Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

10130 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, uitbouwen houten schuur met metalen frame, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Uitbouwen houten schuur met metalen frame

Houten schuur met goede metalen frame waarvan hout vervangen moet worden en de schuur uitgebouwd.

Vervanging dakraam

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van het dakraam aan de achterzijde. Er zal een GGL-8 geplaatst moeten worden. De afwerking zal ik zelf verzorgen.

Schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder

Ik wil graag schuifdeuren laten maken onder schuin dak van de zolder. De afmetingen zijn: lengte is 2 keer 5,50 meter hoogte 95 cm diepte 105 cm

Traptreden en leuning aanpassen van binnentrap

Wij hebben een bestaande trap die niet lekker aanvoelt met afstappen, nu is er ruimte om de drie a vier eerste treden te vergroten, verbreden. Daarnaast moet dan ook de leuning aangepakt worden. Is er iemand die dit kan? Grotere tredes in een bestaande trap maken? Het zijn de bovenste treden waarbij er ruimte aanwezig is om dit te doen. Ik hoor het graag van u.

RVS trapleuning laten monteren

RVS trapleuning opmeten, op maat maken en plaatsen. Graag willen wij een geborsteld RVS trapleuning laten inmeten, op maak laten maten en laten plaatsen. Het gaat om de leuning van de begane grond naar de 1e verdieping en naar de 2e verdieping. We ontvangen graag een offerte inclusief de materiaalkosten. Het gaat om 2 x 60 cm 2x 90 cm en 2x 140cm.

Dichtgekit schuifsysteem herstellen zodat raam weer open kan

Ik wil graag mijn raam aan de voorzijde van de woning weer kunnen openen. Het is een schuifsysteem wat in het verleden is dichtgekit/vastgeschroefd. Wij zijn de nieuwe eigenaren van de woning en zouden het fijn vinden (ook i.v.m. de levering van een nieuwe bank dat via het raam moet) als wij dit raam weer kunnen openschuiven. Ik heb enkele foto's toegevoegd. Ik hoor het graag.

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ik zoek een timmerman die mij kan helpen met mijn houten tuinhuis. Ik heb een tuinhuis van 250 bij 500 cm. Deze is verzakt en de deuren gaan steeds meer klemmen. Het moet dus rechtgezet worden. Er is geen fundering aanwezig onder het tuinhuis.

3 deuren met kozijn vervangen

De deur van de woonkamer, toilet en de meterkast dient te worden vernieuwd. Daarnaast zal ook het kozijn van de woonkamer en toilet vernieuwd moeten worden en het kozijn van de meterkast aangepast. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Binnendeuren ophangen en slot en scharnieren plaatsen

Ik heb 2 binnendeuren gekocht. Moeten opgehangen worden. Slot moet geplaatst worden in beide deuren. Scharnieren moeten geplaatst worden + deurhendel. Alles is gekocht moet alleen geïnstalleerd worden

Vliering realiseren met vlizotrap

Ik zoek een timmerman die een vliering kan maken op de overloop van onze zolder. De vliering moet ongeveer 310 bij 210 cm groot worden op een hoogte van 200 cm. De vliering dient per vlizotrap bereikbaar te worden gemaakt. De zichtbare zijde (onderkant) netjes afgewerkt en gewit.

Dakraam vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn dakraam kan vervangen. Ik heb op de zonder een dakraam naar een plat dak. Het huidige raam is oud en door de nieuwe isolatie is de opstand wat laag. Dus er zijn twee dingen die moeten gebeuren. Een, de opstand verhogen. En twee, ik wil er graag een dakraam in wat open kan zodat ik naar het dak kan. Het huidige raam is ongeveer 70 bij 120 cm lang. Het nieuwe raam kan ongeveer dezelfde maten hebben.

3D wandpanelen plaatsen

Ik heb een restaurant. Het zijn 4 muren van 12 m2 per muur. Deze wil ik beplakken met 3D wandpanelen. 3 stopcontacten aan de muur. En 1 TV beugel. Graag zo snel mogelijk.

Vervangen kozijnen/beglazing

Ik zou graag een offerte willen opvragen om een deel van de kozijnen/beglazing in mijn huis te laten vervangen. Het gaat om de volgende delen van het huis: 3e woonlaag (keuken) - Vervangen ramen + deur met kunststof kozijnen en HR++ glas 4e woonlaag (2 kamers) - Vervangen 3 draairamen met kunststof kozijnen en HR++ glas, inschatting afmeting 50 x 75 cm - Vervangen 2 deuren inclusief deurkozijn Ik weet niet de exacte afmetingen van de ramen, dit laat ik graag door u inmeten. Ik zou graag advies willen ontvangen voor houten of kunststof kozijnen.

Trap opnieuw bekleden

There are two indoor stairs with the following specifications each: - 13 steps - 180 degree turn (twee kwart? ) - closed stairs - made from wood -made in 2003 - currently stairs and sides of the stairs are covered in carpet. The carpet is fixed to the stairs with prikboards, including rubber mats to dampen the steps, on the sides (wang? ) the carpet is glued to the wood. - according to the technical inspection, the stairs themselves are in good condition The following steps would have to be done: - remove the old carpet - cover the stairs (including the sides in either): -- new carpet -- laminate -- wood - in addition to the stairs, the carpet from the stairs is currently also on the landing between the first and the second stairs on the first floor. This carpet would also have to be removed and replaced. In terms of timing, we will get the keys to the house on July 1st (this is also when we will be the owners) and also have to get some other work done (notably plaster and paint the walls and ceilings). We would like the work to be done in July. We are not sure when the best time is to do the stairs (before or after the walls are done or in parallel).

Meerdere raamkozijnen vervangen met dubbelglas

We willen enkele (3 of 5) raamkozijnen vervangen aan de voorzijde van onze jaren 20 woning. Betreft kunststof kozijnen met dubbel glas.

Veranda bouwen aan huis

Ik zoek een timmerman die in mijn achtertuin een veranda met overkapping kan maken. Dit moet ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep worden. Mijn voorkeur gaat uit naar hout. Ik heb nog geen plan wat betreft het soort materiaal voor het dak. Het gaat om de achtertuin van een tussenwoning.

Balkonvloer vervangen door composiet planken

Op mijn balkon op de begane grond liggen vastgeschroefde planken. Deze wil ik vervangen door composiet planken. Oppervlakte 3.09 bij 1.52 m. Graag samen met vakman even bekijken wat er mogelijk is.

Dubbele voordeur stellen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn dubbele voordeur kan bezichtigen/herstellen. De deur hangt uit het lood.

Zwevende schuifdeuren van glas plaatsen

Ik wil in het L-gedeelte van mijn woonkamer een extra kamer kunnen creëren indien nodig bv. Voor gasten die blijven slapen of als stille werkruimte. Omdat dit gedeelte zowel als extra kamer alsmede als onderdeel bij de rest van de woonkamer gebruikt kan worden wil ik zwevende schuifdeuren van glas, zodat de lichtinval optimaal blijft, en akoestisch, voor rust. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), deur zonder omlijsting, schuifdeur Om hoeveel deuren gaat het? 4

Cinewall laten plaatsen

'Cinewall' met televisie en sfeerhaard realiseren. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouw spotjes gerealiseerd krijgen. De wand is ongeveer 2.5 meter breed en heeft een normale kamer hoogte.

Authentieke trapleuning doortrekken

Momenteel overweeg ik om de trapleuning die wij boven hebben naar beneden door te laten lopen. Dit is een klassieke uitstraling van hek + paal die naar beneden loopt. Bijgevoegde foto’s laten de situatie boven en beneden zien. Mijn vraag is of het mogelijk deze na te maken zodat het één geheel lijkt?

Dichte trap vervangen voor open trap

Ik heb nu een dichte trap van de woonkamer naar de eerste etage. Van deze trap wil ik een open trap maken. Indien mogelijk door middel van een renovatie (open maken van de trappen) of een nieuwe open trap te laten plaatsen. Ik wil Vurenhout of hardhout.

Pergola plaatsen

Ik zou graag aan de woning vast een pergola willen laten plaatsen van 5.40 x 5.40 meter. Het gaat op dit moment alleen om de constructie, exclusief dak. De voorkeur gaat uit naar aluminium, pvc of hout en ontvang hier graag advies over.

3 dakramen vergroten

Graag zou ik mij 3 dakramen willen vervangen en vergroten. De gewenste maat is 114 bij 118 cm, kunststof wit. De afwerking zal ik zelf verzorgen en het dak is goed bereikbaar.

Reparaties en lekkage verhelpen bestaande schuur

Ik wil onze schuur nu eens echt goed laten repareren. Er is lekkage en bij regen is dus een deel van de houten vloer nat. Ook is de grond onder de schuur verzakt en zak je her en der een beetje in met doorbuigende planken. Stellageplanken zijn kapot of rot. Oorzaak lekkage moet dus worden verholpen en de schuurvloer stabiel en stevig worden gemaakt. Ook nieuwe stellageplanken plaatsen. Graag langskomen voor vrijblijvende offerte.