Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten schuiframen vervangen:

Houten schuiframen vervangen

Ik wil mijn houten schuiframen vervangen met schuiframen met een nieuw systeem en dubbelglas. Het gaat om 4 grote ramen van 120 bij 200 cm.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten schuiframen vervangen uit heel Nederland:

Houten schuiframen repareren

Ik heb een groot - bijna vierkant kozijn in de voorkant van mijn huis. In dit kozijn zitten 4 ramen. De 2 bovenste ramen zitten vast. De onderste zijn schuiframen. Het veren om ze te laten schuiven ontbreken. In deze ramen heb ik eerder dubbel glas laten zetten, maar nu zijn ze bijna niet meer te tillen. Wat ik graag wil is het volgende: 1. herstel van schuifsysteem onderramen 2. bovenramen iets open kunnen zetten naar buiten toe. Dit vereist wellicht wat creativiteit om dit te maken. Graag maak ik kennis met een timmerman/timmermansbedrijf die mij hiermee kan helpen.

Nieuwe raamkozijnen plaatsen

Aan de achterzijde van de woning uit 1900 hebben wij op de tweede verdieping 2 houten kozijnen met schuiframen. Graag willen wij nieuwe kozijnen laten plaatsen met naar binnen opendraaiende delen. Wij zijn er nog niet over uit of het kunststof of hout moet gaan worden. De afmetingen van het kozijn is ongeveer 1.30 bij 2.30 meter.

Klemmende deur en ramen afschaven

Klemmende houten achterdeur en 5 schuiframen (hout) in monument klemmen . Mn deur geeft "akuut' probleem

Schuiframen repareren

Een aantal schuiframen in het huis dat we recent hebben gekocht (uit 1890) functioneert niet. We willen de ramen graag weer open en dicht kunnen doen. Het gaat om minimaal 2 en maximaal 4 grote houten schuiframen. Inclusief het weer laten functioneren van het contragewicht. Er zit dubbel glas in de ramen.

Houten schuiframen repareren

In onze woonkamer hebben we drie houten schuiframen (afmeting per raam: 150 x 110 cm). Van twee van de ramen zijn de veer-geleideblokken afgeknapt waardoor de ramen niet meer open kunnen. Wij zien de volgende werkzaamheden: - veer-geleideblokken vervangen - veren vervangen - isolatiestrips plaatsen bij alle drie de schuiframen - 1 raamhendel repareren, want deze is een beetje lam. De veer-geleide blokken, veren en isolatiestrips zijn in huis. We zouden hiervoor graag een offerte willen ontvangen.

Schuiframen herstellen

Schuiframen herstellen Betreft een oude woning met oude houten kozijnen en we willen van een schuifraam de katrollen, die bij intrekken woning, kapot waren graag laten herstellen. Of de contragewichten nog aanwezig zijn, onbekend. Het betreft 2 ramen. Graag ontvang ik een offerte.

Schuiframen herstellen

Betreft een woning uit 1924 met oude houten kozijnen en we willen van een schuifraam de katrollen, die bij intrekken woning, 1. 5 jaar geleden kapot waren graag laten herstellen. Of de contragewichten nog aanwezig zijn, onbekend. Graag ontvang ik een offerte.

Dubbelglas leveren en plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van dubbelglas in bestaande houten kozijn (schuiframen). Wij hebben 4 schuiframen van ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Daarnaast hebben we een deur naar het balkon die erg tocht. We willen een nieuwe deur (met ruit) die beter af dicht. De maten van 75 cm breed en 2,05 meter hoog. Het raam in de deur is 1,10 lang en 50 cm breed. Wellicht moet er ook een nieuw kozijn voor de deur komen. Dan hebben we nog een groot raam van 2 meter bij 1.5 meter, nu enkel glas en te vervangen in zelfde kozijn naar dubbel glas. Het grote raam kijkt uit op het balkon. Is dus makkelijk bereikbaar. Dan nog een uitklapbaar onder raam van 80 cm breed en 1 meter hoog, met daarboven een vast raam van 80 cm breed en 40 cm hoog, dit laatste raam kan niet open. Het laatste raam is ook uit tweeën delen, maar hier is het onderste deel vast circa 95x90 cm en daar boven een raam van 90 cm breed en 45 cm hoog (uitklapbaar). De oude kozijnen kunnen waarschijnlijk blijven, omdat het enkel glas makkelijk te verwijderen zal zijn. Het huis bevindt zich 3 hoog. Ik zou graag iemand willen uit regio Amsterdam.

Isolatieglas plaatsen in houten kozijnen

In mijn nieuwe huis wil ik graag het enkele glas vervangen voor isolatieglas in de houten kozijnen. Het gaat om 6 ramen van ongeveer 150 x 60 cm, 8 ramen van 150 x 60 cm en 4 ramen van 60 x 170 cm. Dit dient de vakman nog goed in te meten. Het gaat om 4 schuiframen die dicht geverfd zijn, en 4 deuren. Begin november voorkeur qua timing.

Kozijnen en ramen vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die een of meerdere aluminium kozijnen en ramen kan vervangen naar houten kozijnen met ramen. Het gaat in ieder geval om 1 raam van 159 x 160 centimeter (2 ramen, nu schuiframen) en wellicht nog; 1 raam van 124 x 43 centimeter (badkamerraam) en een raam van 246 x 186 centimeter (hoeft niet open te kunnen). Graag zou ik hiervan een prijsindicatie ontvangen.