Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rotterdam of directe omgeving.

10209 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen, trappen verwijderen en plaatsen, bestaande binnendeur vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rotterdam:

Trapgat in betonvloer

Ik zou graag wat meer info willen. Een trapgat maken in de beton vloer 18 cm dik en maak jullie ook de gat dicht en ruim jullie als op.en een trap plaatsen hebben jullie daar ook mensen voor graag zie ik jullie informatie.

Onderhoud aan een schuur

Graag laat ik wat onderhoud werkzaamheden aan mijn schuur uitvoeren. het gaat om een reparatie van het dak. Er zit een lekkage ik denk dat er een klein plekje moet worden hersteld. Ik kan niet zien waar de lekkage door komt. het mag eenvoudige oplossing zijn, bijvoorbeeld door te kitten. Het dak is van kunststof golfplaten. Verder laat ik de buitenmuur van de houten schuur opknappen. De buitenkant is van houten platen, lijkt van losse planken, maar dat is het niet. Maar de onderste strip is aan het rotten, dus dit graag uitzagen en nieuwe planken plaatsen. Graag door de vakman afvoeren.

Houten bekisting bij de dakgoot vervangen

Een deel van de houtenbekisting van het dakgoot moet vervangen worden. Het gaat aan de achterkant om ongeveer 2 meter. Afvoeren doe ik zelf. De houtenbekisting zit op ongeveer 2,50-3 meter hoog. Welk nieuw materiaal ervoor terugkomt maakt mij niet zoveel uit, zolang het past bij de overige bekisting. Mogelijk als de financiën het toelaten wil ik aan de voorkant 5 meter vervangen. Bijlage toegevoegd.

Balkondeur sluit niet goed

Ik heb een balkondeur die (na een eerdere verbouwing aan mijn huis) niet goed is gemonteerd. De deur gaat hierdoor niet goed dicht als je de deur sluit. Hierdoor is er ruimte tussen de deur waardoor er geluid en koude lucht van buiten naar binnen komt. De deur is ongeveer 54 cm x 2,20 meter hoog.

Onderhoud aan een schuur

Graag laat ik wat onderhoud werkzaamheden aan mijn schuur uitvoeren. het gaat om een reparatie van het dak. Er zit een lekkage ik denk dat er een klein plekje moet worden hersteld. Ik kan niet zien waar de lekkage door komt. het mag eenvoudige oplossing zijn, bijvoorbeeld door te kitten. Het dak is van kunststof golfplaten. Verder laat ik de buitenmuur van de houten schuur opknappen. De buitenkant is van houten platen, lijkt van losse planken, maar dat is het niet. Maar de onderste strip is aan het rotten, dus dit graag uitzagen en nieuwe planken plaatsen. Graag door de vakman afvoeren.

Deur vervangen

Vanuit praktisch oogpunt wil ik de deur welke de woonkamer van de slaapkamer scheidt laten vervangen door een schuif- of vouwdeur. Belangrijkste wensen: Praktisch. Zoveel mogelijk afsluiting tussen de twee ruimtes behouden in dichte toestand (qua geluid). Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur, harmonica deur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren

Overkapping plaatsen/bouwen

Ik heb een kant en klare overkapping die nog alleen geplaatst moet worden. De maten zijn 4 meter x 5,5 meter. Al het materiaal is aanwezig en op maat gezaagd. Alleen de polycarbonaat dakplaten nog niet. De overkapping is van hout met polycarbonaat dakplaten. Tegels zijn weggehaald en het is klaar voor het plaatsen. Er is een achterom aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Open trappen dichtmaken

Ik wil graag de open trap van 12 treden dicht maken. Het gaat om houten trappen en ik wil het graag dicht laten maken met soort gelijk materiaal. Graag advies over de mogelijkheden en daarbij horende kosten.

Een kindvriendelijk tuinhek bij het water realiseren

Wij willen een tuinhek laten plaatsen, die aan het water grenst. Het gaat om een lengte van ca. 5,1 meter. Wij denken aan een hek met een hoogte van ongeveer 1 meter gemaakt van hout, met een deur. Het hek dient te voorkomen dat kleine kinderen in het water vallen. Wij zouden graag een aantal voorbeelden willen ontvangen om een beeld te krijgen van de oplossing en staan open voor eventuele alternatieven. Wij zouden graag het werk laten uitvoeren begin januari 2020. Graag zien wij de offerte tegemoet met de arbeidskosten inclusief materiaal. Situatie: Zie bijgevoegde foto's. De vlonder staat momenteel op een aantal palen. Het oude hek was door de vorige eigenaar weggehaald. Er zijn geen beplantingen aanwezig, je kunt daarom er wel goed omheen.

Leveren en plaatsen van 22 binnendeuren

Graag laat ik 22 binnendeuren van de afmeting 231,5 cm x 93 cm plaatsen en leveren. Graag van hout. Het is een nieuwbouwwoning.

Rotte draagbalk vervangen door stalen variant

Ik wil graag een rotte draagbalk boven de kozijnen laten vervangen door een stalen variant. Het betreft een situatie aan de voorkant van mijn woning.

Kozijnen vervangen

Ik zou graag twee kozijnen willen vervangen en afvoeren. Het gaat om een raamkozijn en een deurkozijn.

3 dakramen vervangen

Er moeten 3 dakramen vervangen worden, Het gaat om Velux GGL-4 ramen. (tegenwoordig sk06?). Graag ontvang ik hier een offerte voor. Eventueel een offerte voor 1 raam en een offerte voor 3 ramen. De ramen zitten op ongeveer 6 meter hoogte

Garderobekast maken met twee schuifdeuren

Ik wil graag een garderobekast laten maken met 2 schuifdeuren. Louvre deuren die je bv bij Hornbach kunt kopen. Ik heb zelf een grove schets gemaakt van de kast buitenkant en binnenkant. 100 cm breed. Zie attachement. Aan de rechterkant is een muur beschikbaar, links geen muur. Dus moet er een paneel of zo komen waar de kast tegenaan gebouwd kan worden.

3 Deuren laten inkorten

In verband met het aanleggen van vloerverwarming en plavuizenvloer moeten er 3 deuren worden ingekort (circa 1 cm). De deuren bevinden zich op de begane grond en er is voldoende ruimte naast het huis om de werkzaamheden te verrichten.

Schuurdeur verplaatsen

Willen graag de schuurdeur laten verplaatsen van de voorkant naar de zijkant. Hiervoor willen wij de huidige deur gebruiken, wij vragen ons af hoe duur het is om het gat dat overblijft te dichten en een nieuw gat daarvoor te realiseren.

Dakramen plaatsen

Twee dakramen plaatsen incl rolgordijn en hor. De woning is aangekocht en wordt eind december opgeleverd

Wenteltrap door vaste trap vervangen

Wenteltrap door makkelijke vuren houten vaste trap vervangen. Trapgat boven 100 x 196 cm; hoogte trap 310 cm.

Wandplaten plaatsen

In de gehele woonruimte willen we wandplaten tegen de muren laten bevestigen. We hebben Agnes wandplaten gekocht bij Praxis en hebben zelf geen tijd, kennis en materialen om de klus te doen.

Tuinpoort plaatsen met frame

Ik ben opzoek naar iemand die een houten tuinpoort kan plaatsen, tussen 2 te plaatsen betonpalen of in een metalen frame. De frame komt tussen een coniferen haag. Poort moet op slot kunnen (cylinderslot). Zelf verwijder ik de huidige poort. Het frame moet meer dan 2 meter hoog zijn en een meter breed. Graag op de offerte alle onderdelen en kosten voor de tuinpoort apart specificeren.

Binnendraaiend raam veranderen in een draai kiepraam

In onze slaapkamer zitten twee naar binnendraaiende ramen (dubbel raam, hout, zie bijlage). Graag zou ik het rechter raam tot draai/kiepraam omgebouwd zien.

Buitendeur goed zetten

De buitendeur van onze portiek woning (oud huis) sluit niet goed, ziet er niet stevig uit. We willen deze opnieuw laten afhangen o.i.d. Ik kan via whats app een videootje sturen om precies te laten zien wat.

Portiek afsluiten

Portiek afsluiten met deur of hekwerk. Zie bijlage foto origineel, en foto oplossing 1, plaatsen identieke deur of oplossing 2 plaatsen hekwerk. Er zijn 4 woningen die toegang moeten hebben tot de deur, deur moet gemakkelijk opengaan.

Een nieuwe houten trap naar de kelder realiseren

Ik zoek een trappenspecialist die een trap kan vervangen van de begane grond naar de kelder toe. De trap moet van hout zijn en ongeveer 190 cm hoog zijn. Daarnaast moet er een 90 graden draai in de trap zitten om goed in de kelder uit te komen.

Boeiboorden/kozijnen op de gevel vervangen en herstellen

Wij willen graag de achtergevel renoveren. De gevel is beplaat met boeiboorden die rot zijn. Wat daar achter zit en vervangen moet worden is onduidelijk.