Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

9880 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Vlonders op het balkon aanleggen

Ik wil graag mijn balkon verbeteren. Ik denk aan vlonders op het balkon van 1m bij 8m, waterpas, waar evt. Water onderdoor kan naar de afvoer. Ik heb nog geen materialen, maar wil graag wel meedenken/evt. Zelf aanschaf doen daarvan.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren ze moeten nog op maat gemaakt worden het zijn kiep kantelramen naar binnendraaiend. Het zijn houten kozijnen

Horren plaatsen in houten kozijnen

Ik zou graag 2 horren willen laten plaatsen. Deze heb ik al in huis. Het gaat om een deurhor (openslaande deuren) en een raamhor.

Houten tussendeur repareren

Ik wil mijn tussendeur naar de woonkamer laten vervangen of repareren. Deze is kapot en moet gerepareerd/vervangen worden, lijkt mij alsof het vervangen moet worden maar iemand die hierover gaat weet meer. De deur is 201 bij 78 cm ongeveer.

Trappen zandstralen

In ons huis hebben wij twee trappen waar linoleum afgehaald is. We willen die trappen graag verven, maar ze moeten eerst gezandstraald worden. Het zijn houten trappen. Beide trappen zijn dicht.

Kapotte stolpdeur herstellen

Door storm zijn de deuren open gewaaid en is de rechterdeur (van buitenaf gezien) gescheurd aan de zijkant (bij het scharnier) onderin. Het betreft deuren naar een balkon. Houten deuren. Is het te repareren en zo ja, wat kost dat ongeveer?

Rolhordeur monteren

Rotterdam ommoord Balkon, bruynzeel , 2,05 mtr deurrolhor installeren

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Graag een offerte voor het vervangen van bestaande boeiborden door Plastisol. Hoekwoning, 9.77 meter bij 5.15 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden.

Tuinhuis renoveren

Er is een offerte nodig voor de verzekering in verband met stormschade aan mijn tuinhuis. Kwart dak van hout, een overkapping van 4 bij 1,80 meter van polycarbonaat van 16 mm, het hout aan de onderkant van een raamvenster, 60 bij 1,40 met met bijbehorende onderkant van hout en een dakgoot vervangen. 5 tuinschermen plaatsen van 1,80 bij 1,80 en 6 dakshingles. Ik wil eerst de offerte en de verzekering afwachten voordat er overgegaan wordt tot uitvoering van de klussen. Eerste contact graag per e-mail vanwege slechte telefonische bereikbaarheid in verband met werk.

Blokhut repareren

Ik zou een gunst nodig hebben om de cabine te repareren die beschadigd was door de wind. Ik wil graag in het Engels communiceren.

Vouwdeur in winkel plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een vouwdeur in het toilet van een winkel. Deze is 232 bij 70 of 87 cm breed afhankelijk van welke we gaan plaatsen.

Taatsdeuren laten plaatsen

Twee taats 1,76 m breed en 2,60 m hoog

Metalen trap realiseren

Het gaat om onze nieuwe loods in Rotterdam, de vloer heeft een hoogte van 3,6 meter en hiervoor hebben wij een trap nodig. Het gaat om een budgetvriendelijke draai- of wenteltrap van metaal.

Plafond in keuken en woonkamer verlagen

Ik wil mijn plafond verlagen met 22mm balken en 0,95 mm stucplaten. Het plafond is 40 m2, Het moet daarna ook gestucd worden samen met 2 muren (20m2). Ook moeten er 3 kofen geplaatst worden. 1 voor de afzuigkap 1,5 meter bij 16 cm, 1 voor leidingen 2 meter bij 3 cm en 1 van ongeveer 2 meter breed 1 meter diep en 6 cm hoog.

Kast bouwen met schuifdeuren

Ik wil store max deuren laten plaatsen in garage ( drie met rails) deuren worden rond 20 april geleverd

Storemax schuifdeuren plaatsen

Ik wil schuifdeuren in garage laten plaatsen zijn van store max, 3 deuren plus rail vloer en plafond

Schuifdeuren plaatsen in garage

Ik wil schuifdeuren in garage laten plaatsen, 3 deuren plus rail op de vloer en plafond (materialen aanwezig). Geen voorwerk nodig. Op de grond liggen plavuizen.

Deur en deurpost laten vervangen

De voordeur binnen het appartementencomplex is door de politie/brandweer geforceerd en moet in het geheel vervangen worden inclusief deurpost.

Slot op garagekanteldeur zetten

Er is een elektrische bediening op de garagedeur. Ik wil er een slot op, als dat kan. Ik wil de deur met een sleutel op slot kunnen doen. Of u moet nog een ander idee hiervoor hebben.

Tussenwand met deur plaatsen

Om een hal te creëren wil ik een tussenwand met deur in de gang plaatsen. Deze wand moet in totaal 148 cm breed worden. Eén zijde naast de deur wordt 10 cm breed. De deur en wand moeten een geluid isolerende werking hebben. Misschien een deur met een tubespaan kern? Wand opgevuld met isolerend materiaal, afgedekt met gipsplaten. Deze moeten ook gestuukt worden. Deur indien mogelijk voorzien van een slot.

Nieuwe kozijnen plaatsen van hardhout of kunststof

Ik ben opzoek naar 2 nieuwe kozijnen . hardhout of kunstof ligt aan de prijs.

Trap bekleden met CanDo treden

Ik wil 2 trappen bekleden. 12 treden per trap

Wand met panelen zetten

Ik wil 1 wand van 243 cm hoog bij 215 cm breed laten plaatsen. Er moeten meer panelen worden gezet, maar kijk dan hoe het moet met eventueel meerdere wanden.

Agnes wandplaten aanbrengen

Ik wil graag 80 m2 Agnes wandplaten plaatsten op de begane grond muren van het bestaande huis. Ondergrond is hout- & gipsplaat.

Buitendeur van balkon vervangen

Onze buitendeur op zolder naar het balkon dient vervangen te worden. Graag eerst komen inmeten en na bestellen materialen komen vervangen. Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude deur.