Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

10277 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Scheidingswand plaatsen

Ik wil graag een afgewerkte scheidingsmuur plaatsen in een studio, om zo een aparte slaap gedeelte te creëren. De muur moet stevig genoeg zijn om een tv van 40 kg te kunnen dragen. En moet de muur voorzien zijn van een stopcontact. Verder hecht ik veel waarde aan een mooie strakke afwerking.

Opening van schuifpui omdraaien

Ik wil graag dat de opening van mijn schuifpui rechts opent ipv links. Is dit mogelijk? De schuifpui is 2 meter breed.

Trap bekleden of heel nieuwe trap plaatsen

Ik heb nu nog geen trap, ik heb alleen een vuren houten trap in delen liggen. Of ik wil ze niet gebruiken niet en laat een nieuwe trap plaatsen, of ik wil de trap bekleden die er nu ligt (inclusief monteren). Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Achterpui van een woning wijzigen of vervangen

We willen graag de achterpui van onze woning vervangen door glas met twee openslaande of schuivende deuren. Waarschijnlijk moet er wel een draagbalk in en de cv verlegd worden. de kamer is 5.20 breed en 2.50 meter hoog.

Buitendeur vervangen door een raam

We zitten eraan te denken om de buitendeur vanuit de keuken te laten vervangen door een raam en hier een (ondiep) rijtje keukenkastjes voor te plaatsen. Gezien ons werkblad 990 mm hoog wordt, zal het raam ook vrij hoog moeten beginnen. Het linkerraampje en de bovenraampjes zouden kunnen blijven zitten.

Reperatie/vervangen delen van balkonhek en boeibord en vervangen glas/glaslatten in een stolpraam

We hebben drie klussen: 1. Een deel van ons balkonhek is aan het rotten, deze delen moeten worden gerepareerd/vervangen en nieuwe delen moeten worden geschilderd. 2. Een deel van onze boeiborden is aan het rotten, deze moeten worden vervangen/gerepareerd en nieuwe delen moeten worden geschilderd. 3. In een stolpraam zijn de glaslatten aangetast, deze moeten worden vervangen (inclusief het glas) en geschilderd.

Aanpassing/renoveren van trapopgang-ruimte op het dak

Het gaat om een jaren '30 tussenwoning met houten plafonds en dak. De opgang (vaste trap) naar het dakterras heeft een opening van 120 cm x 90 cm met zinken afwerking met daarop een kleine kajuit-achtige houten constructie erop in schuine vorm. Ik wil deze constructie renoveren of vervangen voor een nieuwe onderhoudsarme constructie. Eventueel dus iets met kunststof kozijnen. Het is daarbij heel belangrijk om meteen een goede geluidswering te creëren. Het is een uitdaging omdat de beschikbare ruimte om er iets anders van te maken beperkt is. Graag advies van een ervaren dak-timmerman/aannemer. Het dak bestaat uit 2 niveaus, voor een gedeelte met dakpannen en achter plat.

Vervangen van bestaande houten kozijnen

Offerte aanvraag houten kozijn met HR++(+) glas Wij willen graag een offerte voor 3 houten draai/kiepramen met HR++ glas en een offerte met HR+++ glas inclusief plaatsen & verwijderen van de ramen op de derde verdieping. De ramen bestaan uit 2 gedeelten: een klein vijfhoekig bovenstuk en de onderste gedeelte moet draai/kiepraam zijn. Zie de grootte hieronder: Lengte x breedte Bovenste gedeelte van het raam: 3 x 670 x 1150. Onderste gedeelte: 3 x 1600 x 1150.

Louvredeuren op maat laten maken

In mijn bijkeuken heb ik al een kastindeling, maar hier moeten nog deurtjes voor komen. Ik zou graag hiervoor louvre deurtjes willen gebruiken. De breedte is 225 en de hoogte 260. De kast is nu op gedeeld in 3 vakken. Dus wellicht 3 deurtjes of deuren die aan elkaar zijn gekoppeld dmv schanier. Graag zou ik het ook willen laten plaatsen.

Verlaagd plafond realiseren

Het betreft een jaren 30 appartement met een stuc op riet plafond. We hebben op het moment veel last van contactgeluid van de bovenburen in onze slaapkamer (2,8 x 3 meter). Hun keuken zit namelijk direct boven onze slaapkamer. Hierdoor kunnen we ze overduidelijk horen lopen.

Verplaatsen schuurdeur

Graag wil ik een schuurdeur laten verplaatsen naar andere kant van de schuur. Het betreft een stenen schuurtje met houten deur. De plek waar nu de deur zit, zou of dichtgemaakt kunnen worden met een muurtje of met glas met staaldraad. Mijn voorkeur gaat uit naar glas.

Slotgat infrezen in voordeur

Ik ben mijn voordeur van mijn huis aan het repareren en moet een slotgat laten invrezen

Vervangen van een kozijn

Het betreft een kozijn van de berging 48 breed en 201 hoog, het is op dit moment een houten kozijn met glas en panelen. Maar hij begint te rotten, ik wil dit kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn. Omdat het een berging is hoeft er niet perse een raam in terug te komen mag ook gewoon een simpel paneel worden.

Eettafel en salontafel verkleinen

Ik wil de eettafel van 6 personen naar 4 personen laten verkleinen van 190 cm naar 160 cm. Salon tafel lengte van 125 cm naar 90 cm .

Stalen bordes trap plaatsen

Moet een stalen bordes trap hebben van mij balkon naar mijn tuin langs zijkant van mijn huis naar beneden. Hoogte is 382 cm Breedte trap moet 90 cm zijn Zonder leuning wordt door andere gemaakt.

Deur vervangen

Ik wil graag mijn buitendeur laten vervangen. Betreft een deur op de eerste etage. De oude deur moet er eerst uit worden gehaald. Dan een nieuwe standaard deur er inhangen. Daarnaast wil ik ook graag de houten deurpost graag vervangen voor een deurpost van kunststof.

Overkapping balkon maken

Ik wil een overkapping aan mijn balkon maken en ik wil graag een prijs.

Stutten schoorsteen

Wij willen de schoorsteen (1e woonlaag) aan de binnenkant weghalen. De schoorsteen buiten moet blijven.

Dakraam vervangen met daktoegang

Ik wil een dakraam laten vervangen met een daktoegang.

Dakramen plaatsen

Op zolder wil ik graag 2 dakramen laten plaatsen: 1 van 134x140 en de andere van 78x98. Er moet door dwarsbalken heen worden gezaagd.

Schuurdeur verbreden

Wij hebben een stenen schuur in de tuin en we willen onze standaard schuur deur verbreden zodat we met de motor makkelijker naar binnen kunnen. We horen graag wat mogelijk is en prijsindicatie.

Lichtkoepel plaaten

We hebben een plat dak waar we graag een lichtkoepel in willen laten plaatsen om ze meer daglicht te binnen te laten.

Rabat delen van de schuur vervangen

Ik wil graag 30 delen van 2,50 cm rabat delen vervangen van de schuur. Afvoeren van oud materiaal optioneel.

Stalen kozijnen en kunststof deuren vervangen door houten

Ik wil graag acht stalen kozijnen en de bijbehorende kunststof binnendeuren vervangen door houten exemplaren (stompe deuren). Een voorbeeld van de deuren en kozijnen nu heb ik gefotografeerd en bijgevoegd. Alle acht deuren zien er zo uit (het zijn opdek deuren). Afvoeren van de oude deuren doen we zelf.

Boeiboorden vervangen schuur

Ik wil de boeiboorden van mijn schuur laten vervangen. Gaat om +/- 18 m1 . Voorkeur voor met kunststof / trespa. Zie foto