafond in de keuken maken

Wij willen graag een verlaagd plafond in de keuken. Graag ontvang ik een prijsindicatie inclusief materiaal en alle andere benodigdheden.

Keukenkast laten maken

Ik wil een simpele rechthoek kast voor in mijn keuken laten maken met 1 deur en planken. De kast moet een hoogte hebben van 260 centimeter, 73 breed worden en een diepte van 80 centimeter krijgen. De klant wil zelf het hout leveren.

Trapkast laten maken

De treden van de trap zijn al dicht. Ik wil hier graag een trapkast laten maken, voor de schoonmaakspullen, een stofzuiger en ander soort spullen in een opbergruimte. Vervolgens wil ik in de gang een garderobe op maat.

Schuifwand plaatsen inclusief materiaal

Voor ons nieuwe huis zouden wij graag een schuifwand willen plaatsen met 2 panelen over 2 rails voor een totale breedte van 350 cm en een hoogte van ongeveer 265 cm. De rails zouden 460 cm breed moeten zijn, zodat beide panelen aan de ene of de andere kant van de wonen weggeschoven kunnen worden. De panelen moeten stevig zijn, maar we zouden daar ook een stuk glas in willen voor doorkijk.

Trap renoveren, eventueel inclusief wangen

Wij willen de trap laten renoveren. De treden en eventueel ook de zijkanten. Dus we willen graag twee offertes. Een van enkel de treden en een offerte van de treden en de zijkant. Wij willen dit met houten trap treden laten doen.

Binnendeur vervangen door pendeldeur

Deur van hal naar woonkamer. Nu een standaard binnendeur (opdek) Weet ik nog niet

Deur in laten hangen

Ik wil graag een deur laten inhangen. Het gaat om een standaard binnendeur. Er zit wel een kozijn, maar geen scharnieren.

Lock on main door

I bought an additional lock for the main door (wooden door and frame) of my apartment and now i need an handyman to install it.

Sluis maken in magazijn

Ik heb een magazijn en er dient een tussensluis en een aparte loopdeur te komen. Deze sluis moet komen in de nieuw op te zetten wand (4 bij 6 meter ongeveer) en de deur gewoon van standaard maat. De wand hoeft niet aan bijzondere voorwaarden te voldoen. Het is om de kou/warmte buiten te houden als de overheaddeur open is. Op ongeveer 3 meter van de overheaddeur af. Gaarne een prijsindicatie.

Stalen pendeldeuren installeren

Wij willen graag 2 stalen staatsdeuren (80cm) met aan ieder een paneel van 50cm. De hoogte is 240 en de breedte 260cm. Zie afbeelding. Wie kan ons een goede prijs aanbieden?

Open en gesloten trap laten renoveren

Wij willen de 2 trappen (totaal 30 treden, 1 gesloten, 1 open trap, beide 2 kwartslagen en vurenhout) laten bekleden met laminaatoverzettredes. De open trap dienst niet rondom bekleed te worden. Welke benodigdheden dienen wij zelf aan te schaffen (bv. Lijm en trapspin) en in welke hoeveelheden? Daarnaast zijn wij benieuwd naar de kosten van het wit aflakken van (hout is voorzien van grondverf): De trapwang en trapboom, de onderzijde van de open trap, de traphekken (totaal ca. 250 cm.). Wij zijn voornemens de materialen en benodigdheden te kopen bij GAMMA Rotterdam-Blijdorp.

Schuifdeuren voor trapgat in de woonkamer monteren

Hebben een open trap. Willen deze graag dicht maken aan de hand van schuifdeuren (onder de trap bevind zich een voorraadkast). Graag twee schuifdeuren, 1 dichte kant en 1 met glas.

Zolderverdieping van gipsplaten voorzien

De zolderverdieping uitrachelen voorzien van glaswol isolatie, folie en hier gipsplaten tegen bevestigen. De zolder bestaat uit 2 slaapkamers een gang en een traphuis.

Anti-inbraak strips plaatsen

Ik wil graag anti-inbraak strips laten plaatsen op een naar buiten draaiende achterdeur. Ik heb nog geen materiaal gekocht. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Nieuwe ramen in dakkapel laten plaatsen

Ik wil nieuwe ramen hebben in mijn dakkapel. We hebben nu 2 dubbele openslaande ramen in onze dakkapel gescheiden door een binnenmuur. Ze zijn aan vervanging toe en nu willen we nieuwe ramen. De afmetingen van de kozijnen voor beide is circa 166 x 84 cm (binnen). Het huis naast ons is ook bezig om dezelfde klus uit te voeren en ik zou graag een offerte willen om te vergelijken.